Mojo temaer anmeldelse

Bemærk: Siden oprindeligt offentliggjorde denne anmeldelse har Mojo-temaer gennemgået adskillige ændringer og udvidet til at omfatte Mojo Marketplace. De meninger og funktioner, der deles i artiklen, er ikke længere relevante.


Jeg ønskede at tage noget tid i dag til at gennemgå af min nyligt favorit tema / sted skabelon markedsplads, Mojo temaer. Hvis du nogensinde har besøgt Themeforest og elsket det, vil du også elske Mojo-temaer.

Det er et meget lignende sted, der tilbyder premium WordPress-temaer, Tumblr-temaer, HTML / CSS-skabeloner, PSD- og e-mail-skabeloner. Og jeg tror, ​​de snart vil tilføje sektioner til Joomla, Drupal og andre premium webudviklerkilder, såsom plugins.

Mens der er mange steder derude, såsom elegante temaer, der kun tilbyder WordPress-temaer, tilbyder Mojo-temaer en række forskellige skabeloner til at imødekomme de forskellige platforme. Dette er godt for webudviklere, der let ønsker at oprette websteder til deres klienter eller for folk som mig selv, der har tendens til at eje flere domæner ad gangen og er interesseret i at købe og sælge domæner.

Hvad tilbyder Mojo-temaer??

Mojo-temaer tilbyder forskellige premium-skabeloner til nogle af de mere populære platforme som WordPress og Tumblr samt almindelige HTML / CSS-skabeloner. Fra hvad jeg har set, er alle deres temaer meget godt designet (Mojo-temaer accepterer kun kvalitetsarbejde), og selvom der stadig er meget få skabeloner, fordi de er et relativt nyt sted, er der stadig flere skabeloner til forskellige nicher.

Køb og sælg temaer

En af de fedeste ting ved Mojo-temaer er, at du ikke kun kan gå der for at købe nogle temmelig fantastiske temaer, men du kan også tilmelde dig det gratis medlemskab og begynde at sælge dit eget arbejde.

Mojo-temaer gør det virkelig let for folk at begynde at tjene nogle store bukke ved at sælge deres temaer / skabeloner. Det kan være vanskeligt og tage en masse tid at opsætte dit eget websted og få trafik, men Mojo-temaer har allerede alt det, så du kan begynde at sælge med det samme. Og det bedste af alt, når du sælger noget på Mojo-temaer, får du en 50% provision hvilket er meget højere, end du finder andre markeder.

Slut dig sammen med kræfter

Nu er her det sejeste ved Mojo-temaer – “Samarbejdsprogram”. Mojo Themes tilbyder det allerførste samarbejdsprogram, der giver udviklere og designere mulighed for at samarbejde om at skabe produkter, de kan sælge på markedet.

Grundlæggende når du logger ind på din konto er der en upload-knap for hver kategori, inden for hver kategori er der en form nær slutningen kaldet “Deltag i kræfter”, hvor du indtaster dit partners brugernavn og registrerede e-mail. På denne måde vil provisionerne automatisk blive delt mellem alle parter i partnerskabet, når du foretager et salg.

Dette er en af ​​de bedste ting ved Mojo-temaer efter min mening. Der er mange mennesker derude, der har vanvittige webdesignfærdigheder, men som ikke kan kode værd at være crap (og vice versa). Fællesstyrkens evne giver mennesker med forskellige færdigheder chancen for at komme sammen og skabe noget fantastisk. Personligt elsker jeg at kode WordPress-temaer, men ikke så meget at designe dem. Jeg tænker at gå sammen med en webdesigner, så snart jeg får tid, så vi kan komme med et cool WordPress-tema.

For tilknyttede virksomheder

Den vigtigste grund til, at jeg sluttede mig til Mojo-temaer, var åbenbart for deres tilknytningsprogram, da jeg ville tilføje deres temaer til WPExplorer.com og tjene nogle penge på dem. Tilknyttet program betaler rigtig godt på 30% provision og de har deres eget tilknyttede system, så du ikke behøver at bruge en dum tredjepart, f.eks. e-junkie eller shareasale. For mig er dette himlen – jeg hader absolut at bruge disse tredjeparts tilknyttede tjenester.

Oprettelse af tilknyttede links: Affilierede links er virkelig nemme at oprette, og du kan linke til en hvilken som helst side på deres websted, inklusive temaeksempler. Alt hvad du skal gøre er at tilføje følgende til slutningen af ​​en Mojo-tema url – ”? R = username”.

Jeg begyndte at markedsføre deres temaer for omkring 3 uger siden og har hidtil tjent $ 85. Sammenlignet med andre Premium WordPress-temaer fandt jeg, at klikfrekvensen for Mojo-temaer er virkelig god, og at folk faktisk køber deres temaer. Mens det hos WooThemes tager mig omkring 1.000 klik for at få 1 salg (halt).

Så hvis du overvejer at tilmelde dig det tilknyttede program på Mojo-Temaer, så gå til det. Det er super let at bruge, de temaer, du vil promovere, er for det meste fantastiske, provisionerne er gode, og supporten er fremragende (de har besvaret inden for 1 dag på alle mine forespørgsler).

Min favorit Mojo-temaer WordPress-tema

Okay, så det er stort set alt, hvad der er at vide om Mojo-temaer, du er virkelig nødt til at tjekke dem ud for at værdsætte alt – ps: deres webstedsdesign er også ret cool (værd at se på).

Jeg ønskede at dele med dig mit yndlings WordPress-tema tilgængeligt på Mojo-temaer, og hvis du har været på WPExplorer.com, ved du måske, hvad det er, da jeg har det på hjemmesiden og på alle temasider. Temaet kaldes Folio Studio og det er sandsynligvis et af de fedeste WordPress-temaer på Mojo-temaer.

Folio Studio har et meget elegant og unikt design – hvilket er noget virkelig svært at finde i disse dage blandt gratis temaer. Typografien er freaking fantastisk, alt er ikke kun let at læse, men også behageligt for øjnene. Og den fremhævede skyder på hjemmesiden er fantastisk.

Konklusioner / Kommentarer?

Jeg er ikke den type person, der normalt skriver anmeldelser, men jeg har virkelig nydt mit medlemskab af Mojo-temaer og var lidt fascineret af ideen om at skrive en Mojo-tema-anmeldelse, især da det ville være en god måde at få ordet ud der om dette websted og forhåbentlig få flere mennesker involveret, da det er et relativt nyt websted.

Under alle omstændigheder, hvis du har haft nogen erfaring med Mojo-temaer, bedes du kommentere nedenfor og fortæl mig dine tanker. Tak!

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er tilknyttet Mojo-Themes.com, men blev IKKE betalt for at skrive denne anmeldelse. Mojo Themes Monster-logoet er også et varemærke tilhørende Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map