iThemes Exchange: E-Commerce Plugin Review

Der har været en masse ændringer i dette plugin, siden vi foretog denne anmeldelse, så vi har sammensat en helt ny! Tjek vores helt nye iThemes Exchange-gennemgang, en af ​​de hurtigste måder at begynde at sælge online med WordPress!


Exchange er det splinternye (og helt gratis) e-handelsplugin oprettet af iThemes til salg af digitale varer via dit WordPress-websted. Vi kommer til at lede dig gennem, hvordan du bruger plugin, og måske bare overbevise et par af dig om at prøve det. Se vores videooversigt, eller hvis du foretrækker det, skal du bare læse teksten nedenfor.

Installation og opsætning

Installere

Exchange er et plugin – tag det bare fra plugin-arkivet og installer det lige fra dit instrumentbord. Eller du kan downloade zip-filen fra iThemes websted og uploade den ved at vælge “Tilføj ny” under Plugins på dit instrumentbord, klikke på upload og vælg zip. Let!

Download iThemes Exchange

Det er tid til at få din butiksopsætning. Klik på knappen “Hurtig opsætning” i meddelelseslinjen øverst på dit dashboard. Hvis du ikke har meddelelseslinjen, skal du gå til Plugins> Installerede Plugins og finde “iThemes Exchange.” Kontroller, at du har aktiveret plugin, og klik derefter på linket “Hurtig opsætning” for at åbne installationsguiden.

Generel information

iThemes Exchange: hurtig opsætning

Exchange har gjort det let. Vælg blot den betalingsmetode, din butik bruger. Vælg fra offline (check eller kontant), PayPal eller Stripe. Sørg for, at du allerede har tilmeldt dig PayPal eller Stripe, hvis du vil bruge en af ​​disse to muligheder, og for at bruge Stripe er der en påkrævet tilføjelse (men du kan købe dette til en introduktionspris på kun $ 10 – som vil gå op til $ 97, så jeg foreslår, at du får det nu, hvis du tror, ​​dette kan være den metode, du vil bruge). Hvis du vælger at bruge offlinebetalinger, er der et afsnit, du kan udfylde med yderligere betalingsinstruktioner til kunder (f.eks. Hvor de skal sende betaling). Opdater derefter din e-mail-adresse til meddelelse, hvis du ikke vil bruge administratorens e-mail som standard, vælg din valuta og gem dine ændringer.

Indstillinger

Du kan tilføje lidt mere information ved at klikke på dette menupunkt i Exchange.

Den første fane dækker dine grundlæggende virksomhedsinfo. Navn, skat-id, hoved-e-mail og adresse. Du kan også vælge et valutasymbol, dets placering og separatorerne for din valuta (f.eks. I USA bruger vi et decimaltal mellem dollars og ændrer, men mange latinske lande bruger i stedet et komma – Udveksling lad os tilføje din valuta som det burde være). Til sidst på denne fane kan du vælge, hvordan du vil have brugere til at registrere (ved hjælp af Exchange til at tilmelde sig via plugin eller ved hjælp af den centrale WordPress-funktion til at tilmelde sig via dit websted selv).

På den anden fane er du i stand til at tilpasse den e-mail, du modtager, når du sælger, såvel som e-mail-kunderne modtager som kvittering for deres køb. Ved hjælp af iThemes Exchange-shortcodes kan du tilføje oplysninger som kundens brugernavn, købsdatoen eller det samlede købsbeløb til e-mailen. Tilføj oplysninger, du mener er relevante for dig og / eller dine kunder.

iThemes Exchange: Sider

På den tredje og sidste fane kan du organisere din online butik, hvordan du vil have den. På de forskellige butikrelaterede sider (f.eks. Butikssiden, kunderegistrering, kundekøbskurv, købsbekræftelse osv.) Kan du vælge at bruge standard Exchange-siden, til at bruge kortkoder til at integrere de relaterede oplysninger på en WordPress-side, eller deaktivere siden helt. Det er også her du kan tilføje tilpassede sidetitler og -slugs.

Tilføjelser Ons

Herfra kan du dobbelttjekke, at du har aktiveret alle de funktioner, du ønsker, og deaktiver alle, du ikke har. Nogle af de inkluderede indstillinger er et produktkategorier eller -koder for et dashboard-rapporteringswidget, og muligheden for flere emner.

iThemes Exchange: Premium-tilføjelser

Efter køb ser du også Stripe-tilføjelsen eller andre premium-tilføjelser, du har adgang til.

Hent Exchange-tilføjelser

Tilføjelse af produkter

For at tilføje produkter skal du gå til Exchange> Tilføj produkt.

iThemes Exchange: Produkter

Giv dit produkt et navn, pris og beskrivelse. Du kan uploade så mange produktbilleder, som du vil, samt uploade digitale filer i sig selv (dobbeltkontrol om, at tilføjelsen Digital Downloads er aktiveret ved at navigere til Exchange> Tilføjelser). Der er også avancerede indstillinger, såsom en udvidet beskrivelse, kategorier, tags, produktspecifik indkøbsmeddelelse, tilgængelighedsdatoer eller -mængde og grænse pr. Person. Sørg for at offentliggøre dit produkt, og det tilføjes øjeblikkeligt til din butik.

Opret kuponer

iThemes Exchange: KuponerHvem elsker ikke en god handel? Med Exchange kan du oprette alle slags kuponer til din kundekreds. Gå til Exchange> Tilføjelser, og sørg for, at Coupon-tilføjelsen er aktiveret. Når den er aktiv, skal menuen Kuponer vises i Exchange-menuen på dit WordPress Dashboard. Gå nu til Exchange> Kuponer. Giv din kupon et navn (som f.eks. Grand Opening), tilføj en kuponkode (såsom 10OFF eller tilfældig), indstil beløbet (f.eks. 10 dollars eller 10 procent), og tilføj brugsperioden. Med kuponer kan du køre en række ferie- eller brugerspecifikke salg, e-mail-kampagner eller endda holde gaver.

Betalinger

Se hvad dine kunder har købt. Naviger til Exchange> Betalinger; kan du se hver eneste af dine butiks transaktioner her. For at se, hvem der har købt hvad, skal du bare holde musen inde på en transaktion og klikke på linket “Betalingsoplysninger”.

iThemes Exchange: Betalinger

Se kundeinformation

På “Betalingsoplysninger” for en transaktion vil du se et link til “Vis kundedata.” Dette fører dig til en skærm, der viser en bestemt kundes købshistorik, en liste over alle transaktioner (en nyttig fane, hvis du nogensinde har brug for at udstede en refusion eller sende en bekræftelses-e-mail igen), og et afsnit, hvor du kan notere om kunden (måske faktureringsinfo eller en fortegnelse over kuponer, du har udstedt dem).

Rapport om betjeningspanel

Exchange inkluderer også en fantastisk dashboard-widget, der giver dig et øjebliksbillede af, hvordan din online butik har det. For at aktivere tilføjelsen skal du gå til Exchange> Tilføjelser og aktivere basistilmeldingsdashboardwidget.

iThemes Exchange: Dashboard-rapport

Fra nu af, når du logger ind på webstedet, ser du et resume for i dag, denne måned og en liste over nylige transaktioner. Dette er en hurtig og nem måde at se, om dine produkter sælger, og om dit daglige salg er på rette spor.

Hjælp & dokumentation

For mere information om alle Exchange-funktioner skal du klikke på Hjælp-elementet i menuen, eller se på den fantastiske dokumentation på iThemes websted. Det dækker hver eneste funktion i Exchange ofte med nyttige billeder, så du bedre kan forstå, hvordan plugin fungerer. Der er også en masse gode videotutorials, hvis vores ikke har givet dig nok information om et bestemt Exchange-emne.

Alt i alt er dette et fantastisk plugin, som du bestemt bør se på, eller endda tage det til et prøvekørsel på din localhost, som vi gjorde. Det er super let at bruge, hurtigt at konfigurere og har alle de vigtigste funktioner, som ethvert e-handelsplugin skal have. Men hvis du kan tænke på noget, som Exchange mangler, skal du bare udfylde Funktionsanmodning form på iThemes. De er åbne for forslag og ønsker nogle feedback!

Fortæl os, hvad du synes om Exchange, eller hvad dine forslag til plugin er, i kommentarfeltet nedenfor!

Mere om iThemes

iThemes WordPress-temaer og plugins
Vi elsker iThemes og kunne ikke være mere begejstrede med deres nylige gratis plugin-udgivelse. Hjem til det berømte BackupBuddy-plugin og det kraftfulde Builder WordPress Theme Framework, ved du, at alt, der kommer fra iThemes, helt sikkert er en kode af høj kvalitet med fantastiske funktioner og support. Hvis du vil se nogle af iThemes andre fantastiske produkter, skal du bare klikke på knappen.

Besøg iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map