Sådan deles dit WordPress-indhold ved hjælp af Blog2Social

Sådan deles dit WordPress-indhold ved hjælp af Blog2Social

Hvis du vil få mest muligt ud af dit WordPress-websteds indhold, har du ikke råd til at forsømme sociale medier. Du vil dele dit arbejde på så mange platforme som muligt for at hjælpe med at udvide dit publikum og øge trafikken til dit websted. Dette kan dog være en tidskrævende indsats, hvis du ikke har hjælp. Et plugin, der kan gøre processen betydeligt lettere er Blog2Social.


Dette værktøj giver dig mulighed for nemt at dele dit WordPress-indhold på de mest populære sociale medieplatforme. Det holder dig også i kontrol over, hvordan dine indlæg ser ud, når de deles – og du kan endda automatisere processen.

I dette indlæg diskuterer vi, hvorfor det er vigtigt at udnytte sociale medier og introducere dig til Blog2Social-pluginet. Så leder vi dig gennem trinnene for at begynde at dele dine indlæg. Lad os komme igang!

Hvorfor deling af dit indhold på sociale medier er vigtigt

Hvis du læser dette, er det meget usandsynligt, at du har brug for en introduktion til sociale medier. I løbet af det sidste årti er sociale medieplatforme som Facebook og Twitter blevet til inventar i hverdagen. Over 2 milliarder mennesker er for eksempel aktive Facebook-brugere, mens Twitter tiltrækker over 300 millioner brugere. Chancerne er store, at du selv har profiler på disse netværk.

Det store antal brugere gør disse platforme afgørende, når det kommer til at udvide publikum til dit WordPress-websted. I en verden, hvor næsten halvdelen af ​​alle mennesker på kloden bruger sociale medier, har der aldrig været et afsætningsmarked så potent til at sprede dit indhold til en globalt forskellig gruppe mennesker.

De fleste steder har allerede indset dette, og 78% af små virksomheder bruger sociale medier til at tiltrække kunder. Dette giver mening, da sociale medier gør det muligt for brugere at engagere sig mere med dit indhold. Hvis du kan få flere sociale aktier på dine indlæg, kan dette igen bidrage til at øge trafikken til dit websted eller din butik.

For at sikre succes med dit WordPress-indhold skal du derfor sigte mod at have en effektiv social mediestrategi på plads. Dette involverer at vide, hvornår du skal dele dit indhold, hvilke platforme du skal målrette mod, og hvilken tidsplan der er optimal. Heldigvis er det meget lettere, hvis du har det rigtige værktøj.

Introduktion af Blog2Social plugin

Blog2Social plugin

Hvis du er på udkig efter en måde at effektivt styre din sociale mediestrategi, er få værktøjer lige så fordelagtige som Blog2Social til WordPress. Dette er en plugin, der hjælper dig med at indsende dit indhold til flere af de mest populære sociale medieplatforme med lethed.

Blog2Social gør opgaven med at holde trit med din tilstedeværelse på sociale medier enklere. Med det kan du forbinde dit websted til Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, Pinterest og mange andre platforme. Men bare at dele dit indhold er det blotte minimum af, hvad Blog2Social kan gøre. Lad os udforske et par af dens mere nyttige funktioner, ad gangen.

Del indhold automatisk på flere sociale medieplatforme

Som vi nævnte understøtter Blog2Social et stort antal sociale mediesider. Disse spænder fra de største som Facebook, Twitter og Instagram til flere niche-netværk såsom Medium og BlogLovin:

Del indhold automatisk på flere sociale medieplatforme

Det bedste er, at når du først har konfigureret plugin, er der lidt mere, du skal gøre. Blog2Social kan automatisk dele dine indlæg til de netværk, du specificerer, ved hjælp af de ønskede indstillinger. Dette reducerer den tid, du bruger bare på at få ordet om dit indhold ned til næsten nul. Alt hvad du skal gøre er at koncentrere sig om at oprette kvalitetsindlæg, og når de offentliggøres, vil alle dine følgere vide det med det samme.

Planlæg indlæg separat på forskellige websteder

Deling af dit indhold ved at sende det på sociale medier, så snart det er offentliggjort, er en fælles strategi og fungerer normalt godt. Det er dog ikke den eneste mulige metode. Du ønsker måske også at planlægge indlæg, der skal deles på et bestemt tidspunkt i stedet for øjeblikkeligt.

For eksempel kan du muligvis sende et antal forskellige stykker på samme tid, men ønsker ikke at spam dine sociale medieprofiler med en spærring af links samtidig. Alternativt har du måske gjort en indsats for at undersøge bedste tider at dele indhold på forskellige netværk, og du vil maksimere antallet af indtryk og det engagement, du får.

Blog2Social giver dig endda mulighed for at planlægge sociale medieindlæg til forskellige tidspunkter afhængigt af platformen (hvilket er meget lig den måde, du planlægger dine blogindlæg). Dette betyder, at du har fuld kontrol over din sociale mediestrategi, uanset hvor dybtgående du vil have den.

Administrer dine indlæg og dele

Hvis du jonglerer med meget indhold og platforme, kan det let blive svært at holde styr på, hvilke poster du har delt, og hvor. For at hjælpe dig indeholder Blog2Social et betjeningspanel, hvor du kan få et overblik over alle dine aktier på tværs af hvert netværk:

Administrer dine indlæg og dele

Denne kalender gør det nemt at følge dine delinger og filtrere dem baseret på specifikke indlæg og netværk. Ved at spore dit indhold på denne måde kan du sikre dig, at din strategi overholdes, og du kan optimere din tilgang, når du vil. Du kan endda dele nye ældre indlæg, der muligvis ikke har fungeret så godt første gang.

Tilpas udseendet på dine delte indlæg

Sociale medier er mere end blot almindelig tekst og links kastet sammen uden en anden tanke. Faktisk er det vigtigt at sørge for, at dine indlæg ser godt ud, når de er spredt over forskellige netværk. Blog2Social giver dig mulighed for at specificere udseendet på hvert indlæg, når det offentliggøres på forskellige platforme:

Tilpas udseendet på dine delte indlæg

Du kan tilføje metakoder for at inkludere billeder og endda bestemme nøjagtigt, hvad overskriften og beskrivelsen vil sige. Dette er også den nemmeste måde at tilføje Open Graph og Twitter Cards til dine share, da du ikke behøver at rod med nogen kode eller yderligere plugins. Du har altid fuld kontrol over, hvordan dine indlæg ser ud til enhver tid.

Generer Hashtags fra WordPress-tags

Endelig er et andet vigtigt aspekt af sociale medier hashtags. For de uindviede er dette en metode til at tagge indlæg i henhold til deres emne eller potentielle publikum (# blog2social). Ved at inkludere hashtags i dine indlæg, lader du potentielle læsere se, hvilke emner der vil blive dækket i selve indholdet, og gøre det lettere for brugere, der allerede er interesseret i emnet at finde dine indlæg:

Generer Hashtags fra WordPress-tags

Med Blog2Social kan du generere hashtags automatisk ved hjælp af de WordPress-tags, du har angivet i hvert indlæg. På denne måde behøver du ikke manuelt at inkludere relevante hashtags, men kan i stedet stole på dem, som plugin opretter til dig. Det er med andre ord en anden praktisk måde at automatisere din sociale mediestrategi på.

Sådan deler du dit WordPress-indhold på platforme på sociale medier ved hjælp af Blog2Social (i 2 trin)

Nu hvor vi har dækket de vigtigste grunde til, at Blog2Social er et så stærkt værktøj til deling af sociale medier, så lad os blive praktiske. I det følgende gennemgang viser vi dig, hvordan du bruger dette plugin til at dele et indlæg på tværs af forskellige sociale medieplatforme.

