MailPoet vs MailChimp til WordPress Email Marketing

mailpoet vs mailchimp sammenligning

Når det kommer til e-mail-marketing, er en af ​​de bedste ting, jeg kan lide ved WordPress, det store antal plugins, det har at tilbyde! Selvom det ser godt ud på overfladen, kan det nogle gange være udfordrende at vælge det rigtige plugin.


Vær ikke bekymret! Formålet med denne artikel er at hjælpe dig med netop det! Vi vil sammenligne to e-mail-marketingløsninger til WordPress – Mailchimp og MailPoet.

I slutningen af ​​dette indlæg har du lært fordele og ulemper ved begge tjenester og forhåbentlig være i stand til at vælge den rigtige e-mail-marketingløsning til at vokse din virksomhed. Lad os komme igang!

MailPoet vs Mailchimp

MailChimp, som alle ved, er en branche-førende e-mail-marketingplatform. Tilbage i 2001, hvad startede som et sideprojekt at sende bedre nyhedsbreve, har i dag omdannet til en alt-i-én marketing platform til voksende virksomheder med millioner af kunder over hele kloden. I dag tilbyder Mailchimp så meget mere end bare e-mail-marketing – inklusive destinationssider, sociale medier-indlæg, Facebook- og Google-annoncer, genmarkering af annoncer, marketingautomation og mere.

MailPoet, på den anden side er en enkel endnu kraftfuld e-mail marketing plugin, bygget med WordPress i tankerne. Med andre ord, MailPoet er et WordPress-centreret e-mail marketing-plugin.

MailPoet gør en ting, og det gør det meget godt. Det sender fantastiske e-mails direkte fra WordPress. Med andre 300.000 brugere overalt i verden er der netop to ting, der giver MailPoet en konkurrencefordel:

 • Alt inde i WordPress: Du kan designe og sende nyhedsbreve uden nogensinde at skulle forlade WordPress-betjeningspanelet.
 • Minimal læringskurve: MailPoet er superenkelt at konfigurere – så meget at du kan sende din første e-mail-kampagne inden for 15 minutter.

For at holde tingene enkle skal vi kun diskutere de funktioner, der rent er relateret til e-mail-marketing. Vi har delt sammenligningsprocessen i flere målinger og har også valgt en vinder for hver.

Når du vælger din e-mail-marketingplugin, skal du dog tildele en højere vægt til de statistikker, der er vigtigere for dig. For eksempel, hvis brugervenlighed er yderst vigtig for dig, skal du tildele 50-60% af vægten til metrikken “brugervenlighed” og dele resten blandt andre.

Okay, lad os komme i gang med målingerne, skal vi?

1. E-mail-marketing inden for WordPress

Typer af e-mail-marketingkampagner i MailPoet

Typer af e-mail-marketingkampagner i MailPoet

MailPoet er et af de få e-mail-marketing-plugins på markedet, der giver dig mulighed for at designe, bygge og sende, både manuelle og automatiserede e-mail-kampagner, direkte fra dit WordPress-dashboard.

I modsætning til Mailchimp kræver MailPoet ikke registrering eller kontoaktivering. Du skal blot installere / konfigurere plugin, designe din e-mail og trykke på send. Dit nyhedsbrev er på vej til dine abonnenter.

Kort sagt, med MailPoet kan du køre din hel e-mail-markedsføring uden nogensinde at skulle forlade dit WordPress-dashboard. Selvom MailChimp muligvis kan tilbyde yderligere funktioner (for dem, der er villige til at investere i dem), er MailPoet ved denne beregning den praktiske vinder.

Vinder: MailPoet

2. Læringskurve

Mailchimp til WordPress-konfigurationsindstillinger

Mailchimp og WordPress ‘konfigurationsindstillinger

Jeg må indrømme – Mailchimp har lidt af en læringskurve, når det kommer til at sende nyhedsbreve. Misforstå mig ikke – det har en strålende brugergrænseflade og en ton af gode funktioner. Før du endda selv kan sende et nyhedsbrev i Mailchimp, skal du lave en hel masse konfiguration (omend engangs) – såsom domæneverifikation, knytte din API-nøgle til Mailchimp WordPress-plugin og et par andre trin ( hvis nødvendigt).

