NextGEN Galleri WordPress Plugin Review

NextGEN Galleri WordPress Plugin Review

Til et så robust og populært WordPress-galleri-plugin blev jeg forvirret over kun at finde et par stillinger, der dækker NextGEN Galleri. Jeg mener, de fleste af artiklerne var gamle og fangede en æra, hvor plugin stadig var i sin spædbarn.


I dag er tingene anderledes. NextGEN Gallery har blomstret i et fuldt ud WordPress galleri plugin. Det giver dig masser af muligheder for at oprette og administrere dine gallerier som en professionel. For at blødgøre aftalen er det hele utroligt nemt at opsætte og bruge.

For strømbrugeren tilbyder NextGEN Gallery dig premium add-ons til at supercharge dine gallerier. Nogle af tilføjelserne inkluderer e-handel, klientisolering og automatisk udførelse af udskrivningsordre. Bortset fra det får du et godt antal tredjepartsudvidelser, der udvider NextGEN Gallery på nye måder.

Hvorfor har du brug for NextGEN Galleri?

At se som WordPress har indbygget gallerifunktionalitet, hvorfor har du brug for et plugin som NextGEN Gallery?

Vel, standard WordPress-galleriet er velegnet til mindre galleriopgaver. Det er dejligt at tilføje et grundlæggende galleri til dit indlæg eller din side, men det er det.

Når du arbejder med en masse billeder eller har brug for mere kontrol, siger at du er en fotograf, grafisk designer, billedkunstner eller enhver anden professionel, der arbejder med mange fotos, vil du hurtigt indse, at standard WordPress-galleriet ikke skær det.

Med andre ord tilbyder NextGEN Gallery mange avancerede funktioner, som du ikke finder i standard WordPress-galleriet eller mange andre galleri-plugins. For eksempel giver printlaboratoriets integration dig mulighed for at sælge fysiske udskrifter af dine billeder automatisk, som er en første til WordPress galleri plugins.

NextGEN Gallery er det perfekte WordPress gallery plugin til både lette og tunge brugere. Uanset om du vil dele familiebilleder med venner, vise din grafiske portefølje eller sælge dine fotografier blandt andet, har NextGEN din ryg.

I dagens gennemgangspost tager vi NextGEN Gallery-pluginet til et testkørsel. Vi dækker funktioner og godbidder, der gør plugin til et af de bedste og mest populære galleri-plugins gennem tidene.

Lad os starte uden at komme videre, da der er meget at dække.

Hvad er NextGEN Galleri?

NextGen-galleri

Fra introduktionen er det temmelig tydeligt NextGEN Gallery er et WordPress gallery plugin. Ifølge Imagely har “NextGEN Gallery været branchens standard WordPress gallery plugin siden 2007 og modtager fortsat over 1,5 millioner nye downloads om året. ”

Fra officielle WordPress-data, NextGEN Gallery har indsamlet mere end 28 millioner downloads siden udgivelsen. På dette tidspunkt har NextGEN Gallery over 800K aktive installationer, hvilket gør det til det mest populære WordPress gallery plugin. Ikke dårligt. Slet ikke dårligt.

Brugere elsker plugin, hvis rave anmeldelser på WordPress.org er noget at gå forbi. Ud af 3.370 anmeldelser gav 2506 personer plugin en 5-stjernet bedømmelse. Det er omkring 75% af brugerbasen, hvilket betyder, at du er i gode hænder.

Her er hvad en lykkelig kunde havde at sige:

Jeg elsker absolut dette plugin. Ingen problemer overhovedet med installationen. Arbejder godt med både mit tema og sidebygger. Mine spørgsmål til support blev besvaret inden for en arbejdsdag som lovet. Jeg nød den gratis version, så jeg endte med at købe pro-versionen (NextGen Plus) over juleferien takket være deres rabatkode. Ingen klager. Kunden for livet. – 8flixs

Plugin har en fremragende bedømmelse på 4,3 / 5,0 i skrivende stund, så ja, vi er i forretning, ven!

Desuden er Imagely et velrenommeret WordPress-firma, der tilbyder imponerende temaer, plugins, nøglefærdige websteder og hosting til fotografer.

Det fantastiske team tilbyder dig en ideel løsning til at skabe en web-tilstedeværelse, uanset om du er en fotograf, grafiker eller anden kreativ der arbejder med billeder.

Der er en gratis version!

NextGEN Gallery er gratis at downloade og bruge på WordPress.org. Du skal dog købe en premium NextGEN Gallery Plus, Pro eller Lifetime-licens for at nyde premium-tilføjelser og pro-support.

