Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Plugin Review

Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Plugin Review

Som hjemmesideejer skal du virkelig gøre alt hvad du kan for at få besøgende til at blive længere på dit websted. Det kan gå langt med at forbedre SEO og generere indtægter. En måde at forhindre besøgende i at trykke på knappen tilbage på browseren er at dirigere dem til indhold, der er tæt knyttet til det, de allerede læser på dit websted. Endnu bedre kan du bruge det, du ved om deres browservaner, til at udarbejde indhold, som de mere tilbøjelige til at nyde. Det fungerer for Netflix, hvor anbefalinger indbringer 80% af engagementstiden. Der er ingen grund til, at det ikke skal fungere for dig, og det er her Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio kan hjælpe.


Det Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio bruger kunstig intelligens til at finde og vise relaterede poster baseret på dit indhold og brugerdata. Og fordi den bruger maskinlæring til konstant at forbedre sine forslag, er plugin i stand til at tjene op meget optimeret indhold. Algoritmerne opdateres konstant, lærer af publikums opførsel og forbedrer sig, når du tilføjer mere indhold. Inden du ved det, har du et bedre skud på en loyal læserbase.

Hvad betyder alt dette i SEO-termer? Over tid kan det betyde højere engagement, mindre hoppfrekvens og bedre SERP’er. Du behøver ikke tage mit ord for det. I stedet kan du prøvekøre gratis Bibblio-plugin på din hjemmeside. Det er en leg at installere plugin og arbejde med det, men jeg vil alligevel tage dig gennem trinnene lidt senere.

Hvordan relaterede indlæg til WordPress af Bibblio fungerer

Når du aktiverer plugin, indekseres det automatisk alle dine indlæg og begynder at analysere dem med det samme. Derefter serveres relevant indhold til læsere baseret på en maskinlæringsalgoritme. Som et resultat er anbefalingerne meget relevante for læsere, og de opfordres til at blive længere på dit websted.

BibblioL Sådan fungerer det

Anbefalingsmodulet kan vises i en widget i sidefeltet, sidefoden eller inline (med en kort kode), uanset hvor du vil have dem. Displayet kan tilpasses ved hjælp af CSS, så det passer til dit webstedsdesign, og dine fremhævede billeder vises på anbefalingerne.

Al behandlingen udføres ved slutningen af ​​pluginserveren, så der er ingen dip i webstedshastighed. Afhængig af mængden af ​​indhold kan der være en indledende forsinkelse i anbefalingerne. Latensen kan variere fra et par minutter for mindre blogs til et par timer for indholdstunge websteder.

Hvor Bibblio virkelig skinner, er på den måde, det behandler hvert besøg som en mulighed for at lære og forbedre anbefalingerne.

Hvad det koster

Før vi fortsætter, lad os få omkostningerne af vejen. Uden at betale en enkelt cent, kan du modtage op til 25000 anbefalingsopkald pr. Måned. Hvert sæt af anbefalinger tæller som et opkald.

Gratis tilmelding

De gratis Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Starter-plan er en fantastisk mulighed for nye bloggere, eller hvis du vil prøve tjenesten, før du dykker ned i en premiumplan.

Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio prisplaner

Derfra har du muligheden for at tilmelde dig en premium Self-Serve- eller Enterprise-konto. Self-Serve-planerne bruger en opskaleringspris baseret på antallet af anbefalinger, du vil bruge, startende med $ 19 for 50000 anbefalinger. På store websteder kan du kontakte Bibblio-teamet for at oprette en brugerdefineret Enterprise-plan, der imødekommer dine behov.

Nøglefunktioner

De andre funktioner, der tilføjer Bibblios tiltrækningskraft:

Bibblio nøglefunktioner

 • Det er let og hurtigt med al forbehandling, cache og tunge løft, der håndteres af pluginserveren. Uden yderligere belastning på din server forbliver dit websted hurtigt
 • Der er 150+ designkombinationer til de foruddannede moduler at afholde anbefalinger, der kan droppes i en widget
 • Moduler kan tilpasses og lydhøre
 • Flere visningsmuligheder – i sidefelt, sidefod eller inline hvor som helst i dit indlæg
 • Understøtter miniaturebilleder ved automatisk at trække dit fremhævede billede ind
 • Maskinlæringsalgoritmer til at tilbyde meget relevante anbefalinger
 • Du har kontrol over, hvordan dine tidligere eller fremtidige indlæg håndteres af plugin. Desuden kan du udelade indlæg, som du ikke ønsker at vise
 • Da Bibblios teknologi forstår dit indhold, behøver du ikke længere at markere dine indlæg i vid udstrækning
 • Skraber automatisk dit websted for indhold og giver hurtigt anbefalinger
 • Tillader dig at tilføje en sporingskode, så du kan se, hvad dine brugere klikker på
 • Overvåger, hvor effektive dine moduler er med data om målinger, som f.eks. Antallet af anbefalede henstillinger og klikfrekvens
 • Support til over et dusin sprog
 • Pålidelig infrastruktur, hvor dine data gemmes hos Amazon Web Services
 • Pålidelig kundesupport, der sikrer responstid inden for 24 timer

Sådan vises relaterede indlæg på dit websted med Bibblio

Nu hvor vi ved en hel del om Bibblio, så lad os se, hvordan det spiller ud i aktion. For at gøre dette vil jeg installere plugin på et testwebsted, der har noget indhold relateret til rejser og eventyr.

Oprettelse af et modul

Ved installation tilføjer plugin a Bibblio element til instrumentbrættet, hvorfra du kan få adgang til alle plugin-funktionerne.

Den første ting, du skal gøre efter installationen, er at oprette din Bibblio-konto. Du modtager API-nøgler, og når du først har indtastet dem i det relevante felt, er du klar til at begynde at konfigurere plugin.

Opret konto

Du kan give Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio adgang til alle dine eksisterende indlæg og automatisk tilføje fremtidige indlæg. Hvis du har tilpassede indlægstyper, vises de også her.

Inkl. Stillinger

Nu kan du fortsætte med at oprette et modul og tilpasse det. Et modul er en widget, der indeholder relaterede poster, der kan sidde på enhver del af dit indlæg eller sider. Der er et valg mellem fire layout – Rutenet, Showcase, Kolonne og række. Over 150 readymade-layoutkombinationer er mulige.

Moduldesign

Du kan justere fliseforholdet og tilføje specielle effekter såsom Reveal More på hover, Shine on hover, Vis tekst separat under billedet eller som overlay og mere. Dit indlægs viste billede vises automatisk i baggrunden. Hvis du ikke har et fremhævet billede til dit indlæg, viser fliserne som standard et vandmærke i gråtoner for hver flise. Dette er også stedet, hvor du kan tilføje en sporingskode til dit modul for at holde styr på dets ydeevne.

Du kan også tilpasse dine moduler manuelt ved at tilsidesætte med din egen CSS. Når du er tilfreds med dine valg, skal du give dit modul et unikt navn og Gemme det.

Tilføj modul

Hvis du vil ændre modulet på nogen måde senere, kan du også gøre det ved at besøge Bibblio> Moduler foretage ændringer og opdatere ændringerne.

Yderligere moduler

Ikke kun det, hvis der er et bestemt indlæg, som du ikke vil vise i Relaterede indlæg, kan du ekskludere det ved at fjerne markeringen af ​​en mulighed i Editoren.

Ekskluder indlæg

Modul Display

Efter oprettelse af modulet er den nemmeste måde at vise det ved at bruge den indbyggede Bibblio-indstilling til automatisk at have et modul efter indlæg. Du finder denne indstilling som hovedindstilling Bibblio> Moduler side. Vælg det modul, du gerne vil have som standard, giv det en titel og gem. Det er det! Nu viser alle dine indlæg dette modul, medmindre du angiver et andet.

