Local by Flywheel Review: Bygg straks lokale WordPress-miljøer

Local by Flywheel Review: Bygg straks lokale WordPress-miljøer

Virkelig hurtig, lokal af svinghjul er et revolutionerende lokalt WordPress-udviklingsværktøj, der er et snit over resten. Tidligere kendt som Pressmatic, Local by Flywheel pakker to gange stansen ved nul bucks. Yap, Local af Flywheel er helt gratis at downloade og bruge!


Notepads, penne, krus og ting klar, skal du lære i dag.

Du er en WordPress-udvikler, designer eller den gennemsnitlige Joe, der ønsker at prøvekøre WordPress. Oftere end ikke pisker du lokale miljøer for at køre dine projekter, så du er fortrolig med lokal udvikling. Hvis dette ikke er dig, er du måske den anden fyr, der lærer reberne. Det er alt godt, du er på det rigtige sted.

Du bruger muligvis MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP eller noget andet. Kort sagt, du bygger websteder (og andre apps) lokalt. Mere præcist bygger du (eller vil gerne bygge) WordPress-websteder, temaer, plugins og andre WP-apps på din computer.

Men hvor effektiv er din lokale udviklingsapplikation? Kan du sende test-e-mails uden at oversvømme din postkasse eller udsætte nævnte postkasse for eksterne trusler? Kan du skifte mellem servermiljøer, teste dit websted på tværs af flere enheder eller nemt redigere dine lokale URL’er? Hvor meget tid koster det dig at opsætte et grundlæggende lokalt udviklingsmiljø for hver af dine klienter?

Vi er enige om, at dette er alle relevante spørgsmål, som du kan stille dig selv. Og i et forsøg på at besvare disse og flere spørgsmål vil vi pege dig mod en robust lokal WordPress-udviklingsapplikation, der sigter mod at lindre de fleste af dine onde som udviklere. Mine damer og herrer, mødes Lokal af svinghjul.

Hvad er lokalt med svinghjul?

Jeg ønskede at nå ud til at fortælle dig, at Flywheel for nylig har lanceret Local by Flywheel, en GRATIS, robust lokal WordPress-udviklingsapplikation, der allerede har en TONDE brummer på Twitter og inden for WordPress-samfundet. Tidligere kendt som Pressmatic, Local af Flywheel tilbyder en problemfri måde at piske lokale WordPress-websteder på. Mens Pressmatic tidligere var $ 129 at downloade, har vi besluttet at tilbyde det gratis.

Det var 12 dage siden fra vores e-mails, men fra vores fund, Local by Flywheel gik live den 1. december året for vores Lord 2016:

Lokal af Twitter-meddelelse med svinghjul

Hvis du er en eksisterende Pressmatic- eller svinghjulbruger, ved du det sandsynligvis allerede, for ifølge Morgan Ryan sendte Flywheel opdateringer til hver enkelt af jer. Hvad? Jeg ville også lave en masse støj, hvis jeg fik et uvurderligt værktøj af denne art.

Tidligere kendt som Pressmatic, Local af Flywheel er den første og nyeste erhvervelse af Flywheel, de fyre, der er stolte af at tilbyde det øverste af det styrede WordPress-hosting.

Lokale udviklere har grund til at smile

Dette værktøj er rettet mod WordPress-designere, udviklere og alle andre, der knækker sig ned til lokal udvikling. Mellem dig og mig er det en lokal WordPress-udviklingsapplikation på steroider.

Local by Flywheel spiller til sine styrker – de samme styrker, der giver dig en måde at forenkle din WordPress-arbejdsgang. Tal om ting som hastighed, fuldstændig enkelhed, SSL-support, fleksibilitet og så meget mere.

Lige fra boksen sparer Local by Flywheel dig meget tid. Det er den største belønning – sparet tid, og vi ved, du lyver, hvis du siger, at du ikke har brug for et ekstra minut i din dag.

