GoDaddy Administreret WordPress Hosting Review & Startup Guide

GoDaddy frigivet Administreret WordPress Hosting til nogle blandede anmeldelser. Men vi er her for at give dig et objektivt kig på, hvordan deres Managed WordPress Hosting-plan fungerer, og nogle af de funktioner, du finder, hvis du beslutter at prøve det.


Se WordPress Hosting Planer

Hvad administreret WordPress Hosting betyder for dig

Så du vil starte din egen blog, eller måske et websted til din virksomhed, eller en splashside til dit band – uanset hvad dine grunde er, har du taget et godt valg ved at vælge at køre dit websted på WordPress. Det er en af ​​de letteste og mest populære webstedsplatforme til rådighed. Du behøver ikke at være en designer eller en udvikler for at oprette dit eget websted. Men du har brug for hosting for at køre WordPress, og for at gøre livet lettere for dig selv Managed Hosting er vejen at gå.

Vi har skrevet før om, hvad du har brug for at vide om administreret WordPress-hosting, og hvordan man vælger det rigtige WordPress-hosting til dig, og den reelle fordel er, at du kan hvile let ved at vide, at din vært sørger for din WordPress-installation til dig. De installerer centrale WordPress-opdateringer, kontrollerer plugins for kompatibilitet og administrerer din sikkerhed.

Dette betyder ikke mere stress med at huske at opdatere din WordPress-installation, ikke mere at ødelægge dit websted takket være et skidt plugin og ikke mere at bo om natten og spekulerer på, om dit websted er åbenlyst sårbart overfor et hackangreb. Alt i alt betyder administreret WordPress-hosting mindre tid og energi, der bruges til at bekymre dig om vedligeholdelse af din installation, så du har mere tid til at arbejde på dit indhold.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting

GoDaddy gør alt, hvad vi lige har nævnt og mere. GoDaddy Managed WordPress Hosting-planer starter på kun $ 6,29 pr. Måned og giver dig pålidelige og automatiske WordPress-opdateringer, hastighedsforstærkende cache, en hjælpsom plugin-sortliste og sFTP & phpMyAdmin-adgang (hvis det er noget, du ved, hvordan man bruger, men for nybegynder er denne sidste funktion sandsynligvis ikke en, du vil bruge lige nu).

Når du køber en årlig administreret WordPress Hosting-plan fra GoDaddy, modtager du også en gratis domænenavn. Dette hjælper med at gøre opsætningen endnu nemmere. Da dit domænenavn også kommer fra din hostingudbyder er det ikke nødvendigt at henvise det til din server, hvilket sparer dig et par tidskrævende trin, når du opretter nye websteder. En anden tidsbesparelse er indbygget cache. Intet behov for tilføjede plugins eller planer – GoDaddys indbyggede cache hjælper ikke kun med at fremskynde dit websted og er endnu en funktion, som du ikke behøver at konfigurere dig selv.

En anden stor funktion er support i instrumentbrættet. Når du har konfigureret dit WordPress-sted, ser du en praktisk blå fane til højre for din skærm for “Feedback & Support.” Bare klik på fanen, og der åbnes en lightbox, hvor du kan søge i GoDaddy-vidensbasen, læse folks ideer til opdateringer og indsende dine egne supportbilletter og feedback. Denne fane findes på hver side af dit betjeningspanel, så hvis du støder på et problem eller tænker på en kreativ løsning, kan du sende en hurtig besked til GoDaddy.

GoDaddy Caching

Når du er logget ind på dit WordPress-sted, ser du en brugerværktøjslinje øverst på din side. Det er her GoDaddy har tilføjet et par nyttige hurtige links for at spare dig lidt tid. Først op, sletter Flush Cache-linket din cache, så du kan se alle temaændringer, du har foretaget live.

Denne værktøjslinje indeholder også et link til dine GoDaddy-indstillinger. Klik på dette link for at gå til din egen personlige GoDaddy-gateway, hvor du kan se snapshots af al din hosting-konto. Dette er et godt værktøj, hvis du planlægger at oprette masser af websteder på forskellige planer (f.eks. Hvis du er en webdesigner eller hvis du administrerer flere websteder), og det gør det nemt at finde dine SFTP- og databaseoplysninger, hvis du har brug for det.

GoDaddy-indstillinger

GoDaddy tilbyder også masser af andre gode funktioner med deres administrerede planer inklusive natlige sikkerhedskopier, Malware-scanninger, support 24/7 og nogle nyttige gratis annoncekreditter, som du kan bruge til at markedsføre dit helt nye websted. Sidebesøgsgrænser og lagerplads varierer med hvert planniveau, så bare sørg for, at når du køber en plan, vælger du den, der opfylder dine behov for trafik og dataniveau..

Den eneste funktion, som GoDaddy mangler, er multi-site. Der var spørgsmål om at tilføje multisite på deres Google+ side og om andre meddelelsesindlæg, da hosting’en først blev frigivet, men det ser ikke ud som om det er en funktion, der er tilføjet endnu. Men andet end det, de har alt, hvad de andre administrerede WordPress-værter har til en meget rimelig pris.