Til gennemgangen bruger vi NextGEN Gallery Pro, fordi det giver dig et fremragende overblik over funktionerne. Plugin pakker et stykke punch i form af de funktioner, du har brug for for at implementere smukke gallerier som en professionel.

Bemærk: Du skal først installere gratis version af NextGEN Gallery at bruge premium add-ons.

Nu hvor vi ved, hvad vi arbejder med, lad os dække nogle af de funktioner, der gør NextGEN Gallery til en værdig konkurrent i WordPress gallery plugin-kategorien.

NextGEN Gallerifunktioner

nextgen funktioner

Jeg elsker udviklere, der går ud for at imponere brugere. Som sådan er jeg altid tiltrukket af ren kode, letvægtsdesign og intuitive brugergrænseflader. Feature oppustethed, på den anden side, er en dealbreaker for din virkelig, et stort NO-NO.

NextGEN Gallery er det søde sted, der tilbyder dig det bedste fra begge verdener. På den ene side får du en utrolig liste over funktioner til at “administrere, vise, bevise og sælge fotos som en professionel.” På den anden side har du en brugervenlig grænseflade, der sparer dig for en masse kræfter og tid.

Når det er sagt, er NextGEN Gallery bedst kendt for følgende funktioner.

Flere album- og galleristilarter

nextgen gallerier og albums

Første ting først, et album er en samling af dine gallerier, og et galleri er en samling af dine billeder.

Den gratis version af NextGEN Gallery leveres nu med tre galleristiler (miniaturebilleder, diasshow og ImageBrowser-gallerier) og to albumformater (kompakt og udvidet). Pro-versionen giver dig yderligere syv galleristiler og to albumstilarter. I alt får du 12+ album- og galleristilarter.

Med hensyn til at fremvise dine fotos tilbyder NextGEN Gallery dig nok album- og galleristilarter til at wow dine brugere. Det er nemt at oprette gallerier, som du lærer om kort tid.

Hver album- og galleristil kommer med en uendelig liste med indstillinger, der kan tilpasses, så du kan style gallerier efter din smag.

Millioner af indstillinger og indstillinger

nextgen galleriindstillinger og indstillinger

Håndtering af gallerier på et WordPress-websted kræver alvorlig magt, og NextGEN Gallery, heldigvis, skuffer ikke. Folkene ved ved Imagely, hvad de laver, og pakket NextGEN Galleri til randen.

Hvis du vil indstille globale stilarter, der anvender sitewide, er der en mulighed for det. Leder du efter at tilpasse hvert galleri individuelt? Du har masser af muligheder, min ven.

Du kan ændre størrelse på billeder, tilføje beskrivelser, oprette vandmærker, linke hele gallerier til en bestemt side, indstille eksempler på billeder og uploade billeder i bulk. Heck, du kan endda uploade hele mapper og ZIP-filer.

Yderligere kan du rotere billeder, ekskludere et billede fra galleriet, se billedmetadata, redigere miniaturebilleder, indstille autoplay, definere overgangsstilarter og tilføje tags, blandt andet.

Vil du tilføje ikoner for deling af sociale medier på dine billeder? Måske vil du gerne integrere dit galleri-plugin med Adobe Lightroom? I så fald har NextGEN Gallery ryggen.

Den eneste måde at dække alle de muligheder, som NextGEN Gallery tilbyder, er, at du kan dykke ind og opleve plugin fra første hånd. Der er bare for mange muligheder til at inkludere i en enkelt gennemgang.

Omdesignet brugergrænseflade

Nextgen galleri brugergrænseflade

Mange WordPress gallery plugins vil rodet dit WordPress admin dashboard med stive brugergrænseflader (UI), der er svære at bruge. NextGEN Gallery har intet af det. Plugin har en smuk og intuitiv brugergrænseflade, der er en leg at arbejde med.

Når du installerer og aktiverer plugin, kan du starte den let-at-stedet (se billede ovenfor) galleri-guiden, der hjælper dig med at ramme jorden. Det viser dig alt fra, hvordan du opretter et NextGEN-galleri og indsætter det på din side eller indlæg.

Oprettelse af gallerier i NextGEN Gallery er superduper let takket være det redesignede UI. Du får mere arbejde udført på mindre tid sammenlignet med andre galleri-plugins, der bremser din arbejdsgang med unødvendig rod.

Klientbekræftelse

nextgen galleri klient korrektur

Til tider ønsker en klient at bevise billeder eller dele feedback. Tidligere stillede fotografer sig frem og tilbage e-mails med klienter, der ønskede at bevise arbejde inden projektets afslutning. Dette involverede normalt besøg på dit kontor (eller deres), som ender med at spise en masse tid og penge.

NextGEN Gallery har dog ændret spillet fuldstændigt. Plugin leveres med et stjernernes system, der giver klienter mulighed for at bevise individuelle fotos ved blot at klikke på et stjerneikon. Dernæst kommer NextGEN Gallery med en kommentarboks, der gør det muligt for klienter at give feedback på specifikke billeder.

Begge funktioner kan strømline din arbejdsgang markant og sparer både dig og klienten tid og penge. Nu behøver du ikke at løbe rundt i byen; klienter kan kommentere og bevise billeder lige fra komfort i deres hjem.

Indstillinger for e-handel

Nextgen galleri e-handel muligheder

Vent, troede du – et øjeblik – at du har set det hele? I så fald tager du fejl. Hvad tror du, vi arbejder med her? Et kørestykke stykke kode, der er maskeret som et top gallery plugin? Kom nu, søn, vi taler om NextGEN Gallery, og det skuffer aldrig.

Hvis du sælger fotografier eller billeder, tilbyder NextGEN Gallery dig en fremragende pakke med funktioner til at bringe de store bukke hjem. Du kan sælg fotos online og fysiske udskrifter ubesværet. Du kan nemt oprette brugerdefinerede prislister og smide et par kuponer ind for et godt mål. Og administrere det hele fra din WordPress-administrator? Det er nemt at sælge fotos med NextGEN Gallery.

Plugin understøtter PayPal- og Stripe-betalingsgateways i skrivende stund, hvilket er tilstrækkeligt. Integrering af begge gatewayer er så let som A, B, C. Til testformål anbefaler vi at aktivere test gateway for at sikre, at du ikke bliver debiteret for testordrer.

Print Lab Integration

Takket være Print Lab-integrationen kan du nu udføre udskrivningsordrer automatisk. Du kan vælge at udføre ordrene manuelt eller automatisk gennem White House Custom Color (WHCC), et af de mest populære printlaboratorier i USA. Udviklerne arbejder hårdt på at samarbejde med internationale printlaboratorier i fremtiden.

Bortset fra det tilbyder NextGEN Gallery dig automatisk skatteberegning gennem Taxjar, nul provision på salg (i modsætning til andre fotosalgsservices, som Smugmug eller Photoshelter), og så meget mere.

Nu hvor vi har en idé om, hvad vi kan forvente, så lad os oprette et simpelt galleri i NextGEN Gallery bare for sjov.

Sådan opretter du et NextGEN-galleri

For det første skal du installere og aktivere den gratis NextGEN WordPress Gallery plugin. Køb derefter din kopi af NextGEN Pro-pluginet fra det officielle websted. Efter dette skal du installere og aktivere pro-versionen.

Oprettelse af et NextGEN-galleri

Nu er du klar til næste del ved at oprette et galleri. Der er to måder. Du kan oprette et galleri og derefter indsætte det på din side eller indlæg. Alternativt kan du uploade billeder og tilføje galleriet, mens du redigerer din side eller indlæg.

Jeg vil dække den første metode til illustrationsformål. Den anden metode er ret selvforklarende, især når du får fat i NextGEN Gallery. Plus, jeg ville elske for dig at prøve den anden metode på egen hånd.

Naviger til Galleri> Tilføj galleri / billeder, som vist nedenfor.

tilføjelse af nyt galleri i NextGEN Gallery

På den næste skærm har du et par muligheder for at uploade billeder. Du kan uploade filer fra din computer, importere fra mediebiblioteket eller importere en mappe fra din server. Jeg uploader billeder fra min bærbare computer, så jeg vælger den første mulighed; Upload billeder.

Vælg derefter Opret et nyt galleri, Tilføj en Gallerititel (min er “Nyt testgalleri ”), klik Tilføj filer at vælge dine billeder og til sidst Start upload som vist nedenfor.

uploade billeder til NextGEN Gallery

Hvis alt går godt, skal du se denne lille fyr nederst på skærmen:

upload komplet

Du kan klikke på Administrer galleri> Nyt testgalleri link, hvis du har brug for at redigere dit galleri, men vi springer over det og viser dig, hvordan du indsætter vores “Nyt testgalleri ” ind på en side eller et indlæg.

Indsættelse af NextGEN Gallery i en side / post

Nu hvor vi har et galleri i gang, lad os indsætte det på en side. Processen forbliver den samme, hvis du vil indsætte galleriet i et indlæg. Naviger til Sider> Tilføj nyt, som vist nedenfor. Bemærk, at du også kan redigere en eksisterende side / indlæg.

tilføjelse af en ny wordpress-side

Tilføj derefter din sidetitel og tryk på GÅ IND for at starte en ny linje (eller er det blokeret?). Klik på plus (+) -ikonet, rul til Almindelige blokke, og klik NextGEN Galleri, som vi fremhæver på billedet herunder.

nextgen gallery gutenberg blok

Klik derefter på Tilføj NextGEN Galleri , som vi detaljerer nedenfor.

tilføj Nextgen galleri

Det er så let; har du sandsynligvis allerede indsat et galleri på din side / indlæg. Men lad os ikke komme foran os selv her. Klik på knappen bringer dig til følgende skærm. Her skal du vælge Gallerier (1)Galleri (2) (i vores tilfælde er det “Nyt testgalleri ”), og visningstil (jeg valgte Pro Tile (3)), som vist nedenfor.