1. Tilslut dine sociale mediaprofiler

Når du har downloadet og installeret Blog2Social-plugin (her er vores guide til, hvordan du installerer plugins, hvis du har spørgsmål), er den første ting, du skal gøre, at forbinde de sociale mediaprofiler, du vil bruge. Dette vil være de platforme, hvor dine indlæg er delt, så det er vigtigt, at du tilføjer alle de websteder, du er interesseret i på forhånd (selvom du altid kan inkludere mere senere).

Naviger til Blog2Social> Netværk i dit admin-dashboard for at se en liste over tilgængelige platforme:

Blog2Social: Tilslut dine sociale mediaprofiler

Du vil bemærke, at nogle platforme gør det muligt for dig at vælge flere indstillinger, f.eks. Side eller gruppe. Som du kunne forvente, giver disse valg dig mulighed for at dele indhold direkte til administrerede sider og grupper samt til din grundlæggende profil.

Når du klikker på en knap ved siden af ​​en bestemt platform, vises en ny pop-up. Du bliver bedt om at autorisere din konto til denne tjeneste:

Blog2Social: Tillad social adgang

Afhængig af platformen kan det være nødvendigt, at du indtaster dine kontooplysninger og bekræfter, at du vil give adgang. Når du har gjort det, lukkes vinduet, og du kan se din profil vises under netværket på listen:

Blog2Social: Facebook Connect

Gentag blot denne proces med alle konti, sider og / eller grupper, du vil oprette forbindelse. Når du er færdig med at oprette de nødvendige platforme, er du klar til at begynde at dele med det samme.

2. Del dit indhold på sociale mediesider

Standardproceduren for indsendelse af indhold ved hjælp af Blog2Social er meget enkel. For at illustrere processen, lad os dele et grundlæggende blogindlæg til Facebook. For at dette skal fungere, skal indlægget allerede være offentliggjort eller planlagt til at blive offentliggjort.

Åbn et indlæg, der opfylder et af disse kriterier, og du vil se en ny boks nær toppen af ​​redigeringsgrænsefladen (kaldet Auto-Post på sociale medier):

Blog2Social: Automatisk post på sociale mediesider

Her kan du klikke på Tilpas og planlæg innlegg i sociale medier for at konfigurere indlægget, før du deler det. Dette åbner en ny side, hvor du kan tilpasse, hvordan indlægget ser ud på dit specificerede netværk:

Blog2Social: Auto-Post-planlægning

I dette tilfælde er netværket Facebook. Så indlægget vil ledsages af et billede fra artiklen såvel som dens overskrift og metabeskrivelse. Disse indstillinger varierer afhængigt af det netværk, du vælger, samt om du bruger den gratis eller premium version af plugin (mere om dette i et øjeblik).

Du kan nu klikke på Del for at offentliggøre indlægget til din Facebook-profil. Derefter kan du tjekke din profil for at se indlægget:

Blog2Social: Udgivet indhold

Med det gjort har du med succes brugt Blog2Social til at dele et WordPress-indlæg!

Selvfølgelig er det bare at ridse overfladen på, hvad du kan gøre med plugin. Som vi nævnt tidligere, kan du også planlægge indlæg ved hjælp af Blog2Social eller auto-dele indhold til dine profiler. Du kan få adgang til disse avancerede funktioner ved at opgradere til en af ​​plugin’erne præmieplaner, der starter ved $ 69 om året.

Konklusion

Mange brugere er afhængige af sociale medier for at finde indhold, så du skal være i stand til at dele dine WordPress-indlæg let og med minimal besvær. En måde du kan gøre denne proces enklere er ved at bruge Blog2Social plugin. Dette værktøj giver dig mulighed for at tilpasse den måde, du deler indlæg på, og endda automatisere processen.

I denne artikel har vi vist dig, hvordan du kommer i gang med Blog2Social, og hvordan du bruger den. For at sammenfatte, er alt det, der kræves for at dele et indlæg, at følge disse to trin:

  1. Tilslut dine sociale medier profiler.
  2. Del dit indhold på sociale mediesider.

Har du spørgsmål om deling af dit indhold på sociale medier, eller hvordan Blog2Social kan hjælpe? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map