Selvom denne proces kan være spændende at markedsføre proffer, kan den være en smule skræmmende for folk, der leder efter en enkel e-mail-marketingløsning. Og det er her MailPoet trives.

MailPoets installationsproces er så enkel som at installere et WordPress-plugin. Du skal bare vælge din e-mail-leveringspartner (mere om det senere), og du er god til at gå. Du kan begynde at designe kampagner umiddelbart efter! Det er ikke nødvendigt at gøre dig bekendt med en ny grænseflade. Kampagnebyggeren er intuitiv og let (takket være træk og slip-funktionalitet).

Når det kommer til lidt komplicerede kampagner – f.eks. Automatiske e-mails efter indberetning – ser du, at det er meget lettere at oprette sådanne kampagner i MailPoet!

Vinder: MailPoet

3. Rapportering: E-mail-statistikker og Analytics

illustration af postpoetsrapportering af betjeningspanel

Illustration af Mailchimp Reporting-betjeningspanelet

MailPoet tilbyder grundlæggende e-mailstatistikker såsom open rate og klikfrekvens i deres gratis version. For avancerede leveringsrapporter og detaljerede åbne / klikfrekvenser har du brug for en betalt version af plugin. Sjov kendsgerning: MailPoet tilbyder en Præmie til gratis plan hvis du har 1.000 abonnenter eller mindre. (Mere om dette senere).

Mailchimp’s analyse er imidlertid på et helt andet niveau. Den gratis version giver dig avancerede leveringsindsigter, åbne / klikfrekvenser, sammenligning med branchegennemsnit, toplinks, topplaceringer og meget mere. Det er overflødigt at sige, at Mailchimp vinder denne beregning ved en måneskot!

Vinder: MailChimp

4. E-mail-kampagner: e-mails med postmeddelelse

MailPoet Email Builder

MailPoet e-mail-builder

Både Mailchimp og MailPoet har gode træk-og-slip-e-mail-buildere. MailPoet tilbyder over 50 forudbyggede e-mail-skabeloner i den gratis version, mens de fleste af Mailchimp’s skabeloner er tilgængelige i den betalte plan.

Mailchimps e-mail-builder tilbyder et par smarte forbedringer, såsom muligheden for at indsætte GIF’er, Instagram-indlæg og mere. (De har omdisponeret deres e-mail-builder til “Content Studio”).

Bortset fra nyhedsbreve kan du oprette drypp e-mail-kampagner i Mailchimp såvel som i MailPoet.

Indtil videre er det et bånd mellem de to e-mail-tjenesteudbydere (ESP’er). Men når det kommer til post e-mails med anmeldelse, MailPoet trumfer over Mailchimp. Lad mig forklare hvorfor.

Men når det kommer til post e-mails med anmeldelse, MailPoet trumfer over Mailchimp.

Mailchimp sender e-mails efter besked ved at analysere dit WordPress-websteds RSS-feed. Som standard sender WordPress hele postindholdet i RSS-feedet. (Du kan også vælge kun at sende indlægssammendraget i stedet for hele indholdet).

Denne begrænsning forhindrer Mailchimp i at virkelig tilpasse e-mails til postanmeldelse. Det kan kun hente individuelle indlæg (dvs. poster) i RSS-feedet og placere dem i e-mailen.

På den anden side gør MailPoets robuste integration med WordPress det muligt at trække postoplysningerne direkte fra WordPress-databasen. Dette giver MailPoet mulighed for at tilbyde et væld af tilpasningsmuligheder i dets Automatisk nyeste indhold modul (findes i e-mail-builder). Disse indstillinger inkluderer posttitel, uddrag, fuldt postindhold, forfatterinfo, featured billede, kategori / tags og mere.