GoDaddy Support Test

Som en service til dig besluttede vi at prøve GoDaddy-supporten for os selv. Som en test gendte vi først permalinks på vores teststed for at sikre, at de var indstillet til at bruge postnavnet. Derefter gik vi til vores GoDaddy-indstillinger og klikkede på knappen Indstillinger for at hente vores SFTP og oprette forbindelse til vores server. Derefter slettede vi hele .htaccess-filen og erstattede den med et smiley-ansigt �� i det væsentlige at bryde webstedet med vilje for at se, om support kunne finde ud af det. Så nu, når vi opdaterede vores testside, så det sådan ud:

GoDaddy Support Test

Da vi indsendte vores billet der, var der en ventetid på 0 minutter for at ringe til support og en gennemsnitlig 5 timers ventetid på et e-mail-svar. Vi gik via e-mail-ruten.

GoDaddy Support Test Ticket

Vi endte med at vente på et svar, men efter 4 dage gav efter og besluttede at give deres supportteam et opkald. Efter en hurtig 1 minut vente en super hjælpsom tech øjeblikkeligt problemet og fik demo-websitet i gang! Så hvis du beslutter dig for GoDaddy som din vært, og du tilfældigvis løber ind i en ulempe, skal du sørge for at ringe til dem. Deres telefonstøtte er praktisk talt øjeblikkelig, supervenlig og meget effektiv. Så hvis du har et vigtigt spørgsmål, så sørg for at ringe, skal du ellers indsende en supportbillet.

Kom godt i gang

GoDaddy gør hele processen så let som muligt. Du behøver ikke engang at installere WordPress – fordi du har valgt en administreret WordPress-hostingplan, er den allerede blevet installeret til dig. Alt hvad du skal gøre er at opsætte dit websted.

Log først på din GoDaddy-konto. Du vil se en Web Hosting-veksling under fanen Produkter. Åbn det, og klik på Start-knappen for din nye hostingplan.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting: Start konto

Derefter skal du oprette dit websted eller migrere et websted, du allerede har oprettet. Til denne gennemgang valgte vi at opsætte et nyt sted, der viser dig alle de muligheder, GoDaddy har at tilbyde.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting: Opret dit websted

Når du vælger at oprette et nyt WordPress-sted, giver GoDaddy dig en hurtig formular til udfyldning. Du skulle allerede have købt et domænenavn til dit websted, og hvis du har købt det fra GoDaddy, skal du blot vælge det fra dropdown. Hvis du endnu ikke har et domæne, skal du bruge den midlertidige domæneindstilling (GoDaddy tildeler et tilfældigt iscenesættelsesdomænenavn, som du kan bruge). Tilføj derefter dine admin-kontooplysninger, og klik på Udfør.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting: Kontoopsætning

Så snart du klikker på den knap, begynder GoDaddy at arbejde med at oprette dit websted, og på få minutter eller mindre ser du dit splinterny dashboard.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting: WordPress Dashboard

Herfra har du to muligheder: enten klik på den store grønne Start-knappen til GoDaddy Quick Setup, eller upload og installer dit eget tema og plugins.

Valg af hurtig opsætning

GoDaddy gør det meget let for en nybegynder-bruger at få deres WordPress-webstedsopsætning. Du er bogstaveligt talt nødt til at følge anvisningerne og bruge de indstillinger, du har fået, og du får dit websted op på ingen tid overhovedet. Dette første trin er at klikke på den store grønne knap, vi nævnte før.

Den næste skærm, du ser, er det første trin til dit nye websted. Vælg en kategori, der bedst beskriver, hvilken type websted du bygger. Er det et personligt websted, alt om dig og dine interesser? Er det et mere professionelt websted til din virksomhed? Er det et galleri til din fotografering? Eller er det en standardblog? Klik bare på en af ​​indstillingerne.

GoDaddy Quick Setup: Vælg Site Type

Afhængigt af hvilken indstilling du valgte, vises forskellige temaer, som du kan vælge imellem. GoDaddy inkluderer disse gratis WordPress-temaer, der hjælper dig med at få din opsætning og kørsel. Hvis der ikke er en, du elsker, kan du altid bare vælge en til at få opsætning med nu og skifte til et premium WordPress-tema senere.

GoDaddy hurtig opsætning: Vælg et tema

Når du har valgt et tema, kan du begynde at tilføje noget indhold. GoDaddy giver dig grundlæggende indholdsmuligheder baseret på det tema, du valgte, og hvilke indstillinger dette tema har til rådighed (f.eks. En kontaktside eller galleriside). Udfyld Blog-sektionen med dit allerførste blogindlæg. Tilføj oplysninger om dig eller din virksomhed i afsnittet Om, der vil blive brugt på din om-side. Hvis du gerne vil have en kontaktside, skal du bare klikke på knappen Tilføj under kontakt og udfyld formularen med dine oplysninger. Hvis du gerne vil starte et galleri, er der også en mulighed for at tilføje dine første 3 billeder for at hjælpe dig i gang. Og til sidst kan du tilføje yderligere brugerdefinerede sider til alt andet, du måtte ønske at inkludere (som en medarbejderside, en missionerklæring eller noget andet). Når du er færdig, skal du klikke på knappen Publicer websted.

