Sikkerhedskopiering, gendannelse og overfør WordPress-websteder med WPvivid

Sikkerhedskopiering, gendannelse og overfør WordPress-websteder med WPvivid

Hvis du nogensinde har brudt dit WordPress-sted (og hvem gør det ikke mindst en gang?), Ved du bestemt værdien af ​​en lydbackupplan. En solid backup-strategi er et must-have forebyggende del af enhver god WordPress-sikkerhedsstrategi. Især når du overvejer at der er over 90.000 hackerangreb på WordPress per minut.


Et hurtigt klik på gendannelsesknappen kan spare dig for unødig stress og tab af brandets omdømme og indtægter, som alle er en del af et offline eller ubrugeligt websted. Men måske er det ikke derfor, du er her; måske er du bare på udkig efter et WordPress-overførselsplugin til at migrere dit websted.

Hvis du leder efter en formidabel backup- eller migreringsplugin, er vi glade for at pege dig mod WPvivid, genstanden for denne gennemgang. På et par linjer fremhæver vi, hvorfor WPvivid er en fantastisk WordPress-backup- og transfer-plugin. Vi installerer også plugin for at give dig et klarere billede af, hvad du kan forvente.

Hvis det lyder godt, så lad os komme i gang med vores kig på WPvivid og de funktioner, der får pluginet til at skille sig ud fra mængden. Derefter testkører vi plugin, så du kan ramme jorden. Nyd og lad os høre dine tanker i kommentarsektionen i slutningen.

Hvad er WPvivid?

WPvivid

Uden at slå rundt i busken er WPvivid et gratis og funktionsrigt backup- og migrationsplugin til WordPress. Bemærkelsesværdige WPvivid-konkurrenter består af plugins / løsninger såsom Duplicator, BackupBuddy, VaultPress og blogVault blandt andre.

Plugin er udviklet og vedligeholdt af WPvivid, et firma, der er specialiseret i at oprette fantastiske WordPress-plugins. I skrivende stund har plugin kun en gratis version tilgængelig på WordPress.org. WPvivid hjælper dig med at sikkerhedskopiere dit websted, gendanne en sikkerhedskopi, når det er nødvendigt, og overføre dit websteds filer til og fra forskellige miljøer.

Plugin er let at konfigurere og bruge, du skal være i gang på mindre end 10 minutter. Lad os nu se på funktionerne, der gør WPvivid til en fremragende partner til backup og migrering for alle WordPress-brugere.

WPvivid-funktioner

wpvivid backup-plugin-funktioner

Du ønsker bestemt ikke, at din foretrukne sikkerhedskopi-løsning mislykkes hos dig, især når du virkelig har brug for den. Som sådan fortjener du et fuldt udstyret og alt-i-en WordPress-plugin som WPvivid.

Plugin leveres med funktioner såsom:

Let webstedsmigration

Plugin giver dig mulighed for at overføre dit WordPress-sted med et enkelt klik. Det understøtter flere typer migrationer, herunder dev-miljø til en ny server, dev-miljø til et nyt domæne eller live-server til en anden.

Derudover kan du migrere dit websted til en undermappe, fra a.com til b.com, fra a.com til a.com/directory og fra a.com til b.com/directory. Plugin giver dig kun mulighed for at overføre hele websitet, filer eller databasen. Hele migrationsprocessen er så let som A, B, C.

Nem sikkerhedskopiering og gendannelse med et enkelt klik

Oprettelse af sikkerhedskopier med WPvivid er et stykke kage. Du kan manuelt oprette downloadbare sikkerhedskopier. Yderligere kan du uploade dine sikkerhedskopier til fjernlagringssteder som Dropbox, Microsoft OneDrive, SFTP, FTP og Google Drive blandt andre. Hvis du ikke har tid til at oprette sikkerhedskopier manuelt, kan du nemt konfigurere automatiske sikkerhedskopier, der kører regelmæssigt.

I tider med behov kan du nemt gendanne dit WordPress-sted fra en sikkerhedskopi med et enkelt klik. Andre funktioner inkluderer muligheden for at tilpasse sikkerhedskopieringsindhold, evnen til at filtrere store filer, logfiler, support til store databasefiler, responsivt design, sikkerhedskopiering og en sikkerhedskopielås til at sikre sikkerhedskopier mod automatisk sletning blandt andre.

