Link Whisper: Smartere WordPress intern forbindelse

Link Whisper: Smartere WordPress intern forbindelse

I SEO’s verden vinder du nogle og mister nogle. Men det ville være en skam at tabe, så vidt intern sammenkobling går. Det er bare dårligt, især når Link Whisper, emnet for dagens gennemgang, giver dig præcist det, du har brug for for at få en intern forbindelse som en professionel.


Selvom de fleste ignoreres, er tilføjelse af interne links fantastisk til brugeroplevelse (UX) og optimering af søgemaskiner. Brugere kan finde relevant indhold hurtigt, og søgemaskiner kan indeksere mere af dit indhold uden nogen hikke. Desuden kan intern sammenkobling øge engagementet og reducere afvisningsraterne, da brugere bruger mere tid på dit websted.

Stadig er intern sammenkobling kedelig, især hvis du har et væld af indhold. Og hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med forældreløst indhold på dit websted, hvilket er lige så slemt som overhovedet ikke at have noget indhold. Når alt kommer til alt, hvorfor gider at skabe indhold, som ingen ser?

Indtaster linket Whisper-plugin, og du kan sige farvel til alle dine interne tilknytnings-onde. I dagens indlæg opdager du, hvorfor dette WordPress-interne linklink-plugin er et af de bedste værktøjer til enhver websteejer. Oven på det viser vi dig nøjagtigt, hvordan plugin fungerer, hvilket betyder, at du kan ramme jorden i gang.

Uden yderligere fjendtlighed, lad os granse dine links på en måde, der gavner dine brugere og SEO-indsats. Gå ikke af sted uden at dele dine tanker i kommentarsektionen i slutningen af ​​indlægget. Hvis du kender til et plugin, der slår Link Whisper, vil vi også gerne høre om det ��

Hvad er Link Whisper?

link hviskende internt linkende wordpress plugin

Link Whisper er et fantastisk WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje og administrere interne links på dit websted. Takket være funktioner som smart anker tekst, kunstig intelligens (AI) og rapportering, kan du eje interne links på dit websted som en boss.

Ifølge udvikleren “hjælper Link Whisper dig med at tage det, der engang var en tidskrævende opgave (der bliver endnu større, når dit websted vokser) og forvandler det til en mulighed for dig at have et bedre optimeret websted end dine konkurrenter.”

Det lyder slet ikke dårligt. Især den del, der lyder “… en mulighed for dig at have et bedre optimeret websted end dine konkurrenter.” Hvad er det ikke at elske ved det?

Andre ejere af hjemmesider er også begejstrede for Link Whisper:

Link Whisper har fjernet 90% af det arbejde, der er involveret i intern sammenkobling. Hvad der engang var en opgave, der tog mig lang tid at udføre, eller som var meget vanskeligt for en VA at udføre ordentligt, tager nu kun minutter og gøres som jeg vil have det. I betragtning af værdien af ​​intern sammenkobling i On-Page SEO er dette plugin ingen hjerner. – Jared Bauman

Og de 5-stjernede ratings bliver ved med at komme. Udvikleren designet Link Whisper til at gøre et job og gøre det korrekt. Det er et af de bedste interne linkende plugins til WordPress. Jeg håber at kunne vise dig hvorfor i løbet af et par sekunder, især nu hvor vi ved, hvad Link Whisper er, og hvad det gør.

Link Whisper-funktioner

link hviskende funktioner

Det bedste ved Link Whisper er, at det ikke er for kompliceret som mange andre plugins. Det er så simpelt som det bliver, hvilket betyder, at du ikke spilder tid på at konfigurere en horde komplicerede indstillinger. Det hele er plug and play, men inden vi kommer til alt det, så lad os dække, hvad Link Whisper tilbyder med hensyn til funktioner.

Forslag til automatiske link

link hvisk automatisk forslag til link

Link Whisper er et intuitivt WordPress internt linking plugin. Plugin bruger utrolige AI til at foreslå kontekstuelle og relevante interne links, når du skriver dit indlæg. Det er rigtigt; du behøver ikke forlade WordPress-posteditoren for at finde og linke til relevant indhold på dit websted.

Uanset antallet af artikler på dit websted kæmper Link Whisper dit indhold for relevans, når du foreslår mulige links. Derefter skal du markere et afkrydsningsfelt ud for et relevant internt linkforslag, og dit arbejde er forbi.

