iThemes Exchange Review: Er dette den hurtigste måde at sælge online med WordPress?

iThemes Exchange faktureres som et simpelt e-handelssystem til WordPress. Det er en løsning, der er skabt for alle, der vil bygge og styre deres egen online butik uden at skulle vende sig til en hostet mulighed med månedlige tilbagevendende gebyrer.


Uanset om du planlægger at bygge en fuldgyldig online butik, eller du bare vil have muligheden for at sælge et enkelt produkt fra din WordPress-blog, kan iThemes Exchange være lige det, du leder efter.

Mens der er mange e-handelsløsninger til WordPress, sigter Exchange at differentiere sig fra konkurrencen ved at gøre det muligt for dig at gøre det få din butik online på få minutter. Core plugin – som er gratis at bruge – kan udvides med et udvalg af tilføjelser. Dette giver dig muligheden for at udvide funktionerne i din butik på linje med din beholdning og indtægt.

Så med det i tankerne, lad os se på, hvordan du kan gå i gang med at oprette din egen online butik med iThemes Exchange for at hjælpe dig med at beslutte, om dette er det bedste valg til dine behov.

Sådan sælges fysiske og digitale produkter online med iThemes Exchange og WordPress

Kernen iThemes Exchange-plugin er gratis at bruge og er hostet i WordPress.org Plugin Repository. Dette betyder, at du kan installere plugin direkte fra dit WordPress-admin-område og få det med at bygge din butik med det samme.

Tilføj iThemes Exchange

Opsætning af iThemes Exchange

Efter installation af plugin vises installationsguiden for at hjælpe dig gennem processen med at sælge produkter online. Dette betyder hele processen med at komme i gang er meget let og det første spørgsmål, der skal besvares, er: hvad vil du sælge?

Hvad skal du sælge

Valgmulighederne, der dækker hvad du kan sælge inkluderer digitale downloads såsom e-bøger, musik eller andre filer; og fysiske produkter, såsom tøj eller gadgets. Der er en yderligere mulighed, som er at sælge adgang til dit websted og dets indhold i form af en medlemskab side.

For at aktivere denne mulighed skal du installere tilføjelsen premium medlemskab. Tilføjelsen er tilgængelig alene eller som en del af Pro Pack – et udvalg af andre nyttige tilføjelser såvel som alle, der frigives i fremtiden.

Men hvis du bare planlægger salg af fysiske eller digitale produkter fra dit WordPress-websted kan du vælge den passende mulighed for at gå videre til næste trin.

Indsamling af betalinger

Det næste spørgsmål, der skal besvares, er: hvordan accepterer du betalinger? iThemes Exchange giver dig mulighed for at acceptere offline betalinger, men det er også lige så let at konfigurere din butik til at acceptere betalinger via PayPal.

Konfigurer PayPal

Mens du får muligheden for at bruge PayPal Secure, er brug af PayPal Standard-indstillingen den hurtigste måde at fortsætte på. For at begynde at acceptere betalinger via PayPal er det bare et tilfælde at indtaste din PayPal e-mail-adresse og vælge en valuta.

Der er også en gratis tilføjelse til at indsamle betalinger gennem Stripe, hvis du også gerne vil give dine kunder denne mulighed. Imidlertid, det anbefales stærkt at du læser op om forskellene mellem de tilgængelige muligheder for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken der er det bedste valg til din online butik.

Tilføjelse af dit første produkt

iThemes Exchange inkluderer et eksempelprodukt, der hjælper dig med hurtigt at blive fortrolig med grænsefladen til at tilføje produktfortegnelser til dit websted.

Imidlertid, oprettelsen af ​​produktliste er meget let at få fat på. Selvom alle, der har oprettet indhold i WordPress før, har en fordel i forhold til dem, der ikke har det, bør nye brugere ikke have nogen problemer med at udfylde de selvforklarende felter for at oprette deres første produktliste.

