Sådan føjes Shopify til WordPress med WP Shopify

Shopify er uden tvivl en af ​​de bedste e-handelsplatforme i vores tid. WordPress er på den anden side det bedste indholdsstyringssystem på nettet. Link den formidable e-handelsfunktionalitet i Shopify med de kraftige CMS-funktioner i WordPress via WP Shopify-plugin, og du får alle de værktøjer, du har brug for til at opbygge en online butik, der er ude af denne verden.


Eller ville det ikke være fantastisk at sælge dine Shopify-produkter på WordPress? I denne review-skråstregguide viser vi dig nøjagtigt, hvordan du opsætter WP Shopify-pluginet, så du kan udnytte kraften i WordPress og Shopify som en boss.

WP Shopify-plugin hjælper dig med at udvide din Shopify-butik ved hjælp af oprindelig WordPress-funktionalitet. For eksempel giver plugin dig mulighed for at drage fordel af den brede vifte af WordPress-temaer og plugins for at forbedre din butik. For et klarere billede kan du tænke på WordPress som e-handels-frontend og Shopify back-end.

Lad os med denne præambel finde ud af, hvorfor WP Shopify er den bedste måde at integrere WordPress med Shopify. Lyder fantastisk, ikke? Fantastisk, lad os danse.

Hvad er WP Shopify?

WP Shopify WordPress Plugin

WP Shopify er et smukt plugin, der giver dig mulighed for at sælge Shopify-produkter på dit WordPress-sted uden at installere og konfigurere et e-handelssystem som WooCommerce.

Plugin synkroniserer dine Shopify-butiksdata som brugerdefinerede posttyper, der giver dig mulighed for at bruge WordPress CMS’s fulde styrke. Desuden hjælper WP Shopify dig med at tilføje Shopify Buy-knappen overalt på dit WordPress-sted, hvilket giver en problemfri købsoplevelse.

WP Shopify håndterer ikke betalinger. Når køberen har truffet afkrydsningsknappen, bliver de omdirigeret til din Shopify-kasseside for at gennemføre transaktionen. Med andre ord bruger du kun Shopify til at behandle betalinger.

Hvis du har brugt Shopify før, ved du, at det er en stærk e-handelsplatform, men den har intet på WordPress som en webstedsbygger.

Bemærkelsesværdige WP Shopify-funktioner inkluderer:

 • Mulighed for at importere dine Shopify-produkter og -samlinger som WordPress-indlæg
 • Utallige skabeloner, der hjælper dig med at opbygge en online butik ud af denne verden
 • Brug Shopify SDK til at være vært for en fuldt udstyret indkøbskurv i din WordPress-butik
 • Ingen iFrames takket være den responsive Shopify Buy-knap
 • SEO-klar design
 • Mulighed for at gemme dine Shopify-butiksdata i brugerdefinerede WordPress-databasetabeller
 • 100+ handlinger og filtre, der hjælper dig med at tilpasse din online butik, uanset hvilken måde du ønsker
 • Kompatibilitet med WordPress-temaer og plugins

Hvis du er interesseret, kan du opgradere til WP Shopify Pro for at få adgang til 80+ skabeloner, automatisk og selektiv synkronisering med din Shopify-butik, sporing på tværs af domæner, dedikeret support og mere.

Lær mere om WP Shopify Pro

Hvad er fordelene ved at bruge WP Shopify?

Funktioner til side giver WP Shopify dig mulighed for at nyde nogle fordele, du ville savne, hvis du udelukkende solgte på Shopify. Her er en lille liste for at få din appetit.

 • Du har fuld kontrol over URL-strukturen på dine produkter takket være WordPress-permalinks
 • Adgang til tusindvis af WordPress-temaer og visuelle sidebygere, hvilket betyder, at du kan bygge din drømmes butik uden at bryde en sved
 • Tilpasning af WordPress-temaer er lettere end at bruge Shopifys flydende skabelonmotor
 • Ubegrænset adgang til tusinder af WordPress-plugins, der giver dig mulighed for at tilføje rig funktionalitet til din butik
 • I modsætning til Shopify har du total kontrol over de butiksdata, du synkroniserer med WordPress
 • Du kan drage fuld fordel af Shopifys lager- og ordreudfyldningsfunktioner, mens du kører på bagsiden af ​​WordPress
 • Nedsatte forsendelsespriser
 • WP Shopify er let at installere og konfigurere, som du lærer på et øjeblik
 • Den gratis version af WP Shopify kommer med alle de funktioner, du har brug for for at kunne sælge Shopify-produkter på dit WordPress-sted
 • Omfattende dokumentation og ofte stillede spørgsmål
 • Stor støtte

Sådan opsættes WP Shopify

I dette afsnit lærer vi, hvordan man opsætter WP Shopify og integrerer det med Shopify. Du kan starte med den gratis version og senere opgradere til pro-versionen efter dine behov. Derudover anbefaler forfatteren at bruge Shopify Lite (koster $ 9 bucks om måneden), fordi du bare har brug for vognens funktionalitet.

Lad os komme på arbejde ud af det.

Installation af WP Shopify

Da WP Shopify er tilgængelig på den officielle WordPress-plugin-repo, kan du installere det direkte fra dit WordPress admin-kontrolpanel.