Smart ankertekst

link hvisken smart anker tekst

Forankret tekst er en væsentlig del af at give en bedre UX og øge din SEO-placering. Et godt eksempel er den ankertekst, vi har brugt til linket i den foregående sætning. Hvis du klikker på linket, er du opmærksom på, at du går til en side, der fortæller dig mere om ankertekst.

Og det er, hvad en anker tekst gør. Det giver dine brugere og søgemaskiner kontekstuelle og relevante oplysninger om indholdet af linkets destination. Hvis mange mennesker f.eks. Linker til dit websted ved hjælp af “WordPress-temaer”, kan dit websted rangere godt for den anker tekst, selvom du ikke har brugt det i dit indhold.

Niche Pursuits LLC, fyrene bag Link Whisper, kender denne kendsgerning godt, hvorfor de har gjort det utroligt let at tilføje relevante ankertekster til dine links. Med andre ord foreslår plugin forankringstekst til dine links automatisk. Og hvis du ikke kan lide forslagene til ankertekst, kan du tilføje eller fjerne ord med et enkelt klik!

Detaljeret linkrapportering

link hvisken interne links rapportering

Ved du, hvor mange forældreløse artikler du har på dit websted? Jeg satser alle mine penge, som du ikke gør. Og det er et enormt problem, da du muligvis har et fantastisk indhold, som besøgende og søgemaskiner ikke kan finde. Dog ikke sved, fordi du kan vende tingene ved at pege interne links til indhold, som brugere og søgemaskiner ellers ikke ville se.

Og den bedste del? Link Whisper-pluginet leveres med interne linkrapporter, der hjælper dig med at sætte en finger på dit websteds linkstruktur. Du kan se alle indlæg og sider uden interne links. Yderligere kan du se antallet af udgående interne og eksterne links, der kommer fra hver artikel.

Desuden kan du nemt tilføje interne links til dine artikler i bulk. Du behøver ikke at gå ind på hvert element på udkig efter links; du har et centralt instrumentbræt, der gør processen alt for nem. Nu skal du finde ud af, hvordan du bruger den tid, du sparer.

Link Whisper Global Settings

link hviskende indstillinger

Igen er skærmbilledet for indstillinger for linkfisk ikke alt for kompliceret. Du får et par brugervenlige indstillinger til at tilpasse dine interne links og forslag. I stedet for en række avancerede indstillinger holder plugin indstillingsskærmen lys. Mange brugere behøver ikke at ændre nogen indstilling for at bruge plugin.

Hvis du har brug for at ændre, hvordan plugin behandler interne links på dit websted, tilbyder Link Whisper dig et par muligheder. For eksempel kan du åbne alle interne links i en ny fane med et enkelt klik. Derudover kan du ignorere tal og visse ord uden at bryde en sved.

Bortset fra det kan du vælge, hvilke indlægstyper plugin gennemgår for interne links, der giver dig chancen for at fange alle de interne links (eller mangel derpå), du ønsker. Yderligere kan du skifte til fejlfindingstilstand, hvis du har brug for at finde fejl på dit websted. Det er en leg at bruge Link Whisper, og jeg overdriver ikke noget.

Link Whisper Tutorials & Support

link hviskende tutorials

Når vi taler om fejl og ting, kommer Link Whisper med videotutorials, der hjælper dig i tilfælde af, at du sidder fast af en eller anden grund. Jeg ville hader at antage ting, men du vil næppe se videoer, da plugin er let at bruge. Men hvis du har brug for hjælp, kommer videoen godt.

Oven i det kommer Link Whisper med en detaljeret videnbase, der dækker ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål). Men hvis du har brug for direkte hjælp, kan du altid oprette en billet for at nyde support i verdensklasse. Når alt kommer til alt er Link Whisper et premium WordPress-plugin, hvilket betyder, at du får professionel assistance.

Desuden kan du altid tjekke ud Nichepursuits-blog til inspirerende indlæg på alle nichewebsteder. De dækker en lang række emner, der drejer sig om at opbygge vellykkede nichewebsteder og online-virksomheder. Men jeg tager af; lad os nu installere plugin.

