Forbedre upload af WordPress-medier med Uploadcare-tjenesten

WordPress har løbende forbedret sin mediehåndtering gennem årene, men der er stadig områder, hvor det mangler funktionalitet. Der er aspekter af WordPress-medieadministration, der håndteres på mere interessant og avanceret måde af tredjepart.


Brug af billeder på dit websted kan være ressurskrævende, hvad enten det er lagerplads eller blot indlæserhastigheden fra din server. Jo flere billeder dit websted bruger, desto mere kan disse ressourcer blive anstrengt.

Websteder, der bruger et stort antal billeder, har tendens til at se efter metoder til at være vært for deres filer andetsteds i skyen snarere end at optage ressourcer fra deres egen server. Det kan dog være vanskeligt at finde en service, der gør denne integration let.

Uploadcare er en service, der fjerner vanskelighederne, der lejlighedsvist opleves, når du bruger en tredjeparts skylagringstjeneste og gør hele processen enkel. Derefter tager det tingene lidt længere og tilbyder flere andre muligheder for at forbedre medieoplevelsen på dit websted.

Hvad gør Uploadcare?

Uploadcare er en service, der giver dig mulighed for at uploade, behandle og bruge CDN (Content Delivery Network) opbevaring.

I det væsentlige betyder dette, at ethvert medie, du tilføjer til tjenesten, gemmes på cloud-servere. Dette fjerner de problemer med indlæsningshastighed, du ville opleve ved at gemme filerne på din egen server.

Tjenesten leveres med smart billedbehandlingsfunktionalitet, der giver dig mulighed for at ændre dine billeder på forskellige måder. Disse ændringer udføres alle på farten med URL-switches, der forlader det originale billede uændret.

Denne metode giver mulighed for et stort antal tilpassede behandlingsindstillinger alle med et enkelt billede. Jeg drøfter billedbehandlingsfunktionerne lidt mere detaljeret senere. Lad os først se, hvad der kræves for at komme i gang med tjenesten.

Oprettelse af din Uploadcare-konto

Oprettelse af din konto er en simpel proces, der skal tage dig mindre end 30 sekunder.

Tilmelde

Klik på Startcare-startsiden Kom igang knap.

Dette fører dig til en tilmeldingsside, hvor du enten kan bruge en tilmeldingsmulighed med et klik med en GitHub- eller Google-konto. Alternativt kan du tilmelde dig ved hjælp af din e-mail-adresse.

Hvis du tilmelder dig en e-mail-adresse, vil du modtage en bekræftelses-e-mail fra Uploadcare med et link, som du skal klikke på for at fuldføre din kontoopsætning.

Når du har oprettet din konto, logges du på dit Uploadcare-dashboard, hvor der er oprettet et standardprojekt til dig. Dette projekt kommer med et navn, som tjenesten har ekstrapoleret fra den måde, du tilmelder dig. Det er let at ændre navnet på dette projekt.

Projekt navn

For at omdøbe dit oprindelige projekt skal du blot klikke på projektnavnet og gennemse indstillingsindstillingen. Den eneste tilgængelige mulighed for dig i dette område er muligheden for at ændre projektnavnet. Omdøb det til noget, der passer til dit websted.

Med Uploadcare er du ikke begrænset til dette enkelt projekt til din konto. Du kan oprette et vilkårligt antal projekter under din konto, og alle vil dele den lagringsfordeling, du har, uanset om det er den gratis 250MB eller lagertildelingen fra en betalt konto.

Hvert projekt får sin egen offentlige og hemmelige nøgle, der giver dig mulighed for at oprette individuelle projekter til hvert websted, du opretter forbindelse til Uploadcare-tjenesten. Dette er især nyttigt for enkeltpersoner eller virksomheder, der driver en række blogs eller websteder.

Prisplanerne for Uploadcare

Jeg har allerede nævnt den gratis plan, der giver dig 250 MB lagerplads, når du tilmelder dig. Dette kontoniveau kommer langt for enkeltpersoner med et enkelt websted. Der er dog andre premium-muligheder for disse websteder eller personer, der bruger mange eller ekstremt høj opløsning billedfiler.