Sådan installeres WPvivid

Nu hvor du kender de funktioner, du kan forvente, så lad os installere det gratis plugin og tjek hvad det har at tilbyde.

Log ind på dit WordPress admin dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt. På den næste skærm skal du indtaste “WPvivid” i søgeordsfeltet med nøgleord, og når du først har fundet plugin, skal du trykke på Installer nu knappen, som vi fremhæver nedenfor.

installation af wpvivid backup-plugin i WordPress admin dashboard

Efter det ramte Aktiver knappen for at få bolden til at rulle. Se billedet nedenfor, hvis du er den perfekte begynder og ikke ved, hvordan du aktiverer et plugin.

aktivering af wpvivid backup-plugin

Når du har aktiveret plugin, vil du blive omdirigeret til WPvivid’s admin-kontrolpanel vist i følgende skærmbillede.

WPvivid Admin Dashboard

wpvivid admin-kontrolpanel

På ovenstående skærm kan du nemt oprette manuelle sikkerhedskopier ved at vælge dine backup-indstillinger og trykke på Backup nu knap. Sikkerhedskopierne gemmes på wp-content / wpvividbackups mappe som standard. Du kan også se din sikkerhedskopi, hvis du aktiverer automatiske sikkerhedskopier. Derudover kan du uploade sikkerhedskopier, du opretter ved hjælp af WPvivid Backup-plugin.

Derudover kan du se vejledningsvejledninger, der hjælper dig med at oprette manuelle sikkerhedskopier samt gendanne og migrere dit websted. Lad os nu dykke ned i fanen med andre indstillinger.

Planlægning af WPvivid-sikkerhedskopier

En af WPvivid’s mest kraftfulde funktioner er de automatiserede sikkerhedskopier, der sparer dig masser af tid. Klik på knappen for at oprette en sikkerhedskopi Tidsplan som vi detaljerer på billedet herunder.

wpvivid backup-plan

På ovenstående skærm kan du aktivere sikkerhedskopieringsplan med et enkelt klik ved at markere Aktivér backup-plan afkrydsningsfelt. Desuden kan du vælge en backup-planfrekvens, dvs. 12 timer, dagligt, ugentligt osv. Desuden kan du vælge, hvad du gerne vil sikkerhedskopiere automatisk, dvs. hele websitet (database + filer), kun filer eller database . Længere nede kan du vælge at gemme dine automatiske sikkerhedskopier på din server eller sende filerne til fjernlagringssteder.

WPvivid automatisk migrering

Auto-migreringsfunktionen hjælper dig med at migrere dit WordPress-sted til et nyt domæne. Det er det perfekte værktøj til at flytte dit WordPress-sted fra dev-miljø til live-server eller fra gammel server til den nye. For at få adgang til denne funktion skal du trykke på Auto-Migration fanen som vist nedenfor.

wpvivid automatisk migreringsfunktion

Bemærk: For at migrere dit WordPress-sted skal du først installere WPvivid backup-plugin på begge domæner (sites). Besøg derefter destinationswebsted og oprette en migreringstast ved at klikke på Frembringe knappen i Nøgle fanen vist nedenfor.

genererer wpvivid migreringsnøgle til backup-plugin

Du bruger nøglen i Auto-Migration fanen med oprindelseswebstedet. Proceduren er stort set ligetil, og vi forventer ikke, at du løber ind i problemer. Der er desuden klare instruktioner, der viser dig nøjagtigt, hvad du skal gøre, så vær ikke bange.

WPvivid fjernlagring

Hvis du har pladsbegrænsninger på din webserver og / eller gerne vil gemme dine sikkerhedskopier på fjernlagringssteder, vil du helt sikkert elske WPvivid’s fjernlagringsfunktion. For at drage fordel af funktionen skal du klikke på Fjernlagring som vi fremhæver nedenfor.

wpvivid fjernlager fane

I skrivende stund understøtter WPvivid backup-plugin FTP, SFTP, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Amazon S3 og DigitalOcean Spaces. Integrering af hver fjernlagringsindstilling er et spørgsmål om at pege og klikke. Du kan endda indstille en af ​​ovenstående indstillinger som standard fjernlager.

