GoDaddy WordPress Hosting Review og Guide

GoDaddy WordPress Managed Hosting Review

Sidste gang jeg foretog en dybdegående analyse på Cloudways, er det nu på vej til GoDaddy WordPress Managed Hosting-service, og hvordan den stabler op mod konkurrencen. I denne artikel vil jeg vise dig detaljerne om GoDaddy’s service inklusive det gode og det dårlige.


GoDaddy har en service for alle, det være sig en enkelt blogbruger, et udviklerbureau, et magasin eller en appskaber, de ser ud til at have alt dækket, men lad ikke det grimme dig til at tro, at alt er solskin. Det er ikke. I dag vil jeg vise dig fordele og ulemper ved deres tilbud til WordPress-markedet.

GoDaddy WordPress Hosting Planer

WordPress-planer er opdelt i 4 typer, Basic, Deluxe, Ultimate og Developer hvor udviklerplanen er den eneste, der har 5 domænegrænse. Ved første øjekast synes alle planerne meget overkommelige, og de er virkelig – især med vores special $ 1 WordPress Hosting promo. Husk bare at tage højde for, at salgsfremmende rabat kun gælder for 36-måneders kontrakter. Jo kortere periode du vælger, desto mindre får du en rabat.

Planerne virker temmelig ligetil, men jeg vil komme nærmere ind på detaljerne senere. Den plan, jeg har til gennemgang, er Deluxe, som giver dig mulighed for at gøre en Et-klik-iscenesættelsessted som en dejlig bonus og har tilstrækkelig lagerplads til, hvad det koster. Jeg vil bemærke, at e-mail-konti ikke er inkluderet (overhovedet) med WordPress-planer, men du kan tilføje professionelle e-mail-konti fra GoDaddy mod et ekstra gebyr (planerne starter ved $ 2,99 / mo).

First off – Jeg vil prøve at importere mit benchmark-sted, det, du så i min tidligere Cloudways-hostinganmeldelse.

Grænsefladen er så let som cirkel. Det er så let, at det er svært at lave en fejl.

Når du har angivet loginoplysningerne til webstedet, vil GoDaddy gå videre og installere et specielt plugin, der tager sig af den faktiske migrering, processen flyder så let, at jeg føler mig fristet til at anbefale denne service til alle, der ikke forstår noget om hosting og vil bare migrere et websted uden at skulle betale en enkelt times teknisk support.

Når overgangen er færdig, bliver du mødt med dette smukke konstruerede panel.

GoDaddy WordPress-panelet er smukt, det giver jeg dem, at det ikke er at benægte det, det er let at læse, let at arbejde med og ekstremt brugervenligt. Den vigtigste webstedspræstation er en dejlig analyse i realtid af status på dit websted. Det flyder, og det er let at forstå, planoplysningerne ses let i øverste højre hjørne, og der er et dejligt topvindue, der viser status for aktuelle opdateringer.

Tilføjet GoDaddy Hosting-funktioner

Hvis du lige har importeret dit websted, kan du klone det eller kopiere det til at arbejde i et andet med den praktiske klonefunktion.

Du kan også sikre dit websted med det tilføjede GoDaddy SSL muligheder.

GoDaddy så ikke ud til at indhente den aktuelle bølge af gratis certifikater der tilbydes via Comodo og Let’s Encrypt på flere hostingtjenester. I stedet foretrækker GoDaddy at markedsføre deres egne premium SSL-indstillinger, skønt du manuelt kan tilføje et gratis SSL-certifikat på egen hånd. Efter lidt research fandt jeg dette forumindlæg hvor brugerne bestemte, at det er muligt at bruge Let’s Encrypt med GoDaddy Managed WordPress-hosting, men kun på planer, der inkluderer SSH-adgang (så Basic-brugere er heldige).

Dette er en dårlig ting, fordi GoDaddy-kontrolpanelet lader dig ikke kontrollere dit domæne, købe dit eget certifikat eller importere det, du har. Du er nødt til at håndtere certifikaterne via deres interface til deres priser, som tilstrækkeligt at sige er alt for høje til at være et godt valg for langt de fleste nye WordPress-brugere.

