Kinsta Managed WordPress Hosting Review (2019)

Kinsta er en af ​​de mest ansete administrerede WordPress-hostingudbydere, drevet af Google Cloud Platform. I denne artikel gennemgår vi Kinstas administrerede WordPress-hostingtjeneste og benchmarker dens ydeevne.


Kinsta WordPress Hosting

Hvad vi skal dække

Som de fleste administrerede WordPress-hostingudbydere tilbyder Kinsta førsteklasses ydeevne og stjernestøtte. Det, der adskiller det fra konkurrencen, er imidlertid de forskellige værditilvækstydelser, som supplere dets kerneadministrerede WordPress-hosting-tilbud.

Vi skal påpege, at vi ikke har benchmarket Kinstas ydelse over for andre administrerede WordPress-hostingudbydere. Vores hensigt med Kinsta at gennemgå det i 2019 for at fremhæve de ekstra funktioner – bortset fra administreret WordPress-hosting – der adskiller Kinsta fra konkurrencen.

Vi vil selvfølgelig dele præstationstestresultater udført på Kinsta ved hjælp af vores helt egne Samlet tema. Hvis du specifikt leder efter benchmarks, kan du nemt finde dem på Google med en simpel “Kinsta vs ” Søg.

Som med alle vores anmeldelser er vores hensigt ikke at overtale dig til at købe Kinsta, så vi kan få en tilknyttet kommission. Vores eneste hensigt er at præsentere dig for en gennemgang af tjenesten ud fra et slutbruger. Brian, der leder indhold hos Kinsta, var venlig nok til at dele en 30-dages demokonto, som vi har brugt fuldt ud. (Tak, Bri!)

Her er en hurtig oversigt over, hvad vi vil dække:

 • Oversigt over Kinsta’s tech stack
 • Kinsta instrumentbræt i dybden (dette er den bedste del, jeg lover)
 • WordPress-sikkerhedskopier i Kinsta
 • Værktøjer til optimering af ydeevne
 • WordPress sikkerhed med Kinsta
 • Kinsta-analyse – inklusive trafik- og ydeevneovervågning
 • Prestations benchmarks
 • Prisplaner, fælles tilbud og tilføjelser
 • Support og konklusion

Lad os komme igang!

Oversigt over Kinstas administrerede WordPress Hosting Tech Stack

Kinsta er udelukkende bygget på Google Cloud Platforms “premium netværkslag”. Dette giver Kinsta adgang til top-of-the-line servere med den laveste latenstid på over 20+ Googles Cloud-datacentre. Du kan (og bør) vælge et datacenter, der er tættest på dit websteds dominerende oprindelsestrafik. Da de fleste af mine potentielle besøgende for eksempel er fra Indien, havde jeg valgt Mumbai-datacenteret i testkontoen.

Hver Kinsta-maskine, der er vært i Google Cloud, har 96 CPU’er og hundreder af gigabyte RAM. Hvert WordPress-sted, der er vært i Kinsta, er placeret i sin helt egen isolerede softwarebeholder (inden for Google Cloud). Dette betyder, at hvis din Kinsta-plan har tre WordPress-websteder, har du tre isolerede containere. Denne softwareisolering tilbyder to forskellige fordele:

 1. Dine websteder kan skalere on-demand uden nedetid. Dette er især nyttigt til at navigere i “Shark Tank-effekten” – for eksempel når dit websted rammer forsiden af ​​Reddit eller vises på HackerNews eller endda Shark Tank!
 2. Dit websted forbliver upåvirket, selv når en andens sted er kompromitteret i den samme offentlige sky. En containerløsning indeholder sikkerhed efter design.

Med hensyn til serversoftware kører Kinsta på en optimeret stak af Nginx (webserver) og MariaDB og tilbyder flere versioner af PHP-motorer fra 7.1 til den nyeste version 7.3 (pr. December 2018). Der er mange andre sikkerheds- og ydelsesfunktioner, som vi vil diskutere i løbet af denne tutorial. Lad os nu udforske det strålende instrumentbræt.