Hvordan? Naviger til Plugins> Tilføj nyt.

På den Tilføj plugins skal du indtaste “WP Shopify” i søgefeltet, og når du først har fundet plugin, skal du trykke på Installer nu derefter Aktiver knappen som vist nedenfor.

Aktivering af plugin tilføjer en WP Shopify undermenu i din WordPress admin menu. Naviger til WP Shopify> Indstillinger for at starte integrationen med din Shopify-butik.

wp shopify indstillingsmenu

På dette tidspunkt antager vi, at du allerede har en Shopify-butik (selvom det er den gratis 14-dages prøveperiode). Vi oprettede en gratis prøvekonto til denne guide og tilføjede et par produkter. Sådan ser vores Shopify-katalogside ud.

Ikke så dekorativ, men det skal fungere perfekt.

Gå videre, klik på Indstillinger undermenu fører dig til Forbinde fanen vist nedenfor.

integrere wp shopify plugin med shopify

Fra skærmbilledet vist ovenfor har du brug for et par detaljer, som du får fra dit Shopify-administratorområde. Disse detaljer er:

 • API-nøgle
 • API-adgangskode
 • Delt hemmelighed
 • Storefront adgangstoken
 • Domæne (dette er dit Shopify-butiksdomæne f.eks. wpex.myshopify.com vi brugte til denne guide)

Generering af WP Shopify-integrationsdetaljer

Log ind på dit Shopify-butiks administratorpanel, og klik Apps som vist nedenfor.

Dette vil føre dig til Apps skærm. Klik på Administrer private apps link, som vi fremhæver nedenfor.

Klik derefter på Opret en ny privat app knappen, som vi skitserer nedenfor.

Indtast dit private appnavn og din e-mail-adresse på den næste skærm. Dernæst under Administrator API sektion, indstil alt til Læs og skriv. Indstil tilladelserne til Læs adgang for ethvert felt, der ikke har Læs og skriv mulighed.

Marker derefter Tillad denne app at få adgang til dine butiksdata ved hjælp af Storefront API afkrydsningsfelt nederst på siden som vist nedenfor.

Endelig, ramt Gemme knappen og den efterfølgende Jeg forstår, Opret appen knap. Når det er gjort, vil Shopify præsentere en side med din API-nøgle og alle de andre detaljer, du har brug for for at integrere WP Shopify-plugin. Se billedet nedenfor.

Bemærk: Du kan finde din Storefront adgangstoken mod bunden af ​​den samme side som vist nedenfor.

Nu skal du bare kopiere og indsætte detaljerne i de respektive felter på Fanen WP Shopify Connect som vi detaljeret nedenfor.

Klik derefter på Tilslut din Shopify-butik knappen vist på billedet ovenfor for at starte synkronisering.

Og det er det, din Shopify-butik synkroniseres nu med dit WordPress-sted. Vellykket synkronisering viser forbundet status som vist nedenfor.

Nu, hvis du navigerer til WP Shopify> Produkter i din WordPress-admin-menu, ser du, at WP Shopify-plugin har importeret alle dine produkter fra Shopify.

produkter i wp shopify

Produkter vist på billedet ovenfor blev importeret direkte fra vores Shopify-demobutik. Du kan importere op til 250 produkter på én gang.

Og her er, hvordan det katalog, vi lige har importeret, ser ud på vores WordPress-demosite ved hjælp af Twenty Seventeen-temaet.

Lad os nu udforske de andre tilgængelige funktioner i WP Shopify admin dashboard. Så her går vi!

Fanen Indstillinger

Det Indstillinger fanen giver dig masser af muligheder for at administrere din online butik med lethed. Herfra finder du indstillinger til kontrol:

 • Produkt-URL’er
 • Antallet af produkter pr. Side
 • Synkronisering
 • Brødkrummer
 • paginering
 • Produktvisningslayout inklusive billeder, farver,
 • Samling visningslayout
 • Relaterede produkter
 • Vogn
 • Checkout-processen
 • Og så meget mere

Fanen Værktøjer

Det Værktøj fanen hjælper dig med at synkronisere Shopify-data, slette WP Shopify-cache og fjerne alle synkroniserede data fra WordPress.

Licensfane

Det Licens fanen er praktisk, hvis du ønsker at opgradere til pro-versionen af ​​WP Shopify. Hvilket hvis du ikke vidste tilbyder dig endnu flere funktioner til superladning af din Shopify-WordPress hybridbutik.

Debug fane

Og Fejlfinde fanen giver dig mulighed for at se fejl og få support.

Diverse fane

wp shopify diverse fane

I skrivende stund Diverse fanen giver dig mulighed for at opgradere databasetabeller, hvis du opgraderede fra en version nedenfor 1.2.2.

Konklusion

Mens du kan bruge Shopify Buy-knappen, er WP Shopify sandsynligvis det bedste plugin til at sælge dine Shopify-produkter på WordPress. Plugin er omhyggeligt designet og leveres med alle de værktøjer, du har brug for, for at begynde at sælge med det samme. Derudover er det let at konfigurere superduper, du skal være færdig på mindre end 10 minutter.

Hvad er din mening om WP Shopify? Del dine spørgsmål og tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector