Mouseflow Heatmap Analytics til WordPress Review

Mouseflow Heatmap Analytics til WordPress Review

Analyse af varmekort er en videnskabelig tilgang til optimering af konverteringsfrekvens for din online butik eller dit websted. Det er en datastøttet måde at måle effektiviteten af ​​dine landingssider, kontaktformularer og købstragt. Mouseflow er et freemium heatmap analyse, session gentagelse og optagelsesværktøj. I denne artikel skal vi gennemgå Mouseflow ved at integrere det med vores foretrukne CMS-værktøj – WordPress.


Hvad er et Heatmap?

For dem af jer, der er ude af emnet varmekortanalyse, her er en enkel oversigt.

Heatmaps er en visuel repræsentation af de mest aktive områder på dit websted. En region, der er mest klikket på (f.eks Start her menupunkt i en blog), vises rødt på et varmekort.

Heatmaps i søgemaskiner

søgemaskine varmekort

Udviklingen af ​​varmekort om 10 år, kilde: To Octobers

Lad os tage eksemplet med et varmekort i en søgemaskine.

I Google (eller hvilken som helst søgemaskine for den sags skyld) er de første tre søgeresultater de mest klikkede links. Som et resultat er denne region repræsenteret i rødt i et varmekort, da det er den “mest aktive” eller “varme” region i varmekortet. Links, der følger (dvs. det femte, sjette osv.) Linkene har et faldende antal klik, og de har “køligere” farver (orange til gul til grøn til blå) i varmekortet.

Skærmbillede ovenfor er en repræsentation af, hvordan varmekort har udviklet sig over en periode på ti år. Tilbage i 2005 kaldte de det for ”hellig trekant”, hvilket betød, at de første par bogstaver i de to første links befandt det meste af søgernes opmærksomhed.

Ti år på linjen har vi trænet vores øjne til at scanne de første par ord på de øverste 5-6 links. Dette giver os det rektangellignende varmekort, som vi ser i højre side af skærmbilledet.

Hvad er sessionoptagelse og gentagelse?

Heatmaps giver os et godt kig på de mest aktive eller mest klikede regioner på webstedet. Ville det ikke være at køle til faktisk se hvordan en besøgende interagerede med dit websted?

Bevægelsen af ​​musen er en stærk indikator for hvor den besøgende er opmærksom på hjemmesiden.

Optagelse af session er den perfekte løsning. EN session er i det væsentlige hele den aktivitet, som besøgende udfører i et enkelt besøg. Dette inkluderer det tidspunkt, hvor webstedet blev indlæst til det tidspunkt, hvor fanen (eller vinduet) blev lukket. Mouseflow optegnelser de individuelle sessioner for dine besøgende på websitet og giver dig mulighed for at afspille dem, når som helst fra din browser.

Afspilning af en optaget session kaldes Session gentagelse. Det er faktisk en video af hele den besøgende interaktion med webstedet. Dette inkluderer indtastede oplysninger (adgangskoder er altid skjult), forminteraktion, klik og al anden aktivitet.

Fordelene ved sessionoptagelse og gentagelse

Session Optagelse og gentagelse er et uundværligt værktøj i test af brugerinteraktion, A / B-test og brugbarhedstest – alt sammen med de live brugere.

Lad os tage et eksempel på en download-side til e-bog. Det er en klassisk use-case i lead generation, hvor du giver brugeren noget (i dette tilfælde e-bog) til gengæld for deres e-mail-adresse og tilladelse til at sende e-mails til dem. En sessionoptagelse vises hvordan dine brugere interagerer med formularen, hvor mange mennesker der faktisk ender med at udfylde formularen, antallet af felter, en bruger udfylder, inden han taber osv..

Der er mange andre tilfælde, hvor sessionoptagelse, gentagelse og heatmaps bruges til optimering af konverteringsfrekvensen. I denne gennemgang dækker vi de fem bedste funktioner, som Mouseflow har at tilbyde:

 1. heatmaps
 2. Session optagelse
 3. Session gentagelse
 4. Optagelse af form session
 5. Feedback indsamling

Vi dækker hvert af emnerne detaljeret i de følgende afsnit.

