Oprettelse af afstemninger til WordPress med tyngdekraftsformularer

Jeg er tilbage med mere om Gravity Forms! Hvis du er en bruger af plugin vil du vide, at såvel som kerneformfunktionaliteten, Rocket Genius, forfatteren af ​​Gravity Forms har frigivet et antal tilføjelser til at udvide plugin.


Tidligere har tilføjelserne været den slags, som du kunne forvente; integration med Mailchimp, AWeber, Freshbooks – alt sammen designet til, at når du først har udfyldt en formular, kan du sende data til tredjepartstjenesten. Jeg har brugt alle disse, og de er bunnsolid. Andre tilføjelser har været omkring WordPress-integration, så en formular kan oprette en WordPress-brugerkonto eller give et visuelt captcha-værktøj.

Så for nylig, da “Polls”, “Survey” og “Quiz” alle blev frigivet hurtig efter hinanden, var der en fornemmelse af, at noget ændrer sig; kernefunktionaliteten i Gravity Forms er modnet, og det er nu på tide at se sig omkring på andre funktionelle muligheder.

Lige denne måned er der nye oplysninger om et ‘add on framework’, der lige rundt om hjørnet og en endnu nyere tilføjelse, der integreres med webserviceselskabet Zapier. Faktisk spændende tider, hvis du er en tyngdekraft, danner nørd; og jeg er!

Bliv fortrolig med tyngdekraftsformer – afstemninger

Så lad os komme ind i afstemningerne tilføje og se, hvad det kan gøre. Som de fleste af de andre Gravity Forms-tilføjelser i faktisk en separat plugin, som du skal installere. Når du først gør det, er integrationen meget problemfri.

I den enkleste form er alt, hvad du vil konfigurere, en hurtig afstemning for at stille et spørgsmål og samle resultaterne. Uden noget ophør leverer plugin og leverer bogstaveligt talt på cirka 60 sekunder – det handler om hvor lang tid det tager at oprette en ny form, pop et afstemningsspørgsmål derinde og derefter afprøve.

Lad os se, hvordan man gør det

Gravity Forms: Opret en ny formStart med at oprette en ny form; får du derefter vist en tom form, der vil være grundlaget for din første afstemning.

I dette eksempel lad os bare konfigurere til at stille et simpelt spørgsmål og give brugerne et par valg af, hvordan de skal svare (ja, det er enkelt, men i mange tilfælde er dette alt det, der kræves).

Når tilføjelsen er installeret, er en ny felttype tilgængelig under overskriften “Avancerede felter” – se skærmbillede nedenfor.

Gravity Forms: Poll Field

Klik på Afstemninger tilføjer et specielt felt til din nye form. Da dette kun er en spørgeskemaundersøgelse, er dette faktisk det eneste felt, vi har brug for! (Jeg fortalte dig, at det var hurtigt !!).

Som standard tilføjes feltet med radioknapper som standard, da det er det, vi ønsker, vi bare kan tilføje spørgsmålet og de indstillinger, som en bruger kan vælge som svar.

Tyngdekraftsformer: Opsætning af pollingfelt

Klik redigere på dette nye felt, og du får mulighed for at indstille spørgsmålet og svarene.

Tyngdekraftsformularer: Angiv spørgsmål om afstemning

Når du er færdig her, skal du gemme formularen. Vi skal nu tilføje formularen til en side eller indlæg på vores WordPress-sted. Dette gøres på den sædvanlige måde, vælg fra WordPress-postredigeringsskærmen Tilføj formular og vælg din nyoprettede afstemningsformular.

Tyngdekraftsformer: Prøveundersøgelse

Besøg nu den forreste ende af dit websted og tjek det ud.

Temmelig sej hej? Holder du tid? Jeg er sikker på, at jeg har været i stand til at opfylde løftet om en afstemning på 60 sekunder eller mindre.

Som du kunne forvente, når du præsenterer en bruger med en afstemning, skal de være i stand til at tjekke resultaterne. Du vil bemærke, at linket automatisk placeres der.

Klik Se resultater og det er nøjagtigt, hvad du får med en smuk spiffy animation også.

Gravitationsformer: Afstemningsresultater

(Naturligvis er R2 tilbage til fordel!).

Afstemning poster i WordPress Dashboard

Så du har en afstemning på farten, og du vil se, hvad dine brugere tænker, tilføjelsen kommer med nogle enkle, men effektive værktøjer til at hjælpe.

Gravity Forms: Poll EntriesNormalt for at se posterne på en formular, du besøger Form menu, klik Poster og du er der. Det er nøjagtigt det samme for en formular, der indeholder en afstemning.

Klik derfra udsigt på en af ​​posterne, og du får vist det samme display som en bruger i frontend.

Der er et nyt menupunkt, der løber over toppen af ​​Entries-interface, klik på Afstemningsresultater og du finder et pænt sæt filtre til afstemningsdata.

Tyngdekraftsformer: Poll-filtreHer kan du vælge et af dine svar, filtrere efter et datointerval og generelt bore ind i resultaterne og måle, hvordan de har ændret sig over et tidsrum.

Enkle ting, men stadig effektive til hurtigt at analysere de indsamlede data.

Alt sammen ret cool, især hvis du er en nuværende bruger af tyngdekraftsformer, er læringskurven for valgmålingerne, der tilføjes, ikke stejl.

Hvad andet kan det gøre?

Okay, så det er afstemninger 101, men der er mere ved det. Her er et par ideer, der får dig til at tænke.

Du kan placere et afstemningsfelt i en større form og få nogle interessante resultater. Jeg er sikker på, at du har set en forespørgsel fra nogle, hvor det stiller spørgsmålet “Hvordan har du hørt om os” – tænk på det som et valgfelt. Gør dit liv let, idet du fra tid til anden kan gennemse statistikken over det spørgsmål.

Du behøver ikke at foretage afstemninger lige så indlysende som mit enkle eksempel. Du kan skjule det faktum, at spørgsmålet faktisk er et afstemningsfelt, så dataene kun er tilgængelige for dig.

Der er et komplet sæt af kontroller, der er tilgængelige for dig for hver afstemning. Ved siden af ​​andre formularindstillinger som underretninger og bekræftelser ser du en ny mulighed for afstemninger.

Herfra kan du:

 • Vælg at skjule se resultater mulighed for brugere
 • Skift procent og tæller med resultaterne
 • Vælg et andet farveskema
 • En mulighed for at have et cookie-baseret system, der ikke tillader flere stemmer

Se nedenfor for et skærmbillede af afstemningsindstillingerne.

Gravity Forms: Poll-indstillinger

En sidste tip

Jeg er sikker på, at jeg næsten har mistet din opmærksomhed, du er ude af døren for at installere tilføjelsen og begynde at afstemme dine brugere om alle slags ting. Der er endnu et tip at gå. Enhver rimelig statistiker vil fortælle dig, at du er nødt til at randomisere rækkefølgen eller svarene, ellers får du en sving hen imod svarene øverst eller nederst.

Der er også en mulighed for det.

Når du opsætter spørgsmålene (dvs. redigering af afstemningsfeltet), kan du se, at der er en mulighed for at randomisere rækkefølgen af ​​valgene.

Gravity Forms: Poll Randomizing

Gertrude Cox ville være stolt!

Så der har du det, et hurtigt crashkursus i tilføjelsesprogrammet “Gravity Forms” Polls. Hold øje med kommende meddelelser med undersøgelser og quizzer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map