Hurtig hosting til WordPress Fra svinghjul

Godt nytår alle sammen! Vi er glade for at se dig igen, og vi ønskede at starte det nye år med det samme – med en fantastisk hosting-gave fra vores venner på Flywheel! Nu er et fantastisk tidspunkt at starte en ny blog og administreret WordPress-hosting fra Flywheel gør det nemt for dig at fokusere på at skabe kvalitetsindhold i stedet for at styre din server. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad der præcist gør svinghjulet så fantastisk!


Svinghjul er rangeret i top 5% af webhostene, hvilket virkelig ikke burde være en overraskelse. De er fantastiske. Ikke kun er de WordPress-eksperter, men de tilbyder også fantastiske funktioner som iscenesættelse, gratis migrationer, indbygget cache, sftp-adgang, malware-overvågning, auto-backup, fantastisk support og mere!

Hvad du har brug for i en vært (tip: Svinghjul har det hele)

Flywheel er en stor webhost, der tilbyder administreret WordPress-hosting til nye bloggere, erfarne udviklere og freelance-designere. De er fantastiske af så mange grunde til, at vi muligvis ikke kunne dække dem alle i et indlæg, men her er nogle af de største grunde til, at de rocker!

1. Let og brugervenligt

let

At have en hostingplatform, der er let for dig at arbejde med, er meget vigtigt – og svinghjulet er så let, som det bliver. De tilbyder fantastiske funktioner til gør-det-selv-brugere samt fantastiske muligheder, der er specielt beregnet til webudviklere (som muligheden for at opbygge et websted i et iscenesættelsesområde uden omkostninger, og derefter overføre webstedet og fakturere til din klient, når du går live ).

En del af det, der gør svinghjulet så let at bruge er det faktum, at de er en administreret WordPress vært. Dette betyder, at de håndterer installation og styring af WordPress på din server, så alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig en plan og pege over dit domænenavn (som du kan hente fra NameCheap eller GoDaddy).

Migrations er også gjort enkle med svinghjul, da de gør det tunge løft for dig, gratis. Udfyld blot migreringsformularen, og deres WordPress-mestre kommer i gang. De kopierer dit websted og flytter det derefter til svinghjulet, alt hvad du skal gøre er at vælge en hostingplan.

Når du er konfigureret, kan du teste nye webdesign og plugins ved hjælp af Flywheels indbyggede mellemstationer sites. Bare aktiver dit iscenesættelseswebsted, og du kan problemfrit (og uden problemer) kopiere dit live-site til test. Når du er færdig, er det lige så let at importere ændringer fra dit iscenesættelsesområde til dit live-site som et enkelt klik på en knap.

Og hvis du overhovedet har spørgsmål, kan du altid nå ud til svinghjulet support hold. Indsend en billet via e-mail 24/7. Eller hvis du hellere vil tale med en, kan du ringe dem eller starte en live-chat med en venlig rep mandag til fredag ​​(kl. 21 til kl. 17 i CDT). Svinghjul tilbyder en af ​​de hurtigste responstider blandt værter, og deres team er trænet i alt, hvad WordPress-hosting er relateret, så du kan få den hjælp, du har brug for hurtigt.

2. Hurtig hosting

hurtig

Vi fortsætter med at øge webstedets hastighed, og hvor vigtige førsteindtryk der er på nettet, så det er vigtigt, at din webhost kan tjene dit websted hurtigt. Nye læsere ønsker ikke at vente 10 sekunder på, at din snavs, billige vært skal indlæses. Så gør dig selv en tjeneste og invester lidt i en stor administreret vært som svinghjul. De bruger indbygget caching på serversiden for at holde dit websted kørende hurtigt (kræves ingen ekstra plugins)

Så hvordan holder de deres kundes websteder så hurtigt? Svinghjul sætter hver deres fantastiske planer op Virtuelle private servere (VPS), som er langt bedre end nogen delt mulighed, du måske finder andre steder. Hvorfor er VPS så meget bedre end delt? Det er let skalerbart for din virksomhed, tilbyder mere privatliv og sikkerhed og giver dig adgang til flere ressourcer, så dit websted vil fungere bedre. Den eneste grund til, at nogle bloggere vælger delt hosting frem for VPS, er at undgå at skulle administrere deres egen server. Men med svinghjul kan du få alle fordelene ved en VPS fra en velkendt administreret WordPress-vært, der vil tage sig af dine servere til dig.

Svinghjulet udnytter også 10 serverplaceringer, så du kan vælge et sted, der er tættest på kilden til din trafik. På denne måde indlæses dit websted endnu hurtigere for størstedelen af ​​dine læsere (dvs. hvis de fleste af dine læsere kommer fra Østeuropa, er Londons datacenter sandsynligvis det bedste valg).

