Konverter blogindlæg til sociale mediekampagner med Missinglettr

missinglettr anmeldelse

I denne artikel gennemgår vi Missinglettr – et brugervenligt, fuldautomatisk, indhold, der genbruger værktøj til sociale medier.


I betragtning af at rækkevidde af organiske sociale medieindlæg er lige rundt 1-2%, det giver kun mening at periodisk del dit eksisterende indhold på disse platforme. At genskabe indlæg på sociale medier fra det samme gamle indhold er imidlertid en tidskrævende opgave. Vil du ikke hellere bruge den tid på arbejde på nyt indhold?

Gå ind Missinglettr.

missinglettr destinationsside vend blogindlæg til kampagner på sociale medier

Missinglettr er et brugervenligt, automatiseret, genanvendeligt værktøj til sociale medier. Det forvandler automatisk dine blogindlæg til engagerende sociale mediekampagner og poster dem hele året rundt. Det er virkelig så enkelt, som det lyder. Her er hvordan Missinglettr fungerer:

 • Du indtaster et blogindlæg i Missinglettr.
 • Den genererer automatisk en kampagne på sociale medier sammen med en indholdskalender.
 • Du kan redigere / fjerne hvert socialt medieindlæg efter din smag og derefter godkende kampagnen.

Og det er det. Missinglettr vil dele dine indlæg i dine respektive sociale mediekanaler.

Sådan bruges Missinglettr til automatisk at omdanne blogindlæg til planlagte sociale mediekampagner

Under gennemgangen fandt jeg, at Missinglettr var ekstremt let at bruge og smukt designet. På få få klik kunne Missinglettr omdanne WPExplorer’s blogindlæg til årelange kampagner på sociale medier.

Sådan kan du oprette en kampagne på sociale medier i Missinglettr.

missinglettr tilmeldingsside

Trin 1: Det første trin er at tilmelde dig en ny konto. Jeg har tilmeldt mig en Forretning konto, da det inkluderer alle produktfunktioner, som Missinglettr har at tilbyde.

Tilmelding til en Missinglettr-konto kræver ikke en CC, og du får en 14-dages prøveperiode på nogen plan. Gå videre og prøv det!

missinglettr oprette ny kampagne 01

Trin 2: Efter tilmelding til Missinglettr er det næste trin at oprette og konfigurere en nyt projekt. Tænk på en projekt som kilde website hvorfra alle blogindlæg hentes. Jeg har valgt projektnavnet som WPExplorer og indtastede en nylig tutorial, jeg skrev.

Dernæst tilsluttede jeg min personlige Twitter-konto og gik videre til det næste trin. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne anmeldelse understøtter Missinglettr Twitter, Facebook (Sider og grupper) og LinkedIn (Personlige og firmafeeds). Støtte for Google Min virksomhed kommer snart.

missinglettr oprette ny kampagne 02 vælg tidszone

Trin 3: Derefter vælger jeg min tidszone og specifikke tidspunkter, hvor det sociale indhold skal sendes.

missinglettr oprette ny kampagne 03 efter planlægning

Trin 4: I det næste trin beder Missinglettr om at vælge en standardindlægsplan. Du kan vælge en hvilken som helst tidsplan blandt følgende:

 • Moderat: 4 indlæg om 2 uger (anbefales)
 • Lys: 9 indlæg / år
 • Tungt: 15 stillinger på 2 måneder

missinglettr oprette ny kampagne 04 sprogintegration

Trin 5: Det næste trin er valg af sprog. Missinglettr understøtter engelsk som standard, og du kan ændre det efter dit krav.

08 missinglettr oprette ny kampagne 06 branding

Trin 6: Den næste skærm er den branding skærm, hvor du kan tilpasse dit brands image, primærfarve og navn. Du kan også tilpasse forfatterens navn.

09 missinglettr oprette ny kampagne

Trin 7: I det sidste trin skal du vælge den tilbudsboble, du kan lide mest, klik Næste, og Missinglettr begynder at generere kampagnen.

10 missinglettr oprette ny kampagne 08 næsten færdig

Og på få øjeblikke (det tog mindre end et minut i mit tilfælde) har Missinglettr oprettet en årelang kampagne på sociale medier fra et enkelt blogindlæg.

11 missinglettr oprette ny kampagne 09 færdig

Gennemgang af Missinglettrs automatisk genererede kampagne for sociale medier

Når Missinglettr genererer kampagnen, er det tid til at gennemgå den. Gennemgangsprocessen er ret enkel. Du ser på indlægene, redigerer en af ​​dem eller sletter dem, du ikke kan lide. Her er en oversigt over processen:

12 manglendelettr-kampagne hashtags auto genereret

I det første trin i kampagnevurderingsskærmen vil Missinglettr foreslå nogle auto-genererede hashtags sammen med deres popularitet. Disse hashtags bruges i hver af de auto-genererede poster.

