Publicer automatisk WordPress-indlæg til dine sociale netværk med SNAP

Det er almindeligt accepteret, at sociale medier er uundværlige, når det kommer til promovering af dit online indhold. Det kan dog være kedeligt at manuelt opdatere alle dine sociale mediekonti, hver gang du opretter et nyt indlæg. Dette gælder især, hvis dit WordPress-websted tilbyder adskillige artikler dagligt. Heldigvis findes der et plugin til at automatisere denne proces.


Social-netværks auto-plakat (SNAP) er et værktøj, der frigør dig fra den hårde og tidskrævende opgave med at indsende dine seneste links til de forskellige sociale mediekanaler, du bruger. Det er bogstaveligt talt en af ​​de bedste venner for enhver blogger, der hævder at være dygtige på sociale medier. I denne artikel dækker vi de vigtigste funktioner i SNAP, og hvordan du konfigurerer plugin til de bedste resultater.

Backlinks er smukke

Hvis du er bekendt med de grundlæggende teknikker til SEO (SEO), er du altid på udkig efter backlinks. Dette er links tilbage til dit websted fra andre websteder. De er værdifulde, jo mere udsat, jo mere eksponering du har online, jo mere sandsynligt er det for, at du får klik.

Selvom der er en vis bekymring over, at backlinks fra sociale medier websteder er ikke relevante for søgerangeringer, der er ingen tvivl om, at de stadig er synlige for mennesker. Uanset hvad kan det ikke skade, og vil næsten helt sikkert hjælpe, at have en række backlinks til dit websted fra adskillige sociale mediekanaler.

Selvom de sociale mediesider muligvis ikke betyder meget for dine placeringer, er de såkaldte Web 2.0-websteder fra og med denne skrivning et værktøj, der ofte bruges af SEO-fagfolk til at forbedre søgerangeringer. Disse inkluderer websteder såsom Tumblr, WordPress, LiveJournal og Blogger, blandt andre.

Her er den gode nyhed: SNAP understøtter web 2.0-websteder såvel som sociale mediesider. Det er også grunden til, at SNAP er så magtfuld for folk, der er interesseret i at opbygge en blomstrende online tilstedeværelse. Det automatiserer oprettelsen af ​​backlinks til dig, herunder tilføjelse af disse links til meget populære sociale mediekanaler og Web 2.0-websteder. Kort sagt kan du bruge SNAP til at gøre dit websted mere synligt for både søgemaskinebots og mennesker.

Funktioner ved SNAP

snap

SNAP fungerer så, så snart du er færdig med at offentliggøre dit indlæg, fungerer det bag kulisserne for at få adgang til dine foretrukne sociale medier og Web 2.0-konti og udføre opdateringerne for dig. Det vil sende det link, som du lige har oprettet med en passende tekst, typisk titlen og / eller et uddrag, der stort set er artiklenes sider, eller så mange ord på det, som webstedet tillader. For websteder, hvor et billede er berettiget (f.eks. Facebook), kan du selvfølgelig også forvente, at dit fremhævede billede vises med opdateringen.

Der er i øjeblikket 27 forskellige understøttede netværk, en komplet liste er tilgængelig på plugin-downloadwebstedet. Du er ikke begrænset til et maksimalt antal konti med SNAP. Med andre ord, hvis du har både en personlig og professionel Twitter-konto, kan du konfigurere SNAP til at offentliggøre til begge konti.

Konfiguration af SNAP

SNAP-konfiguration vises under din Indstillinger i venstre navigationsmenu på din administrationskonsol. Når du er på konfigurationssiden, bestemmer du, hvilke konti, du gerne vil tilføje. Nedenfor kan du se listen over konti, der er valgt til en bestemt installation af SNAP.

snap2

For hver konto tilføjer du specifikke oplysninger, f.eks. URL-adressen til kontoen, brugernavnet og legitimationsoplysninger. Det skal bemærkes, at konfiguration af nogle af disse konti kræver brug af en API-nøgle. Hentning af denne API-nøgle vil involvere en vis indsats fra din side, men plugin-instruktioner for at gøre det er krystalklar.

For hver konto skal du også specificere, hvordan du ønsker, at indlægget skal vises i opdateringen. Dette gør du ved hjælp af selvforklarende tags leveret af SNAP. For eksempel med Diigo konto nedenfor, kan du se, at indlæggets titel matcher titlen på WordPress-indlægget (“% TITLE%”). Teksten til indlægget vil matche uddraget af WordPress-indlægget (“% UDDRAG%”). Dette uddrag vil være i overensstemmelse med den logik, dit WordPress-tema bruger til at vise uddrag. Her er nogle andre tags, som SNAP understøtter:

  • % URL% – indlægets URL.
  • % SURL% – postens forkortede URL.
  • % IMG% – den viste URL-adresse.
  • % RAWEXCERPT% – uddraget af indlægget (som indtastet).
  • %ANNONCERE% – teksten indtil tag eller de første N-ord i indlægget.
  • %FULD TEKST% – det behandlede organ (tekst) på indlægget.
  • % RAWTEXT% – indlæggets krop (tekst) som indtastet.
  • % ORID% – det originale ID. Post-id til WordPress.
  • % TAGS% – indlægskoder.
  • % CATS% – postkategorierne.
  • % HTAGS% – postkoder som hashtags.
  • % HCATS% – postkategorierne som hashtags.
  • % AUTHORNAME% – forfatterens navn.
  • % AUTHORTWNAME% – Twitter-brugernavnet fra brugerens (forfatter) indstillinger.
  • %SIDE NAVN% – blog / stedets navn.
  • % CF-CustomFieldName% – indholdet af det brugerdefinerede felt med det specificerede navn.
  • % CT-CustomTaxonomyName% – listen over brugerdefinerede taksonomier tilknyttet stillingen.
  • % HCT-CustomTaxonomyName% – listen over tilpassede taksonomier, der er knyttet til posten som hashtags.

Diigo

Sørg for at vælge det rigtige tag til det korrekte sted. For eksempel ønsker du sandsynligvis ikke at bruge% FULLTEXT% til en tweet, fordi tweets er begrænset til 140 tegn.

SNAP giver dig også fleksibilitet om, hvordan dine indlæg tilføjes på forskellige sociale mediesider. Typisk definerer du globale indstillinger, der betragtes som standard. Derefter har du muligheden for at tilsidesætte disse indstillinger, mens du redigerer dit indlæg. Du vil se SNAP-administrationskonsollen tilføjes lige under den visuelle teksteditor, og du kan foretage de passende ændringer der for at tilsidesætte standarderne, som det ses nedenfor.

snap1

Der er intet, som sociale medier elsker mere end forkortede URL’er, især på mikrobloggingswebsteder som Twitter. Heldigvis vil SNAP forkorte din (sandsynligvis) lange URL, der er konstrueret ud fra din posttitel. Du har muligheden for at vælge en URL-forkortelse fra bit.ly, goog.gl, YOURLS, eller endda den lidt kendte indbyggede WordPress URL-forkortelse.

Funktioner ved Premium SNAP

Som mange andre WordPress-plugins tilbydes SNAP som både en gratis version og en premium version, kaldet SNAP Pro. Den præmieversion tilbyder en rigere funktion sat til en pris på $ 49,95 for et enkelt sted og $ 99,95 for flere websteder.

Til at begynde med tilbyder SNAP Pro support til begge Google+ og pinterest. Dette er sociale mediekanaler, der er de vigtigste ejendomme inden for digital markedsføring, så bloggere, der ser alvorligt på at afgive en erklæring online, bør overveje at investere i premiumversionen af ​​den grund alene.

SNAP Pro giver dig også muligheden for at konfigurere, hvornår dine indlæg vil blive offentliggjort på dine forskellige steder ved hjælp af WP-Cron-funktionen i din WordPress-installation. Dette betyder, at hvis du har et stort antal indlæg, der offentliggøres ad gangen, kan du planlægge de relevante opdateringer på dine sociale mediekonti, så du ikke oversvømmer dine venner / tilhængere på én gang med en for stor mængde opdateringer. SNAP giver dig også muligheden for at indstille en maksimal daglig grænse for antallet af poster, du sprænger ud til dine valgte websteder.

snap3

Hvis du virkelig er opmærksom på din indlægsplan, giver SNAP Pro dig også muligheden for at begrænse din automatisk udstationering til bestemte ugedage og bestemte tidspunkter. Dette er nyttigt, hvis du følger visse analyser, der rådgiver dig om de bedste tidspunkter at sende på bestemte sociale mediekanaler.

Den premiumversion af SNAP har også support til Reddit. Vær dog forsigtig med Reddit-misbrug. Dette sted er berygtet for at ramme spammere med et “skyggeforbud” – et forbud, der ikke ligner et forbud. Med andre ord kan du skrive og kommentere som normalt, det er bare det, at ingen andre kan se, hvad du poster. SNAP Pro tilbyder også bedre LinkedIn support. Med den gratis version kan du poste til din profilside. Med premium-versionen kan du dog skrive til din virksomhedsside.

Indpakning af det

SNAP er et kraftfuldt plugin, der ikke kun har potentialet til at forbedre din søgemaskine placering, men også gøre dit indhold mere synligt for folk, der gennemser på forskellige sociale medier og Web 2.0-websteder. Det er et godt værktøj for enhver professionel blogger, der bruger for meget tid manuelt på at kopiere og indsætte links og uddrag til andre sider til salgsfremmende formål.

Hvordan kan du oprette backlinks til dine seneste indlæg? Bruger du en automatiseret løsning, eller gør du den manuelt? Du er velkommen til at give os besked i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map