Så bortset fra at skulle købe et meget dyrt certifikat til SSL, er tjenesten for det meste håndterbar, ikke? Nå, for nye WordPress-brugere Ja. Men for avancerede brugere ville du tage fejl, da der ikke er nogen måde at ændre det aktuelle domæne, når du importerer dit websted, medmindre du køber et brugerdefineret domæne fra GoDaddy!

Som du kan se fra skærmbillederne, når du migrerer dit websted, bruger GoDaddy brugerdefinerede plugins til at vedligeholde det, og webstedet får domænemodifikationen gråtonet for at forhindre dig i at håndtere dette fra wordpress.

Dette kan skabe et reelt problem, som du kan se, da tjenesten er meget overkommelig, men dit websted er bundet til GoDaddy-tjenester som domæne- og SSL-certifikater. På dette tidspunkt ville jeg bare oprette et nyt websted med mit brugerdefinerede domæne og derefter uploade min sikkerhedskopi, da importfunktionen blokerer for mit websted for yderligere ændringer, medmindre jeg betaler mere.

Installation af et WordPress-websted fra Scratch

Installation af et websted fra bunden er meget let og GoDaddy vil advare dig om, at du skal opdatere din DNS manuelt. Dette er fantastisk bortset fra det faktum, at den rapporterede IP er forkert. Når webstedet er installeret, vil den rapporterede IP i hovedpanelet være anderledes, følg denne IP i stedet.

Du har tilbudt valget om at installere webstedet på Nordamerika Datacenter eller Europa.

Før webstedet oprettes, beder GoDaddy om dine nye legitimationsoplysninger.

Dette var virkelig lovende. Hele processen var superenkelig, og jeg havde tro på, at installation af et websted fra bunden kunne afvise, hvad der mangler i importfunktionen, men desværre… Jeg tog fejl igen.

Når webstedet er oprettet, er vi tilbage til begyndelsen. Hovedpanelet.

Den første ting, du bemærker, er, at der overhovedet ikke er nogen indikation af, at du kan ændre filerne i dit nyoprettede WordPress. Der er ingen importfunktion, ingen gendannelsesfunktion og vigtigst af alt ingen filhåndtering.

Selvom dette er helt okay for nye WordPress-brugere eller blogs, kan dette være dårlige nyheder for avancerede WordPress-brugere, der ønsker at tilpasse deres WordPress-installation. Jeg prøvede at manuelt oprette forbindelse via FTP, men der er ingen – GoDaddy WordPress-hosting understøtter kun SFTP-funktionalitet til at uploade dine egne filer. Selvom dette muligvis lyder lidt upraktisk i starten, da SFTP kan være langsommere end normal FTP, er det det mere sikre (en efter WPExplorer’s mening bedre) valg til at oprette forbindelse til dit WordPress-sted.

Det var ikke svært at udføre en gendannelse af databasen, da jeg havde adgang til phpmyadmin, og importfunktionen fungerede fint. Men så snart jeg prøvede at slette og uploade mine egne WordPress-filer, fik jeg følgende fejl.

Der er nogle filer i WP Core, der er låst fra at blive slettet – hvilket er fantastisk til nye WordPress-brugere. Dette er en indbygget funktion for at være sikker på, at du ikke roterer dit WordPress-websted ved et uheld. Men jeg vil gerne minde dig om, at dette er vores WordPress-konto, og jeg har adgang til SFTP gennem legitimationsoplysninger, der allerede er leveret inde i panelet. Det faktum, at GoDaddy låser visse WordPress-filer fra brugere, kan være besværligt for seriøse udviklere.

Dette betyder, at du ikke vil være i stand til at gendanne personlige sikkerhedskopier af din WordPress-installation (sammen med at kontrollere dine egne domæner og certifikater), og det er nogle triste nyheder.

Til hele processen med benchmarking af GoDaddy måtte jeg importer min benchmark-side og brug bare den temp-http-adresse, som GoDaddy giver. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen måde at importere dit eget websted ved hjælp af dit eget domæne bortset fra at importere det fra en anden vært og overgive din domænekontrol til GoDaddy.