Bibblio automatisk udvalgte moduler

Men du kan også få vist et modul flere steder på dit websted. Hvis du ønsker det, kan du vise modulet i kroppen af ​​dit indlæg. For at gøre dette, mens du er i Visual Editor, skal du holde din markør på det punkt i dit indlæg, hvor du vil have, at modulet skal vises. Klik derefter på ikonet Indsæt kortkode på værktøjslinjen.

Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Shortcodes

I det popup-vindue, der vises, skal du vælge det modul, der skal vises i indlægget, og klikke på ok.

Gå til for at få widget’en til at vises i din sidepanel eller sidefod Udseende> Widgets og tilføj efter behov. Klik blot for at tilføje, eller træk og slip widget’en til den ønskede placering.

Widget-indstillinger

Udvid widgetområdet, og udfyld alle detaljerne, og Gem indgange.

Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Widget

På en lignende måde kan du oprette så mange moduler, som du vil, og tilføje dem, hvor du vil.

Bibblio kan begynde at vise anbefalinger og være live i løbet af få minutter for små blogs. Men for meget store kataloger kan den fulde indeksering tage flere timer. I mit tilfælde var jeg i stand til at se Bibblio i aktion på mindre end fem minutter. Sådan vises det på mit teststed.

Eksempel

Analytics

Bibblio sætter det op, så du kan holde antallet af gemte indlæg såvel som antallet af henstillinger fra dit betjeningspanel. Men for at gå dybere ned i klik på moduler og klikfrekvens, skal du besøge dit Bibblio-instrumentbræt.

Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio Analytics Dashboard

Der har du adgang til en mere detaljeret analyse både af metadata, der genereres af hvert indlæg, samt den måde, hvorpå hver anbefaling går. Den lette CTR-analyse kan hjælpe dig med at se, hvordan dine anbefalinger fungerer.

Hvad der gør Bibblio til en standout

Der er mange ting at lide ved Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio, men hvad der gør det til en fremtrædende for mig er:

 • Den absolutte lethed, som jeg var i stand til at konfigurere den og få den til at fremsætte henstillinger på få minutter
 • Anbefalingerne er drevet af kunstig intelligens, der er tilpasset læserpræferencer og lærer konstant af dem at komme med spot-on-anbefalinger
 • Alt indhold gemmes på plugins servere, behandlingen sker der, og det samme gør cachen. Som et resultat får du anbefalinger af topklasse uden nogen formindskelse af webstedshastighed eller belastning af serverressourcer
 • Udvalgte billeder bruges automatisk som miniaturebilleder – hvis det sker, at indlægget ikke har et vist billede, viser fliserne vandmærker
 • Kortkoder og widgets til at vise fliser overalt
 • Ryd analyser, der inkluderer CTR’er
 • Sparer dig for besværet med at markere dine indlæg i vid udstrækning

Afsluttende ord på relaterede poster til WordPress af Bibblio

Der er ingen tvivl om, at maskinlæringsmetoden er yderst effektiv til at finde og servere meget relevante anbefalinger til besøgende. Og der er lidt tvivl om, at de relaterede poster til WordPress af Bibblio-plugin gør et godt stykke arbejde for dette. Du har brug for alle våben i din rustning for at forbedre brugerengagement på dit websted. Der er ingen tvivl i mit sind om, at det er et af de bedste relaterede posts plugins til WordPress, og at Bibblio kan være en god tilføjelse til dit websted.

Download Bibblio til WordPress   Lær mere om Bibblio

Har du et spørgsmål om Relaterede indlæg til WordPress af Bibblio, som vi ikke dækkede i vores guide? Bare spørg nedenfor. Eller har du allerede installeret Bibblio på dit eget websted? Efterlad en note – vi vil meget gerne vide, hvordan det har fungeret for dig i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map