Du kan springe denne næste del over, hvis historielektioner sender kolde kulderystelser op i rygsøjlen.

Lokal af Flywheel Kort historie

Lokal af svinghjulingeniør Clay Griffiths

Clay Griffiths lancerede Pressmatic i juli 2016 og bygget i en relativt kort periode værktøjet til en af ​​de bedste lokale WordPress-udviklingsapps, du nogensinde vil finde. Han er en far, mand, medstifter af Headway-temaer og ingeniør i svinghjulet i skrivende stund.

Mens Clay arbejdede hårdt for at bringe Pressmatic til store højder, vendte svinghjul drømme til innovation og i markedet for “… en smuk, moderne lokal udviklingsplatform…” Flyhjul ville altid have et sådant værktøj, eller som Dusty udtrykker det “… i i vores sind, vidste vi altid, at vi ville bygge det. ”

Men Clay havde allerede slået Ricky, Tony og Dusty til stempelet med Pressmatic. Han havde allerede ”… en smuk, moderne lokal udviklingsplatform…”, der stod ud blandt alle andre tilgængelige værktøjer til lokal WordPress-udvikling. Mere vigtigt er et værktøj, der afspejler Flywheels kernesyn.

I stedet for at opfinde hjulet igen, gjorde trioen, hvad enhver skarp iværksætter burde gøre; de indledte et køb og tilbød Clay et lukrativt job. I dag er Pressmatic kendt som Local af Flywheel, og det er klar til en lysere fremtid i sit nye hjem.

Da de håndtrykte handlen, fik Flywheel et femstjernet produkt (for at lokke endnu flere kunder), og Clay og familie nød solvens:

Denne erhvervelse og beskæftigelse vil give mig og min familie meget mere stabilitet, end vi har haft på lang tid, og vil give mig mulighed for bedre at fokusere på Headway i min fritid, ”sagde Griffiths. ”Dette inkluderer udrulning af den kommende 4.1-udgivelse og arbejde hårdt for at sikre, at support og andre fremragende problemer løses for alle vores kunder. – Som set på WPTavern.

Åh, her er hvad Flywheel sagde:

Som skæbnen ville have det, næsten det tidspunkt, hvor vi begyndte at undersøge projektet officielt, blev vi forbundet med Clay på Pressmatic og besluttede det var fornuftigt at starte en samtale og muligvis arbejde sammen … Jo mere vi snakede, jo mere blev vi klar over at vi havde meget ens visioner, og at der måske var en mulighed for at samarbejde og opbygge noget virkelig stort og virkningsfuldt. – Dusty Davidson, medstifter af Flywheel.

Sammenfattende er Local by Flywheel virksomhedens “… forpligtelse til at opbygge guldstandarden for lokal WordPress-udvikling.” Det er et værktøj, som enhver WordPress-udvikler / designer har brug for i deres WordPress-professionelle værktøjssæt. Local by Flywheel er lokal WordPress-udvikling omdefineret, og den er gratis. Hvis du kan lide dig freebies med en kæmpe adjektiver, er det også smukt ��

Lokale med svinghjul funktioner

Lad os nedbryde dette værktøj for at finde ud af, hvad der venter dig på den anden side af denne lange gennemgang.

Local by Flywheel kan prale af en ekstremt lang liste over funktioner, for ikke at nævne den kommende PRO-version, der leveres med endnu flere godbidder. Dette er nogle af de funktioner, der sparer dig meget tid og penge garanteret.

Fleksible servermiljøer

Takket være Local by Flywheel kan du – med et enkelt klik – vælge mellem Apache og NGINX for at teste dit websted i forskellige serveringsmiljøer. Og da PHP findes i flere varianter, kan du skifte mellem versioner med et blot klik. Du har fem PHP-versioner til rådighed, inklusive PHP 7.0.3 og mere er på vej.

Xdebug og PHPStorm er inkluderet som add ons, og åh ja, du har også Opcache. Du kan skifte versioner og endda ændre dit webstedsdomæne uden at miste dine fremskridt, da alt forbliver i gang, mens databaser opdateres sikkert.

Hastighed og enkelhed

Fra brugergrænsefladen, til funktionerne og den intuitive admin-skærm, Local by Flywheel giver dig muligheden for at skære ned på den tid, du har brugt på at oprette lokale miljøer. Denne app er glat, hurtig og funktionel. Det er nemt at opsætte og bruge, hvilket er perfekt i overensstemmelse med Flywheels driftsmission om at hjælpe designere med at gøre, hvad de elsker.

Vi mener virkelig, at webdesignere og bureauer skal være i stand til at fokusere på, hvad de gør bedst, og ikke behøver at bekymre sig om en masse tekniske mumbo-jumbo. – Støvet

Nem WordPress-installation

Mens nogle (eller rettere sagt mest) lokale udviklingsapps kaster dig en kurvekugle, når du har brug for at installere WordPress, tilbyder Local by Flywheel dig en problemfri proces, der gør oprettelse af øjeblikkelige WordPress-websteder til en leg.

Der er endnu mere. Mens det er bygget en lokal udviklingsapp til WordPress, kan du nemt oprette ikke-WordPress-websteder. Alt hvad du skal gøre er at oprette et typisk WordPress-sted og slette alle WordPress-filer. Du kan slette alle WordPress-relaterede tabeller i dine databaser, bare hold databaseforbindelsen i live.

Vis dit arbejde med stil

Har du et WordPress-sted, du ikke kan vente med at vise venner, fans, samarbejdspartnere eller en klient? Fremragende! Local by Flywheel har nøjagtigt den funktion, du har brug for for at oprette delbare URL-adresser for at præsentere dine lokale WordPress-websteder til hele verden.

Dette forenkler projektgodkendelsen, da du tidligere sandsynligvis var nødt til at installere eksterne servere eller indlæse og konfigurere lokale servere igen. Nu kan du vise sider til dine klienter med et enkelt klik og slukke for funktionen, når du er færdig.

Klienter kan endda se deres lokale miljøer i realtid uden at forstyrre din arbejdsgang, som er en livredder. Hvor fantastisk.

Lokal ved svinghjul + HTTP / HTTPS-tunnel

Local by Flywheel har en tunnelfunktion, der er drevet af ngrok, som tillader dig eller dine læsere at se dit WordPress-sted fra enhver mobil enhed, tablet eller computer over hele kloden. Du har bare brug for en live internetforbindelse, der foregår.

Dette er gode nyheder, fordi du nemt kan teste browserkompatibilitet og lydhørhed. Derudover giver denne funktion dig mulighed for at teste tredjepartsintegrationer som PayPal, Stripe og REST API’er.

Mailcatcher

Det er uundgåeligt at sende test-e-mails fra dit lokale WordPress-sted. Det er noget udviklere gør hele tiden. Men det kan hurtigt blive gammelt og smagløst, hvis du skal kæmpe med en oversvømmet postkasse. Yderligere advarer Google om, at det at give lokale dev-apps adgang til din Gmail-konto vil gøre nævnte konto sårbar over for potentielle angreb.

Mailcatcher afhjælper dette problem ved at opfange udgående e-mail fra PHP sendmail og gemme det i en central boks til visning og fejlfinding. Ikke mere oversvømmer dine postkasser! Dette betyder også, at du kan sende e-mail, når du er offline.

Blueprints, kloner og eksport

For det første behøver du ikke at starte fra bunden, hver gang du starter et nyt projekt. Forestil dig hele tiden, du ville gemme, hvis du ikke skulle installere og aktivere dine go-to plugins, starttemaer, opsætningsindstillinger osv..