GoDaddy Hosting-ydeevne

Lad os tale om præstation. En hel runde på 10 test viser, at præstationen er fair fra Dallas, går i hals og nakke med hvad jeg har fået i Cloudways benchmarking fra Dallas.

Fra Australien er ydelsen også meget god.

En fuld test på GTMetrix viser, at ydeevnen kunne være bedre, selv i cachefronten.

En ting at overveje her er, at GoDaddy allerede bruger en cache-mekanisme leveret af deres egne plugins, som er installeret på importtid så resultaterne er allerede cache. Det er tilstrækkeligt at sige, at cachen ikke er så god, hvis dette er resultatet.

Hvad jeg kunne lide

Jeg kunne godt lide kontrolpanelet, jeg kunne godt lide den måde, det flyder på, og hvordan interface er stylet. Det er super intuitivt og nemt at følge, og det er garanteret det en perfekt pasform til en WordPress newbie. Performance-fanen er en dejlig tilføjelse, og importprocessen er så ligetil, at jeg ønsker, at andre tjenester gør det samme. Backup- og iscenesættelsesfunktionen er også en dejlig bonus.

Hvad jeg ikke kunne lide

GoDaddy tillader ikke dig at ændre WordPress-kernefiler, dette betyder ingen brugerdefineret installation overhovedet og ingen brugerdefinerede uploads af dit websted. Der er ingen måde at konfigurere et brugerdefineret domæne og derefter uploade din sikkerhedskopi, det er bare ikke muligt. Der er heller ingen inkluderede e-mail-konti, så du bliver nødt til at bruge nogle ekstra kontanter for at tilføje det videre. Du kan se, at tjenesten er overkommelig, men de samlede omkostninger, når du fakturerer den tilføjede e-mail-tjeneste, skaber den samlede pris til GoDaddys konkurrenter.

Hvad jeg virkelig ikke kan stå imod er, at du ikke kan ændre dine egne filer, når de først er uploadet gennem GoDaddy Import-processen, eller du kan uploade din egen installation. Dette gør GoDaddy en dårlig pasform for udviklere eller avancerede WordPress-brugere.

Den eneste måde at importere dit websted er også via importindstillingen, og det låser domænet automatisk. Når dit websted er importeret, bliver du tvunget til at købe et domæne gennem GoDaddy.

Sidst men ikke mindst er du ikke i stand til let at bruge SSL-funktioner uden for GoDaddy. Dette gør brug af gratis eller brugerdefinerede certifikater vanskelige, hvis ikke umulige. Hvis du bruger GoDaddy, er dit bedste alternativ bare at bide kuglen og investere i et premium SSL-certifikat direkte fra GoDaddy eller afstå fra at bruge SSL helt.

Dette er bare for meget begrænsninger foregår for at GoDaddy skal sikre dig, at du er det betaler for disse ekstra tjenester, hvilket er ærligt, ganske halt i denne dag og alder. Ved at gå til GoDaddy-tjenesten mister du for meget kontrol over dit projekt, og det er bare ikke acceptabelt.

Afslutter

Generelt var GoDaddy WordPress-tjenesten overraskende, og jeg ville kun give den en 2 ud af 5. Efter min mening kan det lette og intuitive panel og den fine performance-fane ikke afbalancere det faktum, at det ikke tillader dig at importere dine egne sikkerhedskopier (eller endda få adgang til kerne WordPress-filer), det faktum, at du er tvunget til at migrere eller Køb et domæne fra goDaddy for at bruge dit websted, den manglende filhåndtering, manglende e-mail-funktionalitet og ingen mulighed for gratis certifikater.

Hele tjenesten føles lidt gimmicky, da den ser overkommelig ud, men i virkeligheden er du nødt til at investere flere penge for at få alle de funktioner, du har brug for. Troede, at det bestemt er et skridt op fra en grundlæggende delt hostingplan, Jeg vil mest anbefale GoDaddy WordPress-service til nye WordPress-brugere, der ikke er interesseret i den tekniske side af deres websted og er villige til at betale ekstra for ekstra tjenester.

Men hvad synes du? Har du prøvet GoDaddy’s WordPress-hosting? Eller måske vil du vide mere om, hvad vi tænkte om en bestemt funktion? Efterlad dine tanker, kommentarer og spørgsmål nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map