Media Temple Administreret WordPress Hosting Review & Startup Guide

Selvom Media Temple har været i hostingbranchen i lang tid, er deres administrerede WordPress-hosting stadig relativt nyt (det blev kun frigivet i marts 2014). Men lad det ikke holde dig tilbage – deres nye WordPress-specifikke planer er bedre end nogensinde. I dette indlæg taler vi om, hvad der er inkluderet i Media Temple styrede WordPress-hostingplan og viser dig trin for trin, hvor nemt det er let at få opsætning.


Få styret med Media Temple WordPress Hosting

Administreret WordPress-hostingfunktioner

Ok, tid til at grave i hvad der følger med en administreret WordPress-hosting-konto fra Media Temple. Mange af hostingplanerne fra Media Temple inkluderer fantastiske funktioner, du gerne vil have til ethvert websted: ubegrænset båndbredde til dataoverførsel, 20 GB SSD-lagerplads, en dejlig brugerdefineret alt-i-en-kontocenter, supersnelle SSD-servere, 1000 e-mail-adresser og selvfølgelig fantastisk 24/7 support. Men skønheden i deres administrerede WordPress-hostingplaner er de tilføjede funktioner, du får, der blev oprettet specifikt til WordPress-brugere.

WordPress & Sikkerhed Auto-opdateringer
WordPress inkluderer allerede muligheden for automatiske opdateringer til vedligeholdelse og sikkerhedsrettelser, men med Media Temple styrede WordPress-hosting behøver du ikke at bekymre dig om opdateringer. De tester og implementerer omhyggeligt hver opdatering for dig, så dine installationer er altid ajour.

Auto Malware-scanninger
Sikkerhed bør være en høj prioritet for enhver webmaster, og Media Temple gør det endnu lettere for dig at tilføje et ekstra lag beskyttelse til dine WordPress-websteder. Deres administrerede WordPress-hostingplan inkluderer automatiske Malware-scanninger, der kan hjælpe med at beskytte dine websteder mod phishing og hackangreb.

Daglige sikkerhedskopier af sikkerhedskopier
En anden sikkerhedsbonus er de automatiske daglige sikkerhedskopier af dine websteder. For hver af dine installationer lagrer Media Temple 30-dages backup-snapshots. Hvis der sker noget, og du nogensinde har brug for at gendanne dit websted, skal du bare gå til dine Kontocenter-indstillinger og vælge en af ​​dine sikkerhedskopier fra en rulleliste. Restaurering med et enkelt klik gør det nemt at rette dine sider hurtigt.

1-klik iscenesættelse
Så du får 3 installationer med din plan, men du kan også oprette 2 stagings-steder til hver. Dette betyder, at du sikkert kan teste nye temaer, foretage ændringer, tilføje tilpasset posttype og mere alt uden at skulle oprette en lokal installation af WordPress eller rod med dit live-site. For udviklere er dette et enormt aktiv. Der er desuden et brugerdefineret Site Stager-plugin, der automatisk aktiveres på hver af dine WordPress-installationer, så det er lige så let som et par klik at slå et live-sted sammen med et af dine iscenesættelsessteder.

Scener for medie-templet

Kloning af webstedet
En anden funktion med et enkelt klik, kan du klone ethvert af dine websteder for at oprette et helt nyt pixel perfekt duplikat som et nyt sted. Dette kan være meget praktisk, hvis du planlægger at udvikle en gruppe af lignende blogs, butikker eller andre websteder, hvor du vil have det samme tema, plugins og endda indstillinger.

Eksklusive temaer
Hvem elsker ikke et dejligt gratis tema? Vi har selvfølgelig masser af fantastiske gratis WordPress-temaer her på WPExplorer, du får et par dejlige gratis temaer, når du bruger Media Temples administrerede WordPress-hosting. Dette er gode muligheder for din blog eller porteføljeside eller til midlertidigt at bruge, mens du søger efter et premium WordPress-tema, der imødekommer dine behov.

