InfiniteWP vs ManageWP: Hvilket er det bedre WordPress Management Tool?

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: At administrere et par WordPress-websteder er ingen let opgave. Jeg mener, med en million og en opgaver, hvordan holder du dine websteder sunde uden at blive berserk?


Det viser sig, at du nemt kan holde faner på dine websteder ved hjælp af et WordPress-styringsværktøj som InfiniteWP eller ManageWP. I dagens indlæg opdager du det bedste WordPress-styringsværktøj til dine unikke behov. Vi pit InfiniteWP mod ManageWP, to af de bedste WordPress-styringsværktøjer på markedet.

Hvorfor vælge WordPress Management Tool?

Det er relativt nemt at administrere et WordPress-websted, men når du tilføjer flere websteder til dit repertoire, stackes opgaverne bare op. Alligevel skal du regelmæssigt opdatere WordPress-kerne, temaer og plugins. Derudover skal du kontrollere, hvordan dine websteder fungerer med hensyn til SEO og hastighed. Hvis det ikke er nok, skal du gemme sikkerhedskopier, moderate kommentarer og så videre.

Hvis du er et bureau, en WordPress-temaudvikler eller en hvilken som helst anden WordPresser med et par websteder til at køre, er det en no-brainer at få et WordPress-styringsværktøj. Et styringsværktøj sparer dig meget tid og holder dig fornuftig.

Hvad der sker, når du ikke administrerer dit websted?

Hvis du ikke opdaterer dit WordPress-websted regelmæssigt, gør du det alt for nemt for hackere, og det ved jeg fra første hånd. Hvad med spam, der skader din troværdighed og fylder dit websted med skrammel? Og hvis du ikke opretholder sikkerhedskopier, vil du have svært ved at gendanne dit websted, hvis det værste sker, hvilket stjæler din tid og indtjening.

Her er handlen, du skal passe på dine websteder, men at gøre det manuelt vil gøre dig gal. Det er netop derfor, du har brug for et WordPress-styringsværktøj.

Lad os begynde med de første ting først. Hvad der hedder et WordPress-styringsværktøj?

Hvad er et WordPress-styringsværktøj?

Et WordPress-styringsværktøj / service / firma / hvad du end vil kalde det er ethvert værktøj designet til at strømline din daglige arbejdsgang. I det væsentlige giver et WordPress-styringsværktøj dig mulighed for at administrere ikke kun et, men så mange WordPress-websteder, som du ønsker.

I et spørgsmål om klik kan du opdatere WordPress-kerne, temaer og plugins på tværs af flere websteder. Dertil kommer, at du kan moderere kommentarer, beholde sikkerhedskopier og gøre så meget mere på flere WordPress-websteder uden at svække sved.

Hvad med dagens største udfordrere?

InfiniteWP vs ManageWP: Hvilket er det bedre WordPress Management Tool?

Før vi kommer til funktioner, priser, support og den slags, hvad med at gennemgå virksomhederne bag hvert WordPress-styringsværktøj?

Vi taler brugerbase, filosofi og de ting, der får hvert kryds. Er det ikke en god ting at lære mere om holdet, der hjælper dig med at administrere dine WordPress-websteder som en chef? det troede jeg også.

ManageWP

ManageWP

Grundlagt af Vladimir Prelovac og drevet af et muntert team med 28 ansatte, ManageWP er et fantastisk WordPress-styringsværktøj, der er så smukt som det er nyttigt.

Værktøjet blev officielt frigivet tilbage i 2012 som det første nogensinde WordPress-styringsværktøj. Siden da er det vokset i store spring. Virkelig fyre, nogen burde allerede opfinde en tidsmaskine, så vi kan slippe af med disse slags overflødige udsagn.

I dag betjener ManageWP over 9.000 loyale kunder, som samlet administrerer over 280.000 websteder. Værktøjet sparer cirka 40.000 arbejdstimer hver dag. Whoa.

