Qards Review: En effektiv Drag & Drop Page Builder til WordPress

Selvom jeg elsker internettet og muligvis har oprettet et websted eller to af mine egne, kan jeg ikke designe en webside til at se ud som jeg ved, det burde. Min kodningsevne er ikke på niveau med min fantasi. Lyder du velkendt? Og så blev sidebyggere introduceret, og jeg åndede et lettelsens suk!


Vi har talt om sidebygger WordPress-plugins mange gange før, fordi der er lige så mange gode muligheder tilgængelige. Nå, Designmodo frigav for nylig deres egen sidebygger for os at tilføje til listen – Qards. Her er en lille smag af Qards kan gøre for dig.

Spørgsmål: Pablo Demo

Hvad kan Qards bruges til ?

Qards er et fantastisk WordPress-plugin, som du kunne opbygge fantastiske websider og måske endda et websted, side for side. Du kan bruge denne drag & drop side builder til at oprette smukke, elegante og lydhøre websider uden nogen begrænsninger.

Brug af Qards er meget som at spille lego med en stak kort, du passer dem sammen og får brikkerne til at passe. Plugin gør denne proces til en fryd og ekstremt let.

De sider, du opretter, har ingen af ​​egenskaberne ved dit tema eller dine andre sider, du starter med en tom skærm og fortsætter derfra. Med Qards kan du redigere hver eneste lille detalje på den nyligt oprettede webside, alt uden at røre ved en kodelinie.

Qards: Showcase

Det betyder, at du kan oprette stort set en hvilken som helst webside, der passer til ethvert formål, jeg kunne oprette en indkøbsside eller en webside til en personlig blog med et minimalt design eller en destinationsside med et netstilslayout til fotograferingswebsted. Qards annonceres som et plugin, der fungerer med ethvert WordPress-tema, og efter sandsynlighed bør det gøre. Så uanset hvilken type websted eller tema du kører, burde dette plugin komme godt med, hvis du nogensinde har brug for at opbygge en fantastisk webside.

Og hvis du er en designekspert og kender din vej rundt, kan du også tilføje din kode. Men vi kommer til det senere.

Brug af Qards

Qards: Tilføj ny side

Et simpelt vindue tilføj ny side er tilgængeligt på Qards WordPress-dashboard. Magien starter her. Du kan tilføje og gemme så mange sider, du vil herfra. Når du opretter en ny side, bliver du mødt af denne skærm.

Og du har et antal tilgængelige muligheder, nemlig:

 • Dække over
 • Billede
 • Tekst
 • Feature
 • Grid
 • Menu
 • Sidefod
 • Tilmeld

Qards: Tilføjelse af kort

Brugergrænsefladen er meget intuitiv og let at bruge. Enhver, der nogensinde har brugt en træk og slip-builder før, finder det ved hjælp af dette plugin en leg.

Så når du har oprettet en ny side, kan du tilføje kortene eller indholdsblokkene, der kan være et af de 8 ovennævnte elementer. Når du har tilføjet en enkelt blok, forsvinder sidebjælken, og du kan se på websiden uden distraktioner. Nu igen kan du klikke på plus-ikonet i bunden af ​​din skærm og tilføje yderligere indholdsblokke. De vises efter hinanden. Hele processen er meget flydende og glat.

Nu har jeg tilføjet tre tilfældige indholdsblokke, her er hvordan det ser ud.

Qards: Indholdsblokke

Finjuster dine tilpassede blokke

Du kan bruge Qards til at tilføje nye billeder, videoer, ændre placeringen af ​​teksten på din webside, vælge mellem at vise / ikke vise din header, helt og knapper. Farverne kan ændres, og indholdsblokkene kan flyttes op og ned gennem de forskellige niveauer. Fra denne interface kan du duplikere indholdsblokken og også tilpasse CSS. Du kan også tilføje videoer på fuld skærm fra YouTube til din baggrund. Screenshotet nedenfor er et eksempel på, hvilke ændringer der kan integreres i indholdsblokkene, når de er tilføjet.

Qards: Redigering af blokke

En gitterindholdsblok er altid praktisk til ethvert websted, der kræver visning af portefølje. Et eksempel ville være en aktiemægler, der viser en portefølje af hans / hendes bedste handler. Rasterindstillinger gør det muligt at nemt tilføje nye fliser, beslutte, hvilke elementer i hver flise skal vises, vælge layout, bruge et sømløst gitter og også vælge antallet af kolonner i gitteret.

Enhver formatering, der ændres som font eller farve til teksten i en enkelt flise, replikeres i alle fliser i gitteret med tilladelse fra Items Style Sync.

Qards: Grid Style Sync

Funktion er et element, der kan bruges til at henlede opmærksomheden på ethvert specifikt aspekt af en webside. Du kan bruge den til at gøre din bedst sælgende bog eller produkt til rampelyset. Billedposition og størrelse kan ændres og baggrundsfarverne ændres.

Qards: Feature Element

Billeder, der er tilføjet til indholdsblokke, kan let ændres, og en hel del redigering kan udføres. Billedets placering, farver, indlejrede links og polstring kan redigeres med Qards.