Produktlisteside

Foruden produktets titel, beskrivelse og pris får du også muligheden for at uploade et udvalg af billeder samt skrive en udvidet produktbeskrivelse. Når du konfigurerer din produktfortegnelse, kan du gøre det aktiver sporing af lager, angiv en tilgængelighedsperiode for produktet og meget mere. Alt dette sikrer, at du kan sælge dine varer på den måde, der bedst opfylder dine krav.

Avancerede produktindstillinger

Hvis du sælger digitale downloads på dit websted i modsætning til eller såvel som fysiske produkter, kan du uploade alle filer til produktet. Da alt dette foregår gennem WordPress mediebibliotek, er det simpelthen et tilfælde af at trække og slippe disse filer ind på dit websted og give dem et navn.

Tilføj ny download

Når din produktfortegnelse begynder at tage form, kan du forhåndsvise den for at se, hvordan den ser ud for dine potentielle kunder.

iThemes Exchange produktliste

Når du er tilfreds med dens udseende, kan du offentliggøre produktlisten for at indstille den live på dit websted. Med bare et par museklik og minutter af din tid. du har nu et produkt, der er anført online. Dette leveres komplet med evnen til indsamle betalinger og distribuer automatisk digitale downloads, eller manuelt afsender fysiske produkter.

Håndtering af dine online butiksider

Nu har du mindst et produkt online, det er tid til at se på siderne i din butik. Dette inkluderer siden med produktfortegnelser, brugerdefinerede konto- og profilsider samt købinformationssider. Heldigvis opretter iThemes Exchange disse vigtige sider til dig og giver dig en måde at administrere dem på.

iThemes udvekslingssider

Disse sider kan alle styres fra plugin-indstillingerne. Du kan også tilpasse en af ​​dem, som du ville gøre en almindelig WordPress-side. Det er en god ide at gøre det tilføj nogle af disse sider til navigationsområderne på dit websted, såsom widgetområder eller hovedmenuer.

Store Menu

Nu kan dine besøgende let finde dine produkter og nemt navigere rundt i din butik.

Tilpasning og opgradering af din online butik

iThemes Exchange stopper dog ikke der. Der er også en indstillingsside, du skal bestemt tage et kig på. Gennem indstillingerne kan du indtaste dine butiksoplysninger og dit skatte-ID, samt definere, hvordan du håndterer kunderegistreringer, og alle de andre vigtige aspekter ved at drive en vellykket online butik.

Hvis du vil tilføje flere funktioner til din butik, er et udvalg af tilføjelser tilgængelige. Pro-pakken med premium-opgraderinger inkluderer funktioner som muligheden for at sende fakturaer, tilføje produktvarianter, acceptere tilbagevendende betalinger og meget mere.

Nu hvor du har angivet dit første produkt og konfigureret din butik, alt hvad der er tilbage at gøre er at vælge et passende WordPress-e-handels-tema.

Konklusion

Som du kan se, gør iThemes Exchange det faktisk meget nemt at tilføje produkter til dit WordPress-websted, som dine besøgende derefter kan købe. Ved at bruge PayPal til at indsamle betalinger inkluderer iThemes Exchange alt hvad du har brug for for at oprette en online butik med WordPress gratis.

Selvfølgelig er der meget mere at etablere en online butik end at tilføje muligheden for at liste og sælge produkter fra dit websted.

At vælge et passende tema og plugin samt oprette dine produktoversigter, er hvor eventyret starter. Derefter er det tid for dig at fokusere på at få besøgende til din butik, styre kundens forventninger og vigtigst af alt at håndtere dine kundeoplysninger på en ansvarlig, sikker og sikker måde. Dette ud over at sikre, at du er det kendt med skattereglerne for hver af de geografiske placeringer, dine produkter er tilgængelige på, for ikke at nævne at få fat på de tekniske færdigheder, der kræves for at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.

WordPress og iThemes Exchange gør det gør det meget let at liste varer, der er til salg og indsamle betalinger fra dine kunder via en betalingsprocessor som PayPal – bare sørg for, at du er fuldt forberedt, inden du går ind i den spændende verden af ​​e-handel.

Find ud af mere om iThemes Exchange

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map