Monarch Review: Social Sharing WordPress Plugin fra ElegantThemes

Socialt bevis er en ting af skønhed. Det adskiller dig fra mængden, mens du forbedrer dit brands værdi. Et websted med så lidt som 5 artikler kan have større trafik sammenlignet med et med 1500 artikler. Med dagens stigende smarte søgemaskiner påvirkes værdien af ​​dit websted væsentligt af kvaliteten af ​​det indhold, det huser.


Indholdsdelen er dit redaktionelteams pligt. Kampagnen er op til dit marketingteam.

Har du nogensinde haft problemer med at finde det perfekte sociale medie-plugin til dit WordPress-sted? Der er tonsvis derude, men ingen af ​​dem passer helt til regningen. Plugin X kan have funktioner, men savner funktion nr. 4. Og funktion nr. 4 kan være noget, du ikke kan leve uden. Uanset hvor mange plugins der er der, mislykkes hver af dem en betydelig funktion.

Lad os tænke et øjeblik, hvad hvis der var et plugin – bare et plugin – der kunne løse alle disse problemer? Kunne der være sådan et billed perfekt plugin? Altså ja! Der er.

Monarch understøtter flere sociale netværk

Monarch understøtter flere sociale netværk. 25 netværk. 5 placeringer. Analytics. Social deling gjort rigtigt.

Indtast Monarch-plugin fra elegante temaer.

Hvad gør Monarch-plugin så speciel?

Monark-dashboard-sm

Hvis du vil springe over den detaljerede gennemgang, dækker følgende punkter den i en nøddeskal:

 • 5 forskellige placeringer for at placere dine sociale delingsknapper
 • Udløsere, der fører til pop-ups og fly-ins
 • Detaljeret delingsanalyse
 • Omfattende tilpasningsevner
 • Massiv support og billetbaseret support
 • Altomfattende dokumentation

Elegante temaer er et af de virksomheder, der ikke fremstiller varer hurtigt. De planlægger omhyggeligt ting og dækker alle baser, inden de lanceres et produkt. Lad os se på nogle af de mest interessante funktioner i Monarch-plugin.

5 placeringer for at placere dine sociale delingsknapper

Vis knapper til social deling på 5 forskellige placeringer

Vis knapper til social deling på 5 forskellige placeringer

Nogle plugins giver dig kun et, to eller tre regioner for at placere dine delingsknapper. Monarch giver dig 5 målrettede regioner, hvor du kan placere dine knapper. Den seje ting er, at disse fem regioner har størst sandsynlighed for at blive bemærket og dermed klikket.

Pluginets stedholdere er ikke-påtrængende for læsevirksomheden, og hele designet har en minimalistisk og (lad os bare komme ud og sige det) “elegant” smag til det.

 • Flydende sidebjælke
 • Inline indhold – Over eller under indhold
 • På billeder og videoer
 • Automatisk pop-up
 • Automatisk indflyvning

Det Flydende sidebjælke er enkel – vi har alle set det, og næsten alle plugins giver denne. Inline indhold placerer de sociale delingsknapper i begyndelsen eller slutningen eller begge steder i dit indlæg.

Deling af knapper på medieelementer

Delingsknapper er placeret på medieelementer

Delingsknapper er placeret på medieelementer

Her begynder tingene at blive rigtig cool. Billeder er en naturlig stimuli til det sociale dyr i os. Med det i tankerne vil et cool citatbillede have en markant større chance for at blive delt i sociale medier.

Hvert medieelement på dit websted inklusive fotos og videoer får de sociale delingsknapper indlejret i dem. Så snart du holder musen hen over en hvilken som helst – kommer de sociale delingsknapper i lys. Monarch registrerer automatisk alle medieelementer på dit websted. I tilfælde af at du har defineret nogle brugerdefinerede elementer (som en fancy eBook-downloadboks), kan du ombryde den omkring Monarchs kortkode for at muliggøre social deling.

triggers

3 unikke triggere i monark

3 unikke triggere i monark

Enkelt sagt er en trigger et signal om, at en bestemt begivenhed har fundet sted. Dette signal sendes til plugins kerne, der bestemmer, hvordan man skal reagere på det – dvs. hvilken handling der skal udføres. Du klør dig i hovedet, når det klør. Trigger = kløende fornemmelse. Handling = ridser i hovedet.

Monarch-pluginet har et par foruddefinerede triggere, herunder:

 • Den gode, gammeldags tidsbegrænsning (husker du disse tidsbomber i Die Hard?)
 • Når en bruger er ved at forlade en side
 • Når en bruger når slutningen af ​​en side

Alt hvad du skal gøre er at specificere den ønskede trigger mod og handling og se den rulles op som urværk.