Det betyder, at hver kunde sparer cirka 4 timer om dagen, hvilket er slags imponerende. Nogle af deres kunder inkluderer WP Site Care, Carrie Dills, WP-højde og jeg er ikke bare navngivet.

Hvad holder disse fyre bevæger sig på den sproglige regnvejrsdag?

Deres mission er enkel. ManageWP sigter mod at automatisere flere af dine daglige arbejdsopgaver. De hjælper dig også med at oprette den bedste WordPress-vedligeholdelsesvirksomhed. Det er noget værktøj, og disse fyre betyder forretning, så vidt WordPress-styring går.

Begyndte med at skrive kode i 1984, så aldrig tilbage. Jeg ville elske at ændre verden, jeg har bare ikke kildekoden endnu. Blogger i øjeblikket her.  – Vladimir Prelovac

I juli 2016 frigav Vlad & Co. ManageWP Orion, en mere kraftfuld version af ManageWP. Senere på året tiltrådte virksomheden GoDaddy. I den nærmeste fremtid integreres ManageWP Orion med GoDaddy-planer, men vil stadig fungere som en uafhængig service for brugere, der er vært andre steder.

ManageWP er en hostet WordPress-styringsværktøj, hvilket betyder, at hele processen er vært på ManageWP-servere. ManageWP opererer fra Serbien.

InfiniteWP

InfiniteWP

To måneder efter, at ManageWP blev frigivet, så InfiniteWP dagens lys. Bemærk dog, at fyrene døbt InfiniteWP tilbage i 2010, men WordPress-styringsværktøjet forblev bare en idé i to år.

I dag er tingene ganske forskellige. InfiniteWP er ikke længere bare en idé, men det valgte WordPress-styringsværktøj til over 470.000 websteder derude. Nogle af deres tilfredse kunder (med tilladelse fra Twitter, naturligvis) inkluderer Yoast, Media Temple og Honda blandt andre.

Fra hvad jeg kunne samle, er InfiniteWP drevet af blod, sved og tårer fra fire fyre, nemlig David, Amrit, Yuvaraj og Kalyan. Og selvom ManageWP ser ud til at sætte fokus på deres 28-mand-team, synes InfiniteWP at prise kunder for deres fremskridt.

Alle kommentarer, feedback, kritik, anmodninger om funktion gør hver dag endnu mere spændende. Hele holdet har nu fokus på dette, og vi ser ud til at tage dette til store højder.

Vi ser for os, at InfiniteWP skal være en samfundsdrevet WordPress-managementplatform med tredjepartsudviklere, der bidrager til en stadigt voksende overflod af tilføjelser, der imødekommer ethvert behov, som det flere WordPress-miljø nogensinde kan komme med. – InfiniteWP-teamet

Opdateringer, opdatering og flere opdateringer

Disse fyre skubber konstant opdateringer, og netop forleden lancerede de en uafhængig backuptjeneste, der er kendt som WP Time Capsule. InfiniteWP er et WordPress-styringsværktøj, du skal prøvekøre.

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj kører på din egen server. Dette betyder, at du installerer plugin i en undermappe (f.eks. Yoursite.com/iwp), en proces, der er ret meget ligetil. InfiniteWP har kontorer i USA og Indien.

Dom: Hvilket synes, er det bedre WordPress-styringsværktøj med hensyn til team, brugerbase og driftsfilosofi? Personligt læner jeg mig mod InfiniteWP.

Funktioner: InfiniteWP vs ManageWP

Nu hvor du kan fortælle, hvad et WordPress-styringsværktøj er, lad os gennemgå de funktioner, hvert værktøj tilbyder. Da der er mange gode funktioner i dette afsnit, starter vi med det samme.

AdministrerWP-funktioner

AdministrerWP-funktioner

Så snart du opretter din ManageWP-konto og linker dine WordPress-websteder, bliver du behandlet til en imponerende liste over funktioner, herunder:

Nem opsætning

Opsætning af ManageWP er et spørgsmål om at tilmelde dig en konto og tilføje dine websteder. Du installerer plug-in ManageWP Worker automatisk på hvert websted, du tilføjer. Vi lærer mere om dette, når du opretter ManageWP senere.

