Opret og implementer WordPress-klientsteder med DesktopServer

Hvorfor bruge DesktopServer

Hvis du ser alvorligt omkring WordPress-udvikling og vil gøre tingene lettere / hurtigere, når du opretter og distribuerer dine websteder, kan det være en god idé at se DesktopServer, som er et premium-program, der giver dig mulighed for at oprette lokale installationer af WordPress og derefter en gang klar distribuer dem til dit live site.


Hvorfor du skal arbejde lokalt

Hvorfor installeres WordPress lokalt

Hver gang du foretager væsentlige ændringer på dit WordPress-websted, skal du først udføre dem på et teststed. Medmindre du ved, hvad du laver, betyder det at arbejde live at du risikerer kodningsfejl, plugin & tema uforeneligheder eller endda sikkerhedssårbarheder. Det er bedre at spille det sikkert og bruge et iscenesættelsesområde, og der er ingen mere sikker eller isoleret end en lokal installation af WordPress.

At arbejde lokalt giver dig chancen for at ændre temaer, installere nye plugins, tilføje kodestykker, tilpasse indstillinger og mere alt i et sikker indstilling hvor dit live-websted forbliver i perfekt stand. Du kan se, hvilke plugins der spiller pænt med hinanden, eller test, hvordan dit websted vil se ud med et nyt tema. Plus, at arbejde lokalt har den ekstra fordel at være en sikkerhedskopi af dit endelige design, som du beslutter at udgive til dit live site.

Lokale installationer er også typisk meget hurtigere end levende websteder, hvilket sparer dig masser af tid, hvis du er en udvikler. Da din egen computer er din server, bliver du ikke nedsat eller oplever nogen strømafbrydelser, mens du tester. Du kan finjustere så mange linjer med CSS eller PHP, som du vil uden at skulle logge ind via FTP eller dit hosting-dashboard for at foretage dine ændringer.

Og den sidste store fordel er, at du kan arbejde lokalt overalt da lokale installationer er lokale, hvilket betyder, at der ikke kræves internetadgang. Så hvis du har et klientprojekt, men du sidder fast i et fly med $ 10 / t internet, eller et sted med lidt eller ingen adgang, skal du bare logge ind på din lokale installation. Du kan få dit arbejde gjort, ikke internet nødvendigt.

Nu hvor du kender nogle af grundene til, at du skal arbejde lokalt, fortæller vi dig, hvordan! Nu kan du installere generiske MAMP, WAMP eller XAMPP på din Mac- eller Windows-computer, men vi kan fortælle dig, at der er en bedre måde. Brug DesktopServer. De har strømline processen med lokal WordPress-installation, hvilket gør det nemt for ethvert niveau af WordPress-bruger at få en lokal installation kørt på kort tid.

Hvorfor du skal bruge DesktopServer i stedet for MAMP eller WAMP

Hvorfor bruge DesktopServer

Installation af WordPress lokalt kræver mange trin, og hvis du aldrig har gjort det før, kan det være en ganske udfordring. Ikke med DesktopServe, men dette praktiske program gør lokal installation til en leg.

Download simpelthen versionen til dit systemopsætning (som du kan hente fra din ServerPress-konto under Min konto> Køb> Se detaljer og download), pakke din download ud, installere applikationen og følg derefter anvisningerne for at oprette din nye lokale side og server ( Du kan læse om alle trin i detaljer i DesktopServer Kom godt i gang). Det er det – DesktopServer konfigurerer dine servere og installerer WordPress for dig, så alt hvad du skal gøre er at følge med.

Vil du finde en fil? DesktopServe opretter automatisk en “Websites” undermappe i mappen “Dokumenter”, hvor du kan finde alle dine nuværende websteder med navn, samt temaer og plugins inden for dem.

Hvad andet gør DesktopServer så fantastisk

DesktopServer by ServerPress gør så meget mere end blot at installere en lokal version af WordPress. Du har adgang til masser af indbyggede funktioner for at gøre din lokale installation superdrevet. Og selvom den gratis version af DesktopServer er stor, især til at tage den til et testkørsel, vil du virkelig have den premiumversion, der inkluderer:

 • Tilføje ubegrænset lokale websteder (mens den gratis version er begrænset til kun 3)
 • Opret en WordPress multisite
 • Kopi WordPress-websteder med bare et par klik
 • Let eksport & arkiv dine lokale sider
 • Direkte indsættelse et lokalt sted til din live server
 • Tilføje “blueprints”Til hyppigt anvendte WordPress-konfigurationer
 • Brug med populære plugins som BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP og ManageWP
 • Og så meget mere! Besøg blot deres websted for at se den komplette liste over DesktopServer-funktioner.

DesktopServer: 5 stjerner til lette og kraftfulde lokale installationer

Vi elsker, hvor let DesktopServer er at installere og opsætte (farvel MAMP), og er glade for at prøve nogle af de mere avancerede funktioner selv, når vi kommer i gang med mere temaudvikling her på WPExplorer. Du kan også se vores tidligere anmeldelse af DesktopServer af Lucy Beer for at lære, hvad hun synes om dette om denne fantastiske WordPress-ressource.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map