Eksklusive temaer for Media Temple

Så bare for at sammenfatte, dette er fuldt styret WordPress hosting. Du behøver ikke at løfte en finger for at administrere din server eller for at opdatere dine kerneinstallationer af WordPress. Media Temple-teknikere tager sig af dette for dig. Derudover får du masser af fantastiske funktioner som iscenesættelse af 1-klik, e-mail-konti, non-stop support og mere. Der er kun nogle få advarsler, du skal være opmærksom på.

Administreret WordPress Hosting Begrænsninger

For nogle kan startprisen på $ 20 / måned for den personlige plan virke en smule dyr sammenlignet med andre hostingplaner, der starter til lavere priser (generelt er andre delte hostingplaner meget billige – men også langsomme). Men du skal huske, at den ekstra udgift, du betaler for, administreres WordPress-hosting fuldt ud. Hvis du vil spare nogle kontanter, kan du altid tjekke en delt hostingplan et andet sted, men du får ikke de funktioner, hastighed og support, du finder med administreret hosting.

Der er også et godt antal ikke tilladte plugins med Media Temple, men dette burde virkelig ikke påvirke dig for meget, når du kigger på listen. For det meste tillades ikke plugins, fordi de duplikerer funktioner, der allerede er udført af Media Temple, eller fordi de kan forårsage ydelsesproblemer på grund af deres måde at arbejde på eller den mængde ressourcer, de har brug for.

Den anden funktion, du måske går glip af, er multisite. Jeg forsøgte at aktivere det, og jeg gennemgik alle trin helt fint. Jeg åbnede mit websted via FTP (du kan hente dine SFTP-oplysninger lige fra siden Konto Centerindstillinger), redigerede mine .htaccess- og wp.config-filer og aktiverede dem via mit WordPress-dashboard. Jeg oprettede endda et par underwebsteder, men desværre arbejdede ingen af ​​dem – jeg blev lige ført tilbage til mit hovedwebstedbræt, hver gang jeg prøvede at gå til et nyt under-site. Men måske er dette en funktion, som Media Temple kunne overveje at tilføje i fremtiden.

Bortset fra disse få begrænsninger er Media Tempelets administrerede WordPress-hosting awesome. Det har mange gode funktioner, du (eller dine klienter) helt sikkert vil elske.

24/7 Media Temple Support

En funktion, der er værd at se nærmere på, er støtte. Media Temple tilbyder døgnet rundt support via billetter, chat, telefon og Twitter – du kan få hjælp overalt og når som helst du har brug for det. Så da jeg forsøgte at aktivere multisitet besluttede jeg at søge støtte. Bare log ind på dit Kontocenter for at få adgang til billet-, chat- eller telefonstøttelink. Ventetiden med supportbillet var lidt under 5 timer, og jeg var ikke rigtig klar til at vente så længe …

Support til Media Temple Ticket

Så i stedet valgte jeg deres chat support. Med blot 4 minutters ventetid var jeg glad for at se, om de kunne hjælpe.

Support til Media Temple Chat

Det gjorde de godt! Og jeg behøvede ikke engang at vente hele 4 minutter. Et meget nyttigt supportpersonale hjalp mig med min multisiteforvirring og besvarede mine spørgsmål på rekordtid. Så chatstøtten får bestemt en A + efter min mening.

Hurtigguide til Media Temple

Nu hvor du ved om alle de godbidder, du får med administreret WordPress-hosting fra Media Temple, så lad os få alle konfigurationer! Log først på din Media Temple-konto. Fra din kontos hjemmeside skal du klikke på knappen Administrator.

Media Temple Login-skærm

Det er her, alle dine WordPress-websteder er opsat på denne konto. Klik på knappen Tilføj nyt sted.

Media Temple Tilføj nyt sted

Nu skal du se en skærm, der ligner den nedenunder, der beder dig om at konfigurere din admin-konto. En ting vi nævner gang på gang (og i næsten hvert blogindlæg, vi skriver om WordPress-sikkerhed), er, at du ikke skal have en admin-konto med navnet Admin. Vi anbefaler kraftigt, at du opretter en admin-konto med et andet navn – dit navn, din jobtitel, dit firmanavn, bare vælg noget, du vil huske. Kontroller, at den korrekte administrator-e-mail er vist, indtast derefter din adgangskode, og klik på Opret side.