Rul derefter mod bunden af ​​skærmen og tryk på Indsæt galleri knap:

Næste, Gem udkast, eksempelvisning, opdatering, eller Offentliggøre din nye side eller indlæg, afhængigt af hvor du er på din arbejdsgang. Jeg gik med Offentliggøre siden jeg lavede en ny side ��

Og her, mine damer og herrer, er hvordan mit nyoprettede galleri ser ud på mit testwebsted, der kører med det samlede WordPress-tema:

NextGEN med Total

Ikke dårligt i cirka fem minutters blødt arbejde.

Er NextGEN-gallerier lydhøre?

Du ved at de er! Jeg sendte linket til min telefon, og her er hvad jeg fik:

NextGEN responsiv

Alt er godt; NextGEN Gallerier er nemme at oprette og lydhøre også �� Det er som om vi har alt, hvad vi har brug for her, så lad os gå videre til næste afsnit. Funktionerne og indstillingerne på denne ting er nok til at indsamle en masse rave anmeldelser fra brugere som dig. Her er et par vidnesbyrd.

Udtalelser

Nextgen galleri vidnesbyrd

Brugere roser NextGEN Gallery venstre, højre og center. Jeg mener, hvad er der ikke for at elske ved plugin. Her er ægte vidnesbyrd fra tilfredse brugere:

I løbet af de sidste 15 år har jeg prøvet flere galleriplugins, og NÆSTE GALLERI er langtfra og væk DEN mest brugervenlige, alsidige og effektive. Tak skal du have! – Mark Jordan-foto

Så er der …

Vi har brugt NextGEN-galleriet på et eller andet sted i mange år nu. Ikke kun har det et fantastisk funktionssæt, men det er godt vedligeholdt, altid opdateret, og vi har haft stor succes med alle supporthenvendelser gennem årene. Jeg anbefaler det stærkt! – David G. Johnson

Og…

NextGEN Gallery-plugin er netop det, jeg ledte efter i et gallery-plugin til min kunst. Jeg kan godt lide at jeg kan få et galleri-tilpasset sorteret, og at det har en indstilling til at tage backup af de originale billeder og deaktivere højreklik-menuen for at forhindre folk i at downloade min kunst. – GabiClayton

…blandt andre.

For et galleriplugin med en fremragende bedømmelse, ville vi være her hele dagen, hvis vi tilføjede hver anmeldelse til indlægget. Du kan se flere anmeldelser på det officielle NextGEN Gallery-websted eller WordPress.org. Lad os se på de tilgængelige supportmuligheder.

NextGEN Galleri Support

Hvis du sidder fast, mens du bruger NextGEN Gallery, kan du altid stole på deres eksemplariske support. De tilbyder en masse supportmuligheder og materialer. For det første kan du altid indsende en supportbillet, forudsat at du har en Imagely-konto. Desuden kan du altid tjekke ud dokumentation hvis du har brug for hjælp til at konfigurere dit NextGEN Gallery-plugin.

Oven i det, er du velkommen til at tjekke ud Forestil dig blog og WordPress Photography Podcast. Der er et ton at lære af ressourcerne. Derudover kan du altid kontakte Imagely direkte.

NextGEN Galleripriser

præsentation af næste galleri

Imagely tilbyder dig fantastiske prispakker. Som vi allerede har etableret, tilbyder de dig en gratis version for at få dig i døren. Hvis du ønsker premium-tilføjelser, kan du købe Plus ($ 79), Pro ($ 139), eller Levetidspakke ($ 299). Vælg den pakke, der fungerer for dig.

Hent NextGEN-galleriet

Afsluttende ord

NextGEN Gallery er et fantastisk WordPress gallery plugin. Det leveres med en million og en funktion, der gør det at skabe smukke gallerier super nemt. På samme tid er plugin utroligt let at bruge, så du rammer jorden på kort tid. Der er en gratis version, der giver dig mulighed for at teste farvande, men hvis du vil have mere strøm, har du masser af premium-tilføjelser på dit beck og opkald.

Har du spørgsmål eller forslag? Hvilket er dit yndlingsgalleriplugin? Fortæl os venligst i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map