Sendinblue vs Mailchimp – E-mail-marketing sammenlignet

sendinblue vs mailchimp sammenligning 2020

I denne gennemgangsartikel sammenligner vi Sendinblue vs Mailchimp – to populære e-mail marketing og marketing automatiseringsplatforme.


Traditionelt startede både Sendinblue og Mailchimp som e-mail-marketing værktøjer, og udviklede sig gradvist til holistisk alt-i-en-marketing platforme.

I dag har begge disse platforme en bred vifte af funktioner, herunder marketingautomation, adfærdsmålretning og CRM-kapacitet.

Desuden understøtter de også flere kanaler bortset fra e-mail; inklusive digitale annoncer, destinationssider, SMS-marketing og webstedschat.

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af denne artikel har vi valgt de vigtigste funktioner fra Sendinblue og Mailchimp og grupperet dem i seks forskellige funktionssæt. Desuden har vi fremhævet de vigtigste forskelle mellem Sendinblue vs Mailchimp i hvert af disse sæt.

 1. Ledelse af e-mail-liste: Dette funktionssæt diskuterer hver platforms listestyringsfunktioner såsom segmentering, kontaktprofiler og CRM-kapaciteter.
 2. Marketing automatisering: Her diskuterer vi automatiserings- og personaliseringsfunktioner på hver platform, såsom adfærdsmålretning, personalisering og sendetidsoptimering.
 3. Marketingkanaler: I dette funktionssæt sammenligner vi kanalerne bortset fra e-mail, der er tilgængelig på hver platform. Eksempler inkluderer betalte digitale annoncer, SMS-marketing, webstedschat og postkort.
 4. Rapportering, analyse og indsigt: Dette afsnit diskuterer de forskellige rapporteringsmuligheder, der er tilgængelige i hver platform, f.eks. E-mail-klik / åbne rater, leveringsstatistikker og publikumsdemografi. Det fremhæver også et par datadrevet kampagneindblik og -anbefalinger, der er eksklusive for Mailchimp.
 5. Yderligere værktøjer: Her diskuterer vi et par værktøjer, der ikke er strengt relateret til e-mail marketing eller marketing automatisering. De inkluderer softwareadministrationssoftware, indholdsstyringsværktøj og webstedsbygger.
 6. Priser: Endelig drøfter vi pris mønstre for begge platforme og deler en anbefaling baseret på brugerens krav.

Lad os komme igang.

Funktioner til styring af e-mail-liste

Både Sendinblue og Mailchimp tilbyder et fantastisk sæt grundlæggende og avancerede e-mail-listeadministrationsfunktioner i deres gratis plan. Sendinblue giver dig mulighed for at oprette et næsten ubegrænset antal e-mail-lister.

mailchimp publikum dashboard 2020

Mailchimp behandler e-mail-lister forskelligt. De bliver kaldt publikum. Et publikum kan have flere segmenter og opfører sig næsten som en e-mail-liste. Mailchimp tilbyder dog kun 1, 3 og 5 målgrupper i deres Gratis, Væsentlige og Standard planer. Det Præmie plan har ubegrænsede målgrupper.

sendinblå publikumshåndtering

En grundlæggende forskel mellem Sendinblue og Mailchimp er, at i Sendinblue tælles en kontakt i flere lister kun én gang. Mens Mailchimp tælles en kontakt i flere lister (målgrupper) flere gange.

Med andre ord, hvis du har den samme kontaktperson i tre separate e-mail-lister, tæller Sendinblue det som en, og Mailchimp tæller det som tre. Det her vil ikke være en ulempe for Mailchimp-brugere, da et enkelt publikum kan have flere segmenter.

Målgruppesegmentering og tags

Med hensyn til segmentering tilbyder både Sendinblue og Mailchimp fantastiske segmenteringsfunktioner baseret på listeegenskaber og andre kriterier. For eksempel kan du tilføje brugerdefinerede felter såsom Telefonnummer eller Første køb til din liste og opret segmenterede målgrupper baseret på den.

mailchimp segmenteringsindstillinger baseret på kampagneaktivitet

Mailchimp kan segmentere lister baseret på abonnentdata (som placering, e-mail-klient), kampagneaktivitet (automatiseringsadfærd, e-mail åbnes), forudsagt demografi (aldersgruppe og køn) og tilpassede begivenheder (app- og webaktivitet).

sendinblåsegmenteringsfunktioner

Sendinblue understøtter segmentering baseret på e-mail-aktivitet og brugerdefinerede begivenhedsdata. Du kan gemme så mange kontakter, som du vil, samt et ubegrænset antal begivenheder og attributter (tags kommer snart).