Media Temple Admin detaljer

Next Media Temple vil gøre alt det hårde arbejde med at installere WordPress, konfigurere indstillinger og tilføje din admin-bruger til dig. Mens alt dette foregår i backend, vil du se en skærm i gang som denne.

Opsætning af Media Temple pågår

Det tager kun et minut. Bare se din e-mail eller se en sjov YouTube-video et øjeblik, så kom tilbage og opdater din side. Dit websted skal være godt at gå. Klik bare på det midlertidige domænenavn, eller klik på webstedets snapshot (som er tomt i øjeblikket, da du ikke har tilføjet tema eller indhold lige nu).

Media Temple Administrer websted

Fra denne skærm kan du administrere alle dine fantastiske webstedsfunktioner, der følger med dit Media Temple Managed WordPress-hosting. Første up-staging site. Du kan tilføje 2 iscenesættelseswebsteder til hvert af dine WordPress-websteder. Dette er fantastisk til at bygge websteder, før du vil have dem til at blive live, eller til brug som et testområde, så du kan finjustere et nyt tema, før du aktiverer det på dit live site.

Media Temple Account Center

På denne side er der også muligheden for at klone hele dit WordPress-sted. Du ønsker måske at gøre dette til testformål for at sikre dig, at et nyt tema spiller pænt med alt dit krævede indhold og plugins, eller hvis du vil genbruge dit nuværende websted til at oprette et nyt.

Den næste mulighed, du ser, når du ruller ned, er at importere et websted. Hvis du allerede har et WordPress-sted på en anden installation eller endda på en anden vært, kan du importere det via FTP. Alt hvad du har brug for er en smule information (inklusive FTP-server / IP-adresse, FTP-brugernavn & adgangskode, WordPress-serversti og dit admin-brugernavn og adgangskode til det websted, du vil importere), og du kan flytte alle dine webstedsoplysninger over ( temaer, plugins, indhold, kommentarer og alt).

BEMÆRK: Du kan ikke migrere et websted fra WordPress.com til WordPress, der selv er vært, ved hjælp af denne indstilling i Media Temple.

Den sidste funktion på denne side er til restaurering af websteder med et enkelt klik. Med Media Temple tager automatisk et øjebliksbillede af dine websteder hver dag, og så gemmer de de sidste 30 dage for dig lige her. Hvis dit websted af en eller anden grund går i stykker, og du er nødt til at gendanne det, skal du blot vælge en af ​​dine sikkerhedskopier fra rullelisten og klikke på Gendan. Det er så let.

Der er et par andre nyttige links, som du måske vil drage fordel af. Hvis du klikker på Indstillinger, finder du dit domæne og SSH / SFTP-oplysninger, et link til at logge ind på din phpMyAdmin og et link til at slette hele dit websted. Det er også her du kan ændre dit primære domæne. Hvis du har købt dit domænenavn fra Media Temple, vil du se dem vises som en del af din rulleliste. Hvis du har købt dit domænenavn et andet sted, skal du overføre det til din Media Temple Server (GUIDE ???). Hvis du klikker på E-mail, kan du administrere alle e-mail-konti, du har konfigureret på denne konto, og linket Tutorials indeholder nyttige videoguider til brug af indstillinger inden for (mt) -temaerne.

Indstillinger for Media Temple Account Center

Nu, hvor du har set dit Kontocenter, lad os fortsætte med at chugge sammen og klikke på WP Admin-knappen op i øverste højre hjørne for at gå til vores WordPress-betjeningspanel.

Media Temple WP Admin-knap

Hvis du stadig bruger dit midlertidige domænenavn, vil der være en meddelelse bare for at minde dig om det. Du kan ignorere det i øjeblikket eller klikke på linket for at ændre dit primære domænenavn. Bortset fra at du vil bemærke, at dit WordPress-sted alt er konfigureret og klar til at gå!