Du kan gemme ethvert websted, du opretter med Local by Flywheel som en skabelon, der er kendt som en Blueprint (mere om dette på et sekund). Denne Blueprint giver dig mulighed for let at replikere din starter skabelon, da den gendanner alle filer inklusive konfigurationsfiler, databaser og lokale indstillinger.

Det er ikke slutningen på det, du kan klone dine lokale WordPress-websteder med et enkelt klik for at oprette komplette sikkerhedskopieringer (filer, databaser og serverkonfiguration).

Desuden kan du nemt eksportere og importere lokale WordPress-websteder. Eksport og import af websteder gendanner alle filer, databaser, konfiguration og lokale indstillinger. Du kan vælge at ekskludere filer fra din eksport ved blot at vælge dem ud. Alt dette skulle give dig et travlt.

Kort over andre funktioner

Oprettelse af et netværk (WP Multisite) er lige så let som at vælge, om du elsker underdomæne (https://subdomain.network.dev) eller undermappe (https://network.dev/subdirectory/) installationer.

Og med SSH og WP-CLI (WordPress kommandolinjegrænseflade) kan du have root SSH-adgang til hvert af dine websteder. Desuden er der logfiler til Apache, MySQL, NGINX og individuelle PHP-versioner.

Alle lokale sider, som du opretter, er HTTPS klar og med et enkelt klik kan du undertrykke browservarsler for selvsigneret certifikater. Hvad med det?

Kommer snart: Implementere lige til svinghjul

Par lokal med svinghjul, og du har en arbejdsgang, der giver konkrete resultater. Forestil dig dette: Opret et websted lokalt i en jippy, få feedback fra klienter eller vise dit arbejde vha. Demo-URL’er. Tilpas dit websted til dit hjerte indhold, og når det er klar, skal du offentliggøre direkte på svinghjulet. Du kan endda prøve Flywheel gratis, og den glatte oplevelse giver dig lyst til mere. Farve mig imponeret.

Ja, i de kommende dage vil du være i stand til at indsætte websteder til svinghjulet med et enkelt klik. I mellemtiden kan du dog distribuere sider, du opretter med Local via gratis migrationsform. En plugin som f.eks Duplicator kommer godt med, når du migrerer dit websted.

Lokale med Flywheel minimumskrav er OS X 10.9 og 1 GB ledig diskplads. Når en Windows-version vil ramme markedet, siger Flywheel:

Så snart! Det er først op på køreplanen, så det vil være tilgængeligt inden for kort tid.

Undskyld Windows-brugere, du bliver nødt til at vente lidt længere, men ventetiden er værd hvert sekund.

Hvis du er en eksisterende Pressmatic-bruger, kan du let skifte til Lokalt med svinghjul. Slet blot Pressmatic-appen fra din Mac, download derefter og installer Local. Bemærk, at migrering fra Pressmatic til Local med svinghjul påvirker ikke dine websteder ��

Sådan installeres Local med svinghjul

Nu hvor du er interesseret i varmen, bringer dette værktøj til bordet ved nul bucks, og med ganske minimale systemkrav, lad os gennemgå installationsprocessen bare for det sjovt.

Besøg local.getflywheel.com, og klik på knappen Download. Dette starter en kort formular, hvor du skal indtaste dit navn og din e-mail. Indsend dine oplysninger for at starte download:

Local af Flywheel Download

Dette er virkelig let.

Installationspakken er omkring 400MB, hvilket betyder, at du vil have den på din Mac på kort tid. Når du har pakken, skal du pakke den ud og klikke på applikationsfilen Local by Flywheel for at få tingene i gang.

Når du er færdig med den lette installationsproces, ankommer du på den første skærm af Lokal. Her kan du enten begynde at oprette et nyt sted eller konfigurere et par indstillinger. Det er helt op til dig:

Lokal med svinghjul Velkommen

Og her indstillingerne:

lLocal by Flywheel Settings

Du kan ændre masser af indstillinger og konfigurere dit miljø til store længder, så tøv ikke med at kigge rundt.