Mærker i Mailchimp: Mailchimp tilbyder en ekstra egenskab kaldet tags. Du kan tildele tags til dine kontakter og oprette meget målrettede kampagner ved hjælp af både tags og brugerdefinerede felter.

Mærker er ikke tilgængelige i Sendinblue, men du kan let bruge en løsning. Du kan oprette et brugerdefineret felt kaldet Tags i din e-mail-liste og brug egenskaben AND, når du bygger dit publikum.

CRM-værktøjer

mailchimp crm mennesker profil

Vedtagelse af en brugerdefineret kunde-første tilgang er en integreret del af succes med B2C-forretning. Derfor har AIO-marketingplatforme som Sendinblue og Mailchimp indbyggede CRM-funktioner såsom kontaktprofiler, som er en dedikeret side for hver enkelt kontaktperson på din konto. Du kan forbinde både Sendinblue og Mailchimp til dit virksomheds CRM-værktøj for bedre markedsføringskommunikation.

Afsnit Oversigt

 • Mailchimp behandler e-mail-lister som målgrupper og er begrænset til 1, 3, 5 eller ubegrænset målgruppe.
 • Mailchimp betragter total (ikke-unikt) kontaktantal, mens Sendinblue betragter som unikt kontaktantal.
 • Mailchimp tilbyder lidt bedre segmenteringsmuligheder som forudsagt demografi i højere betalte planer.

Marketing automatisering

Marketingautomation drevet af personaliserede meddelelser og adfærdsmålretning kan gøre vidundere for en virksomhed. Både Sendinblue og Mailchimp understøtter personalisering via flettemærker og avanceret adfærdsmålretning. Lad os se:

Mailchimp Marketing Automation

mailchimp automatisering

Mailchimp’s automatiseringsfunktioner kan grupperes i fire brede kategorier:

 1. Grundlæggende automatiseringer: Velkomst-e-mail, databaseret automatisering såsom fødselsdage eller jubilæer.
 2. RSS-til-e-mail-automatisering hvorfra du kan oprette automatiserede nyhedsbreve fra RSS-feeds.
 3. E-handel automatisering såsom forladte e-mails fra e-mails, produktanbefalinger, ordrebeskeder, første køb og engagement-e-mails til både loyale og inaktive kunder (bemærk – dette er kun tilgængeligt for abonnenter, og i nogle tilfælde kan det kræve, at premium-transaktions-e-mail-tilføjelse).
 4. Begivenhedsbaseret automatisering: Du kan sende data om interaktionswebsted og app (f.eks Logget ind eller Færdiggjort niveau) til Mailchimp og sende automatiserede e-mails baseret på brugeradfærd.

Sendinblue Marketing Automation

Sendinblue understøtter også e-mail-marketingautomater svarer til Mailchimp såsom velkomstbeskeder, e-handelsaktivitet, transaktionsaktivitet osv. Men en stor forskel er, at du ikke behøver at betale ekstra for at bruge denne funktion i Sendinblue – den er allerede inkluderet.

sendinblue marketingautomater

Hvad der adskiller Sendinblue er dets brugerdefineret arbejdsgang builder. Sendinblue’s tilpassede workflow-builder hjælper dig med at sende e-mails til brugere, der udfører en foruddefineret række af aktiviteter. For eksempel kan du oprette en arbejdsgang, hvor en bruger (som er på din kontaktliste) besøger et SaaS-produktwebsted, får vist prissiden og derefter afslutter webstedet. Ved afslutningen af ​​arbejdsgangen sendes en engagements-e-mail (f.eks. Webinarvideo eller produktdemo) til brugeren.

sendinblå leadscore-arbejdsgang

Sendinblue understøtter også bly score som er en metode til dynamisk opdatering af kvaliteten af ​​dine kundeemner baseret på deres opførsel. Hvis en kontaktperson f.eks. Åbner din velkomstmail, kan du tildele +10 point til den pågældende kontaktperson. Hvis en kontaktperson foretager et køb, tildeles +50 point, da han / hun sandsynligvis vil købe igen.

