OptinMonster gennemgang & vejledningsvejledning: WordPress Popup & Lead Generation Plugin

At vinde og vedligeholde læsere er en enorm del af at køre et vellykket websted. Men hvordan gør du det? For et stykke tid tilbage dækkede vi 15 måder at engagere besøgende og gøre dem til læsere. En af måderne at få folk til at vende tilbage til dit websted igen og igen er at sende periodiske nyhedsbreve, der linker til nyt indhold og kampagner. For at få folk til at tilmelde dig kan du altid bare pop et nyhedsbrev-widget ind i din sidebar eller sidefod, men det er en smule kedeligt. I stedet kan du tilføje en fuldstændigt tilpasset nyhedsbrev-optin-form, der vises på siden og kræver opmærksomhed.


OptinMonster er et fantastisk abonnements-plugin for nyhedsbrev, der giver dig muligheden for at oprette fantastiske optinformer som lightboxes, klistrede sidefodsstænger og slide-ins. Vi var heldige nok til at give dette plugin et prøvekørsel, så hold læsning for at finde ud af mere om, hvordan plugin fungerer, og hvilke muligheder der er tilgængelige. Eller du kan bare dykke ned i det selv ved at få en kopi af pluginet til dig selv (rolig, der er en 30-dages garanti, så hvis du ikke får flere abonnenter får du alle dine penge tilbage – ingen spørgsmål stillet )!

Hent OptinMonster nu

Videooversigt

Tag en guidet tur i plugin. Vi leder dig gennem hvert trin. Af hvis du foretrækker, er der en komplet og gennemgående transkription nedenfor, der dækker mere end videoen.

Installer & aktiver OptinMonster

Det er let at komme i gang, da det er ligesom enhver anden plugin. Download bare zip-filerne for at installere og aktivere OptinMonster-plugin. Klik på det nye OptinMonster-betjeningspanel-menupunkt, og klik derefter på Opret ny Optin.

OptinMonster Kom godt i gang

Følg nu bare trinnene for at oprette din Optin.

Opret en Optin

Den første mulighed, du får, er at vælge din valgmulighedstype. Lyskasse er standardindstillingen og åbner en lightbox midt på skærmen til dine besøgende, og det er den eneste tilgængelige mulighed, medmindre du opgraderer til en af ​​udvidelserne (Sidefod & Slide-in er de to udvidelser tilgængelige i øjeblikket, som du kan læse mere om nedenfor, men flere muligheder findes i værkerne).

OptinMonster-opsætning

Generelle indstillinger

Konfigurer dine generelle indstillinger, startende med at give din optin et navn.

OptinMonster-konfigurationsindstillinger

Herfra kan du også indstille belastningsforsinkelse tid. Dette kan være nyttigt, når du bruger optin på indlæg for at give besøgende tid til at læse artiklen, inden de indlæser optin. Eller for produktsider kan det være en god idé at indlæse en bestemt optin, hvis de har set over produktet i mere end 10 sekunder.

Sørg for at indstille cookie varighed så medlemmer, der har set og lukket din optin, ikke kan se det igen, før de har ryddet deres cookies, eller den tid, du har indstillet, er nået (standardindstillingen er 7 dage). På den måde bliver besøgende ikke irriterede over at se den samme optin, hver gang de kommer til dit websted.

Du kan også tilføje en omdirigerings-URL så når brugerne afslutter din opt-to, føres de til en takkeside, succesbekræftelse, kompletationsside eller endda en anden tilbudsside. For eksempel kan du omdirigere brugere til en speciel kuponside, når de afslutter optin.

Muligheden for dobbeltoptin skal allerede være valgt til dig. Dette får brugerne til at bekræfte, at de faktisk ønsker at tilmelde dig dit nyhedsbrev.

Der er også en mulighed for at indlæse optin på anden side vist af en bruger. På denne måde kan du målrette mod læsere af højere kvalitet, der ser flere af dit websted.

Vælg derefter din e-mail-udbyder (AWeber, Kampagnemonitor, konstant kontakt, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi eller MailChimp). Afhængigt af din udbyder skal du angive en autorisation eller API-nøgle eller registrere plugin hos din udbyder, så OptinMonster kan få adgang til din adresseliste. Bare rolig – for enhver valgmulighed, du vælger, giver plugin-en et nyttigt, hvordan man linker dig, præcist hvor du kan finde de oplysninger, du har brug for.

Klik på Gem design & optin. Giv det et minut, det kan tage et par sekunder eller et par minutter at gemme din optin.

Design

Nu skal du vælge et design til din optin.