Du kan fjerne eller omarrangere hashtags, som du ser gran. Jeg har valgt følgende hashtags til mit WP-CLI-indlæg:

13 misslettr-kampagner hashtags tilpasset

Når hashtags er gennemgået, skal du fortsætte til næste trin.

14 manglende kampagnegennemgang

Her får du gennemgå hvert eneste indlæg i kampagnen. Du kan ændre, slette eller ændre rækkefølgen af ​​indlæg, som du finder passende.

15 missinglettr-kampagnegennemgang rediger indlæg

For individuelle indlæg giver Missinglettr dig muligheden for at ændre citatet på teksten såvel som billedet, vælge et andet billede eller ikke bruge noget billede overhovedet. Du kan også manuelt redigere hele indholdet af indlægget.

Når du har gennemgået og verificeret kampanjens indlæg, skal du gå videre til næste trin.

16 finallettr-kampagnegennemgang endelig

Dette er den sidste skærm for kampagnegennemgang, hvor du vælger kampagnens varighed og aktiverer kampagnen.

Social Media Campaign Management i Missinglettr

1) Oversigt over Missinglettr Dashboard til sociale medier

17 oversigt over manglende kampagnebaner

Missinglettr-betjeningspanelet giver dig et overblik over din kampagneeffektivitet og eventuelle nye kampagner, der afventer en gennemgang.

Missinglettr scanner bloggens RSS-feed for at finde blogindlæg, der ikke er konverteret til kampagner, og tilføjer dem til Ventende kampagner kø. Du kan gennemgå disse kampagner og planlægge dem til at posere i dine sociale kanaler for flerårig trafik.

2) Oprettelse af et nyt projekt i Missinglettr

18 missinglettr aktivt projekt dashboard

Den grundlæggende enhed for en Missinglettr-konto er en projekt, også kendt som en kilde. Det er i det væsentlige en understøttet blog hvorfra Missinglettr henter indholdet. Den aktuelle kilde i skærmbillede er WPExplorer. Du kan skifte mellem projekter fra rullemenuen.

I skrivende stund understøtter Missingletter Wix, WordPress, Squarespace og Shopify blogs.

19 missinglettr tilføjelse af nyt projekt p1

Trin 1: For at tilføje en ny kilde skal du vælge Nyt websted fra den samme rullemenu.

20 missinglettr tilføjelse af nyt projekt p2

Trin 2: Indtast webstedets projektnavn og RSS-feed-URL, og Missinglettr genererer automatisk sociale medieindlæg fra webstedets blogindlæg.

3) Missinglettr Planlagt indlægsvisning i indholdskalender

21 manglende indholdskalender

Det Planlagt indhold side viser en indholdskalender på sociale medier, der indeholder alle de aktive kampagner i dit Missinglettr-projekt. Du kan trække og slippe indlæg for at ændre dem, tilføje nye indlæg eller redigere eksisterende indlæg direkte fra indholdskalenderen.

4) Måling af kampagnepræstation i Missinglettr

22 manglende kontrolkampagne-rapporteringspanel

Rapporten Missinglettr rapportering og analyse viser de mest effektive kampagner, samlede antal klik og mest aktive sociale netværk. Visningsdata for organiske poster er noget, der mangler på dette tidspunkt. Det ville helt sikkert være en god beregning at have, hvilket vil hjælpe med at måle visnings-til-klikfrekvens (bedre kendt som klikfrekvens) for dine organiske indlæg på sociale medier.

Yderligere funktioner fra Missinglettr

Følgende funktioner findes i indstillingspanelet i Missinglettr og kan bruges til at oprette meget tilpassede kampagner.

1) Citat Bobler og branding

23 missinglettr citatbobler og branding

Du kan tilpasse citatbobleskabeloner og begrænse dem til kun at bruge et foruddefineret sæt billeder. Dette hjælper dig med at bevare mærkekonsistensen på tværs af alle indlæg.

2) Indholdsskabeloner

24 manglende indholdsskabeloner

Indholdsskabeloner hjælper Missinglettr med at oprette poster i henhold til din skrivestil, der matcher dit brand’s stemme. Du kan også bruge indholdsskabeloner til at oprette poster i sociale medier på dit eget sprog bortset fra engelsk.

25 missinglettr redigeringsindhold skabelon

Du kan oprette dine egne indholdsskabeloner ved hjælp af de standardpladsholdere, der er tilgængelige i Missinglettr.

