Forvræng dine WordPress-websteder: Overvej ManageWP

Som mange mennesker, før jeg forpligter mig til tjenester eller månedlige gebyrer, tager jeg et langt hårdt kig på tilbudet for at sikre, at det bliver en værdig investering. Så i dagens indlæg troede jeg, at jeg giver dig en ærlig, jordnær gennemgang af ManageWP.com. Hvis du overvejer det, skal du læse videre!


Hvad er det

ManageWP.com er en service, der samler vedligeholdelse af flere WordPress-websteder i en pæn værktøjskasse. Når du er konfigureret med en konto, tilføjer du dine sider (mere om dette nedenfor), så i en interface ser du opdateringer, der er tilgængelige, administrerer sikkerhedskopier og får direkte adgang til WordPress-instrumentbrættet.

Tilmelding & prøv ManageWP GRATIS i 14 dage

Hvem er det til?

Du kan godt argumentere, at nogen med mere end et par WordPress-websteder ville drage fordel af ManageWP, men lad dig fortælle dig om min situation og måske vil du have empati. Ud over at oprette WordPress-websteder for klienter, passer vi også på hosting og den løbende vedligeholdelse af WordPress-opsætningen. Da det var et dusin steder, ikke noget problem, tyve eller så – okay okay … når du ankom til omkring 40 steder jeg havde brug for at finde en anden løsning.

Når jeg reflekterer over dette, tror jeg, jeg ventede alt for længe på at gøre noget. Logger ind på så mange websteder og opgraderer en overflod af plugins hver måned, kontrollerer sikkerhedskopier, vedligeholder databasen osv. Jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det så længe! Men det er her ManageWP kommer ind.

Få dine sider importeret

Når du er startet og kører med din konto, skal du føje dine sider til ManageWP.com, dette indebærer to ting:

  1. Indtastning af detaljer i ManageWP-værktøjet
  2. Installation af “arbejdstermin-plugin” på hvert af siderne

Der er en CSV-importindstilling for at liste alle siderne i systemet, jeg valgte faktisk at gøre dem én ad gangen. Jeg var lidt ny til det, men også jeg ville gerne tage mig tid til at kategorisere siderne i grupper. For eksempel er alt websted, der er bygget på Genesis i en gruppe, alle dem, der bruger speciale i en anden og alle tilfældige, godt en gruppe for dem også.

Det en ad gangen interface er afbildet nedenfor.

Import af et websted

Import af et websted

Opdaterer… Alt!

Rigtigt, så dette er den seje bit. Når du har gjort alt det hårde arbejde med at oprette dine websteder, er der en belønning. Vend tilbage til hovedpanelet, og dit præsenteres med et antal værktøjer. Den, jeg bruger mest, er vist nedenfor.

Bliv opdateret!

Bliv opdateret!

Nu kan du bare gå vild og klikke Alt i de forskellige sektioner, og jeg er sikker på, at det hele kunne fungere. Jeg har en tendens til at være lidt mere valgfri mere, fordi jeg vil vide, hvilket plugin der opdateres, hvad der er nyt i det og vigtigst af alt – vil det forårsage et problem for site XYZ.

Så du kan åbne disse indstillinger og se flere detaljer om nøjagtigt, hvilke plugins der har opdateringer.

Flere detaljer om opdateringerne

Flere detaljer om opdateringerne

managewp-changelogPå denne måde kan du læse ændringsloggen (klik på versionsnummeret for at se det), og når du er glad for, at du ved, hvad der foregår, skal du klikke på opdater alt ved siden af ​​et specifikt plugin, og dette vil rulle pluginet ud til alle de websteder, der har det.

Første gang du gør det bringer ægte tilfredshed!

Direkte adgang til WordPress Dashboard

managewp-admin

Dette er bestemt funktion nummer 2, som jeg elsker.

Fra sidefeltmenuen har du muligheden for “Åbn administrator her”, det gør netop det.

Inde i ManageWP-dashboardet, som du har præsenteret WordPress-dashboardet for det bestemte websted, kontroller en indstilling, rediger et indlæg, hvad du har brug for.

Visst slår manuelt at logge ind på hvert enkelt sted.

Teamet og jeg elsker dette, når vi laver kundesupport, læser et billethopp direkte til webstedets instrumentbræt i spørgsmål, løser problem.

Du vil have mere ret?

Nå, der er meget mere, lad mig give dig en hvirvelvindstur med andre funktioner, jeg bruger regelmæssigt.

Brugeradministration er stor. Du har fået et nyt teammedlem, og du vil gerne oprette dem en konto på _these_ 11-websteder eller alle siderne i _that_-gruppen, ikke noget problem. Det samme gælder når nævnte teammedlem forlader, tilbagekalder adgang eller ændrer rolle (f.eks. Fra editor til abonnent) på tværs af et antal websteder på én gang.

Kommentarer er også noget, jeg løser regelmæssigt, alt på én gang. I stedet for at logge ind på hvert websted for at spam eller godkende kommentarer, kan du se dem alle inde i ManageWP og handle dem, som du finder det passende.

Der er mulighed for at oprette indlæg og sider direkte fra betjeningspanelet, hvis du kører en gruppe af dine egne websteder, kunne jeg se, at dette ville være en dejlig funktion, så du kan oprette indhold på tværs af dit netværk af websteder fra ét sted. De fleste af de websteder, jeg administrerer nedenfor til klienter, så jeg bruger ofte.

Backups er bestemt en nøglefunktion i ManageWP, men jeg vil være ærlig og sige, at jeg ikke er gået der endnu. I øjeblikket bruger jeg en blanding af BackupBuddy og Vaultpress, og flytningen af ​​sikkerhedskopierne til ManageWP er placeret i min ‘når jeg får lidt fritid’ kurv. Jeg kommer dertil, da jeg er ivrig efter at se, hvordan det fungerer.

styre-WP-værktøjer-linksFor hvert websted giver grænsefladen dig også hurtige links til en masse tjenester, som du vil genkende. Sikker på at du kan få disse bogmærker, men det gør tingene hurtigere i stand til bare at hoppe lige til tjenesten med det allerede definerede domænenavn.

Prøv det med den gratis prøveperiode

Som altid er det godt at være i stand til at få en gratis prøveversion til at lege med et værktøj som dette selv. ManageWP.com tilbyder en 14-dages gratis prøveversion, fra hukommelse kan du kun indlæse op til 5 steder under prøveperioden, men det er masser at lege med, mens du tester ting.

Held og lykke med at administrere dine WordPress-websteder! Og skriv gerne en kommentar her, hvis du har et specifikt spørgsmål om min oplevelse med tjenesten, eller hvis du vil tilføje nogle egne tanker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map