Premium stockfotografering til dit websted på Bigstock

Det bedste lager til dit websted hos Bigstock

Forhåbentlig er din uge en meget god start, og vi er her for at gøre det endnu bedre med lidt hjælp fra Bigstock. Hvis du ikke har hørt om dem, er Bigstock et af de største royaltyfrie lagerfoto-, vektor-, video- og tutorialsider på nettet. Vi elsker deres valg, og vi ved, at alle jer bloggere, forretningsfolk, designere og freelancere også!


Bigstock: 35 GRATIS Stock-fotos

Inden vi undersøger, hvorfor fremragende lagerbilleder er vigtige for enhver WordPress-blog eller virksomhed, og hvorfor Bigstock er en af ​​de bedste i spillet, så lad os tjekke de fantastiske tilbud, vores venner på Bigstock har til dig!

Betydningen af ​​billeder i indlæg

Hvorfor billeder er vigtige

Dit lagerbillede er lige så vigtigt som din tekst. Billeder og videoer forbedre din besøgende oplevelse på din hjemmeside. Du kan bruge billeder til at opdele en teksttung side eller indlæg, eller føje videoer til dine ofte stillede spørgsmål for at gøre det lettere for kunden at forstå dine svar. Billedbehandling holder læserne interesserede!

Lagerbilleder også gør dit websted mere indbydende. Hvis du for nylig har besøgt et websted, var der 90% tekst (og ikke var det Wikipedia) chancerne er, at du ikke blev trukket ind eller fristet til at udforske forbi hjemmesiden. Og uden billeder, hvad vil dine læsere fastgøre på deres Pinterest-tavler eller dele på Facebook med deres venner? Billedbehandling kan være en social faktor også. Dette er blot et par af de mange, mange grunde til, at det er vigtigt at tilføje billeder til dine indlæg og sider.

Hvad skal du kigge efter?

Hvorfor stockfotografering er vigtig

Nu hvor du ved, hvorfor du har brug for billeder eller videoer til dit websted, er du nødt til at finde gode. Kort sagt, dårlige billeder eller videoer får dit websted til at se dårligt ud. Du skal være kræsen, når du vælger lagerbilleder. Du har kun to tiendedele af et sekund at gøre et godt førsteindtryk på dine besøgende, og du vil ikke ødelægge deres mening om dig, fordi lav kvalitet, kliché eller bare almindelige forfærdelige billeder.

Selvom disse ikke er fastlagt i stenregler, er de nogle nyttige tip, du skal huske på, når du vælger billeder, videoer eller andet lager til dit websted. Der er sandsynligvis flere faktorer, du kan overveje, men her er 5 punkter, som vi synes er værd at huske:

 1. Brug professionelle billeder. Medmindre du er en fotograf, burde du sandsynligvis ikke forsøge at tage din egen (det samme gælder også vektorer og videoer).
 2. Vælg billeder, der er relevante for dit publikum. For servicevirksomheder konverteres billeder af mennesker generelt bedre (f.eks. Et foto af en kundesupportagent vil være mere tiltalende for dine besøgende end et foto af en telefon), men hvis du er en ernæringsblog, vil du sandsynligvis medtage mere mad end mennesker.
 3. Undgå kliché eller overdone billeder. Kan du huske, hvornår stockfotos af forretningsfolk, der åbne deres skjorter som supermand, var cool? Ikke så meget mere …
 4. Brug konsistente billedstilarter på tværs af dit websted eller websteder. Dette sidste punkt er især vigtigt, hvis du har flere websteder, eller hvis din blog er vært på et separat domæne, da ensartet billede skaber et visuelt link mellem dit indhold, som dine læsere kan se med et øjeblik.
 5. Vælg billeder og videoer med formål. Dine billeder skal forbedre dit tekstindhold og ikke distrahere det.

Gratis lager er godt, men premium er bedre

Premium lager er bedre

Gratis lager bruges af mange websteder (vi bruger det også), og der er ikke noget galt med det. Gratis lager er gratis (kan ikke argumentere med det) og ressourcer som Unsplash, PicJumbo og Pixabay er fantastisk for bloggere på et stramt budget. Men lad os være ærlige et øjeblik – du har set nøjagtigt de samme gratis billeder og videoer overalt. Har jeg ret? Og mange gratis websteder kræver attribution (ikke særlig professionel) eller begrænser din brug af billedet.

Hvis du er seriøs med at oprette et websted til din virksomhed, designe en ny annoncekampagne eller tage din blog til næste niveau præmie lager er vejen at gå. Du finder billeder og videoer, som dine konkurrenter ikke har, hvilket hjælper dig med at skille dig ud. Ligesom gratis lager, er der masser af steder at vælge imellem til premium lager. Du kan få dem en ad gangen fra en markedsplads og ende med at bruge et ton, eller du kan bruge dine hårdt tjente kontanter klogt og købe en overkommelig pris fra et premiummærke som Bigstock.

Hvorfor du skal vælge Bigstock

Hvorfor du skulle få Bigstock

Der er mange steder, der sælger medlemskab af stockfotos, men Bigstock er et af de største og bedste royaltyfrie aktiesamfund. Hvorfor føler vi os sådan? Vi er glade for, at du spurgte. Bigstock udmærker sig på en række niveauer, hvor det vigtigste er valg, kvalitet, licens og let breezy kundeservice.

Valg og kvalitet

Der er 30 millioner + fotos, vektorer og videoer ved dine fingerspidser. Det er meget på lager! Men kvantitet er ikke alt – kvalitet er også vigtig, og hver enkelt af Bigstocks kategorier er fyldt med højopløste, professionelt oprettede varer. For en premium ressource er Bigstock fyldt med værdi for din virksomhed og har aktiver, som du vil være stolt af at bruge til din startside, annoncekampagne og mere.

Royaltyfrie billeder

Dette er en vigtig funktion, da du ikke ønsker at være begrænset af dine lagerbilleder. Royalty-fri betyder, at du betaler én gang for at bruge billedet så mange gange, som du vil for altid og til næsten ethvert formål (stort set alt andet end omfordeling – det er en anden licens folk). Nå, Bigstock tilbyder et af de største royaltyfrie billedbiblioteker på nettet! Kan du huske, hvordan vi sagde, at de har 30 millioner + lagerfiler? Alle royaltyfrie (i modsætning til førende markedspladser, der kun begrænser din lagerforbrug til online medier eller et begrænset antal printkopier). Nu er det en god investering, hvis du spørger mig!

Nemme planer, hjælpsom support

Bigstock holder deres planer enkle og overkommelige, så uanset dit budget kan du finde kvalitetslager til dit projekt. Vælg det, der passer til dine behov. Brug for en masse fotos? Få et abonnement for at downloade et bestemt antal fotos hver dag og oprette din egen lagerhøjde med stockbilleder. Vil du have et nyt foto eller video nu og da? En kreditbaseret plan ville sandsynligvis være en bedre pasform, så du er ikke låst i en downloadplan. Og hvis du alle har spørgsmål, har de et fantastisk supportteam til at besvare spørgsmål 9-5, M-F.

5-stjernebilleder

Bigstock 5-stjernet lager

Vi giver Bigstock 5 stjerner til deres valg og kvalitet (sammen med alle de andre grunde, vi har nævnt ovenfor), hvilket gør dem til et af de bedste bestandssamfund, vi nogensinde har brugt.

Og hvis du undrede dig, ja, alle billederne i dette indlæg er de billeder, vi har købt fra Bigstock. Fordi de er fantastiske.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map