Udforskning af MyKinsta Dashboard

skærmbillede af MyKinsta Dashboard

MyKinsta betjeningspanel

Kinstas helt egen portal til webstedsadministration kaldes MyKinsta, er et fantastisk, intuitivt betjeningspanel til styring af alle dine WordPress-websteder. Kinsta-instrumentbrættet følger designfilosofien, der er symbolsk for WordPress-instrumentbrættet, som vi alle kender og elsker.

Ligesom WordPress admin dashboard får du dine vigtigste indstillinger på den blå sidebjælke til venstre. Hvert modul har sine egne underindstillinger, der følger et lignende designlayout.

MyKinsta dashboard dækker alt fra webstedsadministration, WordPress-sikkerhedskopieringer, webstedsanalyse, fakturering, support og brugeradministration. I de kommende sektioner dækker vi de vigtigste moduler.

Kinsta Site Management Module

skærmbillede af MyKinta Site Management Module

MyKinta site management module

Det Webstedsstyring modul i MyKinsta-betjeningspanelet giver dig de eksterne adgangsoplysninger på dit websted inklusive sFTP, SSH og databaseadgang inklusive phpMyAdmin. Du kan nemt ændre dine SFTP- og phpMyAdmin-adgangskoder med et klik på en knap.

Den første ting du bemærker er det grønne DIREKTE ikon, der vises tydeligt på tværs af hvert undermodul på tværs af MyKinsta-instrumentbrættet. Du kan skifte til STAGING miljø ved at klikke på Skift miljø øverst til højre.

Domænestyring i MyKinsta

screenshot af dashboard til domænestyring i kinsta

Domænestyring i Kinsta

Det domæner fane giver dig mulighed for at administrere domæner, der kortlægger til din WordPress-installation. Her kan du tilføje / fjerne domæner og konfigurere et primært og sekundært domæne til dit websted. Du kan også drage fordel af Kinstas midlertidige URL (sitename.kinsta.cloud), hvis du ville teste dit websted, før du migrerer det over.

WordPress-sikkerhedskopier med Kinsta

skærmbillede af WordPress-backupstyring i Kinsta

WordPress backup management i Kinsta

Vi har altid understreget vigtigheden af tager regelmæssige sikkerhedskopier af dit WordPress-sted. Helt ærligt var vi imponeret over Kinstas alvorlighed med WordPress-sikkerhedskopier.

 • Automatiske daglige sikkerhedskopier: For det første opretter Kinsta automatisk en sikkerhedskopi af dit WordPress-sted hver eneste dag. Du kan gendanne det med et enkelt klik. Sikkerhedskopier bevares i to uger.
 • Manuelle sikkerhedskopier: Du kan oprette op til 5 manuelle sikkerhedskopier, der også er gemt i to uger.
 • Downloadbare sikkerhedskopier: Du kan også oprette en downloadbar sikkerhedskopi hver uge, der er gyldig i 24 timer fra oprettelsestidspunktet. Dette er nyttigt, hvis du vil have en separat sikkerhedskopi af dit websted uden for Kinsta.
 • Systemgenererede sikkerhedskopier: Bortset fra daglige sikkerhedskopier genererer Kinsta automatisk sikkerhedskopier af dit websted, når du udfører en af ​​disse begivenheder: (i) brug søgeudskiftningsværktøjet fra MyKinsta-instrumentbrættet, (ii) skubbe et STAGING-miljø LIVE, og (iii) gendanne et sikkerhedskopi til dit LIVE-miljø. Systemgenererede sikkerhedskopier bevares også i 14 dage.
 • Sikkerhedskopiering pr. Time: På høj trafik og missionskritiske websteder tilbyder Kinsta hyppigere backupmuligheder. Du kan sikkerhedskopiere et websted hver sjette time for en ekstra $ 50 / site / måned og timebackup koster $ 100 / site / month.

Udover de brugervenlige sikkerhedskopier gemmer Kinsta også vedvarende disk-snapshots af hver maskine i deres infrastruktur hver 4. time i 24 timer og derefter hver 24. time i to uger. Snapshots (der indeholder din sikkerhedskopi) gemmes i forskellige datacentre fra det sted, hvor de oprindeligt blev oprettet. Dette betyder, at de er overflødige i tilfælde af katastrofeslag.

