ProfileGrid-gennemgang: Den nemme måde at oprette brugerprofiler på

ProfileGrid-gennemgang: Den nemme måde at oprette brugerprofiler på

Drømmer du om at opbygge et utroligt socialt netværk på WordPress? I så fald vil du elske dagens gennemgang af ProfileGrid, en fantastisk brugerprofil og community-plugin.


Det er klart, at det er lige så vanskeligt at oprette et formidabelt community-site på WordPress som at gribe en skygge, og jeg føler ærligt for dig. Men rolig ikke mere som ProfileGrid tager udfordringen med at opbygge det medlemskab, du ønsker.

Takket være en omfattende liste over fantastiske funktioner ændrer ProfileGrid, hvordan du tænker på WordPress-community-websteder. Plugin ødelægger fuldstændigt den gamle måde at oprette sociale websteder på. For at kompensere for det, får du en moderne ramme for at smede samfundswebsteder, der vugger din verden.

I denne gennemgang fremhæver jeg, hvorfor ProfilGrid blæser konkurrencen helt ud af vandet. Men du kender mig; Jeg stopper ikke der. Jeg installerer plugin og viser dig, hvordan det hele fungerer, så du kan begynde at opbygge dit drømmesamfund med det samme.

Hvordan lyder det? Hvis du kan lide det, du læser, lad os veje ankeret og sejle, da der er et ton til at dække.

ProfilGrid-anmeldelse: Støbning af WordPress-brugerprofiler og -fællesskaber som en professionel

profilgrid brugerprofiler wordpress plugin

Uanset om du er en nybegynder eller en WordPress-bruger, hjælper ProfileGrid dig med at opbygge ekstraordinære community-websteder på få minutter. I stedet for at spilde dage med at konfigurere dit sociale netværk, er du i gang, så snart du installerer plugin.

Jej, ProfilGrid arbejder lige ud af boksen. Og den bedste del? Core plugin er helt gratis og open source på WordPress.org. Det betyder, at du kan starte festen lige ind fra dit WordPress admin-dashboard. Den gratis version tilbyder dig et stort antal funktioner, men du kan altid købe premium-tilføjelser, når behovet opstår.

ProfilGrid hjælper primært dig med at oprette smukke og tilpassbare brugerprofiler på dit WordPress-sted. Denne skønhed leveres dog med yderligere indstillinger for samfund / socialt netværk, der muligvis kan konkurrere som BuddyPress.

ProfilGrid får dig til at føle dig som en teknisk ninja; en slags designguide. Med andre ord giver plugin dig mulighed for at opbygge community sites ud fra denne galakse uden at skrive en kodelinje.

For at aktivere sociale netværksfunktioner skal du blot skifte knapper, og dit arbejde er gjort. Folk, der ser dit sociale websted, vil undre sig, “Hvordan i helvede gjorde de det?”

Og det bliver bedre: Dine brugere vil aldrig vide, at du bruger WordPress, selvom og når de logger på.

Hvorfor er det sådan? ProfilGrid kommer med enestående front-end og back-end funktionalitet.

Førstnævnte giver dig mulighed for at tilbyde en utrolig brugeroplevelse, mens du holder brugere ude af dit WordPress admin-område. Sidstnævnte gør styring af dit communitywebsted til en leg, uden at forstyrre dig med grimme muligheder.

ProfileGrid er fuldt kompatibel med bbPress og WooCommerce, så du kan forbedre dine fora og e-handelsbutikker uden at svække sved.

ProfilGrid funktioner

profilgrid funktioner

Jeg kvitrer altid med, at et plugin kun er så godt som de funktioner, det tilbyder, og ProfileGrid skuffer ikke en smule. Plugin pakker en ganske stempel, der giver dig alle de funktioner, du har brug for for at skabe fremragende brugerprofiler og samfund.

Mens vi dækker de fleste af funktionerne, når vi installerer plugin, tænkte jeg, det ville være dejligt at anføre, hvad ProfilGrid har at tilbyde, hvis vi skulle gå glip af noget senere. På den måde får du en helt rund idé om, hvad du kan forvente af en brugerprofil-plugin som ingen anden.