Central instrumentbræt

Uanset om du har to eller 100 WordPress-websteder, kan du administrere hver direkte (og sikkert) fra ManageWP-kontrolpanelet. Du skal ikke bekymre dig om sikkerheden i dine loginoplysninger, ManageWP gemmer ikke dit brugernavn eller din adgangskode.

Effektive opdateringer

Alle opdateringer vises på en intuitiv skærm, der hjælper dig med at opdatere WordPress-kerne, temaer og plugins på flere websteder med et enkelt klik. Du kan opdatere hvert element individuelt, hvis du vil.

Cloud-sikkerhedskopier

En gang mistede jeg mine websteder til en berygtet hacker. Som du kunne forvente, bad jeg min vært om en sikkerhedskopi, men der var ingen! ManageWP tilbyder dig en månedlig cloud-backup gratis! Du kan få premium backup-tilføjelsen til en ekstra $ 2 bucks / site / måned, der følger med klon-funktionen.

Få en gratis sikkerhedskontrol for at se malware tidligt på

Malware kan aldrig være godt for dit websted. Nope Nope Nopety Nope. Du kan scanne dine websteder for malware med et enkelt klik. Hvor suave?

Præstationskontrol

Sidehastighed er en stor rangeringsfaktor i dag. Her er aftalen: Folk hader absolut langsomme websteder. Google straffer også langsomme websteder. En performancekontrol en gang imellem viser dig, hvad der er ødelagt, og hvordan du løser det.

Og for et mindre gebyr på kun $ 1 / site / month kan du holde styr på din SEO-placering. Du kan se, hvordan dine SEO-nøgleord fungerer, opdage dine konkurrenter og meget lettere.

Uptime Monitor

Hvis du er WordPress-temaudvikler, drejer din virksomhed sig om demosider. Når dine demosider går offline, begynder du at tabe penge. Men du behøver ikke at være WordPress-temaudvikler for at miste penge, når et websted går offline.

ManageWP tilbyder dig Uptime Monitor, så du ved, hvornår dit websted er nede. Du kan få meddelelser via e-mail, SMS eller Slack, så yay! Denne funktion er et premium addon, der koster kun $ 1 / site / month. Der er et bundt på $ 25 / mo, der dækker op til 100 websteder, så vælg et, der fungerer til din virksomhed.

Klientrapporter: Hvis din webstedsvedligeholdelsesvirksomhed involverer afsendelse af rapporter til dine klienter, er du enig i, at det kan være en helluva-opgave at oprette rapporter, der fejer klienter fra deres fødder. ManageWP forstår dette alt for godt, og derfor tilbyder de et rapportgenereringsværktøj med ét klik, der er ret livredder.

White Label ManageWP

Dine klienter behøver ikke vide, at du bruger plug-in ManageWP Worker på deres websteder; Du kan helt omdøbe plugin eller helt skjule det faktum, at du bruger ManageWP til at holde deres websteder i god stand. Dette betyder, at du helt kan merke din vedligeholdelsesvirksomhed uden at svække sved.

Samarbejde

Har et team, der udfører alt det beskidte arbejde? Fantastisk, du kan nemt samarbejde med andre uden nogensinde at afsløre din ManageWP-adgangskode. Dette betyder, at du kan arbejde med samarbejdspartnere og endda tillade klienter at redigere visse ting uden risikoen for at miste dit hårde arbejde. Tilføjelse af samarbejdspartnere er lige så let som cirkel.

Google Analytics-integration

Hvad er et WordPress-styringsværktøj, der ikke hjælper dig med at holde styr på din trafik? ManageWP tilbyder dig Google Analytics-integration, hvilket betyder, at du kan se din trafikstatistik direkte fra dit ManageWP-kontrolpanel. Du kan tilføje så mange Google Analytics-konti, som du ønsker.

