MailOptin-gennemgang: Enkle og imponerende WordPress Optin-formularer

MailOptin-gennemgang: Enkle og imponerende WordPress Optin-formularer

Uanset om du blogger, opretter en eCommerce-butik eller konfigurerer en web-tilstedeværelse til din lille virksomhed, fortæller de fleste erfarne marketingfolk, hvor vigtig en e-mail-optin-formular er for din succes. Der er dog så mange plugins at vælge imellem, og nogle er enten for dyre eller har ikke de funktioner, du har brug for. MailOptin giver en fremragende løsning, da den har en gratis plan sammen med flere overkommelige premium-pakker. I denne MailOptin-gennemgang vil vi gennemgå dens primære funktioner, fra automatiserede nyhedsbreve til moderne optin-formularer, så skal vi tale om, hvem der skal overveje MailOptin til opbygning af e-mail-lister.


Du har muligheden for at downloade den gratis MailOptin Lite plugin fra plugin-biblioteket. Eller du kan opgradere til MailOptin Pro for flere popups, A / B split-test, avanceret målretning og mere.

MailOptin gennemgang af funktioner

Når du får MailOptin-pluginet installeret, afslører det flere faner under MailOptin-menuen. For eksempel kan du forbinde dine optin-formularer til tjenester som AWeber og MailChimp eller springe direkte til at designe dine e-mail-optin-kampagner.

MailOptin-gennemgang: Menu-link

Der er pakket mange funktioner i MailOptin, så vi fokuserer på dem, der skiller sig mest ud. Lad os starte med, hvilke typer formularer der er tilgængelige, da det ser ud til, hvordan dette er et plugin-plugin.

En bred vifte af optinformer

Når du kommer i gang med dine optin-formularer, vil du bemærke, hvor mange variationer der leveres. Den mest almindelige er lightbox-popup, men MailOptin har også sidebar / widgets-formularer, før / efter postformularer, inline (indlejrede) formularer og opfordring til handling-knapper.

MailOptin Review: Eksempel på optin

En anden mulighed kaldes den klistrede bjælke, som giver dig mulighed for at indtaste en meddelelse og indsætte nogle felter og knapper. Placer dette øverst på dit websted eller i bunden.

MailOptin-gennemgang: Underretningslinje

Jeg er også en stor fan af indspilningen, der smyger sig til syne nederst til venstre eller højre på skærmen. Det er langt mindre “in-your-face” end popups, så du skaber et mindre påtrængende miljø, mens du stadig giver folk mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

MailOptin Review: Slide-in

Smukke skabeloner

MailOptin indeholder flere skabeloner til hver type optin-form. Så når jeg begynder at opbygge en kampagne i instrumentbrættet, ser jeg alle mulige skabeloner til lightbox-popups. Nogle af dem er farverige, mens andre er enkle og helt præcise. Nogle af dem fokuserer endda på bestemte brancher med deres inkluderede billeder.

MailOptin Review: Skabeloner

Dashboardet viser filtre til at hoppe til andre kategorier af optin-form. For eksempel vil du måske kun se de klistrede underretningsbjælker eller måske slide-ins.

MailOptin anmeldelse: Kategorier

Designværktøjer gennem WordPress Customizer

Størstedelen af ​​tilpasninger foretages via WordPress Customizer. Dette er gode nyheder for dem, der har erfaringer med WordPress, da du ikke behøver at læse igen om alle indstillingerne fra et nyt plugin. I skærmbilledet nedenfor har jeg mulighed for at konfigurere en succesmeddelelse. Der er også nogle autosvar og e-mail-meddelelser om nye kundeemner. Optin-formen vises til højre for realtidsredigeringer. Det er ikke en drag-and-drop-editor, men under min testning virkede det temmelig intuitivt og let at lære.

MailOptin Review: Customizer

Talrige faner findes til venstre. Så du kan justere farver, så de passer til dit brand og endda indtaste tilpasset CSS for fuld kontrol.

MailOptin Review: brugerdefineret css

Vis regler og cookies

Displayreglerne og triggers er temmelig vigtige for ikke at irritere dine kunder og målrette mod dem, der ikke er tilmeldt endnu. Skærmbilledet nedenfor giver dig mulighed for at justere dine cookies, så en person, der allerede så pop op for et par dage siden (eller hvad du end vil angive det som) ikke behøver at se den igen.

MailOptin Review: popup-regler

MailOptin har fremragende visningsregler. For eksempel kan du beslutte at vise popup, når der klikkes på en knap, eller måske når en bruger forsøger at forlade webstedet. Sammen med det har du muligheder for at planlægge optins, målrette mod dem, der bruger AdBlock, eller kun vise optinformularer på bestemte sider.