Oprettelse af et nyt WordPress-sted

Klik på knappen Websteder, og klik derefter på knappen Tilføj websted. Husk, at du kan oprette mange websteder på denne måde, hver isoleret i sin egen container for at kopiere en produktionsserver:

Lokal med svinghjul Velkommen

Gå derefter ind i skærmbilledet Site Setup. Udfyld indstillingerne til dit websted …

Lokal ved opsætning af svinghjulssite Del 1

… tilpas dit miljø …

Lokal ved Flywheel Sit Setup Del 2

… og til sidst konfigurere dine WordPress-indstillinger:

Lokale af svinghjul WordPress-indstillinger

Med de angivne oplysninger er du god til at gå. Tryk på knappen Tilføj websted i bunden. Den sidste skærm for opsætning af webstedet vises:

Lokal ved Flywheel Tilføj websted

Efter et par sekunder præsenterer Local by Flywheel dig alle detaljerne på dit første lokale WordPress-sted:

Lokale med svinghjulssiteindstillinger efter installation

Du kan få adgang til din WordPress-administrator (bare klik på Administrationsknappen), undre dig over din nye oprettelse (tryk på knappen Vis side), tjek din database og vise dit arbejde til venner og klienter ved at navigere til Hjælpeprogrammer.

Opsætningsbilleder med tilladelse fra den mest elskværdige Diane Laidlaw, freelance webdesigner med base i London, Storbritannien:

Lokal ved Flywheel Blueprints

På grund af mangel på et bedre ord, har jeg lagt dette indlæg med udtrykket Blueprints, så lad os se, hvad de handler om. Blueprints er simpelthen skabeloner, som du kan bruge som base til relaterede projekter. En Blueprint indeholder dine go-to plugins, indstillinger, temaer og alt andet.

Dette betyder, at du kan oprette forskellige tegninger til forskellige typer websteder, det være sig e-handel, portefølje, nyhedswebsteder osv.

Alt hvad du skal gøre er at designe en skabelon, som du ville have et normalt websted, og gemme det som en plan. Du kan altid vælge den Blueprint, du ønsker, hver gang du starter et nyt projekt:

Lokal af Flywheel Save Blueprint

Lokale med svinghjulsprisning

Den bedste del ved al denne shebang er prisfastsættelsen. Nå, funktionerne (som demo-URL’er + Blueprints) bærer også dagen, men intet kan slå det faktum, at Local by Flywheel er helt gratis. Du behøver ikke engang at være en svinghjulskunde for at nyde dette unikke værktøj!

Der er en Local Pro-version i værkerne, og der ryktes, at alle eksisterende Pressmatic-brugere får Pro gratis, så ja, dine penge er sikre. Men du kender rygter. Under alle omstændigheder er Local by Flywheel det fantastiske værktøj, det kan du forvente, at Pro-versionen sprænger din paryk væk.

Udviklere som Jeff Matson, Rich Tabor og mange andre er begejstrede for denne app, fordi 1) Local by Flywheel er virkelig en sand vinder, hvor lokal WordPress-udvikling går og 2) Flywheel er en anset administreret WordPress vært.

Konklusion

Pressematiske superbrugere behøver ikke meget overbevisende at skifte over, da Local er praktisk talt det samme udviklingsværktøj, som du er vant til, kun at det nu leveres med en ekstra punch. Udviklere, der tog Local af Flywheel for en spin endte med at blive forelsket og til sidst gjorde denne dårlige dreng deres go-to-udviklingsapp.

Hvad med dig? Er du klar til dit livs liv? Hvis du er klar til eventyret, skal du starte med at downloade din gratis kopi af Local nu. Når alt kommer til alt har du intet at tabe, da værktøjet er gratis, men du skal komme med en plan for al den tid, du sparer.

Indtil næste gang, juble ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map