MyKinsta WordPress Management Tools

skærmbillede af MyKinsta WordPress-styringsværktøjer

MyKinsta WordPress-styringsværktøjer

Dette er langtfra en af ​​mine yndlings ting fra Kinsta. Disse værktøjer giver dig mulighed for at udføre kedelige opgaver med et par klik. Lad os udforske hver af dem:

 1. Ryd webstedscache: Også tilgængeligt i dit WordPress-dashboard, kan du bruge denne indstilling til at rydde dit WordPress-websteds cache direkte fra MyKinsta-dashboardet.
 2. SSL-certifikat: Dette opretter et nyt SSL-certifikat til dit WordPress-sted ved hjælp af Let’s Encrypt. Når den er genereret, kan du opdatere / fjerne SSL-certifikatet eller tilføje et tilpasset.
 3. Tving HTTPS: Denne mulighed giver dig mulighed for at aktivere HTTPS overalt på dit websted – inklusive billeder og andre ressourcer såsom CSS og JavaScript-filer. Dette er meget nyttigt, når du vil sikre dig, at hele dit websted kører fuldt ud på en ende til ende krypteret forbindelse.
 4. PHP-motor: Kinsta tilbyder dig PHP version 7.1 til den nyeste, dvs. PHP 7.3. Du kan vælge en hvilken som helst version ved hjælp af dette værktøj. Bemærk, at PHP 7 er utroligt hurtigere end sin forgænger.
 5. Genstart PHP: Når du ændrer din PHP-version eller står overfor et plugin- eller temakonflikt, kan en simpel PHP-genstart ofte hjælpe. Ved hjælp af denne mulighed kan du genstarte PHP uden at skulle logge ind på dit websted via SSH, direkte fra MyKinsta-instrumentbrættet.
 6. Ny relikviovervågning: New Relic er en applikationsovervågningstjeneste, der er beregnet til avancerede brugere, der ønsker at overvåge deres WordPress-stedets ydeevne på ekstremt granulære niveauer. Kinsta tilbyder direkte integration med New Relic, der kan aktiveres med en simpel API-nøgle. Deres supportteam kan også aktivere New Relic på deres ende midlertidigt for dig, hvis du fejlfinder et ydelsesproblem med en forespørgsel eller plugin.
 7. Søg og udskift: Dette værktøj giver dig mulighed for at finde og erstatte enhver værdi i din WordPress-database. Dette er en meget kraftig funktion og skal bruges med ekstrem forsigtighed. Du skal først skifte til iscenesættelsesmiljøet, tage en manuel sikkerhedskopi af dit websted og derefter bruge dette værktøj.

Bortset fra disse værktøjer tilbyder Kinsta ydelsesforbedringsværktøjer såsom CDN, omdirigeringsregler på serverniveau og rå adgangslogfiler. Lad os se på dem.

Kinsta CDN

skærmbillede af kinsta cdn

Kinsta CDN

KeyCDN har samarbejdet med Kinsta for at levere gratis CDN-båndbredde i alle deres administrerede WordPress-hostingplaner. Du kan aktivere / deaktivere CDN eller rydde dens cache – alt sammen med et enkelt klik.

Kinsta CDN serverer alt statisk indhold på dit websted såsom billeder, CSS og JavaScript-filer. Med hensyn til begrænsninger er den maksimale filstørrelse begrænset til 100 MB, og kun filerne inde i wp-indhold og wp-inkluderer kan inkluderes i CDN.

Kinsta tilbyder gratis CDN-båndbredde i deres hostingplaner, der spænder fra 50 GB i deres startplan, helt op til 1 TB i deres Enterprise-planer. CDN-overskridelser opkræves til $ 0,1 / GB.

Kinsta DNS

skærmbillede af Kinsta DNS

Kinsta DNS-styringsværktøj

Domænenavnserveren (DNS) er det allerførste berøringspunkt mellem besøgende på dit websted. Den grundlæggende funktion af en DNS er at pege din websteds URL (f.eks. Google.com) til hosting-serverens IP-adresse (172.217.163.110). Gå videre, indtast IP-adressen i din browser, og Google åbner op! DNS konfigureres normalt i dit domænekontrolpanel eller dit webhostingpanel (cPanel, WHM osv.).