Mouseflow-betjeningspanelet

mouseflow heatmaps analytics dashboard

Et fugleperspektiv over Mouseflow Dashboard

Mouseflows instrumentbræt giver dig et fugleperspektiv af dine nylige sessionoptagelser og dine populære varmekort. Diagrammet repræsenterer antallet af registrerede sessioner og er proportional med den trafik, dit websted får.

heatmaps

Mouseflows varmekortanalyse understøtter fem forskellige dimensioner, herunder klikvarmekort, bevægelsesvarmekort, rullevarmekort og geografisk varmekort. Vi evaluerer en enkelt side, der indeholder en kontaktformular, og tester den på tværs af hver af de fem typer varmekort.

Klik på Heatmaps

Et klikvarmekort repræsenterer de regioner, der modtager det højeste antal klik. Hver side har sin egen unikke varmekortrepræsentation. For eksempel på siden, der indeholder en kontaktformular, Indsend knappen registrerer det højeste antal klik.

Klik på varmekort i museflow for wordpress

Skærmbillede af et Click Heatmap i WordPress, oprettet ved hjælp af Mouseflow

Dette er et skærmbillede af klikvarmekortet fra en demowebsted, jeg byggede til denne tutorial. Da jeg kun har indsendt kontaktformularen tre gange, registrerer den tre klik. Tre er et meget lille antal, der skal overvejes i et varmekort, hvorfor det er fremhævet med blåt.

Bevægelsesvarmekort

bevægelse varmekort i museflow for wordpress

Skærmbillede af en bevægelsesvarmekort i WordPress, oprettet ved hjælp af Mouseflow

Bevægelsesvarmekortet repræsenterer regionerne på webstedet med den højeste bevægelse. I skærmbilledet vil du bemærke de blå patches, der repræsenterer lav aktivitet.

Opmærksomhed Heatmap

Attention Heatmap er en interessant metrisk. Det repræsenterer de områder, hvor brugerne bruger maksimal tid.

Lad os tage dette skærmbillede for at forklare.

opmærksomhed varmekort i museflow for wordpress

Skærmbillede af en opmærksomhedskort i WordPress, oprettet ved hjælp af Mouseflow

Regionen med grønt har en gennemsnitlig tidsforbrug på 10,2 sekunder, mens regionerne i rødt har en gennemsnitlig brugstid på 21 sekunder. Dette antyder, at de besøgende på stedet bruger en betydelig del af deres tid på stedet i den røde region. I vores tilfælde er det kontaktformularen.

Sådan bruges opmærksomhedskort til forbedring af salgssidekopi?

Opmærksomhedens varmekort kan være et glimrende værktøj til at måle hvor dine besøgende bruger det meste af deres tid. Hvis du skriver en lang salgsside, vil du have, at dine læsere rent faktisk skal læse siden fra toppen (tilbringe det meste af deres tid der), efterfulgt af udtalelser, og klik på Køb nu knap.

Derfor skal den øverste bit på din salgsside ideelt set være rød, i en opmærksomhedskort.

Hvis dine besøgende er ikke læser de første par linjer på din salgsside, er det en klar indikator for, at din tonehøjde og kopi har brug for arbejde.

Rul Heatmap

En rullevarmekort repræsenterer de mest rullede regioner på dit websted. Besøgende på dine websteder har en tendens til hurtigt at rulle ned fra overskriften og nå det stykke, hvor indholdet er.

Rullevarmekortet er komplementært til opmærksomhedsvarmekortet. Når opmærksomheden er høj, er rullen lav. Du ved, at nogen har skummet igennem din kopi, når du ser et rødt område i rullevarmekortet. De gule til grønne regioner i et rullevarmekort angiver de bits i din kopi, som dine besøgende finder interessante eller nyttige. Brugt korrekt kan rullevarmekortet være et glimrende værktøj til at forbedre din destinationsside-kopi.

rulle varmekort i museflow for wordpress

Skærmbillede af et rullevarmekort i WordPress, oprettet ved hjælp af Mouseflow

I vores selvstudie har jeg imidlertid rullet overalt, hvorfor det hele er markeret med rødt. Du vil bemærke, at sidefodregionen er i blå, hvilket indikerer minimal rulleaktivitet.

Hvor mange sessioner skal jeg registrere?

Mouseflow giver dig muligheden for at vælge, hvor mange sessioner der skal optages uden for trafikken. For eksempel, hvis dit input er ⅓, registreres en ud af hver tredje besøgende. Med andre ord vil 30% af din trafiks session blive optaget.