Som et resultat kan du oprette langt mere tilpassede e-mails med postanmeldelse med MailPoet sammenlignet med Mailchimp.

Tilpasningsmuligheder i MailPoets e-mail-builder

Tilpasningsmuligheder i MailPoets e-mail-builder’s “Automatisk seneste indhold” -modul

i øvrigt, oprette e-mails efter meddelelse i MailPoet er ganske enkel og tager mindre end 15 minutter. Men med Mailchimp kræver selv en lille smule tilpasning, at du forstår og bruger RSS-fletningsmærker, hvilket måske er lidt for kompliceret for mange mennesker.

Vinder: Slips (nyhedsbreve og drypkampagner), MailPoet (e-mail med e-mail til meddelelse).

5. Leveringsmuligheder via e-mail

E-mail-leveringsmuligheder i MailPoet

E-mail-leveringsmuligheder i MailPoet

MailPoet tilbyder tre forskellige muligheder for levering af e-mail:

 1. E-mail levering via din webhost: Selvom denne metode effektivt reducerer dine e-mail-marketingudgifter til nul, vil jeg ikke anbefale det, da det har dårlige e-mail-leveringssatser. Desuden, hvis du overskrider din vært e-mail-afsendelsesgrænse, du er modtagelig for meddelelser om overdreven brug af ressourcer og måske endda kontosuspension eller opsigelse.
 2. E-mail levering via tredjeparts tjenester: MailPoet understøtter tredjeparts e-mail-leveringstjenester såsom Amazon SES eller Sendgrid til at sende e-mails.
 3. E-mail levering via MailPoets e-mail-sendetjeneste: MailPoet tilbyder også sin meget egen e-mail-sendetjeneste der er optimeret til e-mail-leverbarhed og er i stand til at sende op til 50.000 e-mails / time. Du kan nyde denne service i den gratis plan for at sende ubegrænset e-mails til op til 1.000 abonnenter.

Mailchimp tilbyder e-mail-leveringshastigheder i verdensklasse, når e-mails sendes via dets branche-førende netværksinfrastruktur.

6. Free Plan Showdown: Abonnenter og e-mail-begrænsninger

MailPoet Forever Free Plan for op til 1000 abonnenter

MailPoets Forever Free Plan for op til 1.000 abonnenter

Mailchimp tilbyder en gratis plan, der har en grænse på 2.000 abonnenter, med en maksimal e-mail-sendekapacitet på 12.000 e-mails pr. Måned.

MailPoet tilbyder sin Premium-version gratis op til 1.000 abonnenter. Dette betyder, at du kan nyde alle de premium-funktioner, som MailPoet har at tilbyde – såsom fjernelse af MailPoet-branding, avanceret analyse og WooCommerce-e-mails – alt sammen gratis!

Der er to takeaways i dette afsnit:

 1. MailPoet tilbyder ubegrænset e-mails / måned til 1.000 abonnenter; der henviser til, at Mailchimp begrænser det til 12.000 e-mails pr. Måned for op til 2.000 abonnenter.
 2. For det andet er MailPoet sandsynligvis det eneste plugin på markedet, der giver dig alle premiumfunktioner i sin gratis plan, begrænset til 1.000 abonnenter.

Vinder: MailPoet eller MailChimp (afhængigt af brugerens krav)

7. Sammenligning af betalte planer

Mailchimp premium-planmuligheder 2019

Mailchimps premiumplaner – 2019

Mailchimp tilbyder a abonnent-baserede og en pris-som-du-gå-prisfastsættelsesmodel. De abonnentbaserede planer tilbyder forskellige grader af funktioner, der starter ved:

 • $ 9.99 / måned for 500 abonnenter (Essentials Plan)
 • $ 14.99 / mo for 500 abonnenter (Standard Plan) og
 • Gå helt op til $ 299 / mo for 10.000 abonnenter (Premium Plan)