Funktioner på et øjeblik

ProfilGrid WordPress-plugin-kommandoer et unikt sæt funktioner såsom:

 • Flere typer brugerprofiler
 • Brugergrupper med separate registreringsformularer
 • Gruppeledere og moderatorer
 • Medlemskabsgrænser for grupper
 • Brugerprofilfiltrering
 • Offentlige eller private grupper
 • Medlemmer kan sende venneanmodning
 • Privat live chat ligesom Facebook
 • Brugerunderretninger
 • Beskeder
 • Brugere kan deltage i flere grupper
 • Tilpassede felter til berigelse af brugsprofiler
 • kortkoder
 • Et fantastisk og brugervenligt admin-dashboard
 • Masser af globale indstillinger
 • Foruddannede standardsider: Konto, login, registrering, gendannelse af adgangskode og så videre
 • Tilpasbare e-mail-skabeloner
 • Tilpasselig profil og forsidefotos
 • Kraftfuld begræns indholdsfunktioner
 • Front-end-blogs – Brugere kan oprette blogs uden adgang til dit WordPress admin-dashboard
 • Vent, bliver listen for lang?
 • Tilpasset omdirigering efter brugerregistrering, login og logout
 • Sikkerhedsfunktioner såsom reCAPTCHA
 • Gratis integration med PayPal-betaling
 • SEO-venlig kode
 • Okay, lad os stoppe ved det, eller dette hele indlæg vil være en lang liste med funktioner ��

Pointen er, at ProfilGrid kommer med flere funktioner, end du nogensinde har brug for. Og dette er bare den gratis version; du skal se den omfattende liste over premium-tilføjelser.

Det er rigtigt, du bruger sandsynligvis ikke alle de tilgængelige funktioner, men du ved hvad de siger; har det bedre og ikke har brug for det, end at have brug for det, og… du ved, hvordan det går. Plugin tilbyder dig et komplet system til at oprette et socialt netværk / medlemskab / community site, som du og dine brugere elsker.

Sved det ikke, hvis meget af ovenstående funktionsliste ikke giver mening for dig. Efter installationen får du en bedre forståelse af, hvordan du kan bruge det lykkebringende værktøj, der er ProfilGrid.

Sådan installeres ProfileGrid

Lad os installere ProfileGrid med introduktionen og funktionerne ude af vejen. Plugin er tilgængeligt på WordPress.org, hvilket betyder, at du ikke behøver at forlade dit WordPress admin-kontrolpanel. Her er hvad man skal gøre.

Gå til din WordPress-administratormenu Plugins> Tilføj nyt som vi fremhæver nedenfor.

installation af et nyt wordpress-plugin

På det næste skærmbillede skal du indtaste “ProfilGrid” i søgefeltet og klikke på Installer nu knappen som vist nedenfor.

hvordan man installerer profilgrid WordPress plugin

Derefter skal du aktivere plugin ved at klikke på knappen, vi fremhæver i screengrab nedenfor.

hvordan man aktiverer profilgrid plugin

Så snart du aktiverer ProfileGrid, opretter plugin automatisk standardsider, som du kan se ved at navigere til Sider> Alle sider som vist på billedet herunder.

adgang til alle sider i wordpress admin dashboard

Du skal se alle ProfileGrid-sider som vist nedenfor.

profilgrid standardsider

Der er i alt ni sider, nemlig:

 • Alle grupper, der viser alle dine grupper
 • Standardbrugergruppe, som er standardgruppen for alle brugere. Bemærk, at du kan oprette yderligere grupper efter eget ønske
 • Glemt adgangskode, hvor brugere kan gendanne mistede adgangskoder
 • Login, så brugere kan logge ind fra frontend
 • Min profil, som er brugerens profilside på dit communitywebsted
 • Registrering, som giver brugerne mulighed for at registrere sig på dit websted fra front-end
 • Søg i brugere, så brugere let kan finde hinanden på dit websted
 • Indsend nyt blogindlæg, som giver brugerne mulighed for at oprette blogindlæg i front-end
 • Brugerblogs – den side, der viser brugerblogs på dit websted

Siderne er allerede offentliggjort, og alt hvad du skal gøre er at føje dem til dine navigationsmenuer, som du finder det passende. Nedenfor er for eksempel, hvordan registreringssiden ser ud på mit teststed, der bruger Total WordPress-temaet.

Bemærk: Jeg har ikke redigeret en enkelt ting; dette er standardsiderne med standardindstillinger.

Registreringsside

profilgrid registreringsside

Her kan brugere let registrere sig på dit community-sted. Ovenstående registreringsformular er fuldt funktionsdygtig; behøver du ikke at gøre noget for at begynde at acceptere brugerregistreringer.