Dette er vigtigt med hensyn til planlægning af din brug. Hver optaget session er en kredit. Afhængigt af den plan, du køber, skulle du justere procentdelen af ​​den registrerede trafik fra din samlede trafik.

En enkel måde at estimere dette antal på er at slå din Google Analytics-trafikrapport op. Hvis du for eksempel får 1000 unikke besøg pr. Måned, og du vil optage, siger 500 sessioner, ville du konfigurere Mouseflow til at optage en ud af hver anden besøgende, dvs. 50% af trafikken.

Geografisk varmekort

geo-varmekort i museflow til wordpress

Skærmbillede af en Geo Heatmap i WordPress, oprettet ved hjælp af Mouseflow

Det geografiske varmekort fremhæver de lande, hvor de fleste af dine besøgende kommer fra. Disse data er tilgængelige i de fleste analysesoftware såsom Google Analytics eller Kissmetrics. Skærmbillede ovenfor er fra demosite, hvilket er grunden til, at kun Indien fremhæves.

tragte

ebook download tragt i museflow til wordpress

Eksempel på en eBook-download-tragt i WordPress, oprettet af Mouseflow

En tragt er en række trin, som en besøgende tager for at afslutte en handling på din hjemmeside.

Lad os sige, at du vil have dine besøgende til at downloade en kopi af din seneste e-bog til gengæld for deres e-mail-adresse. Det er en klassisk lead generation-kampagne, hjulpet af en download af e-bog.

Det handling du vil have dine besøgende til at downloade downloader bogen. Denne handling har en eller flere trin involveret.

Lad os overveje to trin (eller sider) i denne handling for at holde tingene enkle.

 1. Den første side er, hvor den besøgende læser om tilbudet og indtaster e-mail-adressen.
 2. Den anden side er en bekræftelsesside, hvor besøgende ser download / knapper til PDF.

Tragten til download af e-bog indeholder således to trin, som vist på skærmbilledet nedenfor.

ebook download tragt i mouseflow til wordpress - opsætning

Oprettelse af en ny tragt til download af e-bog i WordPress ved hjælp af Mouseflow

Mouseflow måler drop-off rate på hvert trin i tragten. I vores eksempel har vi ikke downloadet e-bog og har forladt webstedet efter at have set den første (landing) side.

ebook download tragt i mouseflow til wordpress - konverteringsfrekvens

Konverteringsfrekvens for en ebook-download-tragt i Mouseflow

Dette skærmbillede fortæller os, at destinationssiden har modtaget 5 besøgende, hvoraf ingen nåede det til bekræftelsessiden.

Sådan optimeres konverteringsfrekvens ved hjælp af tragte i Mouseflow?

Tragt giver dig mulighed for at spore, hvordan dine besøgende opfører sig på dit websted. De er utroligt nyttige til at opdage de lækkende områder i din konverteringstragt. Når du har identificeret den lækkende side, kender du området til dit problem. Du kan derefter optimere kopien af ​​siden (eller i nogle tilfælde fjerne siden helt) for at se, om drop-off-satserne falder.

Forms

hvordan man sporer en form i wordpress ved hjælp af mouseflow

Sporing af formularer i WordPress ved hjælp af Mouseflow

Mouseflow giver dig mulighed for at spore, hvordan besøgende interagerer med dine formularer i WordPress. Dette er især nyttigt i B2B-leadgenerering og indholdsmarkedsføring, hvor prisen pr. Lead er væsentligt højere sammenlignet med B2C-websted / produkt.

Lad os overveje WPExplorer testform som jeg har bygget til denne tutorial.

form segmentering i mouseflow wordpress

Segmentering af felter i en sporet form i Mouseflow

Dette skærmbillede fortæller os, at der var to besøgende på formularens side, og at den maksimale tid blev brugt i e-mail-adressefeltet. Du vil også bemærke, at konverteringsfrekvensen er 0%, da jeg faktisk ikke indsendte formularen efter udfyldning af den.

Sådan forbedres formularens gennemførelsesgrad vha. Mouseflow?