Sådan installeres Link Whisper WordPress Internal Linking Plugin

Link Whisper er et premium plugin, hvilket betyder, at du ikke kan downloade det fra WordPress plugin repo. Gå over til officielt Link Whisper websted og klik på Få link hvisken nu som vist på billedet herunder.

officielt link hviskende websted

Vælg derefter din licens afhængigt af dine behov ved at klikke på den respektive Kom igang som vi illustrerer i screengrab nedenfor.

link hviskende priser

Bortset: Som det ses på billedet ovenfor, har du tre prispakker til din rådighed. Du har en licens på et enkelt sted, der koster $ 67 bucks pr. År. Bortset fra det har du 3-site og 10-site licensen til henholdsvis $ 97 og $ 147 per år. Gå altid efter den pakke, der opfylder dit budget og dine behov.

På den næste skærm skal du vælge din foretrukne betalingsmetode (PayPal eller kort), give dine detaljer og klikke på Køb knappen nederst på siden, som vi fremhæver nedenfor.

link hviskest kassen side

Når du har afsluttet dit køb, omdirigerer webstedet dig til din konto, som vist nedenfor.

link whispepr brugerdefineret konto

Fra kontosiden kan du se din licens og downloade linket Whisper-plugin. Endvidere sender Link Whisper dig en venlig e-mail med dine download- og aktiveringsinstruktioner.

link hviskende aktiverings-e-mail

Download derefter plugin til din computer.

Installation af Link Whisper

Log derefter på dit WordPress admin dashboard, naviger til plugins, og klik Tilføj ny som vi detaljeret nedenfor.

installation af link hvisken

På den Tilføj plugins skal du klikke på Upload plugin knap. Klik derefter på Vælg fil knappen for at vælge det link Whisper-plugin, du downloadede tidligere, og tryk derefter på Installer nu knap. Se nedenstående billede for trinnene.

uploader link hviskende plugin

Klik derefter på Aktivér plugin som vist nedenfor.

aktivering af link hvisken

Når du aktiverer plugin, skal du navigere til din WordPress admin menu og klikke på Link Whisper, som vist på skærmbilledet nedenfor.

link hviskende wordpress menupunkt

På skærmen Link Whisper skal du indtaste din licensnøgle og klikke på Aktiver Licens som vist på billedet herunder.

aktivering af linket hviskende licens

N / B: Du kan finde din licensnøgle på din Link Whisper-konto eller den e-mail til download / aktivering, du har modtaget.

Når du aktiverer din licensnøgle, ophæver Link Whisper ekstra undermenuelementer, som vist på billedet herunder.

link hviskende menupunkter

Og det er det; er du klar til at bruge Link Whisper-pluginet til hurtigt at forbedre dine interne links. Brug af plugin er så simpelt som A, B, C. For eksempel for at se dine rapporter skal du navigere til Link Whisper> Rapport, som vist på billedet herunder.

link hviskningsrapporter

Gå til for at se dine indstillinger for Linkvisk Link Whisper> Indstillinger på dit WordPress admin-kontrolpanel, som vi fremhæver nedenfor.

link hviske admin indstillinger

Se? Temmelig enkel hele vejen.

Brug for flere detaljer? Her er en kort video, der viser dig, hvordan du bruger Link Whisper.


Link Whisper er en fremragende løsning til alle dine interne linkproblemer. Plugin er let at konfigurere og bruge; du skal være i gang på få minutter. Det giver dig masser af muligheder for at tilføje interne links i bulk eller individuelt, hvilket igen sparer dig masser af tid og penge.

Da priserne starter på kun $ 67 bucks pr. År, skal intet forhindre dig i at implementere interne links på dit WordPress-websted som en professionel. Plugin er fra velrenommerede udviklere og online marketingfolk, hvilket betyder, at du er i sikre hænder.

10 $ Off Link hvisken til WPExplorer-læsere

Overvejer du at få Link Whisper til at forbedre intern linking og SEO på dit websted? Med vores eksklusive WPEXPLORER kuponkode kan du spare $ 10 – hvilket gør en personlig licens kun $ 57 for det første år!

Spar 10 $ på Link Whisper

Hvad er dine synspunkter vedrørende Link Whisper internt linking plugin? Bruger du i stedet et andet internt linkende plugin? Del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map