Sikkerhedskopier dit WordPress-sted med BackupBuddy

Sikkerhedskopier dit WordPress-sted med BackupBuddy

Vi er allerede i anden uge i december – wow denne måned flyver forbi! Men lad ikke helligdag distrahere dig fra WordPress vedligeholdelse og bedste praksis for sikkerhed. Sørg for, at dit websteds fejlsikker sikkerhedskopi er klar med BackupBuddy – den nemmeste måde at sikkerhedskopiere dit WordPress-sted! Og nu kan du få dine sikkerhedskopier klar til feriesæsonen, da iThemes tilbyder et eksklusivt tilbud til WPExplorer-brugere samt en webstedsrabat, du virkelig ikke bør gå glip af!


Betydningen af ​​WordPress-webstedets sikkerhedskopieringer

Hvis du har mere end et par indlæg, et brugerdefineret tema, eller hvis du simpelthen har brugt en masse tid eller kræfter på at få dit WordPress-websted lige som du vil have det, ville du være ekstremt bummed, hvis der skete noget rigtigt? Ja, vi troede det. Dette er grunden til, at du skal opbevare sikkerhedskopier af dit websted.

Database vs fuld sikkerhedskopiering

Mange gode hostingfirmaer tilbyder daglige sikkerhedskopier som en funktion af deres hostingpakker. Dette er en fantastisk funktion, bortset fra at de kun tager backup af databaser, hvilket betyder, at alt andet i din WordPress-installation (dine billeder, temaer, plugins og indstillinger) går tabt, hvis der skulle ske noget med dit websted. Vi har over 8.000 varer i vores mediebibliotek her på WPExplorer, og der er ingen måde, hvorpå vi kunne tilføje dem alle manuelt, så vi kører altid en fuld webside-backup dagligt.

BackupBuddy WordPress Plugin

Den nemmeste måde at tage backup af dit websted på? Brug en velkendt og pålidelig plugin som BackupBuddy. BackupBuddy kommer med muligheder for at køre komplette sikkerhedskopier af websider for ekstra sikkerhed såvel som database sikkerhedskopier som du måske ønsker at tage med jævne mellemrum, mens du arbejder på dit websted (vi sikkerhedskopierer ofte vores database, før vi opdaterer temaer eller plugins, bare for at være på den sikre side).

Manuel kontra automatiske sikkerhedskopier

Når du opretter en fuld sikkerhedskopi af dit WordPress-sted, kan du selv lave sikkerhedskopien eller bruge et plugin. For en manuel sikkerhedskopi skal du logge på dit sted via FTP og downloade kopier af alt i din wp-admin, wp-inkluderer og wp-indhold mapper samt bruge et andet værktøj til at lave en kopi af din database (cpanel, phpmyadmin osv.) for at downloade. Hvis du ikke er bekendt med de indre funktioner i WordPress og servere, kan dette være en skræmmende opgave. Derudover skal du huske at gentage denne proces regelmæssigt for at holde dine sikkerhedskopier relevante.

BackupBuddy Planlagte sikkerhedskopier

Gå aldrig glip af en sikkerhedskopi med BackupBuddy Scheduling

Eller du kan gøre dit liv meget lettere og konfigurere automatiske sikkerhedskopier med BackupBuddy. BackupBuddy har indbyggede indstillinger til opsætning af din egen brugerdefinerede backup tidsplaner (dagligt, ugentligt eller månedligt), så du kan fokusere på alle de andre opgaver, der er involveret i at køre et websted. Endnu bedre er muligheden for at gemme dine sikkerhedskopier på BackupBuddy Stash (du modtager 1 GB lagerplads gratis ved dit BuddyPress-køb), Amazon S3, Dropbox, eller du kan modtage sikkerhedskopier via e-mail. Dette er en stor sikkerhedsforanstaltning, da du aldrig vil gemme dine sikkerhedskopier på det samme sted som du bor på webstedet!

Manuel gendannelse af vejledt sted

Hvis der sker noget med dit websted ved hjælp af dine sikkerhedskopier, er det meget som at tage dem – du kan forsøge at gendanne dit websted manuelt eller ved hjælp af et plugin. Hvis du vælger at gøre det selv, bliver du nødt til at uploade din database (hvilket i nogle tilfælde også kan kræve, at du opretter en ny) og tilføjer alle dine faktiske sidefiler igen via FTP. Hvis du ikke er tilpas med WordPress-udvikling eller bruger udviklerværktøjer som Transmit eller cPanel, kan dette være en skræmmende proces.