Ved hjælp af Mouseflow vil du være i stand til at finde ud af de dataintensive felter i din form og måle den tid, det tager at udfylde en typisk formular. Hvis antallet af felter i din form er for højt, eller værre, uden betydning, kan du muligvis bemærke, at dine besøgende falder ned på de bestemte felter inden for formularen. Med Mouseflow kan du identificere disse felter og optimere omkring dem for i sidste ende at øge færdiggørelsesgraden for din form.

Sådan spores en formular i WordPress ved hjælp af Mouseflow?

Sporing af en formular i WordPress ved hjælp af Mouseflow involverer et par trin:

 1. Indstil først din formular i WordPress og kopier URL’en
 2. Gå til Formular-siden i dit Mouseflow-betjeningspanel, og klik på Ny formular.
 3. Indsæt den URL, du kopierede i trin 1.
 4. Mouseflow genkender automatisk formen fra siden sammen med alle dets felter.
 5. Du kan tildele et navn til hvert felt i formen, så det er lettere at spore.
 6. Endelig skal du trykke på Opret formular for at begynde at spore forminteraktionerne.

Feedback

Mouseflow giver dig mulighed for at oprette smukke, ikke-påtrængende feedback-kampagner til dine besøgende på websitet. Når alt kommer til alt er det at lytte til dine læsere / kunder en sikker måde at forbedre dit websted på.

Sådan ser en typisk feedback-kampagne ud:

feedbackkampagne i mouseflow wordpress

Feedbackkampagne i WordPress oprettet ved hjælp af Mouseflow

Når du har gennemført undersøgelsen, er dette bekræftelsessiden.

feedbackkampagne i mouseflow wordpress

Bekræftelse / tak side for feedbackkampagnen

Sådan opretter du en feedbackkampagne i WordPress ved hjælp af Mouseflow?

Lad os nu se, hvordan man kan oprette en feedbackkampagne i Mouseflow.

Log ind på dit Mouseflow instrumentbræt og klik på Feedback fra menuen til venstre og klik på Tilføj ny kampagne.

Oprettelse af en ny feedbackkampagne i Mouseflow

Du kan tilføje så mange spørgsmål, som du har brug for, med mindst et spørgsmål. Svarmulighederne inkluderer multiple choice, tekstafsnit (lille / stor) eller et Net Promoter Score.

Du kan se en forhåndsvisning af spørgsmålene og svarmulighederne til højre.

Endelig definerer du indholdet af successiden og klikker på Næste.

Udløsere i feedbackkampagnen

triggers definere hvornår og hvor hver feedbackkampagne skal vises. Mouseflow tilbyder en række muligheder for dig at definere dine triggere. For eksempel i ovenstående skærmbillede:

 1. Feedbackkampagnen indlæses, så snart siden indlæses.
 2. Det indlæses for alle besøgende, uanset om de er registrerede eller andre segmenterede brugere.
 3. Kampagnen indlæses på alle sider (selvom det er en god ide at ikke vise den på login-siden!)
 4. En vigtig mulighed – kampagneformen vises kun én gang pr. Bruger.

Når du har defineret triggerne, skal du klikke på Næste at fortsætte.

Dræb switch til en feedbackkampagne i Mouseflow

Endelig kan du vælge aktivere kampagnen, umiddelbart efter oprettelsen.

Det er dog en god ide at først teste kampagnen på live-stedet ved at begrænse den til en ikke-indekseret eller mindst-populær side og se, om dataene er indsamlet korrekt. Når du har verificeret, at kampagnen fungerer, kan du distribuere den overalt.

Hvad jeg kan lide ved Mouseflow

Mouseflows intuitive interface og flere sporingsindstillinger gør det til en god start for heatmap-analyse.

Freemium-modellen

mouseflow-prissætning

Mouseflow-prismodel

Mouseflow arbejder på en freemium-model, der giver dig 200 gratis kreditter hver måned.

Hver kredit svarer til en optaget session. Kreditter er dog begrænset til 200 pr. Måned, hvilket betyder, at hvis du ikke bruger det, mister du det.

I lighed med MailChimp (min foretrukne e-mail-tjenesteudbyder) giver Mouseflow mig fleksibiliteten til at prøve tjenesten, før jeg går ind på den. Sammenlignet med de andre heatmap-analysetjenester har Mouseflow en temmelig konkurrencedygtig prisstrategi.