Vedligeholdelsestilstand

Brug for at optimere databaser eller udføre et hvilket som helst antal vedligeholdelsesopgaver på dine WordPress-websteder, leveres ManageWP med dedikeret vedligeholdelsestilstand komplet med to forhåndsskabeloner. Du har smukke “Vedligeholdelses” og “Kommer snart” skabeloner, der er lette at tilpasse og starte.

Kommentarstyring

Moderering af kommentarer kan tage en vejafgift, hvis du administrerer et par websteder. Ikke desto mindre er spam frygtelig og skal gå. ManageWP WordPress-styringsværktøj hjælper dig med at tage tyren ved hornene, så længe kommenteringsmodereringen går. Med et enkelt klik kan du rense spam på tværs af et stort netværk af websteder som en superhuman.

Kodestykker

Hvis du elsker at grave i kode for at ændre plugin-indstillinger, eliminere dashboard-widgets og generelt være fantastisk, vil du helt sikkert elske denne funktion. Kodestykket giver dig mulighed for at skrive din egen PHP-kode og udføre den på én gang på tværs af flere netværk. Du kan slette eller gemme en historie med dine kodestykker.

Sårbare plugins? Intet problem

Takket være WPScan sårbarhedsdatabase kan du straks se sårbare plugins på dine websteder, hvilket giver dig muligheden for at gribe ind, før det uundgåelige sker. Sårbare plugins er dårlige, men ManageWP har din ryg.

InfiniteWP-funktioner

InfiniteWP-funktioner

Lad os nu se, hvordan InfiniteWP stabler op mod ManageWP med hensyn til funktioner. Tilbyder de det, der skal til for at blive det bedre WordPress-styringsværktøj? Lad os grave dig ind.

Nem opsætning

Selvom installation af InfiniteWP WordPress-styringsværktøj ikke er så ligetil som at installere ManageWP, er det let at hacke. Bare installer InfiniteWP-værktøjet og InfiniteWP Client Plugin på dit websted, link de to og Voila! – du er god til at gå. Processen er superduper let, vi forventer ikke, at du får problemer.

En master login

Efter min mening er ManageWP Orion smuk, men det giver dig ikke et fugleperspektiv af dine websteder, som InfiniteWP gør. Faktisk skal du muligvis aldrig bruge WordPress-betjeningspanelet nogensinde igen. Håndtering af dine WordPress-websteder ved hjælp af dette WordPress-styringsværktøj er ren lykke.

Hurtige handlinger

Sikkerhedskopiering af dine websteder, åbning af dit WordPress-dashboard, skrivning af nye indlæg, redigering af webstedsdetaljer og gemning af webstedsspecifikke links / noter blandt andre ting er bare et hover væk. Du kan virkelig spare en masse tid, da alt hvad du skal gøre er at holde musen over dit websted, pege og klikke.

Webstedsoversigt

Intet andet WordPress-styringsværktøj, ikke engang ManageWP, giver dig et nøjagtigt og detaljeret billede af dine WordPress-websteder som InfiniteWP. Igen, bare ved at holde musen hen over dit websted, kan du se alle tilgængelige sikkerhedskopier, opdateringer, WordPress-version, serverinfo og så meget mere.

Et-klik-opdatering

At opdatere dine plugins, temaer og WordPress-kernen ved hjælp af InfiniteWP WordPress-styringsværktøjet er virkelig en glæde. Når du logger ind på dit self-hostede InfiniteWP-betjeningspanel, ser du en “Opdater alle” -knappen ved siden af ​​dit websted, der gør netop det. Du kan endda skjule alle plugins eller temaer, som du aldrig ønsker at opdatere nogensinde.

Forbedret sikkerhed

Når vi taler om selvhosting, lever InfiniteWP på din egen hosting-server, hvilket betyder, at du har total kontrol over dine WordPress-websteder. I modsætning til ManageWP behøver du ikke dele data eller stole på dine loginoplysninger med en tredjepart. Bare integrer InfiniteWP med dit WordPress-sted, og oplev et WordPress-styringsværktøj som intet andet.