Kinsta DNS er en premium DNS-hosting-service, der tilbydes af Kinsta gratis til alle kunder. I modsætning til Google Cloud er Kinsta DNS bygget på Amazon Web Service’s Route53 premium DNS. AWS, dvs. Kinsta DNS tilbyder høj tilgængelighed og lav latens DNS-opløsning for alle dine websteder. DNS-administrationskonsollen er brugervenlig og understøtter tilføjelse af G Suite’s MX-poster med et enkelt klik.

Tip: For websteder med høj trafik, der er vært for DNS med deres domæneregistrator, anbefaler vi stærkt at migrere til Kinsta DNS – for at se et øjeblikkeligt ydeevne i DNS-opløsningstiden.

WordPress-omdirigeringsregler med MyKinsta

skærmbillede af kontrolpanelet til Kinsta URL-omdirigeringsadministration

Dashboard til omdirigering af Kinsta URL-adresse

Når du bruger WordPress ‘indbyggede omdirigeringsadministrator, wp_redirect () funktion kaldes. Dette tilføjer mere belastning til din server CPU (øger sideindlæsningstiden) og opløser din WordPress-database.

Kinsta giver dig mulighed for at implementere URL-omdirigeringsregler for dit WordPress-sted på serverniveau. Kodeudførelsen er markant hurtigere og er ikke afhængig af at WordPress omdirigerer til den endelige URL. Det understøtter også indbyggede regulære udtryk (RegEx) for bedre kontrol. Du kan tilføje individuelle regler eller bulkimport dem, hvis du overfører fra en vært.

Fejlsøgning med Kinsta’s Raw Access-logfiler

skærmbillede af Raw-serveradgangslogger i Kinsta

Raw-serveradgangslogger i Kinsta

Kinsta tilbyder også direkte adgang til sine rå logfiler til overvågning og fejlfinding. Dette inkluderer adgang til fejlloggen, rå adgangslog og Kinsta-cache-performance-log.

Kinsta WordPress sikkerhedsfunktioner

Med hensyn til sikkerhed er der et væld af mekanismer under hætten, der sikrer dit websteds sikkerhed fra forskellige malware- og DDoS-angreb. For at sikre, at dit WordPress-sted til enhver tid er fuldt opdateret, anvender Kinsta automatisk mindre (ikke-kerne) sikkerhedsrettelser, så snart de bliver tilgængelige. Hvis dit websted bliver hacket, reparerer Kinsta det gratis for dig.

skærmbillede af Kinsta IP Afvis sikkerhedsfunktion

Kinsta IP Afvis sikkerhedsfunktion

Med hensyn til ekstern adgang kan du kun få adgang til webstedet via krypteret sFTP, SSH eller WP-CLI (ingen FTP). Du kan bruge IP-afvisningsværktøjet til at blokere bestemte IP-adresser fra at oprette forbindelse til dit websted. Desuden forbyder Kinsta automatisk IP-adresser med over seks mislykkede loginforsøg i løbet af et minut.

Et par andre sikkerhedsfunktioner inkluderer:

 • GeoIP-blokering er inkluderet i alle planer.
 • Kinsta fjernede automatisk den PHP-version, du bruger fra HTTP-overskrifterne på dit websted.
 • Deres open_basedir-begrænsninger tillader heller ikke eksekvering af PHP i fælles mapper, der er tilbøjelige til ondsindede scripts.
 • XML-RPC-anmodninger er som standard blokeret for at beskytte dig mod brute force-angreb.

To-faktorautentisering til din Kinsta-konto

Kinsta tilbyder tofaktorautentisering (2FA) som et ekstra sikkerhedslag, der forhindrer uautoriseret adgang til din Kinsta-konto, selvom din adgangskode er kompromitteret. Dette er en af ​​disse “glasur på kagen” -funktioner, som MyKinsta har at byde på.

skærmbillede af tofaktorautentisering, når du logger ind på MyKinsta

To-faktor godkendelse, når du logger ind på MyKinsta

Du kan aktivere tofaktorautentisering ved at linke dit mobilnummer og få engangs-login-koder via SMS. Alternativt kan du bruge en autentificeringsapp som Google Authenticator eller Authy til at få koder, når din telefon er offline.