Du kan omdirigere brugere til en hvilken som helst brugerdefineret side i Profilindstillinger for admin-indstillinger, som vi lærer senere i indlægget.

Login side

profilgrid login side

Brugere kan nemt logge ind på dit communitywebsted ved hjælp af ovennævnte forsiden. WordPress-standard-login-siden er skjult for brugerne.

Profilsiden

profilgrid profilside

Når en bruger logger på dit websted, omdirigeres de som standard til profilsiden, selvom du kan indstille en anden side i ProfilGrid Generelle indstillinger. Yderligere kan du nemt tilpasse standardprofilsiden, der er vist ovenfor.

Men som det står, kan du tydeligt se, at det indeholder et par AJAX-drevne faner. Som sådan behøver du ikke vente på, at siden indlæses for at se forskellige faner, der inkluderer Om, Grupper, Blogs, Meddelelser, Underretninger, Venner og Indstillinger.

ProfilGrid kommer også med en mulighed for at ændre profilen og dække fotos i et spørgsmål om klik. Derudover kan du standard alle profilbilleder til Gravatar avatarer i ProfilGrid Generelle indstillinger.

Glemt kodeordsside

profilegrid har glemt password siden

Hvis en bruger glemmer deres adgangskode, kan de let nulstille det via siden med den glemte adgangskode, der er vist på billedet ovenfor. Alt hvad brugeren skal gøre er at angive deres e-mail-adresse eller brugernavn og ramme Nulstille kodeord knap.

Standard brugergruppeside

profilegrid-standard-bruger-gruppe

Hver bruger, der registrerer sig på dit websted, tildeles automatisk den gruppe, du angiver som standard. Bare rolig, administratorer kan nemt slette eller ændre grupper.

Som du kan se på ovenstående billede, viser siden også alle gruppemedlemmer. Der er også en knap til at blive medlem af gruppen.

Indsend ny blogside

profilegrid indsende en ny blogindlægsside

Ønsker du at tilbyde brugerne chancen for at indsende blogindlæg via front-end? I så fald leverer ProfileGrid kun den funktion, du har brug for.

Via siden Send et nyt blogindlæg, logget ind brugere kan indsende rich media-blogindlæg til dit websted uden at få adgang til dit WordPress admin-dashboard.

Brugeren kan nemt vedhæfte billeder, tilføje tags og indstille privatlivets indhold. Desuden gemmes brugerblogsposter på et andet sted væk fra dine WordPress-indlæg.

Nu, hvor du forstår, hvad nogle af standardsiderne gør (og hvordan de ser ud), så lad os dække nogle af ProfilGrid admin-indstillingerne, så vi kan kalde det en dag. Når alt kommer til alt bliver dette allerede et langvarigt indlæg.

ProfilGrid Admin Indstillinger

profilegrid admin indstillinger

Afsnittet om indstillinger for profilGrid-admin er hvor du får alle de søde funktioner til at vende dit community-site, uanset hvilken måde du ønsker. Når du aktiverer plugin, får du en ProfileGrid element i din WordPress admin menu som vist på billedet ovenfor.

Lad os begynde med ProfilGrid globale indstillinger.

ProfilGrid Globale indstillinger

profilegrid globale indstillinger

ProfilGrid globale indstillinger hjælper dig med at administrere dit communitywebsted uden at skrive kode. Du kan få adgang til de globale indstillinger ved at navigere til ProfilGrid> Globale indstillinger som vist på billedet herunder.

profilegrid global indstillingsmenu

Skærmen med globale indstillinger har et par sektioner, nemlig:

 • Generel
 • Sikkerhed
 • Brugerkonti
 • E-mail-meddelelser
 • Værktøj
 • Brugerblogs
 • Privat besked
 • Friends System
 • uploads
 • SEO
 • Indholdsbegrænsninger
 • Registreringsformularer
 • Profilunderretninger
 • Betalinger
 • Udvidelser

Jeg vil gå kort over hvert afsnit. Lad os begynde med sektionen Generelt.

Generel

profilegrid generelle indstillinger

For at få adgang til det generelle afsnit under globale indstillinger skal du navigere til ProfilGrid> Globale indstillinger og klik på Generel fanen som vist på billedet ovenfor.