Backup og genskab

ManageWP tilbyder dig en månedlig sikkerhedskopi med deres gratis plan. InfiniteWP tilbyder dig ubegrænsede sikkerhedskopier. Og vi taler om fulde sikkerhedskopier på websitet, der inkluderer dine databaser og filer. Backupfunktionen leveres med fantastiske muligheder, herunder muligheden for at optimere dine tabeller, ekskludere filer og mapper og så meget mere. Gendannelse af en sikkerhedskopi er et spørgsmål om hover, peg og klik.

Nem plugin & temastyring

Kontroller, hvilke plugins eller temaer der er installeret på alle dine WordPress-websteder, eller installer nye på tværs af flere WordPress-websteder med et enkelt klik. Dette betyder, at du ikke behøver at installere dine starttemaer og plugin på flere sider individuelt, hvilket sparer en masse tid.

Gratis for livet

Dette er sandsynligvis den bedste funktion til begge WordPress-styringsværktøjer. De er begge gratis at bruge på et ubegrænset antal sider. Du har dog brug for et par premium-tilføjelser, hvis du har brug for mere funktionalitet. Til sammenligning har InfiniteWP premium-tilføjelser så meget mere at tilbyde end ManageWP’er, og vi skal se dette i vores næste afsnit.

Skriv indlæg

Du kan skrive og offentliggøre indlæg til flere WordPress-websteder direkte fra InfiniteWP, en funktion, der ikke findes i ManageWP. Se hvorfor vi sagde, at du måske aldrig bliver nødt til at bruge WordPress-betjeningspanelet nogensinde igen?

Regelmæssige opdateringer

Vi elsker alle vækst, vi elsker alle fremskridt, mere hvis vi er en del af det. Før jeg var færdig med at skrive dette indlæg, opdaterede InfinteWP deres dashboard og InfiniteWP Client-plugin. Disse fyre betyder forretning, hvorfor de opdaterer dette WordPress-styringsværktøj med nye funktioner, fejlrettelser og så meget mere. Hvis du er tilbøjelig, kan du deltage i betatestprogrammet.

Kunde orienteret

Hvis du kigger ind i InfiniteWP-betjeningspanelet, får du hurtigt en fornemmelse af, at disse fyre sætter meget fokus på dig. De tilbyder dig en nem måde at rapportere problemer såvel som et komplet forum, hvor du kan indsende dine ideer. Det er fra disse ideer InfiniteWP henter de fleste af sine bedste funktioner.

Bedømmelse: Med hensyn til funktioner tilbyder ManageWP flere funktioner gratis sammenlignet med InfiniteWP. Alligevel er de kernefunktioner, du har brug for for at administrere flere websteder, gratis i begge værktøjer. Med hensyn til det samlede funktionstilbud (gratis og premium) overgår InfiniteWP ManageWP.

Prissætning: InfinteWP vs ManageWP

Der har været en masse debat om prisfastsættelsesmodeller vedtaget af hvert WordPress-styringsværktøj. Den grundlæggende plan er gratis for begge værktøjer, men de reelle udgifter kan hurtigt løbe op, når du introducerer premium addons.

Administrer WP-prissætning

ManageWP tilbyder en trinvis prisfastsættelsesmodel i den forstand, at jo flere websteder du har, desto mere betaler du, selvom priserne for premium-tilføjelser varierer mellem $ 1 og $ 2 dollars. Ideen bag prisfastsættelsen er, at du muligvis ikke har brug for de samme tilføjelser for hvert websted, du administrerer, hvilket giver dig fleksibilitet til at justere gebyrerne per sted baseret på det, du bruger. Så hvis du bruger de maksimalt 25 websteder, der er tilladt i en freelancer-prisplan og køber alle dine tilføjelser pr. Websted, betaler du ikke mere end $ 200 dollars om måneden.

Imidlertid tilbyder Manage WP bundlede pakker til agenturer med over 25 websteder. Hvis du kommer til agenturets bundt, betaler du mellem $ 150 og $ 225 dollars om måneden for alle premium-tilføjelser. Bemærk, at pakkepakkerne dækker op til 100 websteder.