Når du har aktiveret tofaktorautentifikation, vil du modtage en engangskode via SMS eller i din app, hver gang du logger ind, afhængigt af din konfiguration.

Bemærk, at aktivering af 2FA på din Kinsta-konto ikke aktiverer 2FA for dine WordPress-websteder. Vi har en separat guide til opsætning af tofaktorautentisering på dit WordPress-sted.

Kinsta brugeradministration

skærmbillede af MyKinsta User Management

MyKinsta betjeningspanel til brugeradministration

Denne funktion er beregnet til virksomheder med flere interessenter, der er vært for et eller flere websteder på Kinsta. Du kan invitere brugere til at få adgang til din Kinsta-konto ved at tildele rollebaserede og stedspecifikke adgangsprivilegier såsom:

 • Admin, der har adgang til alle sider.
 • Udvikler, med adgang til websteder, men ikke fakturering.
 • Fakturering, hvor folk kun kan se fakturerings- og virksomhedsoplysninger.

Aktivitetslog

skærmbillede af MyKinsta brugeraktivitetslog

MyKinsta brugeraktivitetslog

Aktivitetsloggen viser alle vigtige aktiviteter på din Kinsta-konto og hostede websteder – udført af alle brugere. Eksempler inkluderer oprettelse af websteder, ændringer af DNS-poster, meddelelser fra support og mere.

Overvåg plugin-status på MyKinsta Dashboard

skærmbillede af Overvågning af WordPress-plugin-status i MyKinsta

Overvågning af WordPress-plugin-status i MyKinsta

MyKinsta-dashboardet tilbyder også et plugin-statusværktøj, der giver dig mulighed for at se de WordPress-plugins, du har installeret, deres versioner, og om de har en tilgængelig opdatering eller ej. Og som vi alle ved, at holde dit tema og plugins opdateret til enhver tid er en af ​​de bedste fremgangsmåder for at holde dit WordPress-sted sikkert.

Kinsta Analytics

Fra dit betjeningspanel giver Kinsta Analytics dig detaljerede ydelser på serverniveau og trafikmålinger. Da Kinsta er pris baseret på antallet af besøg pr. Måned, er det vigtigt, at du har detaljeret adgang til besøgsloggene.

Hvordan beregner Kinsta besøg?

Den første ting at forstå er, at Kinstas trafikrapport er forskellig fra din Google Analytics-rapport. Dette skyldes, at GA bruger JavaScript, hvilket betyder, at det kun viser dig menneskelige besøgende, ikke noget andet (såsom bots og crawlere), der får adgang til dit websted. I de fleste scenarier kan GA heller ikke tælle besøgende, der bruger annonceblokkere.

Kinsta ved imidlertid dette og har et par funktioner på plads og anbefalinger til at hjælpe dig:

 • Kinsta tæller ikke besøg fra kendte “bot” brugeragenter og filtrerer dataene fra analyser så meget som muligt.
 • Du kan let forbyde IP’er, hvis nødvendigt, med deres IP-afvisningsværktøj.
 • En webapplikations Firewall (WAF) såsom Cloudflare eller Sucuri kan bruges i kombination med Kinsta. Disse tjenester har omfattende databaser over, hvad der skal behandles som “dårlig” trafik, og trafik fra disse “dårlige” IP-adresser forhindres i nogensinde at ramme dit Kinsta-sted. Dette kan hjælpe med at holde dine hostingomkostninger nede.

Kinsta giver dig et fugleperspektiv af dit websteds besøg, båndbreddebrug, CDN-brug (hvis du har det aktiveret) og desktop vs trafik. For mere information om, hvordan Kinsta beregner besøg, se deres dybdegående artikel.

PS: Vi har dækket trafik- og CDN-overskydningsafgifter i plan- og prisafsnittet i artiklen.

Serverniveau Performance Analytics

Bortset fra besøgendestatistik tilbyder Kinsta Analytics også detaljerede analyser på serverniveau af ydeevne, HTTP-svarskoder, cache-anmodninger og Geo & IP-anmodninger.

Her er nogle af de bedste målinger fra hvert modul:

PHP & databasepræstation: Gennemsnitlig PHP + MySQL-responstid, PHP-gennemstrømning, arbejdstagergrænse, AJAX-anmodninger og en liste over PHP-scripts, der har den højeste PHP + MySQL-responstid. Til demosite i vores tutorial var disse tema og plugin-opdateringsskripts.

