SendinBlue: Den bedste nye e-mail-marketingtjeneste for WordPress-brugere?

E-mail-marketing er en hjørnesten i de mest succesrige online virksomheder. Som sådan er e-mail-marketingtjenester stor forretning. Og selvom du måske bliver narret til at tro, at kun lignende af AWeber og MailChimp er værd at overveje, er der alternativer.


SendinBlue er et sådant alternativ. SendinBlue, der er offentlig siden september 2012, har gjort det til deres mission at tilbyde ”den enkleste og mest pålidelige marketingløsning for alle” – det er både begyndere og avancerede brugere.

Jeg er ikke en til underkonkurrencedygtige eller monopoliserede markeder, så jeg er altid ivrig efter at tjekke alternativer til e-mail-marketing “sædvanlige mistænkte.” Heldigvis skuffede SendinBlue ikke. I denne artikel vil jeg introducere dig til tjenesten sammen med dens fremragende gratis WordPress-plugin, men min bundlinje er denne: give SendinBlue en chance.

Hvad er SendinBlue?

SendinBlue hjemmeside

I et nøddeskal er SendinBlue en online marketingtjenesteudbyder. Hvis det er temmelig for tvetydigt til din smag, dækker SendinBlue’s service via e-mail-marketing, transaktions-e-mails (f.eks. Købsbekræftelser og adgangskodepåmindelser) og mobil tekstbeskeder. Efter at have fejret deres anden fødselsdag lige sidste måned, praler de allerede 20.000 brugere; ikke et nummer, der skal sniffes på.

Men hvad gør dem bedre end konkurrencen, kan du med rimelighed spørge? Så vidt jeg er bekymret, kommer denne beslutning til en overvejelse af tre faktorer:

 1. Service. Hvad tilbyder de, som konkurrencen ikke gør? Hvordan sammenlignes deres service?
 2. Pris. Er de mere eller mindre dyre end konkurrencen?
 3. WordPress integration. Hvor godt integreres deres service med WordPress via deres plugin?

Jeg vil tackle hver af disse faktorer efter tur.

SendinBlue-tjenesten

Den første funktion, der adskiller SendinBlue fra mange af sine konkurrenter er dens helt gratis medlemskabsmulighed. Der er kun to begrænsninger:

 1. Du kan kun sende 9.000 e-mails pr. Måned (300 pr. Dag)
 2. Nyhedsbrevbyggeren er kun tilgængelig i 60 dage

Der er ingen virkelig udbyder af e-mail-marketingtjenester, jeg er opmærksom på, der tilbyder et helt gratis permanent medlemskab for intet, så SendinBlue’s tilbud er så godt som (eller bedre) end noget andet. Hvis du er klar til at give SendinBlue et par gange, er registreringsprocessen hurtig og smertefri: bare indtast et firmanavn, e-mail-adresse og adgangskode. Den næste skærm, du vil se, er dit betjeningspanel:

SendinBlue Dashboard

Jeg blev alvorligt imponeret over, hvor ligetil grænsefladen er. Jeg er en AWeber-fan, men dens interface er alvorligt rodet og kan være forvirrende for nybegynderne. SendinBlue er en anden slags fisk helt: intuitiv er det ord, der kommer til at tænke på. SendinBlue tilbyder et væld af funktioner, som de fleste af dem forventer. Der er dog nogle mere interessante tilføjelser:

 • Ubegrænset “Kontakter” (dvs. abonnenter). Det er rigtigt; Du kan have så mange abonnenter, som du vil uden ekstra omkostninger. Mere om dette i prisafsnittet.
 • Dedikeret IP. Disse skal købes mod et ekstra gebyr, men giver dig mulighed for at logge ud af dine e-mails med dit domænenavn.
 • “Trigger marketing”. Dette er SendinBlue version af autoresponder-funktionalitet.
 • Varmekort. Se, hvor dine abonnenter klikker på dine e-mails.
 • Google Analytics-integration.
 • Dataovervågning i realtid.

Du ville blive tilgivet for at tro, at SendinBlue kun er en anden e-mail-marketingtjenesteudbyder, men ovenstående funktionalitet antyder andet. Men SendinBlue’s vigtigste salgsprojekt kan antages, at det bringer tre tjenester – e-mail-marketing, transaktions-e-mails og SMS-messaing – sammen under ét tag. Nogle mennesker bliver ikke særlig blæst væk af dette, mens det vil blive betragtet som en Godsend af andre. Men det er ikke alt. Efter min mening er det prisfastsættelsen, der virkelig adskiller SendinBlue.

Hvor meget koster SendinBlue?