Media Temple WP Dashboard

Der er et par ekstra links, som du ikke finder på alle WordPress-installationer gennem andre værter. Media Temple tilføjer deres eget (mt) Mail-plugin for at give dig hurtig adgang til dine e-mail-konti samt deres Site Stager-plugin (som stadig findes i værkerne), der gør det nemmere at oprette et iscenesættelsessite og senere fusionere det med din live side end nogensinde (frygt ikke, der er detaljerede instruktioner på hovedsiden, når du klikker på menupunktet Site Stager). Den anden funktion, som jeg virkelig kan lide, er Flush Cache-linket i den øverste admin-bar. Når jeg tilføjer nyt indhold til et websted, kan jeg gerne skylle cachen, bare for at være sikker på, at alle ser de rette nylige indlæg, og hvad ikke. Dette Flush Cache-link er meget mere praktisk end at skulle navigere til en anden del af WordPress-instrumentbrættet.

For at opsætte dit WordPress-sted, skal du først vælge et tema. Naviger til Udseende> Temaer, hvor du kan bruge et af de forudindlæste temaer ved at holde musepekeren på et tema og klikke på knappen Aktivér. Eller upload din egen ved at klikke på knappen Tilføj ny øverst på skærmen for at uploade en zip-fil til et WordPress-tema, som du har downloadet et andet sted (vores topsælgende Total WordPress-tema er fantastisk til ethvert websted takket være den super fleksible, indbyggede- i, front-end drag & drop side builder og andre gode tilpasningsmuligheder).

Media Temple Vælg et tema

Når du har valgt et tema, skal du også gå til Indstillinger> Permalinks for at sikre, at dine links snegle har den formatering, du ønsker til dit websted. Hvis du vil installere nogen plugins, skal du bare gå til Plugins> Tilføj nyt, hvor du kan gennemse WordPress.org-pluginbiblioteket efter gratis plugins som Kontaktformular 7 eller WordPress SEO, eller uploade premium premium plugins, som du har købt.

Når du har finjusteret alle dine webstedsindstillinger, kan du begynde at tilføje indhold! Afhængigt af det tema, du bruger, har du muligvis en blog, portefølje, personale, udtalelser eller andre tilpassede indlægstyper. Når du er begyndt at tilføje indlæg, kategorier og sider, skal du ikke glemme at konfigurere dine menuer og tilføje widgets til eventuelle sidebjælker eller sidefodområder. Andet så er du alt sammen færdig! Hvis du ikke har skiftet fra det midlertidige domænenavn, leveres dit websted ikke lige endnu. Brug enten linket i WordPress-betjeningspanelmeddelelsen, eller gå tilbage til siden med indstillinger for Media Temple Account Center for at vælge det aktive domæne, du vil bruge til dit websted.

Media Temple Nyt WordPress-sted

Og det er det! På (forhåbentlig) mindre end en time har du et fuldt fungerende WordPress-sted (go you!). Media Temple gør det nemt for enhver bruger, nybegynder at pro, at få deres WordPress-websteder hurtig opsætning. Og det var ikke lettere at administrere dine websteder takket være det fantastiske Kontocenter.

Media Temple Review Wrap Up

Så nu, du ved, hvad Media Temple har at tilbyde, og du har set, hvor let det er at komme i gang med deres administrerede WordPress-hosting, hvad stopper dig? Dyk lige ind og tilmeld dig en konto i dag! Administreret WordPress-hosting sparer ikke kun tid, men med alle de tilføjede drengefunktioner til hastighed, sikkerhed, e-mail, 24/7 support og alt andet er det sikkert at spare dig for penge i det lange løb. Media Temple kender websteder, og de kender WordPress.

Få styret med Media Temple WordPress Hosting

Bruger du Media Temple’s administrerede WordPress-hosting? Eller har du det? Vi ville meget gerne vide, hvad du tænkte, og at du kan dele dine oplevelser med vores andre læsere i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map