WPvivid-indstillinger

Dernæst har vi fanen WPvivid-indstillinger vist på billedet herunder.

wpvivid-indstillinger

Ovenstående fane indeholder mange muligheder for at kontrollere dine sikkerhedskopier. Det inkluderer indstillinger som:

 • Backup opdeling efter størrelse, hvilket kommer godt med, hvis din vært begrænser store zip-filer
 • Mulighed for at ekskludere filer, der er større end den grænse, du angiver
 • Mulighed for at indstille timeout-udførelse af PHP-script for at undgå fejl i backup-timeout
 • Omdøb din backup-mappe, som er wpvividbackups som standard
 • Backup arkivering
 • Fjernelse af forældede sikkerhedskopier
 • E-mail-rapporter
 • Eksport / import af WPvivid-konfigurationsindstillinger, så du hurtigt kan konfigurere plugin på et andet websted
 • En funktion til rensning af skrammel såsom backup-cache, logfiler og midlertidige filer

WPvivid hjemmesideinfo

Hvis du støder på fejl under sikkerhedskopiering, gendannelse eller migrering af dit websted, har fyrene på WPvivid brug for din hjemmesideinfo, så de let kan finde ud af, hvad der skete. Du kan indsamle disse oplysninger eller sende dem til dem direkte ved hjælp af WPvivid hjemmesideinfo fanen vist nedenfor.

wpvivid hjemmesideinfo til fejlsøgningsformål

Der er ikke meget at gøre på ovenstående fane med hensyn til indstillinger. Siden indeholder blot fejlfindingsoplysninger, der er nyttige til fejlfinding af fejl.

WPvivid-logfiler

wpvivid logfiler

Og endelig har vi WPvivid-logfiler fanen vist ovenfor. Fanen viser alle dine logfiler, som kommer godt med ved fejlfinding af fejl.

WPvivid Support

Ser WPvivid, da plugin er gratis i øjeblikket? Selvfølgelig ja! Du kan få støtte fra plugin supportforum på WordPress.org, Twitter eller via e-mail. Hvis du har brug for mere information, kan du også besøge kom i gang side. Du får alle fremtidige opdateringer gratis, og der er en premium-version i værkerne.

WPvivid-brugere siger …

Backup WordPress Site af WPvivid er et fremragende gratis backup-plugin. Det er let at bruge og konfigurere. Det er også perfekt at være i stand til at vælge så mange skylagre som for eksempel Google Drive, Dropbox, Amazon S3 og mange flere. Installer sikkerhedskopi WordPress-websted af WPvivid, konfigurer, og dit websted sikkerhedskopieres sikkert automatisk. Et stort plus er, at der er en gendannelsesfunktion (med et enkelt klik), hvis noget skulle gå galt med dit websted. Jeg anbefaler personligt dette backup-plugin for at sikre dit websteds sikkerhed. – Peter Nilsson

…og…

Dette er helt klart den bedste, mest effektive, men tyndeste backup-løsning derude! Fungerer som charme med MainWP og er gratis. Du kan bulk sende dine indstillinger og endda bulk oprette forbindelse til Onedrive inden for MainWP. Fantastiske. – Phalancs

… Og de 5-stjernede anmeldelser bliver ved med at komme ��

Konklusion

Det WPvivid Backup-plugin er uden tvivl et af de bedste backup-plugins til WordPress. Det leveres med alle de funktioner, du har brug for for at sikkerhedskopiere, gendanne og migrere WordPress-websteder som en professionel. Oven på det kommer det med en dejlig brugergrænseflade, der gør brugen af ​​plugin til en leg. Åh, og du kan gribe det gratis fra WordPress.org.

Hent WPVivid

Har du brugt WPvivid før? I bekræftende fald, hvad er dine synspunkter? Hvis ikke, hvilket er dit foretrukne backup-plugin, og tror du, det kan konkurrere med WPvivid?

Fortæl os dine tanker og kommentarer nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map