Media Temple WordPress Hosting Review

Media Temple WordPress Hosting Review

Den næste line-up for en hostinganmeldelse er det velkendte Media Temple. Dette firma tilbyder masser af planer for enhver form for hosting behov, men det mest attraktive for os (åbenlyst) er de administrerede WordPress Hosting planer.


I dag skal jeg gennemse Media Temple WordPress, der er vært for personlig plan. Jeg vil gennemgå funktionerne og ydeevnen for at give dig et kig på, hvad du kan forvente af Media Temple.

Media Temple WordPress Hosting Funktioner

Media Temple tilbyder to planer for WordPress (Personal & Pro), og funktionerne er virkelig gode sammenlignet med konkurrencen.

Til at begynde med tilbyder Media Temple op 50 GB lagerplads på den personlige plan, som er fremragende ved enhver standard og en grænse på op til 250.000 besøg. Faktisk har begge planer en så god pris, at jeg føler mig fristet til at score den højere end resten for funktioner alene. Media Temple tilbyder 24/7 ekspertchat (hvilket er noget, jeg faktisk har testet) og har Fase & kloning, 30 dages sikkerhedskopi & gendanne og Detektion af malware & fjernelse med begge planer.

Den eneste ulempe ved deres tilbud er manglen på gratis Let’s Encrypt-support (du skulle selv integrere det). SSL-certifikater er ikke billige, men hvis du tager højde for de allerede mere end rimelige omkostninger ved Media Temple hostingsmuligheder, der tilføjes på SSL, er det muligt.

(mt) Hosting-interface

Ved første øjekast ser grænsefladen fremragende ud. Den moderne stil giver dig mulighed for at håndtere de fleste af funktionerne i planen via admin fane. Alle andre muligheder findes der inklusive CloudTech, Security & CDN, som også er et dejligt plus. Plus add-on-tjenester, der giver dig adgang til CloudFlare-kontrol gratis såvel som Support Center, hvis du har brug for assitance.

Du kan tilføj hosting eller domæner til din hovedplan ved at klikke på Tilføj domæne -knappen (under Tjenester i dit adminpanel) og derefter sammen med det intuitive og let at arbejde med promp.

Når du vælger et domæne, der skal administreres, vil du blive mødt med webstedsstatus. Fra denne menu kan du oprette flere websteder (i henhold til din plan) eller fjerne dem. Du kan også importere et aktivt sted, hvilket er, hvad jeg skal gøre.

Media Temple kræver ikke, at der installeres noget eksternt plugin, det vil kun bede om FTP- og WordPress-legitimationsoplysninger. Når det er gjort, skal dit websted være online og klar på dit udpegede domæne.

Sjov kendsgerning: du kan endda spille et rumskydespil og prøve at slå den høje score, mens du venter! Når processen er afsluttet, skal dit websted være ope. Desværre for mig var min ikke det. Efter tredje gang ved at prøve at importere webstedet ramte jeg en væg, og derefter besluttede jeg at sætte 24/7 ekspert tech support på prøve.

Support til Media Temple Hosting

At kontakte teknisk support var sådan en god oplevelse. For det første er chat-knappen lige der hele tiden. Uanset hvad du laver i Media Temple, er chat med supportpersonalet et klik væk. Jeg forklarede mit problem til supporteksperten, og de påpegede hurtigt, at jeg var nødt til at importere på et live site.

Så efter at have oprettet mit live site importerede jeg baseret på, hvad teknisk support fortalte mig …

Selv når meddelelsen bagefter siger, at jeg bliver nødt til at vente i op til 2 timer, var mit websted klar til at gå på mindre end 15 minutter. Denne alternative måde at importere fungerede første gang, og teknisk support var i stand til at løse mit problem på mindre end 1 minut!

Yderligere (mt) WordPress Hosting-funktioner

Når webstedet var migreret, kunne jeg begynde at arbejde med de givne indstillinger.

Media Temple tilbyder phpmyadmin mysql-manipulation, hvilket er utrolig generøs i betragtning af den måde, de mest administrerede WordPress-hostingudbydere begrænser deres kunder, og de giver mulighed for at administrere de temaer, der er installeret på dit websted.

Inden webstedet kunne være live, havde jeg brug for at tildele et domæne (et underdomæne i dette tilfælde), hvilket er noget, jeg kender til, kan være kompliceret, specielt på administrerede hostingtjenester. Media Temple formåede at overraske mig endnu en gang med en anden ekstremt stærk domæneadministrator.

Media Temple vil giver dig mulighed for at indstille dit eget brugerdefinerede domæne og håndtere dine DNS-poster selv så du er faktisk inde fuld kontrol af dine domæner. De pålægger ikke nogen form for begrænsning, og den måde, deres muligheder opsættes på, inviterer dig endda til at håndtere dit websted med frihed.

Du kan endda pege dit domæne til Media Temple og lade tjenesten håndtere DNS-poster. Den måde, de har denne opsætning på er ekstremt brugervenlig. Indtil videre er Media Temple uden tvivl et af mindst restriktive Administrerede WP Hosting-tjenester Jeg har testet og med et intuitivt kontrolpanel, der også er moderne i udseende.

Media Temple Hosting-ydeevne

Når webstedet var live kl mediatemple.thetechieblog.com Jeg var i stand til at teste dets ydelse.

Fra San Francisco er forestillingen på niveau med, hvad jeg har set fra andre tjenester.

Ydelsen fra Australien er også meget god med et gennemsnit på under 5 sekunder.

Ved også at kigge på overskriftssvaret kan vi se, at Media Temple bruger en slags cachemekanisme på vores site, dette kombineret med Gratis Cloudflare-support og den ekstra bonus på CDN, som er en anden service, de tilbyder som en tilføjelse, ville gøre for en forbløffende ydelsesforbedring.

Ved at tage numre direkte fra GTMetrix kan du se, at belastningstiden er mindre end 4 sekunder. Dette kombineret med WP Caching-plugin og CloudFlare-support ville gøre denne service ideel til ydeevne.

Afslutter

Media Temple bryder alle reglerne for traditionelt administreret WordPress-hosting ved at tilbyde mere fleksibilitet kombineret med en enorm mængde addons og ekstra tjenester som: Backup & Restore, Malware Scanning, Cloudflare support, en CDN service, fuld kontrol over domæner og DNS, tonsvis af lagerplads og virkelig god teknologisk support.

Alle disse muligheder kombineres giver en utrolig god service, så godt det knuser fuldstændigt alle de andre Managed WP Hosting-tjenester Jeg har testet indtil videre. Hvis du leder efter en god WP Managed Hosting-service, har Media Temple det en af ​​markedets bedste, periode.

Har du prøvet Media Temple WordPress-hosting? Vi vil meget gerne høre om din oplevelse. Eller hvis du ikke har spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map