Indbygget WordPress-kompatibilitet

mouseflow wordpress plugin

Mouseflow plugin-dashboard i WordPress

Mouseflow understøtter integration med flere værktøjer (mere om dette senere), inklusive WordPress. For at starte sporing af dit WordPress-sted med Mouseflow skal du blot downloade Mouseflow til WordPress plugin og aktiver det.

En ny post kaldet Mouseflow skal vises i venstre bjælke i dit WordPress-instrumentbord.

tilføjelse af sporingskode på webstedet i mouseflow i wordpress

Indsættelse af Mouseflows sporingskode i WordPress

Klik på Sporingskode at indsætte sporingskoden på dit WordPress-sted. Du kan finde information om sporingskoden til webstedet fra din Mouseflow-konto under Indstillinger.

websideindstillinger i mouseflow til wordpress

Webstedsinformation i Mouseflow

Når det er gjort, begynder Mouseflow at optage dine sessioner på dit WordPress-sted.

Andet seje ting

Mouseflow’s nye bruger-onboarding-proces

Jeg kan godt lide Mouseflows nye onboarding-proces til brugere, som gjorde mig bekendt med alle de forskellige muligheder i instrumentbrættet. Jeg var i gang på mindre end 10 minutter uden at henvise til vidensbasen. De har også nogle seje træningsvideoer, pænt organiseret under seks kategorier.

Tredjeparts integration 

Mouseflow integreres med over tredive tredjepartssoftware

Mouseflow understøtter flere tredjepartsintegrationer, der spænder fra CMS til marketing software til avanceret tag management software. I skrivende stund understøtter Mouseflow 30 oprindelige integrationer, grupperet under seks hovedkategorier:

 1. Content Management Systems: Bortset fra WordPress integreres Mouseflow med Joomla, Drupal, Blogger og gode ol ‘HTML5-websteder. Det integreres også med populære site-builders såsom Squarespace og Weebly. Wix skal endnu ikke få en dedikeret integration.
 2. E-handel: Mouseflow integreres med førende open source e-handelssoftware som Prestashop, Magento, 3dcart og populære betalte løsninger som Shopify.
 3. Analytics: Du kan integrere Mouseflows data med populær analysesoftware som Google Analytics, Adobe Analytics og specialiserede data som Kissmetrics og Coremetrics.
 4. Marketing: Mouseflow understøtter førende marketing software såsom Hubspot, Instapage, Unbounce, Optimizely og andre.
 5. Kunde service: Hjælpelig kundesupport i realtid er et hjørnestenskrav til en succesrig forretning og dens langsigtede stabilitet. Mouseflow integreres også med førende kundesupport og helpdesk software som Zendesk, Olark, Freshdesk og Zopim.
 6. Tag management: Attribution er nøglen til at måle din marketingindsats og ROI. Der er avanceret taghåndteringssoftware såsom Segment.io og Google Tag Manager. Mouseflow integreres naturligt med disse sammen med Ensighten og Tealium.

Udover dette har Mouseflow også en stærk REST API, ved hjælp af hvilke du kan få adgang til data fra enhver brugerdefineret portal.

Mouseflow klientel

Mouseflow har nogle kick-ass klienter

Mouseflow bruges af nogle af de største navne i branchen, herunder Hubspot, Optimizely og Intuit. I skrivende stund er deres kundegrundlag over 100.000.

Afslutter

Webstedsanalyse er et blomstrende felt i dagens opmærksomhedsunderskudsøkonomi. Millioner af dollars hældes til finansiering af ny forskning og løsninger til analyse og attribution. Mouseflow er en perfekt start for enhver marketingmedarbejder til at blive fortrolig med det grundlæggende i varmekortanalyse.

Lad os tage en hurtig oversigt over, hvad vi har dækket indtil videre:

 1. Hvad er varmekort?
 2. Hvordan sessionoptagelse og gentagelse hjælper med analyse af brugeradfærd
 3. Mouseflows kapaciteter, herunder varmekort (klik, bevægelse, opmærksomhed, rulle og geo), tragte, formularer og feedback-kampagner.
 4. Sådan opsættes WordPress og Mouseflow
 5. Afkøler ting om Mouseflow, inklusive dens 30+ tredjepartsintegration og evigt-fri plan.

Som altid forlader jeg dig med et spørgsmål. Bruger du heatmap-analyse på dit websted? I bekræftende fald, hvilken software bruger du? Er funktionelt bedre end Mouseflow? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map