MailOptin Review: visningsregler

MailOptin Analytics

Fra visninger til konverteringer og abonnenter gemmes alle MailOptin-analyser i WordPress-instrumentbrættet. De er lette at forstå, og de giver hurtige billeder af dine fremskridt.

MailOptin Review: Analytics

MailOptin Pricing

Du kan downloade MailOptin Lite-plugin gratis og stadig modtage et pænt udvalg af funktioner. For MailOptin Lite (den gratis version) modtager du nogle af følgende funktioner:

 • Tre optinformer.
 • Flere opfordringsmoduler.
 • Support til sidelinjer og widget-optin-formularer.
 • Lightbox- og popup-formularer.
 • Optin-formularer, der går før eller efter et blogindlæg.
 • Målretning på sideniveau.
 • Underretninger, der udsendes til abonnenter, når du offentliggør et nyt indlæg.
 • En mulighed for at planlægge, når nyhedsbreve sendes.
 • En e-mail-skabelon, der er lydhør.

Et par andre funktioner er inkluderet i MailOptin Lite-planen, men det er hovedoversigten. Mange virksomheder finder ud af, at den gratis version er masser at komme i gang. Det er også en dejlig starter for dem, der vil teste plugin, inden de forpligter sig til en betaling.

Hvad angår den betalte version, MailOptin pop-ups og e-mail-optins præmie kan downloades fra det officielle websted. Dette websted indeholder også nogle fremragende demonstrationer og backend-instruktioner, så du får en forsmag på, hvad du kan forvente.

Nogle af de værktøjer, der følger med premiumversionen, inkluderer:

 • A / B split-test for dine formularer.
 • Automatisk og begivenhedsudløst afsendelse af nyhedsbrev.
 • Yderligere optin-formularer, der viser sig at øge konverteringer.
 • Bedre regler og triggere.
 • En AdBlock-detekteringsfunktion til at anmode om, at folk ikke blokerer for dine annoncer.
 • Avanceret analyse.
 • Tilpasset CSS.
 • Et Lead Bank-område til at få mere avanceret information om dine abonnenter.
 • Meget mere.

Så sådan er funktionerne opdelt mellem gratis- og premium-planerne. Men hvad skal du forvente at betale, hvis du opgraderer til MailOptin-præmien?

Det er opdelt i tre rimelige priser, og plugin har en 14-dages refusionsgaranti, hvis du ikke er tilfreds.

 • Standard – 69 dollar om året for et websted med mulighed for at betale $ 99 pr. År for tre websteder. Denne standardplan har alle MailOptin Lite-funktionerne sammen med A / B-test, opfordring til handlinger, popups i lightbox, sidefeltformularer, før / efter indlægsmeddelelser, meddelelsesbjælker, flere udløsere, kortkoder, en Elementor-formintegration og mere.
 • Pro – 169 $ om året for support på 10 websteder. Dette får dig alle funktionerne fra de tidligere planer, såvel som konverteringssikkerhedskopieringer, optin-kampagneplanlægning, optin-henvisningdetektion, AdBlock-detektion, ny og tilbagevendende besøgende-registrering, avanceret analyse, en autoresponder og en automatiseret månedlig eller ugentlig fordøjelse, du kan sende ud.
 • Bureau – $ 269 om året for support på ubegrænsede websteder. Dette får dig alle funktioner fra tidligere planer, prioriteret e-mail-support, WooCommerce-integrationer, Easy Digital Downloads-integrationer og andre tredjeparts app-integrationer.

Generelt tilbyder MailOptin temmelig rimelig pris, da størstedelen af ​​de primære funktioner er inkluderet i denne standardpakke. Det ville være dejligt at have WooCommerce- og EDD-integration uden at skulle betale for agenturets plan, men det er den eneste ulempe.

Hvem skal overveje MailOptin WordPress Plugin?

Det er svært at hævde, at nogen ikke bør overveje MailOptin til at oprette e-mail-lister. Det har support til de fleste større e-mail-udbydere, skabelonerne er solide, og du kan endda integrere med e-handelsforretninger. For mig er MailOptin en overkommelig måde at indsamle og administrere e-mails til alle.

Hent Mail Optin Lite   Spar 10% på MailOptin Pro

Hvis du har spørgsmål til vores MailOptin-gennemgang, plugin-funktioner eller hvordan du kommer i gang, så fortæl os det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map