Dette fører dig til skærmen med generelle indstillinger, der er vist på billedet herunder.

profilegrid side med generelle indstillinger

Whoa! Ovenstående skærm indeholder mange gode indstillinger. Dertil kommer, at udvikleren giver klare instruktioner, hvilket betyder, at du kan foretage ændringer uden at sætte dine hjerner fast. Du kan aktivere / ændre et par funktioner, herunder:

 • Skabelon – Du kan oprette og definere dine egne skabeloner, hvilket betyder, at du i vid udstrækning kan tilpasse, hvordan dit samfund / medlemskab / sociale site ser ud
 • Tema – Du kan vælge et lyst eller mørkt tema. De fleste mennesker vil gå efter det lette tema, men udvikleren anbefaler det mørke tema, hvis dit WordPress-tema har en sort eller mørk baggrund
 • Omdiriger automatisk forfatterside til deres profil – Hvis du aktiverer denne funktion, vil besøgende, der har adgang til forfattersiden, blive omdirigeret til forfatterens profilside automatisk
 • Aktivér Gravatar – Er ikke dette indlysende?
 • Tillad Dashboard-login-side-adgang til gæster – Sluk for denne funktion for at omdirigere gæster til ProfilGrid-loginsiden. Hvis du tænder for det, bruger gæsterne standard WordPress-login-siden
 • Tillad Dashboard-registering af siden til gæster – Sluk for denne funktion for at omdirigere gæst til ProfilGrid-registersiden. Hvis du tænder for det, bruger gæsterne standard WordPress-registersiden

Og der er endnu mere …

 • Skjul WordPress Toolbar – Du kan nemt skjule WordPress admin toolbar for indloggede brugere. Du kan holde det synligt for administratoren, hvis du ønsker det
 • Angiv grænse for nulstilling af adgangskode til adgangskoder – Du kan definere det antal gange, en bruger kan nulstille deres adgangskode
 • Tillad flere vedhæftede filer – Du kan lade dine brugere vedhæfte flere filer
 • Standard WP-registreringsside – Her kan du indstille din standardbrugerregistreringsside. Du vil indstille dette til siden ProfilGrid-registrering
 • Efter login Omdiriger bruger til – Er det ikke indlysende?
 • Efter logout-omdirigering af bruger til – Dette er også åbenlyst … duh
 • Resten af ​​indstillingerne involverer indstilling af standardsiderne for alle grupper, registrering, profil, login, adgangskodegendannelse, gruppe og brugerblog indsendelse.

Når du har defineret dine indstillinger, skal du rulle til bunden af ​​siden og trykke på Gemme knappen som vist nedenfor.

gem profilprofil generelle indstillinger

Lad os gå videre til den næste del af ProfilGrid globale indstillinger: sikkerhed.

Sikkerhed

profilgrid sikkerhedsindstillinger

Naviger til ProfilGrid> Globale indstillinger og klik på Sikkerhed fanen som vist på billedet ovenfor. Dette fører dig til sikkerhedssiden, som vi fremhæver nedenfor.

profilegrid sikkerhedsindstillinger side

Sikkerhedssiden giver dig mulighed for at styrke dit websteds sikkerhed. Spekulerer på hvad der er i butikken, dvs. hvis ovenstående billede ikke gav det hele væk? Du kan godt aktivere reCAPTCHA, logge ud af brugere automatisk efter en periode med inaktivitet, hvidliste / sortliste-IP’er samt blokere e-mail-adresse og bande.

Efter at have defineret dine indstillinger, skal du ikke glemme at klikke på Gemme knappen nederst på siden. Dernæst har vi brugerkonti.

Brugerkonti

profilgrid brugerkonto indstillinger

Klik på Brugerkonti fanen vist ovenfor for at få adgang til skærmbilledet med indstillinger for brugerkonti vist på billedet herunder.

profilgrid-brugerindstillingsside

På ovenstående side har du fuld kontrol over godkendelser af brugerregistrering, profil- og forsidebilleder, e-mails til kontoaktivering, sletning af profil, profilbeskyttelse og e-mailændringer blandt andet.

