MotoPress Page Builder: Gennemgang af væsentlige opdateringer

MotoPress Page Builder: Gennemgang af væsentlige opdateringer

MotoPress Content Editor er en af ​​de mest populære WordPress-sidebygere til multifunktionelle webstedsnicher. Det er et plugin med meget at tilbyde, især for brugere uden teknisk ekspertise: træk-og-slip-indholdselementer, adskillige foruddefinerede layout og let strækkede layoutblokke, alle efterspurgte indholdselementer og meget mere praktiske indstillinger. Det er meget bedømt blandt brugere og udviklere som et værktøj til at oprette et nøglefærdigt websted.


I løbet af de sidste 2 måneder fandt der sted mange betydelige plugin-opdateringer, hvilket påvirkede stigningen i anvendelser i en kort periode. Opdateringerne peger på forventningerne fra moderne webstedsbrugere: de fleste vil have hurtigere og funktionelt rigere værktøjer et sted uden behov for at installere og administrere flere ekstra plugins. Derfor var hovedmålet at gøre redaktøren mere kraftfuld, hurtigere og let betjent.

Nye og forbedrede MotoPress-funktioner

Lad os komme ned på detaljerne og se, hvilke nye funktioner der øgede redaktørens konkurrenceevne blandt andre WordPress-sidebygere overalt på nettet.

Forbedret starttidspunkt for plugin

Tilpasningsarbejdet starter lettere, fordi plugin nu lanceres 2 gange hurtigere. Timing er alt i hver enkelt forretning, så et sådant spring til letvægts var naturligt.

Frontend-redigering

En gang en længe ventet destination og nu vippepunktet i redaktørens skiftelog. En standardbygning med ‘i vakuum’ sider blev erstattet med WYSIWYG-redigering af frontend. I stedet for den sædvanlige admin-backend er webstedsadministratoren i stand til at se den aktuelle webside på frontend og redigeringsværktøjssættet fra venstre. Alle værktøjer er som standard skjult for at holde redigeringsområdet rodet. Når du vil tilføje noget nyt indholdselement, skal du klikke på + Tilføj rød knap øverst, vælge den nødvendige funktionalitet på listen og derefter blot trække det til siden. Det endelige resultat af dine opdateringer er synligt ligesom på forhåndsvisningssiden.

Frontent Editor MotoPress

Ny stil manager

Når det kommer til at justere typografierne via CSS, føler de fleste ikke-tech brugere frustration. Den opdaterede builder åbner flere muligheder for at arbejde med sidelayoutdesign uden at gå til CSS, men krydser af for de nødvendige indstillinger i stedet for opgraderet Style manager. For at begynde at oprette og bruge typografierne skal du blot klikke på et hvilket som helst tilføjet indholdselement> gå til Styles> Tryk på Rediger elementstil.

Ny stil manager

Ved hjælp af denne manager får du fuld frihed til at ændre følgende parametre for indholdselementet:

 • Baggrundsfarve
 • Tekstfarve
 • Baggrundstype (billede, gradient, ingen)
 • polstring
 • Margener
 • Kantstilarter (standard, solid, prikket, stiplet, dobbelt, rille, ridge, indsættelse, start)
 • Kantparametre, radius og farver.

Style Manager Options MotoPress

Et godt skridt fremad, pluginet blev leveret med muligheden for at gemme og genbruge dine tilpassede stilarter. Denne mulighed eliminerer i høj grad ethvert muligt gentagelsesarbejde. Hvis du ønsker at anvende de samme stilarter på ethvert andet indholdselement, skal du ikke glemme at gemme det: efter opsætning af de nye stilarter skal du klikke på Anvend> vælg Gem som. Hvert sæt af stilarter gemmes som en ny forudindstilling gemt under elementstilarter og forudindstillinger i fanen Styles.

Gem indstillingen Custom Custom Styles

Test på tværs af enheder inden for admin-området

Der var en sammenhængende logik bag denne opdatering, da mobil trafikniveauet konstant stiger, og det er meget vigtigt hurtigt at teste, om alle enheder sikrer tilfredsstillende brugeroplevelse. Online preview på forskellige enheder i admin backend blev implementeret i MotoPress Editor, simpelthen fordi det blev en must-have mulighed. Indbygget emuleringsmiljø (emulator gør det muligt for dit computersystem at opføre sig som et andet) i redigeringsværktøjerne kører en forhåndsvisning af ét klik på din sideside på desktops, mobiltelefoner og tablet-enheder. For at føle brugervenligheden af ​​online emulatorer skal du klikke på knappen Responsiv forhåndsvisning øverst i vinduet og vælge den nødvendige enhed til at få vist dit websted. Kontroller eksemplet med en tableteksempel:

Forhåndsvisning af tablet

Eller mobiltelefon:

Eksempel på mobiltelefon

Fuld bredde og fuld højde på rækken tilgængelig

Fuldskærmsløsning (af billede, video, tekst, tabel osv.) Er en af ​​de nuværende tendenser til webdesign, der er meget bedømt af designere og elsket af kunder. Bortset fra at glæde øjet, bruges fuldskærmstilstand for et indholdselement til at fremhæve en hvilken som helst del af webstedet, til at præsentere billeder / videoer i nærbilledeoplysninger, til at kontrastere dele af designelementer for at øge læsbarheden (større vs mindre ) eller balance dem osv. Ved hjælp af denne nye mulighed kan du strække rækken af ​​den indholdsblok, du redigerer, indtil kanterne på visningsskærmen.

Hvis du vil anvende en fuld bredde eller fuld højde på rækken, skal du klikke på rækkeikonet i den nødvendige indholdsblok> gå til fanen Rækkeindstillinger fra højre> kryds ‘Fuld’ i ‘Containerbredde’ og / eller kryds ‘Fyld højden af vinduet ‘. Indholdsblokken justeres til forskellige browsere og enheder for korrekt visning.

Række Fuld bredde og fuld højde

Kontrol over hyppigheden af ​​åbning af en Splash Screen-widget

Sandsynligvis mindre opdatering, men kan blive meget praktisk for de websteder, der bruger en splashside til at køre en applikation, software eller simpel opfordring til handling-side. Når du indstiller denne mulighed, kan du kontrollere, hvor ofte widgetten til splashside skal vises på webstedet, så det ikke er irriterende eller distraherende for webstedets gæster. For at indstille frekvensen skal du gå til indholdsredigeringsværktøjet, vælge Splash Screen-widget og slippe den til siden> navigere til dens indstillinger fra højre og rulle ned til ‘Vis’ -indstilling: indstil om den skal vises altid eller en gang.

Splash skærm widget

Bundlinie

Du kan prøve alle nye muligheder i handling, også GRATIS, da Content Editor også har en freemium version. Den største plugin af MotoPress, Content Editor er i kontinuerlig proces med regelmæssige rettelser og forbedringer. Holdets teknik forsøger at holde øje med kravene fra det hurtigt voksende WordPress-samfund og konstant ændre produktet til det bedre, så nye opdateringer ikke holder dig venter.

Lad os vide det, hvis du har spørgsmål til dette fantastiske indholdsbygger plugin. Eller hvis du allerede bruger MotoPress, vil vi meget gerne høre, hvad du synes om plugin i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map