MailPoet tilbyder to præmieplaner:

 1. Den første er en tilføjelse til $ 149 / år, der tilbyder alle premium nyhedsbrev funktioner, uden e-mail-sendetjenesten. Dette er godt for folk med et stort antal e-mail-abonnenter, der ønsker at optimere deres e-mail-marketingomkostninger.
 2. Den anden plan inkluderer premiumfunktioner plus MailPoets e-mail-sendetjeneste. Det starter ved $ 15 / måned for 1.250 abonnenter. Husk, at de første 1.000 abonnenter er helt gratis (inklusive alle premiumfunktioner!) Efter 1.000 abonnenter er prisen den samme som Mailchimp’s Essentials Plan.

A / B-test: Det er vigtigt at påpege, at MailPoet ikke tilbyder A / B-test i nogen plan i modsætning til Mailchimp’s Essentials Plan.

Automatiserings-e-mails: MailPoet tilbyder automatiserings-e-mails (såsom velkomst-e-mails og drypp-kampagner) som standard i deres gratis abonnent på 1000-abonnenter og alle premium-planer. Mailchimp tilbyder automatiserings-e-mails i deres Standardplan, starter ved $ 14.99 / måned for 500 abonnenter.

8. WooCommerce-integration

WooCommerce-funktioner i MailPoet

WooCommerce-funktioner i MailPoet

Mailchimp understøtter e-mail-integration med WooCommerce via deres officielle plugin – Mailchimp til WooCommerce. Selv med 500.000+ aktive brugere er plugin imidlertid dårligt bedømt til 2,3 stjerner ud af 5. Dette indikerer pålidelighedsproblemer, hvilket også fremgår af plugins support-side – der er fyldt med negative anmeldelser, bugs og supportanmodninger.

Jeg talte med Kim (medstifter af MailPoet), og han fortalte mig, at omkring en fjerdedel af MailPoets brugere har WooCommerce installeret. Disse brugere har anmodet om en masse (meget nyttige) funktioner fra teamet, og de er arbejder med at føje dem til MailPoet. Nogle af disse “kommer snart” -funktioner inkluderer:

 • Automatiseret transaktionelle e-mails ved tilmelding og checkout og første køb.
 • Automatiseret e-mail med produktanbefaling såsom “Købt i denne kategori” og “Købt dette produkt” og forladte e-mails fra indkøbskurven.
 • Kundesegmentering baseret på tidligere købsadfærd.
 • Kundeliste og indtægter pr. E-mail.

Selvom dette er lovende funktioner fra MailPoet, vil dens succes kun blive bestemt af kundens vedtagelse, når de bliver tilgængelige.

Vinder: Mailchimp (for nu) og MailPoet, når WooCommerce-kompatibilitet er frigivet.

Afslutter

Jeg vil afslutte denne artikel ved at diskutere den ideelle bruger til hvert plugin.

Mailchimp er til personer, der har brug for en holistisk marketingplatform der gør dem i stand til meget mere end bare e-mail-marketing. Ting som sociale medier, betalte annoncer, om målretning af annoncer, styring af indtægter osv. Hvis du ser dig selv bruge disse marketingkanaler i den nærmeste fremtid – og ikke har noget imod at betale lidt ekstra for at have dem alle i et centraliseret (Mailchimp) instrumentbræt; vælg derefter Mailchimp!

MailPoet er til folk, der ønsker en enkel e-mail-marketingløsning at de kan operere i WordPress-dashboardet. Hvis du vil optimere dine e-mail-marketingudgifter grundigt og have alt under ét tag, er MailPoet noget for dig!

I sidste ende er e-mail-marketing et middel til at vokse din virksomhed. Du skal vælge det værktøj, der passer til dine krav, og hjælper dig med at knuse dine målinger.

Hvilken ESP bruger du? Jeg ser frem til dine kommentarer og forslag! Som altid, hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at skrive en kommentar eller DM mig på Twitter på @souravify. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map