E-mail-meddelelser

profilgrid e-mail-meddelelser

Derefter har vi e-mail-meddelelser. Fanden, jeg føler at vi virkelig dræber denne anmeldelse. Jeg håber bestemt, at du har det sjovt. Klik på E-mail-meddelelser fanen ovenfor fører dig til følgende side.

profilgrid e-mail-meddelelsesside

På ovennævnte side kan du gøre flere ting, såsom:

 • Send brugerregistreringsunderretninger til webstedsadministratoren
 • Underret administratoren, hvis en konto skal gennemgås
 • Tilpas e-mail-underretninger for konti, der skal gennemgås
 • Fortæl administratoren, når en bruger sletter en konto
 • Aktivér SMTP, så du kan sende e-mail-meddelelser fra en ekstern e-mail-udbyder i stedet for dine servere

Værktøj

profilgrid værktøjer

Under ProfileGrid-værktøjer kan du importere og eksportere brugere. Derudover kan du gemme din nuværende ProfilGrid-konfiguration eller uploade en plugin-indstillingsfil.

Brugerblogs

profilegrid brugerblog indstillinger

Under Brugerblogs fanen, finder du Blogindstillinger side vist ovenfor. På denne side kan du aktivere brugerblogger og aktivere / ændre et antal blogindstillinger.

For eksempel kan du indstille standardstatus for blogindlæg samt aktivere fremhævet billede, tags, Tinymce-editor og indholdsbeskyttelse. Desuden kan du underrette:

 • admin, når en bruger indsender et nyt indlæg
 • bruger, når administratoren offentliggør indlægget

Hvor suave?

Privat besked

profilgrid privat besked

Under Privat besked, Du kan aktivere den private beskedfunktion som vist på billedet ovenfor. Desuden kan du aktivere underretninger for ulæste beskeder.

Friends System

profilegrid venner system

Under Friends System, du kan tillade eller afvise at få venner på dit WordPress-communitywebsted. Yderligere kan du tillade medlemmer at sende efterfølgende veneforespørgsler til en person, der afviste tidligere anmodning (er).

uploads

profilegrid upload indstillinger

Billeder er en vigtig del af ethvert websted, nærmere bestemt et socialt sted. På samme tid kan du ikke tillade brugere at uploade billeder i en hvilken som helst størrelse, da det kan påvirke din sides hastigheder negativt. Udvikleren bag ProfileGrid forstår denne kendsgerning temmelig godt.

På den uploads skærmen vist ovenfor, kan du angive maksimale filstørrelser for profil- og forsidebilleder. Derudover kan du definere billedkvaliteten på en skala fra 1 til 100, hvor 1 er den laveste kvalitet (men hurtigere ydelse), og 100 er den højeste kvalitet (med reduceret ydelse). Hvis du vælger god WordPress-hosting, skulle dette ikke være et problem.

Dertil kommer, at du kan indstille den minimale bredde på profil og dække billeder for at give en ensartet oplevelse på dit websted.

SEO

profilegrid seo-indstillinger

Du kan ikke ignorere værdien af ​​SEO for WordPress, når det drejer sig om organisk trafik til dit sociale websted. For at opsætte SEO-sidetitler og metabeskrivelse tilbyder ProfileGrid dig siden med SEO-indstillinger, der er vist på billedet ovenfor. Du kan bruge ProfileGrid-pladsholdere f.eks. {{display_name}} og {{site_name}} for at berige dine brugerprofiler SEO-messig.

Indholdsbegrænsninger

I ProfilGrid globale indstillinger er der intet at gøre med hensyn til begrænsning af indhold.

Hvad skal man gøre?

ProfilGrid giver dig mulighed for at begrænse indhold per-side eller per-post-basis. Når du opretter en side eller et indlæg, skal du rulle ned til ProfileGrid Indstillingsboks og vælg dine indholdsbegrænsningsregler som vist på billedet herunder.

profilindholdsbegrænsninger

Du har et par regler for indholdsbegrænsning. Du kan have indhold, der er tilgængeligt for:

 • Alle sammen
 • Tilmeldte brugere
 • Medlemmer af forfatterens grupper
 • En brugers venner
 • Kun dig

Desuden kan du gøre indhold tilgængeligt for bestemte grupper, hvilket er godt, hvis du kun vil betjene premiumindhold til, for eksempel, betalende medlemmer.

Profilunderretninger

profilgridprofiler underretninger

Vidste du, at du kan aktivere Direkte profilunderretninger i ProfileGrid? Hvis du ikke havde nogen idé, tilbyder plugin dig også denne mulighed, hvilket betyder, at du kan have liveprofil-underretninger ligesom Facebook!