3) Indholdsplan

26 manglende indholdsplan

Missinglettr tilbyder fem standardplanskabeloner, der spænder fra to uger til et år. I begyndelsen af ​​denne tutorial valgte vi tidsplanen for 4 stillinger på 2 uger. Du kan oprette nye indlægsplaner eller ændre eksisterende, baseret på dit krav.

4) Genoptagelse af gamle blogindlæg på Medium

Missinglettr understøtter genudstationering af dine eksisterende blogindlæg i deres helhed (og ikke som et uddrag) til Medium. Du kan dog kun aktivere denne funktion på tidspunktet for en ny kampagneoprettelse.

Bemærk, at der offentliggøres en kopi af et eksisterende blogindlæg på Medium magt påvirker dit websteds SEO negativt, medmindre indholdet er synkroniseret korrekt. Missinglettr tager sig af dette ved at bruge kanoniske links i Medium, som citerer, at dit blogindlæg er den originale kilde til indholdet. Ikke desto mindre skal du bruge denne funktion med forsigtighed.

5) Tilpassede URL-forkortere og mere

27 manglende brugerdefinerede url-forkortelser

Missinglettr bruger lettr.ai domæne for at forkorte dine links på sociale medier. Det understøtter også tredjeparts URL-forkortere som Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm og JotURL. Du kan også vælge at ikke bruge nogen URL-forkortere, selvom det ikke anbefales.

Missinglettr understøtter også tilføjelse af tilpassede UTM-parametre til de links, der er placeret i de planlagte indlæg. På denne måde får du et fugleperspektiv over hele trafikken, som dine Missinglettr-kampagner bidrager direkte fra dit Google Analytics-instrumentbræt.

Desuden kan du tilføje standard hashtags, der skal føjes til hvert indlæg, eller deaktivere hashtags helt.

Missinglettr prisstrategi

manglende prisfastsættelsesmodel januar 2020

Der er 3 enkle Prisplaner, der mangler med en 14-dages gratis prøveperiode med kreditkort. Du får også to måneder gratis på årsplanen.

Det Blogger plan koster $ 15 / mo og inkluderer 1 indholdskilde (eller projekt), 3 sociale profiler, 1000 planlagte indlæg og en enkelt brugeradgang.

Det Forretning plan koster $ 47 / mo og inkluderer 3 indholdskilder, 8 sociale profiler, 5.000 planlagte indlæg og ubegrænset brugeradgang. Du kan i det væsentlige styre tilstedeværelsen af ​​sociale medier for tre mærker. Forretningsplanen indeholder også yderligere funktioner såsom automatisk citatboblegenerering, skema med tilpasset udstationering, tilpassede postskabeloner, automatisk bogføring til Medium og avanceret analyse. Navnlig støtteniveauet, der tilbydes i EU Blogger og Forretning planerne er de samme.

Det Bureau plan koster $ 147 / mo og inkluderer 7 indholdskilder, 25 sociale profiler, 10.000 planlagte indlæg og ubegrænset brugeradgang. Bortset fra alt i forretningsplanen, får du funktioner, der er hvidtilpasset, klientkonti (tilgængelig på anmodning), tilpasset mærke-PDF-rapporter og prioriteret support med en dedikeret kontoadministrator.

Hvilken manglende plan skal du vælge?

 • Hvis du er en blogger eller solopreneur, Missinglettr’s Blogger plan ville være en god pasform for dig.
 • Det Forretning plan er bedre egnet til mærker med flere produkter (og dermed profiler på sociale medier) og solopreneurs, der tilbyder sociale medietjenester til mærker.
 • Det Bureau planen er velegnet til små skalaer på sociale medier eller solopreneurs, der tilbyder sociale medietjenester til små til mellemstore klienter.

50% rabat Missinglettr

I en begrænset periode kan du spare 50% på NOG plan fra Missinglettr i de første 3 måneder, hvor du er medlem. Klik bare for at gemme og begynde at planlægge din sociale mediestrategi.

Spar 50% på Missinglettr

Afslutter

Oprettelse af episk indhold er uden tvivl den vigtigste faktor for succes med indholdsmarkedsføring. Den næstvigtigste faktor er uden tvivl, promovering af indhold. 

Der er flere måder at promovere dit indhold på, herunder syndikering, gæsteposter, sociale opsøgende kampagner, nyhedsbrevsprængninger og promovering i dine egne sociale mediekanaler. Den sidste del er hvor Missinglettr kommer ind, hvilket hjælper dig med at spare tid, mens du vokser din blogs trafik gratis!


Over til dig – hvad er dine tanker om Missinglettr? Hvilke funktioner vil du gerne se næste? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map