HTTP-svarskoder: Dette giver dig et overblik over dit websteds samlede responssundhed på alle indkommende HTTP-forespørgsler – bot og menneskelig trafik.

 • Svarskoder i 200 er helt fine.
 • 300 angiver omdirigering. For mange omdirigeringer er ikke en god ting.
 • Svarskoder i området fra 400 til 500 angiver en fejl og skal minimeres, da de hæmmer din ydelse og SEO-scoringer.

Cache-ydelse: Denne rapport fortæller dig, hvor godt dit WordPress-websteds cache fungerer. Ideelt set bør der være et stort antal cache-hits, lavere cache-fejl og lidt cache-udløb. Dette angiver, at alt fungerer optimalt, og at de fleste besøgende anmodninger bliver serveret fra WordPress cache – hvilket sikrer den bedst mulige ydelse.

Geo & IP: Dette giver dig et trafikoversigt over de bedste lande, byer og IP-adresser.

Kinsta Performance Benchmarks

Ingen hostinganmeldelse er gennemført uden nogle benchmarks. Lad os tjekke nogle præstations benchmarks for Kinstas administrerede WordPress-hosting.

Vi oprettede en demo WordPress-installation i Kinsta og hostede den i det indiske datacenter i Google Cloud og brugte følgende opsætning:

 1. Tema: Vores helt eget Total-tema og brugte et porteføljelayout med masser af billeder på forsiden. Bemærk, at billederne ikke blev optimeret, da det er et demotema. Du kan og bør optimere alle dine billeder i WordPress.
 2. CDN var aktiveret
 3. Datacenter: Mumbai, Indien

Kinsta GTmetrix Performance Benchmarks

skærmbillede af Kinsta-præstationens benchmarks - Gtmetrix

Kinsta præstation benchmarks – GTmetrix

GTmetrix gav Kinsta en PageSpeed-score på 93% (grad A) og YSlow-score på 89% (grad B). YSlow-score blev påvirket på grund af de uoptimerede billeder. Testen blev også kørt fra servere i Canada, mens datacentret er i Indien.

Sidestørrelsen var 774 KB bestående af 28 HTTP-anmodninger og blev fuldt indlæst på 1,8 sekunder.

Kinsta WebPageTest Performance Benchmarks

skærmbillede til Kinsta-præstationens benchmarks WebPageTest

Kinsta-performance-benchmarks – WebPageTest

Vi gennemførte ti kontinuerlige test fra det indiske datacenter. Lastesiden på fuld side var 1,4 sekunder med en sidestørrelse på 760 KB og 28 anmodninger. Alle kvaliteter var A.

Kinsta LoadImpact Performance Benchmarks

skærmbillede af Kinsta performance benchmarks LoadImpact

Kinsta præstation benchmarks – LoadImpact

Vi kørte en LoadImpact-test på Kinsta fra Singapore-datacenteret med 50 samtidige brugere i 12 minutter. Resultaterne var ganske imponerende – den gennemsnitlige responstid var 74 millisekunder med 75 anmodninger / sekund.

Kinsta-prisplaner forklaret

Kinsta-prisplaner

Den første ting, du vil bemærke om Kinsta, som de fleste andre administrerede hostingudbydere, er, at det ikke er billigt. Faktisk startede Kinstas meget mission på grund af de dårlige standarder for hvad der var acceptabelt for billig hosting dengang.

I 2013 satte de sig for at skabe den bedst mulige administrerede WordPress-hosting og debiterede derfor for det. Spol frem i 2019, de har nogle af de bedste mærker ved hjælp af Kinsta – hele vejen fra General Electric, TripAdvisor, Intuit, FreshBooks, Ubisoft til Buffer og Drift.

Kinsta s Forret planlægge omkostninger $ 30 / måned og inkluderer et WordPress-sted, 20.000 besøg, en gratis migrering og 50 GB CDN-båndbredde. Kinsta tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti og forskellige kvoter for understøttede websteder, gratis migrationer og CDN-båndbredde i alle deres planer.