Qards: Billeder

Den inline teksteditor gør det nemt for enhver teksttilpasning og formateringsarbejde. Du kan indstille overskriftsmærker, gøre fed, kursivere, tilføje links og ændre skrifttype så let som du ville gøre med et Word-dokument. Dette betyder, at du ved, hvordan dit websted ser ud, og når du skriver ny tekst eller ændrer gammel tekst.

Qards: Inline Editing

Tilsvarende tilføjer du en menu, en sidefod, en header og en abonnementsbjælke med de indholdsblokke som standard tilgængelige på Qards. Du kan oprette en klistret menu, hvis det måske passer til den webside, du agter at oprette. Alt sammen med et par museklik, og redigeringsdelen er meget intuitiv som med de tidligere indholdsblokke.

Qards: Eksempel på landingsside

Alle indholdsblokke kan fjernes, blandes op og ned på websiden og duplikeres. Og du kan også ændre CSS, hvis du er sikker på, at du kan få din webside til at se endnu bedre ud med et personligt touch.

Rediger HTML & CSS

For WordPress-eksperter og de nysgerrige, der virkelig gerne vil få mest muligt ud af dette plugin og har en smule designfærdigheder, kan du tænke dig lidt sammen med koden og få websidens udseende til præcis, hvad du har brug for. Du kan få adgang til den brugerdefinerede CSS-indstilling og ændre CSS & HTML for alle indholdsblokke til din smag. Derefter kan du opdatere din forhåndsvisning og vælge at beholde ændringerne eller ej.

Qards: HTML & CSS

Derudover kan du få adgang til udseendelsesindstillinger fra dit WordPress admin-kontrolpanel og ændre CSS-elementerne på dine websider og også de globale CSS-indstillinger for dine sidelayouter.

Qards: Indstillinger

Hvis du bruger CSS Hero, fungerer det meget godt i tandem med Qards. Du kan læse mere om det her.

Føler sig tvivlsom ?

Se denne video, så får du en fornemmelse af, hvor let dette plugin er at bruge.

Qards And WooCommerce

Selvom du teoretisk kunne oprette et stort antal websider til dit websted med Qards, tjener dette plugin dig bedst, når du bruger det til at oprette en eller et par sider som en del af dit samlede websted. For eksempel et websted med en side eller en bedst sælgende produktside eller en porteføljeside osv. Sådan kan du bruge Qards-kraften med WooCommerce og sælge bedre. Denne video viser dig, hvor let du kan udnytte Qards til at sælge bedre!

Hvorfor jeg kan godt lide Qards?

Jeg kan oprette en fantastisk webside fra bunden uden at skulle røre ved en kodelinie. Let at få adgang til og ændre CSS. Plugin er enkel og intuitiv at bruge, selv en WordPress newbie burde ikke have det for svært at bruge dette plugin.

Qards kan bruges til at oprette fremragende websteder med én side, og jeg kan gemme hver af disse sider. Hver gang du skifter mening, kan elementerne på siderne ændres og bruges til helt nye formål, og omarrangering af indholdsblokkene er nyttige.

Denne builder til træk og slip er ideel til at oprette specifikke sider til ethvert websted. Du kan bruge det til at præsentere dit produkt og woo kunder eller investorer ved at vise din portefølje af arbejde. Builder bliver især nyttig, når du har brug for at oprette specifikke websider til meget specifikke formål.

Qards: forskellige muligheder

En masse valg for mig at bruge og tilpasse mine websider, og som alle ikke er komplicerede at bruge. Når du får fat i det, kommer plugin naturligt ved hjælp af plugin.

Inline-teksteditoren er igen meget nyttig til at forudsige websidens udseende, når jeg ændrer tekst. Det samme gælder for redigering af kode, jeg kan se forhåndsvisningen og vælge at beholde eller slippe af med ændringerne, jeg behøver ikke at bekymre mig om at lave rod i ting.

Det kan spare mig for meget tid og kræfter, som jeg ellers måtte have lagt på at skabe websider hver gang jeg har et projekt, der kræver en speciel webside. Qards kan spare enhver designer eller koder timer og timer med arbejde, der kan bruges produktivt på at skabe noget andet.

Én ulempe fandt jeg dog, det ville være rart, hvis jeg kunne tilføje billeder fra nuværende medier, mit WordPress-galleri.

Priser for Qards

Qards er prissat til et engangsgebyr på $ 99, og du skal bruge det til et websted. Til $ 199 kan du bruge det til 5 websteder. I betragtning af den tid, du sandsynligvis sparer med Qards, er det sandsynligvis pengene værd.

Qards: Prissætning

Konklusion

Qards er et fantastisk, intuitivt plugin til at trække, slippe og opbygge smukke websider. I alle tilfælde, hvis du ikke er tilfreds med Qards, kan du altid bede om dine pengene tilbage, Design Modo giver en meget generøs pengene tilbage-garantiperiode på 20 dage.

Hent Qards til WordPress

Så – har nogen af ​​jer prøvet Qards? Hvad var dine tanker om plugin? Vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map