Variation og fleksibilitet i omkostninger ser ud til at være de vigtigste salgspunkter, når det kommer til SendinBlues prisindstillinger:

SendinBlue-prissætning

Som vi allerede har diskuteret (og som du med rimelighed ville forvente), Gratis planen er gratis og fuldt funktionel (i en begrænset periode). Det Micro plan tilbyder den samme funktionalitet som dens Gratis landsmand; du kan bare sende langt flere e-mails. Det er Bronze planlægge og op, hvor tingene bliver interessante. De tilbyder alle det samme sæt funktioner som hinanden; der er kun to forskelle-producenter:

 1. Jo mere du betaler, jo flere e-mails kan du sende
 2. Du får en gratis dedikeret IP, når du abonnerer på Guld plan eller derover

Det er hvad Bronze og op tilbud over Gratis og Micro planer, der uden tvivl er af mere interesse. Først og fremmest er det førnævnte varmekort. Det andet er åbne og klikfrekvensdata. For det tredje er fjernelsen af ​​SendinBlue-logoet fra dine e-mails; noget, som mange vil overveje et must-have til branding-formål.

Det mest interessante ved prissætningen er, at det beregnes af antallet af e-mails, du sender, ikke antallet af abonnenter, du har. Dette er underligt i modsætning til, hvordan både AWeber og Mailchimp beregner deres gebyrer, og jeg kan godt lide det. Når alt kommer til alt er det at have abonnenter passivt; at sende dem e-mails er det, der virkelig tæller. Jeg har altid ikke lide det faktum, at jeg bliver opkrævet af AWeber for folk, der har afmeldt sig; noget, som SendinBlue ikke gør.

Hvor godt integreres SendinBlue med WordPress?

SendinBlue WordPress Plugin

Enhver e-mail-marketingtjeneste, der er værd at være salt, har sit eget WordPress-plugin. Men efter min erfaring er mange af dem ikke værd at deres vægt i byte. Så hvordan gør det SendinBlue’s tilbud billetpris? Med et ord: meget godt. (Vent, det er to ord …)

Det føles som et plugin, der er udformet som en kerne del af SendinBlue, ikke taget på som en eftertanke (jeg ser på dig, AWeber). Det er ikke kun en enkel tilmeldingsformular-plugin; SendinBlue-pluginet er en fuldt udbygget WordPress-centreret e-mail-marketingløsning med alle de funktioner, du håber på. Jeg har medtaget nogle skærmbilleder nedenfor fra plugins officielle side. Jeg kunne tilbyde mine egne, men de viser ikke meget med hensyn til kampagneaktivitet!

SendinBlue WordPress betjeningspanel.

SendinBlue WordPress betjeningspanel.

SendinBlue-kampagner skærm

Skærmen SendinBlue-kampagner.

SendinBlue global statistik side.

SendinBlue’s globale statistikside.

Du vil bemærke, at nogle af teksterne i ovenstående skærmbilleder er på fransk. SendinBlue er et fransk firma, så du kan forvente noget pidgin-engelsk i grænsefladen og blandt dokumentationen, men du skal ikke lade det forringe kvaliteten af ​​plugin og tjenesten. I betragtning af størrelsen og væksten af ​​SendinBlue, kan man forvente, at en mere professionel oversættelse blev på plads inden længe.

Opsætning af plugin er et stykke kage; du bare kopierer og indsætter din API og hemmelige nøgler fra din SendinBlue-konto. Når du er konfigureret, kan du køre hele din e-mail-marketingkampagne fra dit WordPress-websted; selv via din foretrukne SMTP-server, hvis du ønsker det. Det er den bedste integration, jeg nogensinde har set mellem en fuldt professionel e-mail-marketingtjenesteudbyder og WordPress, periode.


SendinBlue er et levedygtigt alternativ til sine konkurrenter, gjort desto mere levedygtigt for WordPress-brugere takket være det fantastiske plugin. Hvis du vil bringe din online markedsføringsindsats alle under ét tag, og du leder efter et billigere alternativ til lignende som AWeber og Mailchimp, kan SendinBlue være det rigtige for dig. Jeg får indtryk af, at de er en ung og sulten forretning; ikke begrænset af oppusten ved at være en veletableret juggernaut og klar til at gøre ting anderledes.

Tjenesten er muligvis ikke for alle, men jeg tror, ​​at de fleste WordPress-brugere ville gøre sig selv en fordel ved at tilmelde sig en gratis konto og give SendinBlue (og dets WordPress-plugin) et testkørsel.

Tilmeld dig SendinBlue    Hent SendinBlue-pluginet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map