ImportBuddy til BackupBuddy

Følg sammen med ImportBuddy til sikkerhedskopieringBuddy for at gendanne dit websted

Den lettere måde er at gendanne dit websted er ved at bruge et backup-plugin til at begynde med. Hvis du ikke har regnet det som vores nu, er iThemes BackupBuddy vores foretrukne WordPress-backup-plugin af en grund. Det gør at tage, styre og implementere sikkerhedskopier let. For at bruge en sikkerhedskopi, skal du blot logge ind på dit WordPress-sted, klikke på menupunktet BackupBuddy i dit dashboard og derefter klikke på indstillingen Gendan / Migrer. Vælg derefter den sikkerhedskopi, du vil bruge, og vælg indstillingen “migrere til fjernserver”, som vil importere din sikkerhedskopi og BackupBuddys ImportBuddy-script. Vælg derefter en backup-destination, og start din migrering af backup. ImportBuddy vil derefter lede dig gennem processen med at gendanne dit websted – det er det!

Andre grunde til, at BackupBuddy er bedre til sikkerhedskopiering end dig

Med BackupBuddy kan du gøre mere end bare at tage backup af dit websted. For den almindelige WordPress-bruger eller hobbyist BackupBuddy gør det nemt at styre dine WordPress-sikkerhedskopier og sikkerhed.

Ud over fulde restaureringer af websteder kan du også gendanne individuelle filer. Dette er godt, hvis du besluttede at prøve at ændre dit stilark, eller hvis du ved et uheld ændrede dit tema til noget forfærdeligt. Med indstillingerne BackupBuddy Restore / Migrate kan du vælge og vælge hvilke filer du vil udskifte, så du ikke behøver at ændre alt, hvis du ikke vil.

Du kan også bruge BackupBuddy til migrering af websteder – et stort aktiv, hvis du er en udvikler. Du kan bruge indstillingen Gendan / migrer til at flytte dit websted til et nyt domæne eller vært (ikke kun til gendannelser). Plus med BackupBuddy kan du flytte alt – temaer, plugins og endda widgets, der gør din migreringsproces problemfri. Og der er endda en ekstra funktioner til URL-udskiftning (hvis du flytter til et nyt domæne) og for push / pull implementering hvis du flytter et websted fra dit iscenesættelsessted.

Og du kan bruge BackupBuddy til kloning af webstedet. Dette er et godt aktiv, hvis du vil duplikere dit websted til et lokalt eller iscenesættelsesområde til test. Eller hvis du opretter et netværk af lignende sider, kan du bruge BackupBuddy til at importere dit websted til et antal domæner (fantastisk til affilaite marketingfolk med masser af lignende destinationssider).

BackupBuddy har også masser af gode funktioner til nem styring af backup (bemærk! let trend med dette plugin?). Der er muligheder for iThemes Sync-integration (som du kan bruge til romote-sikkerhedskopiering, sporing af filredigeringer, aktive sikkerhedskopieringsplaner, styring af din BackupBuddy Stash og mere), komplet sikkerhedskopiering e-mail-meddelelser, automatisk databasescanning og reparation for at holde dit websteds problemfrit, serverværktøjer til fejlfinding af hostingproblemer, der kunne forhindre sikkerhedskopiering, gratis malware-scanninger og mere. Og dette er blot et par af de mange grunde til at elske BackupBuddy (og du kan lære om flere funktioner og udvikler frynsegoder på deres side).

BackupBuddy, et 5-stjernet backup-plugin

Vi elsker BackupBuddy og giver dem 5 stjerner til fantastiske funktioner og brugervenlige indstillinger. Alle kan tage sikkerhedskopier og sikre deres websted med BackupBuddy. Så hvis du vil prøve dem, skal du bare klikke på knappen nedenfor for at gemme på BackupBuddy af iThemes. Og hvis du tilmelder dig, har iThemes et kundeloyalitetsprogram, så du kan spare 25% på dine fremtidige køb og fornyelser (yay)!

Mere om BackupBuddy

Og efter at du har fået BackupBuddy-opsætningen, skal du tage dig tid til at blive ophidset til morgendagens ferieaftale! Vi har noget utroligt fantastisk fra vores venner på CSS Hero, som du ikke vil gå glip af!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map