Kinstas planer er opdelt i tre kategorier:

 1. Starter & Pro-planer: $ 30- $ 60 / måned understøtter 20-40 000 besøg / måned.
 2. Forretningsplaner 1-4: $ 100- $ 400 / måned, der understøtter 100-600k besøg / måned
 3. Virksomhedsplaner 1-4: $ 600 – $ 1500 / måned understøtter 1-3M besøg / måned
 4. Noget højere kræver tilpassede virksomhedsplaner.

Følgende er standardfunktionerne, der er tilgængelige i alle Kinsta-hostingplaner:

 • Gratis CDN med variabel båndbredde
 • Gratis SSL med Let’s Encrypt og muligheden for at importere brugerdefinerede SSL-certifikater
 • Én gratis webstedsmigration. Yderligere gratis migrationer til højere planer
 • Daglige automatiske sikkerhedskopier, manuelle sikkerhedskopier og 14-dages sikkerhedskopiering (Business- og Enterprise-planer har 20- og 30-dages sikkerhedskopiering)
 • GCP-firewall for ekstra sikkerhed
 • Iscenesættelsesmiljø, SSH og sFTP-adgang til alle servere
 • Automatiske MySQL-databaseoptimeringer
 • Adgang til flere brugere til MyKinsta-betjeningspanelet
 • 24/7 support og 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 2 måneder gratis i årligt abonnement

Ekstra Noter:

 • Besøgsoverskridelser koster $ 1/1000 besøg. CDN-trafikoverskridelser koster $ 0,1 / GB
 • Kloning af websteder og WordPress-multisitet understøttes i Pro-planen ($ 60 / mo). Kloning af websteder adskiller sig fra iscenesættelse af webstedet
 • WooCommerce og medlemskabssteder anbefales i Business 1-planen ($ 100 / mo). Du kan stadig bruge den i startplanen

Tilgængelige tilføjelser til alle planer:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: $ 100 / mo / site for hver tilføjelse
 • Nginx Reverse Proxy: $ 50 / mo / site
 • Yderligere sikkerhedskopieringer: $ 100 / mo / site til timebackupe og $ 50 / mo / site for 6-timers backup

Kinsta Support

screenshot af kinsta support, der kører på intercom

Kinsta support kører på Intercom

Kinta’s hele supportsystem kører på Intercom, hvilket betyder 24 × 7 chat support. WordPress-samfundet er generelt meget værdsat af Kinstas support og fremhæver deres tekniske ekspertise inden for serveradministration, sikkerhed og WordPress-ydeevne.

Under gennemgangen har jeg kontaktet support to gange – en gang, da min Kinsta-stedsknude tog tid at konfigurere (supportteamet klargjorde, at det tager op til 20 minutter at oprette et nyt sted), og anden gang var, da jeg prøvede at tilføje en lang TXT-post til Kinsta DNS. Supportteamet tilføjede det hurtigt for mig.

screenshot af kinsta vidensbase

Kinsta’s vidensbase

En anden ting, der imponerer mig, er Kinstas vedvarende indsats med at skabe videnbase i høj kvalitet og WordPress-relaterede artikler. De har fantastiske WordPress-tutorials og guider, ressourcer til forskellige online marketing-emner og min personlige favorit – detaljerede lektioner på deres iværksætterrejse.

Kinstas strategi for indholdsmarkedsføring tog meget tid og ressourcer på at opbygge, hvilket i sidste ende skabte deres brandimage som “vidende hosting-folk” i WordPress-samfundet. For ikke at nævne den stadigt voksende trafik i søgemaskinerne!

Afslutter

At vokse din online forretning er ingen let opgave. Hver nye proces, funktion eller forbedring leveres med sit eget sæt udfordringer.

Når trafikken på dit websted vokser, bliver det vigtigt at opgradere til en pålidelig hostingudbyder. Ja, administrerede hostingudbydere opkræver en præmie, men til gengæld får du ro i sindet.

Kinsta tilbyder god kundesupport, ydeevneoptimering og proaktive sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dit websted kører i førsteklasses tilstand.

FÅ KINSTA HOSTING

Vi håber, du nød denne 3.600+ ordanmeldelse. Hvis der er noget, du kan lide for os at inkludere, så fortæl os det. Som altid ser vi frem til dine kommentarer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map