Afsnit Oversigt

 • Mailchimp understøtter appbegivenheder, som Sendinblue ikke tilbyder.
 • Sendinblue har en brugerdefineret workflow-builder og tilbyder lead score, som Mailchimp ikke har.
 • Begge platforme giver også optimering af sendetid, hvor e-mails leveres til brugerens indbakke baseret på hvornår han / hun mest sandsynligt åbner e-mailen.

Marketingkanaler

I dagens omnikanalsverden kan kunder nås via e-mail, SMS, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, push-meddelelser (mobil og web) og målrettede annoncer. (Har jeg savnet nogen?)

Kundekommunikation er ikke længere begrænset til e-mail, og her er hvordan Sendinblue og Mailchimp vedtager.

mailchimp kampagnetyper

I Mailchimp kan du nå dine kunder via:

 • E-mail
 • Landingssider
 • Fysiske postkort
 • Annoncer på sociale medier på Facebook og Instagram
 • Gendemarkering af annoncer på Google, Facebook og Instagram

Lookalike målgrupper: Med Mailchimp kan du også oprette lookalike-målgrupper til dets sociale annoncer og postkortkampagner. Hvis du for eksempel ikke har kundens fysiske adresse på fil, vil Mailchimp krydshenvise den profil med sin database og lægge kortet på dine vegne. Du kan bruge lookalike-målgrupper til at oprette meget målrettede kampagner.

sendinblue kampagnetyper

Til sammenligning giver Sendinblue dig mulighed for at nå ud til dine kunder via:

Sendinblue giver dig et samlet dashboard, hvorfra du kan administrere al kommunikation med dine kunder.

Afsnit Oversigt

 • Sendinblue tilbyder SMS og webstedschat som yderligere marketingkanaler, mens Mailchimp tilbyder fysiske postkort.
 • Mailchimp tilbyder lidt bedre annonceplatforme og lignende publikum.
 • I tilfælde af transaktionelle e-mails, Sendinblue tilbyder det i samme plan, mens Mailchimp kræver, at du køber en ekstra service kaldet Mandrill.

Rapportering, analyse og indsigt

sendinblue kampagne rapport

Med hensyn til rapportering og analyse tilbyder både Sendinblue og Mailchimp vigtige målinger, såsom open rate for e-mail, CTR (click-through rate), list churn rate (antal afmeldinger) og leveringsrapporter for at hjælpe dig med at måle kampagneydelsen. Du får også yderligere oplysninger såsom topplaceringer, vækstkilder og mere i betalte planer.

benchmarking af mailchimpkampagne

Mailchimp tilbyder også kampagne benchmarking, som giver dig mulighed for at sammenligne din kampagnepræstation med branche benchmarks. I betragtning af Mailchimp’s brede kundegrundlag er dette en pålidelig datakilde, der peger på, om dine kampagner overpresterer eller underpresterer.

Hvis du forbinder din online butik til Mailchimp, tildeles en attribut kaldet Customer Lifetime Value (CLV) til hver kontakt. Du kan bruge disse oplysninger til at oprette meget målrettede kampagner for geninddragelse.

Yderligere værktøjer

Følgende er et par ekstra marketingfunktioner via e-mail, der kan forbedre kampagneeffektivitet og målepræcision.

 • Officielt plugin: Du kan installere og bruge den officielle Sendinblue nyhedsbrev plugin fra dit WordPress-dashboard. MailChimp tilbyder ikke deres eget officielle plugin, så du bliver nødt til at stole på tredjeparts pluginudviklere for nem integration med WordPress.
 • E-mail-skabeloner: Begge platforme tilbyder forudbyggede, konverteringsoptimerede e-mail-skabeloner til forskellige kampagnemål (f.eks. Uddanne, informere, glæde osv.).
 • A / B-test: Sendinblue tilbyder A / B-test i sin betalte plan ligesom Mailchimp.