OptinMonster Design

Der er fire standardtemaer inkluderet til Lightbox-typen. Vælg en, og klik for at åbne Design Customizer.

OptinMonster Design Customizer

Der er mange muligheder for at bruge brugerdefinerede skrifttyper, farver, tekst og billeder til at skabe den perfekte optin. Rediger kategorierne Tittel & tagline, indhold og felter og knapper for at designe din optin. Når du er færdig, skal du klikke på Gem og derefter på Luk.

Outputindstillinger

Det sidste trin til opsætning af din optin er at Mange dine outputindstillinger.

OptinMonster outputindstillinger

Sørg først for at kontrollere muligheden for at aktivere din optin, så den vises på dit websted.
Aktivér din optin på hele dit websted ved at kontrollere for at indlæse det globalt, eller brug de andre tilgængelige indstillinger til kun at indlæse det på specifikke indlæg ved at tilføje indlægs-id’erne (for at få et indlægs-id skal du gå til et indlæg, som om du skulle til rediger det, i URL’et for indlægget vil du se “post = #”, dette nummer er dit post-ID), på specifikke postkategorier eller specifikke sider. Når du er færdig, skal du klikke på Gem for at vælge optin Output Setting.

Hvis du har brug for at foretage ændringer i din optin, kan du få adgang til den ved at klikke på menuelementet OptinMonster-betjeningspanel og klikke på ikonet Indstillinger gear ved siden af ​​optin. Klik på indstillingen Rediger for at redigere de generelle indstillinger eller design, eller klik for at redigere outputindstillingerne eller for at se en rapport.

OptinMonster Optin

Det er det! Tillykke – du har din første optin all setup. Nu kan vi gå videre og se på den fantastiske rapporteringsfunktion, der følger med OptinMonster-plugin samt nogle af de udvidelser, der i øjeblikket er tilgængelige.

Rapportering

Tilføjelse af optin skal hjælpe dig med at udvide din mailingliste på kort tid. Men hvis du overhovedet er nysgerrig efter, hvor godt det fungerer, kan du bruge fanen Rapporter.

OptinMonster-rapportering

Herfra kan du se statistikker for dine indstillinger baseret på dag uge, kvartal eller år. Du kan også se rapporter for alle dine indstillinger kombineret eller bruge rullemenuen Skift rapportvisning til at vælge en bestemt optin, der skal gennemgå. Dette er en vokset måde at holde styr på, hvor mange mennesker der med succes afslutter din optin, hvilken optin-kampagne der gør bedst, og hvilke indlæg eller sider der har den højeste konverteringsfrekvens.

A / B-split-test

Hvis du virkelig ønsker at optimere dine optins, har OptinMonster A / B split-test indbygget lige i plugin. På hovedskærmen til OptinMonster skal du blot klikke på ikonet for indstillinger for gear og klikke på “Split Testing”. Dette skaber en klon af din optin. Klik på ikonet Indstillinger gear for klonen, og vælg Rediger for at finpusse din type, generelle indstillinger og / eller design. Plugin vil tilfældigt vise optins og spore konverteringsfrekvensen for begge, så du hurtigt kan sammenligne, hvad der fungerer bedre for dig. Sådan slettes en optin

OptinMonster-udvidelser

Footer & Slide-In

Disse udvidelser til OptinMonster-plugin giver dig flere muligheder for optin-type.

OptinMonster Optin Type Extensions

Sidefodsindstillingen er en underretningslinje, der klæber til bunden af ​​læserens skærm, når de ruller gennem dit websted. Indstillingen Slide in er et skift i nederste højre hjørne af skærmen, der glider op og ned i brugerens vision uden at hindre deres syn på dit indhold. Dette er både gode og mere subtile indstillinger til at vise din optin.

Afslut hensigt

Denne udvidelse analyserer den besøgende’s markørbevægelser for at bestemme, hvornår de skal forlade dit websted. På denne måde kan plugin vise en optin, du opretter specifikt for at holde læsere interesserede, og for at få dem til at abonnere på en af ​​dine kampagner.

OptinMonster Exit Intent

Konklusion

OptinMonster er et fantastisk plugin med virkelig nyttige funktioner. Du kan ikke kun oprette målrettede kampagner, men du kan se, om de fungerer lige fra dit dashboard. Plus plugin integreres problemfrit i din WordPress-installation og er meget brugervenlig, så du ikke skulle have problemer med at få dine optins op og køre i løbet af få minutter. OptinMonster er et stort aktiv, når det kommer til at opbygge din mailingliste, og du skal bestemt se ud!

Hent OptinMonster nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map