InfiniteWP-prissætning

InfiniteWP tilbyder en mere standardiseret prisordning. Den gratis plan dækker ubegrænsede websteder, ligesom ManageWP, og skibe med de funktioner, vi har skitseret ovenfor. Hvis du har brug for premium-tilføjelserne, betaler du mellem $ 147 og $ 647 bucks om året.

Lad mig uddybe det. Starter-pakken, der koster $ 147 bucks om året, understøtter op til 10 websteder, 1-3 dages e-mail-support og 22 tilføjelser værd $ 2576. Enterprise-planen, der koster $ 647 bukke pr. År, understøtter ubegrænsede websteder, InfiniteWP for hold, 22 tilføjelser og prioriteret e-mail-support.

Til sammenligning tilbyder InfiniteWP flere premium addons end ManageWP. Vi taler om tilføjelser såsom en ødelagt linkchecker, iThemes Security, 2-faktorgodkendelse, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner og en fil uploader blandt andre.

Hvis du har 25 websteder, betaler du $ 347 dollars pr. År, og dette inkluderer 22 tilføjelser og 1 dages e-mail-support. Hvis du har mere end 25 websteder, siger du er et agentur, har du det bedre med agenturplanen, der koster $ 447 bukke pr. År. Denne pakke leveres med alle addons og prioriteret support.

Dom: Med hensyn til prissætning slår InfiniteWP ManageWP ti nul. For omkring $ 37 dollars om måneden får du agenturplanen, der sendes med 22 tilføjelser og ubegrænsede websteder. Agenturets plan på ManageWP koster mellem $ 150 og $ 225 bucks om måneden, leveres med 7 tilføjelser og understøtter op til 100 websteder.

Support: InfiniteWP vs ManageWP

Lad os nu se, hvordan hvert selskab messer i supportafdelingen. Du ved, du kan fortælle så meget om en virksomhed afhængigt af den værdi, de lægger ved at støtte kundegrundlaget.

AdministrerWP-support

ManageWP har en stor supportafdeling. De tilbyder en detaljeret brugervejledning der beskriver alt fra installation til funktioner og fejlfinding blandt andet. Der er generelle og ofte stillede spørgsmål om salg, der dækker de fleste af de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du nemt kontakte supportteamet.

InfiniteWP Support

At løbe ind i problemer er uundgåeligt, uanset om du er en begynder eller en professionel WordPresser. InfiniteWP lavet er utroligt nemt at finde hjælp, når du sidder fast. Derfor tilbyder en “Hjælp” -fane i administrationsdashboardet, hvilket gør det nemt at rapportere problemer.

Derudover gør de det nemt for brugerne at kontakte via deres hjemmeside hvad med en fane “Support”, der klæber til din browser. Derudover har de en fuldgyldig supportforum hvor brugere kan indsende problemer samt deltage i diskussion med andre brugere. Det er overflødigt at sige, at foraene er ganske populære med mange emner.

Dom: Begge WordPress-styringsværktøjer tilbyder tilstrækkelig support, men din oplevelse afhænger af alvorligheden af ​​dit problem, så kun du kan den ultimative dommer her.

Sådan opsættes et WordPress-styringsværktøj

I dette afsnit går vi igennem processen med installation af InfiniteWP og ManageWP, så du kan installere dit valg WordPress-styringsværktøj uden at bryde en sved. Husk, at begge værktøjer er gratis og relativt lette at installere, selvom du er nybegynder. Lad os begynde med ManageWP.