Mailchimp tilbyder også multivariat test i sin Premium-plan (noget som Sendinblue ikke har).

 • Tredjepartsintegrationer: Mailchimp understøtter flere tredjepartsintegrationer end Sendinblue, men de mest populære værktøjer / destinationer understøttes af begge platforme.

Følgende værktøjer er ikke direkte relateret til e-mail-marketing, men giver en stor fordel, hvis du overvejer en af ​​løsningen som din go-to marketing platform.

 • Landingssider: Mailchimp tilbyder det gratis, Sendinblue tilbyder dette i sin betalte plan.
 • Webstedsbygger: Udbydes kun af Mailchimp gratis, inklusive tilpasset domænesupport.
 • Ledelse af sociale medier: Mailchimp tilbyder gratis værktøjer til udstationering af sociale medier og postplanlægning (Facebook, Instagram og Twitter) og betalt annonthåndtering i Facebook-annoncer og Instagram-annoncer.
 • Mailchimp tilbyder også en indhold studio som i det væsentlige er et digitalt aktivastyringsværktøj til dit websted. Sammen med det sociale medieværktøj bliver dette en kraftig kombination til at styre din tilstedeværelse på sociale medier direkte fra dit Mailchimp-instrumentbræt.

Sendinblue vs Mailchimp – Prissammenligning

Nu til det vigtigste aspekt – prismodeller, der tilbydes af de to platforme. Her er en hurtig oversigt:

 • Mailchimp-fakturaer, du er baseret på samlet antal kontakter og antal e-mails sendt.
 • Sendinblue-regninger, du baserer kun på antallet af e-mails sendt. Du kan have ubegrænsede kontakter.

Mailchimp-prisoversigt og analyse

prissætning af mailchimp jan 2020

Mailchimps gratis plan er en af ​​hovedårsagerne til dens løbsk succes. Du får avancerede e-mail-marketingværktøjer, såsom automatiske trin-automatiseringer (velkomst-e-mails, forladt indkøbsvogn), adfærdsmålretning, segmentering og tags, gratis e-mail-skabeloner, destinationssider, webstedsbygger med brugerdefineret domænesupport, social mediehåndtering (organisk udstationering og annoncer) og indholdsstudie. Du er begrænset til 2.000 kontakter og 10.000 e-mails / mån. Du er også begrænset til et enkelt publikum, men kan oprette flere segmenter.

Mailchimp’s kontaktantal kontra prisforhold

mailchimp standard prisplan baseret prisstigning baseret på kontaktantal

Lige efter den gratis plan er, når tingene begynder at blive interessante. Prisfastsættelsen vist på skærmbillede ovenfor er til 500 kontakter. Prisen stiger, når antallet af kontakter vokser.

F.eks. Starter Mailchimps standardplan ved $ 14.99 / mo for 500 kontakter, der er lukket med 50.000 e-mails / mo og $ 189 / mo for 20.000 kontakter, der er lukket med 240.000 e-mails pr. Måned.

Til sammenligning er Sendinblue dyreste plan med alle funktioner, ubegrænsede kontakter og 300.000 e-mails / mo koster $ 173 / mo.

Her er en oversigt over Mailchimp’s betalte planer:

 1. Mailchimp Essentials: Denne plan inkluderer alle 3 målgrupper, e-mail-skabeloner, understøtter A / B-test og tilpasset branding, fjerner Mailchimp-sidefoden og 24 × 7 e-mail- og chat-support. Det samlede antal e-mails, der sendes pr. Måned, er 10 gange dit kontakttælling, med et maksimum på 500.000 e-mails / mån.
 2. Mailchimp Standard: Denne plan inkluderer 5 målgrupper, avanceret publikumsindsigt inklusive værdi for kundens levetid (LTV), retargeting-annoncer, brugerdefinerede kodede e-mail-skabeloner, serier, planlægning af sociale medier efter post (som Buffer), send tidsoptimering, levering efter tidszone og tilpasset flertrin arbejdsgange inklusive begivenhedsbaseret automatisering. Den månedlige e-mail-afsendelsesgrænse er 12 gange dit samlede antal kontaktpersoner, begrænset til 1,2M e-mails / mo. Supportindstillinger er de samme som Essentials-planen.
 3. Mailchimp Premium: Denne plan inkluderer avanceret segmentering, multivariat test, ubegrænset målgruppe og telefonsupport. Den månedlige e-mail-afsendelsesgrænse er 15 gange dit samlede antal kontaktpersoner, begrænset til 1,2M e-mails / mo.