Betalinger

profilegrid betaling gateway integration

Du tror måske, at du har brug for kodningsfærdigheder på gudsniveau for at begynde at modtage betalinger via ProfileGrid. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Takket være ovenstående brugervenlige Betalingsindstillinger side, kan du hurtigt konfigurere PayPal på dit communitywebsted.

For yderligere betalingsportaler har du brug for det ProfilGrid premium-tilføjelser.

ProfilGrid Gratis & Premium tilføjelser

profilgrid-gratis og premium-tilføjelser

Nederst på siden Profilindstillinger om globale indstillinger finder du en fane (se billede ovenfor), der fører dig til en lang side med gratis og premium tilføjelser som vist nedenfor.

profilegrid-tilføjelser

Alternativt kan du få adgang til ovennævnte side ved at navigere til ProfilGrid> Udvidelser.

Bemærk, at ovennævnte udvidelsesside indlæses i din WordPress-administrator. Helt ærligt er dette kun en lille prøve af de tilgængelige tilføjelser.

Med ProfilGrid globale indstillinger ude af vejen, lad os dække de andre tilgængelige funktioner.

Andre ProfilGrid-indstillinger

Gruppechef

profilgrid gruppeleder

Hvis du tror, ​​at du har set det hele, er du i en stor overraskelse. Naviger til ProfilGrid> ProfilGrid (se billedet ovenfor) for at starte Gruppechef skærmen set nedenfor.

profilgrid gruppeleder

På ovenstående skærm kan du oprette nye grupper eller redigere eksisterende grupper i vid udstrækning. Klik på Indstillinger link for at redigere den aktuelle gruppe (i vores tilfælde er det sådan Standard brugergruppe). Klik på Felter link for at tilføje eller redigere brugerdefinerede felter på registreringsformularen, der fører brugerne til den specifikke gruppe.

Brugerprofiler

profilgrid brugerprofiler

Måske undrer du dig over, hvordan du kan se brugerne på dit websted. Det er så let som A, B, C. Naviger til ProfilGrid> Brugerprofiler for at starte skærmen vist på billedet ovenfor. På siden kan du gøre ganske meget.

Du kan tilføje nye brugere, se brugeroplysninger, aktivere / deaktivere brugere, slette brugere og tildele brugere til grupper. Det hele er lagt godt ud for dig. Det er en leg med ProfilGrid at administrere dine brugere, og jeg sukker ikke noget.

Gruppeanmodningsanmodninger

profilegrid medlemskab anmodninger

Når medlemmer begynder at tilslutte sig grupper, har du brug for en nem måde at godkende medlemsforespørgsler på. ProfilGrid har det område også godt dækket. Bare naviger til ProfilGrid> Forespørgsler.

E-mail-skabeloner

profilegrid e-mail skabeloner

E-mail-marketing er en utrolig måde at nå ud til dine brugere og udvide dit community-site til.

ProfilGrid tilbyder dig et centralt hub til at oprette / redigere e-mail-skabeloner til alle faser, uanset om brugeren slutter sig til en gruppe, aktiverer en konto, nulstiller adgangskoder osv. Bare naviger til ProfilGrid> E-mail-skabeloner og lås op for dit e-mail marketinggeni.

kortkoder

profilgrid-kortkoder

Uden ProfilGrid-kortkoder ville du have en hård dag med at prøve at opbygge hver side på dit communitywebsite. Hvis du for eksempel ikke havde [PM_Registration ID = ”x”] -koden, skulle du oprette registreringssider fra bunden, hvilket kan stjæle en enorm del af din tid.

Nu skal du bare kopiere og indsætte en kortkode på en ny side, og dit arbejde er gjort. Naviger til for at se tilgængelige ProfilGrid-kortkoder ProfilGrid> Kortkoder.

Pyha! Sikke en lang liste af imponerende funktioner?


ProfileGrid er en fantastisk brugerprofil og community-plugin til WordPress. Du kan bruge plugin til at tilføje sociale netværksfunktioner til dit WordPress-sted, forbedre brugerprofiler og berige WooCommerce brugerprofiler.

Derudover er det let at installere og konfigurere. Og takket være udvidelser har du ingen grænser for, hvad du kan opnå i en relativt kort periode.

Giv det et skud, og lad os vide, hvad du synes. Det er trods alt gratis betydning, at du kan teste den risikofri. Hvad synes du? Er ProfilGrid din kop te?

Fortæl os om dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor. Glad at skabe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map