GoDaddy hurtig opsætning: Tilføj sider & indhold

Det næste skærmbillede, du ser, skal være sådan som dette:

GoDaddy hurtig opsætning: Færdig

Og du er færdig! Du har officielt et WordPress-websted drevet af GoDaddy. Klik på den blå knap for at se dit websted.

GoDaddy hurtig opsætning: Dit websted

Du vil sandsynligvis ændre dine permalink-indstillinger, ændre dine widgets og foretage andre justeringer til dit websted, før du deler det med andre. Når du tilføjer flere indlæg, kategorier, tags og sider, ender du med et indholdsrigt websted, som dine nye læsere vil elske.

GoDaddy hurtig opsætning: Dit websted med tweaks

Hvis hurtigopsætning ikke er noget for dig, hvis du har købt et premium WordPress-tema, du gerne vil bruge, af hvis du bare gerne vil se, hvordan du kommer i gang uden en installationsguide, hvis du fortsætter med at læse!

Standard WordPress opsætningsmulighed

Med GoDaddy Managed WordPress hosting kan du altid gå den mere traditionelle opsætningsrute. Når du har oprettet dit nye WordPress-websted, behøver du ikke at klikke på den store grønne knap, fristende som den er. I stedet kan du uploade dit eget WordPress-tema og plugins (ved at være opmærksom på, at plugins, der viser sig at være skadelige, er blevet føjet til sortlisten for at holde din installation sikker og i god stand, og du kan ikke installere disse plugins).

Naviger først til Udseende> Temaer. En mulighed er at bruge fanen Søgning til at finde et gratis tema fra WordPress.org. En anden mulighed er at købe et premium WordPress-tema bygget med de funktioner, du har brug for.

GoDaddy-opsætning: Installer et tema

Hvis du vil uploade et tema, skal du klikke på fanen Upload og derefter gennemse efter zip-filen til temaet.

GoDaddy-opsætning: Upload et tema

Når det er uploadet, skal du aktivere temaet. Afhængigt af det valgte tema, kan du installere de anbefalede plugins. Mange temaforfattere vil indeholde en “anbefalet plugins” -meddelelse for at gøre det lettere for dig. Klik bare for at installere og aktivere de anbefalede plugins.

GoDaddy-opsætning: Installer plugins

Hvis du gerne vil installere andre plugins, skal du bare navigere til din plugins-side, klikke på tilføj nye og derefter søge efter eller uploade nye plugins (ligesom tilføje et tema).

Dit næste trin involverer at indstille dine permalinks, oprette sider, tilføje dine menuer, vælge widgets, oprette poster, tilføje et logo, vælge tilpassede farver og mere. Hvilke muligheder du har tilgængelige afhænger af det tema og de plugins, du har aktivt. Nogle temaer inkluderer masser af tilpasningsmuligheder som vores Total Premium WordPress-tema, mens andre er meget lige frem og enkle som WordPress Twenty Twelve-temaet. Når du har foretaget alle dine ændringer, er du færdig. Gå videre og check din hjemmeside – den skal se helt ny ud!

GoDaddy-opsætning: Nyt WordPress-tema

Konklusion

Uanset om du bruger hurtigopsætningsmulighed eller den traditionelle installationsmetode, gør GoDaddy Managed WordPress hosting hele processen lettere for dig. Dette gør det især godt for nybegynder, der lige er startet med WordPress, såvel som veteraner, der muligvis opretter websteder, der skal udleveres til klienter. Du behøver ikke at installere WordPress selv, og hvis du har købt et domænenavn fra Go Daddy, behøver du ikke at pege det til din server. Når du først har konfigureret dit websted, administrerer GoDaddy alle dine kerneopdateringer og WordPress-installationssikkerhed for dig (selvom du bør se på vores WordPress-sikkerhedstips for virkelig at sikre dig, at dit WordPress-sted er sikkert).

Positiverne ved GoDaddys administrerede WordPress-hosting opvejer langt de få begrænsninger – vi elskede, hvor let det var at opsætte vores testside, hvor hurtigt webstedet var, den fantastiske telefonstøtte og den overkommelige pris er stor (planerne starter på kun $ 6,29 pr. Måned for et enkelt websted). De eneste negativer, vi kunne finde, var langsom e-mail-support og det faktum, at du ikke kan have en installation med flere steder. Og disse er egentlig ikke så vigtige, da de fleste brugere ikke har brug for multisitefunktioner, og telefonstøtten var så stor, at de praktisk taget ikke har brug for at tilbyde e-mail-support. Så sørg for at se på deres hosting-muligheder – GoDaddy har måske bare den perfekte Managed WordPress-hostingplan til dig.

Dine oplevelser

Hvis du har brugt GoDaddys administrerede WordPress Hosting, fortæl os hvad du synes i kommentarerne herunder. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map