Besøg deres websted for en detaljeret oversigt over Mailchimp-funktioner og -planer.

Sendinblue-prisoversigt og analyse

sendinblue-prissætning januar 2020

Dette afsnit præsenterer en analyse af de forskellige e-mail-marketingplaner, der blev tilbudt af Sendinblue fra januar 2020. Jeg har forsøgt at holde dette afsnit så kort som muligt uden at udelade vigtige oplysninger. Hver plan inkluderer den differentierende faktor fra den forrige plan. Tænk på det som hvad du får for de ekstra penge, du betaler. Her er en hurtig oversigt over hver af de aktuelle Sendinblue-prisplaner:

 • Sendinblue s Gratis plan giver dig mulighed for at sende op til 300 e-mails pr. dag. Du kan få adgang til næsten alle e-mail-marketingfunktioner inklusive e-mail-skabeloner, webstedschat, marketingautomation (inklusive workflow builder) og SMS-marketing. Funktionerne, der ikke er inkluderet, er annoncer, destinationssider og webstedschat.
 • Det Lite plan fjerner blot den daglige sendegrænse og understøtter op til 40.000 e-mails hver måned. Ingen andre yderligere funktioner leveres.
 • Det Væsentlig plan fjerner Sendinblue-logoet, viser avanceret rapporteringsstatistik og inkluderer telefonstøtte. Igen leveres ingen andre yderligere funktioner.
 • Det Premium plan inkluderer alle funktioner, som Sendinblue har at tilbyde, og kan sende op til 300.000 e-mails pr. måned. Ulåste funktioner inkluderer annoncer, destinationssider, A / B-test, optimering af sendetid og support til flere brugere (de første tre inkluderede og $ 12 / ekstra bruger). De understøttelsesmuligheder, der findes i Vigtig og Præmie planerne er de samme.
 • Det Virksomhedsplan inkluderer dedikeret support sammen med alle andre funktioner. Du bør også få en volumenrabat, hvis du har et meget højt e-mail-leveringsbehov.

Indpakning – hvilken platform der skal vælges

Valg af en marketingplatform afhænger af brugssagen og andre understøttende faktorer. Følgende er to forskellige anvendelsessager:

Blog: Sendinblue ville være mere fornuftigt med en blog, da du sandsynligvis har en stor e-mail-liste og muligvis bliver nødt til at sende et stort antal e-mails / måned. Sendinblue ville være betydeligt billigere.

Hent Sendinblue

Ironisk nok er e-mail-grænsen for Mailchimps gratis plan (10.000 e-mails / mo) lidt højere end Sendinblue’s gratis plan (9.000 e-mails / mo). Sendinblue tilbyder dog ubegrænsede kontakter i alle dets planer.

Online butik: For en online butik er pleje og engagement med dit publikum nøglen til succes. Det er også mindre sandsynligt, at du har en meget høj listestørrelse (sammenlignet med en blogs nyhedsbrev). I et sådant tilfælde ville jeg vælge Mailchimp, da det tilbyder bedre værktøjer i sin standardplan, såsom retargeting-annoncer, kunde-LTV og mere.

Efterhånden som min butik vokser (dvs. listestørrelsen vokser), ville jeg dog foretage en omkostnings-og-fordel-analyse af Mailchimp vs Sendinblue baseret på min listestørrelse, antal e-mails, der blev sendt pr. Måned, og anvendte platform-eksklusive funktioner. Hvis Sendinblue viser sig at være betydeligt billigere, ville jeg skifte.


Over til dig – hvad synes du om dette sammenlignende indlæg? Er der noget, du gerne vil tilføje? Hvad er dit valg for en marketingplatform? Sendinblue eller mailchimp? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map