Men hvis du virkelig ønsker at fremskynde dit websted, tilbyder Flywheel en præmie CDN tilføjelse kan du være interesseret i. Ved at opgradere til dette vil Flywheel sikre, at dine læsere over hele kloden får vist cache-billeder, der er gemt på de servere, der er tættest på dem. Og da de er en af ​​de førende inden for deres branche, ved du, at dine besøgende fra Shanghai til Syracuse ser dine sider i skævhastighed.

3. Sikre WordPress-websteder

sikker

Du har sandsynligvis ikke tid til at fokusere på ethvert aspekt af WordPress-sikkerhedspraksis, hvorfor en god vært kommer godt med. Svinghjul hjælper dig med at beskytte dine websteder med et par indbyggede funktioner, du helt sikkert vil elske.

Den første og mest åbenlyse sikkerhedsfunktion er administrerede WordPress-opdateringer. En af de mange fordele ved administreret WordPress-hosting er, at du aldrig glemmer at opdatere din kerneinstallation nogensinde igen. For at sikre et sikkert webmiljø holder Flywheel dit websted opdateret med hver nye WordPress-udgivelse.

Automatiske sikkerhedskopier betyder, at du ikke behøver at huske at manuelt lave en kopi af din database. Svinghjul gør det for dig automatisk hver eneste nat. Men du har også muligheden for at logge ind på din konto og køre din egen sikkerhedskopi, når som helst du ønsker det. Hvis du nogensinde har brug for at trække dig tilbage på dit websted ved hjælp af en af ​​dine sikkerhedskopifiler, er det lige så let som at klikke på en knap.

Hacker-fri sikkerhed er et af svinghjulslogoer. De håndhæver stærke adgangskoder for hver klient / bruger, begrænse loginforsøg at afskære angreb fra brute force og anvende intelligent IP-blokering (hvilket betyder, at når en IP-adresse er fanget og prøver at være slem, er de blokeret fra alle andre svinghjulsteder).

Plus de har samarbejdet med Sucuri, en førende WordPress sikkerhedsekspert, der tilbyder top notch Malware-scanning uden ekstra omkostninger. Så alt dette plus din egen implementering af et par grundlæggende sikkerhedsprotokoller (regelmæssige ændringer af adgangskode, installation af plugins og temaer fra velrenommerede kilder osv.) Betyder, at dit websted på Flywheel kører sikkert og forsvarligt.

4. Ekstraudstyr

ekstramateriale

Som vi sagde før, er der mange grunde til, at svinghjul er en fantastisk hostingindstilling, og de tilbyder en masse ekstra funktioner, som du helt sikkert vil elske. En af dem er en imponerende 100% oppetid. En god vært skal være sikker på deres evne til at holde dit websted (er) kørende, og mange viser en garanti på 99,99% eller 100% oppetid, hvilket betyder, at dit websted kun nogensinde skal “gå ned” på grund af servervedligeholdelse (som normalt kun tager en få minutter, og udføres om natten om natten, når du sandsynligvis alligevel har lidt eller ingen trafik). Svinghjul er en vært, du kan stole på for at holde dine websteder i gang, og de har vist sig at have 100% oppetid måned efter måned.

De har også ingen overdrev, nogensinde. Den plan, du tilmelder dig, er hvad du betaler for, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dit websted blev vist i et Buzzfeed-indlæg. Kørsel i trafik resulterer ikke i latterlige overskridelser som nogle delte hostingplaner. Når dit websteds popularitet vokser, gør Flywheel det imidlertid let at skalere op til en større plan, der matcher dine ressourcebehov.

Og den sidste seje funktion, vi vil have dig til at vide om, er det faktum, at svinghjul tilbyder et nyttigt eBooks kollektion. Som online-forretningsejer eller blogger-ekstraordinær skal du altid lære at holde sig foran konkurrencen og holde din læser eller kundebase vokser. Svinghjul ved lige hvor vigtigt det er, og derfor frigøres de regelmæssigt nyttige e-bøger (GRATIS), som enhver kan downloade for at blive bedre på deres håndværk.

Svinghjul i naturen

Så vi har delt, hvorfor du måske ønsker at bruge Flywheel selv, men hvad synes faktiske kunder om Flywheels administrerede WordPress-hosting? Når jeg ser, at svinghjul er rangeret som nr. 1 for klientlykke, synes jeg det er sikkert at sige, at folk elsker dem. Her er et par rigtige kundeanmeldelser:

svinghjul-tweets

Over til dig

Hvis du vil lære mere, er det bare at gå over og tjekke Flywheels websted, hvor du kan læse artikler og se videoer om alt, hvad de har at tilbyde (som globalisering, bulkplaner, PayPal-integration, logfiler, tilføjelser og mere).

Svinghjul Administreret WordPress Hosting

Så hvad synes du om svinghjul? Vi ville elske, at du deler dinFlywheel-oplevelse med vores andre læsere. Eller har du spørgsmål, som vi kan svare på for dig? Bare lad os en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map