Sådan installeres ManageWP

Opsætning af ManageWP er glat sejlads hele vejen. Bare gå over til ManageWP.com og tilmeld dig ved hjælp af din e-mail:

ManageWP - WordPress-styringsværktøj

Når du har tilmeldt dig, chiller du et par sekunder, før du ledes til den næste skærm, så du kan tilføje dine personlige oplysninger:

ManageWP wordpress management tool

Efter at have givet dine detaljer, er du klar til det næste trin; tilføjelse af dit allerførste websted til ManageWP. Udfyld blot feltet og klik på knappen “Tilføj websted”:

AdministrerWP WordPress-styringsværktøj

Næste trin involverer at linke dit websted til ManageWP. Dette betyder simpelthen at installere ManageWP Worker-plugin på det websted, du tilføjede i det forrige trin. Her kan du vælge at installere plugin manuelt eller automatisk via ManageWP. Du vælger sidstnævnte, da det er hurtigere:

AdministrerWP WordPress-styringsværktøj

Hvis alt går godt, skal du se den sidste skærm som vist nedenfor. Her kan du vælge at tilføje et andet websted eller gå til dit ManageWP-dashboard:

AdministrerWP WordPress-styringsværktøj

Da du kan tilføje flere websteder fra dashboardet, skal du klikke på knappen “Gå til dashboard” for at starte dit dashboard:

AdministrerWP WordPress-styringsværktøj

Som du kan se, ser dit ManageWP-dashboard smukt ud. Aktivering af enhver funktion er ligetil, bare peg og klik. Her kan du aktivere sikkerhedskopier, udføre ydelseskontrol, spore din trafik og meget mere.

Sådan installeres InfiniteWP

Det er også nemt at installere InfiniteWP WordPress-styringsværktøjet, men processen involverer flere trin end ManageWP. Alt i alt er det så let, at vi ikke forventer, at du får problemer. Bare gå til InfiniteWP.com og indtast din e-mail som vist nedenfor:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Derefter omdirigeres du til en side, der skitserer hele installationsprocessen. Trin én involverer download af InfiniteWP Admin Panel installationsprogram plugin:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Log derefter på dit WordPress admin-dashboard og installer InfiniteWP-installationsprogrammet. Hvis dette er din første gang, du installerer et plugin, skal du bare navigere til Plugins -> Tilføj nyt:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Upload, installer og aktiver derefter plugin. Efter installation og aktivering af plugin, skal du se underretningen vist nedenfor. Klik på knappen “Install InfiniteWP admin panel”:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Næste trin, vælg en mappe til installation af InfiniteWP-administra- tionspanelet. Det kan være en hvilken som helst mappe, men hvis du bruger en eksisterende mappe, overskrives indholdet. Vælg standard IWP-mappen, og klik på knappen “Download & installer”. Du kan også vælge at slette plugin efter installation af admin-panelet:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

De følgende trin er ret ligetil. (1) Accepter licensaftalen, (2) bekræft dine databaseoplysninger (du behøver ikke ændre noget her, medmindre du ved, hvad du laver), (3) oprette dine loginoplysninger, og du er færdig:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Klik derefter på knappen “Åbn administrationspanel” og log ind med detaljer, du oprettede for at få adgang til dit nyoprettede adminpanel:

InfiniteWP WordPress-styringsværktøj

Som du kan se, er instrumentbrættet rent og let at bruge. Alt hvad du har brug for for at administrere pop-ups på dit websted, når du holder musepekeren over dit websted i sidebjælken.

Hvilket styringssystem er bedst?

Så hvad er bedst? Vi stemmer, det er uafgjort! Håndtering af flere WordPress-websteder behøver ikke længere være en udfordring med hverken InfiniteWP eller ManageWP. Begge værktøjer er gratis at bruge, men prisen på premium-tilføjelser kan hurtigt stables, hvis du ikke er forsigtig, så bare sørg for at holde styr på, hvad du har brug for, og hvad du ikke har. Og som med ethvert plugin, tema eller service, skal du sørge for at vælge det værktøj, der fungerer for dig og din virksomhed.

Baserer dit valg på personlig smag og de detaljer, vi skitserer i dette indlæg, hvilket WordPress-styringsværktøj vil vælge? Mellem ManageWP og InfiniteWP, som stjæler dagen for dig? Fortæl os det i kommentarerne. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map