Forsigtighedsord: Hvis du bruger tidsudløseren, skal du beregne en effektiv tidsramme. For tidligt, og du kommer som påtrængende, for sent, og du har mistet en potentiel tweet.

Du er nødt til at grave dybt i dit websteds analyse (vi anbefaler at bruge Google Analytics til dette) og finde ud af den gennemsnitlige tid, en besøgende bruger på dit websted. Eksperimenter med efterfølgende tidsperioder for maksimal ydelse.

Pop-ups og fly-ins

Monarch-popups

Meddelelsesfeltet Automatisk social indflyvning stiger fra det nederste højre hjørne af din side for at hilse din besøgende behageligt med en social deleboks, baseret på din trigger. Det er diskret og alligevel strålende effektivt.

Den næste er den klassiske pop-up. For dem, der har hørt om OptinMonster, er det måske tilstrækkeligt at sige, at dette plugin i det væsentlige er OptinMonster – kun med social deling i stedet for e-mail-abonnement minus exit-intention-teknologien.

Du kan også vælge, hvordan pop op-vinduer introduceres til besøgende fra ti forskellige animationer – falm ind, glid alle retninger, lyshastighed, zoom ind, flip, hopp, sving osv. Eller hvis du foretrækker old school “pop” , vælg simpelthen ingen animation.

Tilpasning

monark let tilpasning

Et lille, men utroligt potent ord. De fleste plugins giver dig et par grundlæggende tilpasningsmuligheder. Nogle giver dig meget. ET tager tilpasning til et helt nyt niveau.

Her er nogle af de unikke tilpasningsegenskaber, Monarch har at tilbyde:

 • Tilpas titlen og beskeden på alle pop-ups og fly-ins
 • Vælg mellem 10 animationer til pop-up og fly-in introduktioner eller slet ingen
 • Vis pop-ups / fly-ins baseret på de triggere, du definerer
 • 5 forskellige pladsholdere – sidepanel, top, bund, på medier, fly-in og pop-up
 • Vælg form, stil og justering af dine sociale knapper
 • Tilpas teksten, ikonet eller begge dele i hver af de sociale delingsknapper
 • Brug de originale mærkefarver på de sociale knapper, eller indstil dem for at supplere dit websteds design
 • Skjul delingstællinger, hvis de ikke er særlig imponerende
 • Vis individuelle andeltællinger eller en samlet optælling (bedre til socialt bevis)
Monarch tilbyder masser af tilpasningsmuligheder

Monarch tilbyder masser af tilpasningsmuligheder

Når det er sagt, tilbyder plugin alle de grundlæggende funktioner, som andre plugins tilbyder, i tilfælde af at du undrede dig. Nogle af disse væsentlige ting inkluderer:

 • Mulighed for at vælge, hvilke netværk der skal vises
 • Yderligere knapper som “Print” eller “Email”
 • Brug kortkoder til at vise det sociale inden for en tekstwidget eller et hvilket som helst andet kortkode-tilladt område på dit websted
 • Import og eksport af plugin-indstillinger
 • Et kraftfuldt instrumentbræt

Social Media Analytics

monarkanalyse

Monarch bringer kraftfuld delingsanalyse til dit dashboard. Statistiksiden for social deling viser det samlede antal delinger, likes og følger. Du kan også overvåge din vækst (eller afskrivning) med en syv dages eller 30 dages bred oversigt over analyser.

Analysering af dine sociale aktier giver dig stærk indsigt i de områder, der er nødt til at indstille, hvilket i sidste ende fører til en rentabel model.

Prisfastsættelse

et prissætning

Monarch tilbagelægger $ 89 per år og $ 249 for en livstidslicens. Man kan hævde, at $ 89 for et socialt delingsplugin er lidt for meget, og måske har de ret. Men hold dine heste! Du har glemt de 87 premium WordPress-temaer med opdateringer og teknisk support, du får med det!

Du kan også få udviklerpakken til en engangsbetaling på $ 249. Det vil spare dig for en masse penge på lang sigt. Hvis du ikke kan lide, hvad plugin laver med dit websted, benytter du altid 30-dages refusionsvindue.

Konklusion

Monarch er en af ​​en slags social deling plugin det forstår behovet af brugeren. Det være sig en WordPress nybegynder eller en erfaren webmaster – hvem som helst kan vænne sig til plugins kontrol, takket være det intuitiv design. Med sine utrolige hyldefunktioner kombineret med et samfund af tilhængere og den leksikonlignende dokumentation stiger Monarch helt sikkert til tronen for de bedste WordPress-sociale delings plugins.

Som altid ville vi elske at høre fra vores læsere. Har du brugt Monarch? Hvad synes du om det? Gør dit nuværende plugin noget, som Monarch ikke gør? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map