Uploadcare giver dig mulighed for at opgradere dine konti på et lagerbehovsbasis med følgende tre premiumplaner:

  • Plan 1: $ 5 pr. Måned for 1,5 GB lagerplads
  • Plan 2: $ 19 pr. Måned for 7,5 GB lagerplads
  • Plan 3: $ 99 pr. Måned for 50 GB lagerplads

De har også en virksomhedsplan, der kan tilpasses fuldt ud. De beder dig kontakte dem for at diskutere dette, hvis dine behov ikke passer ind i standardplanerne.

Det er værd at bemærke, at udgifterne til planerne direkte vedrører lagerpladsen. Alle de andre tjenester og funktioner i Uploadcare er tilgængelige, uanset hvilken plan du bruger.

Brug af Uploadcare med WordPress

Når du har oprettet din Uploadcare-konto, kan du nemt linke et af dine projekter med et WordPress-websted. Den enkleste måde at gøre dette på er at downloade Uploadcare-plugin fra WordPress.org Plugin Repository. Dette kan installeres på samme måde som med ethvert andet WordPress-plugin.

Når plugin er installeret og aktiveret, skal du forbinde det til dit Uploadcare-projekt ved at indtaste dine sikkerhedsnøgler. Dette kan gøres ved at gå ind på Indstillinger> Uploadcare og øverst på siden indtastning af de offentlige og hemmelige sikkerhedsnøgler til dit projekt. Disse nøgler findes på siden Oversigt over Uploadcare-projekt.

Plugin-indstillinger

Der er forskellige ekstra muligheder her, såsom at lade Uploadcare bruges til fremhævede billeder. Her kan du også finjustere Uploadcare-tjenesten, men dette er hovedsageligt til avancerede brugere. Instruktioner til at gøre dette kan findes i service dokumentation.

Tilføj medieknap

Når plugin er installeret og konfigurerede indstillinger, erstatter det standarden Tilføj medier knappen på dit indlæg og sider.

Når du klikker på denne knap får du en side til medie-upload med flere nye indstillinger. Du kan nu uploade billeder fra en række kilder, såsom: Facebook, Instagram, Google Drive og Evernote.

Add-medie

Første gang du prøver at uploade medier fra nogen af ​​disse tjenester, bliver du bedt om at logge ind på din konto og forbinde dem til Uploadcare. Yderligere service kan aktiveres i dit Uploadcare-projekt under widgetmenuen.

Hvert billede, du uploader, får et unikt universelt identifikationsnummer (UUID) og gemmes på Uploadcare-indholdsleveringsnetværket (CDN). Denne tilgang betyder, at du kun behøver at uploade en højopløsningsversion af filen, og ved at tilføje forskellige billedbehandlingsomskiftere til denne enkelt fil er du i stand til at vise den på flere måder på dit websted.

Billedbehandlingsfunktioner

Som jeg har henvist til, har Uploadcare fantastiske billedbehandlingsfunktioner, der forlader standardbilledet helt uændret. Dette giver dig mulighed for at referere til billedet på flere placeringer, hvor hver forekomst er helt anderledes.

For eksempel: billedet kan skaleres til en bestemt størrelse ved at tilføje “/ – / resize / WIDTHxHEIGHT /”Efter UUID-billedet, idet URL-bredden og højden af ​​URL’en erstattes med dine nødvendige dimensioner. Tilføj følgende URL-oplysninger “/ – / resize / 600 × 300 /” ville indstille billedstørrelsen til 600px med 300px.

Beskæring

Der er forskellige andre billedbehandlingsfunktioner, du kan bruge, såsom beskæring, ændring af filformatet, ændring af et farvebillede til gråskala og mere. En liste over funktioner og metoder til at bruge dem kan findes i Uploadcare-dokumentation.

Konklusion

Uploadcare er en god service til websteder, der bruger en masse medier og kræver hurtig fordelene ved et CDN, mens de også har ekstra billedbehandlingsindstillinger tilgængelige for dem.

Den gratis konto har tilstrækkelig lagerplads til dem, der er interesseret i at give tjenesten en udvidet prøve. Mens opgraderingen til den oprindelige betalte plan tilbyder en enorm mængde lager, der skulle være tilstrækkelig for mange virksomheder.

De, der regelmæssigt bruger ekstreme højopløsningsfiler, kan synes at de passerer de enkle planer meget hurtigt. Du har muligheden for at slette gamle filer og rydde lagerplads regelmæssigt, hvis du vil holde dine omkostninger nede.

Har du brugt Uploadcare eller en anden CDN-lagringstjeneste til dit websted? Vi vil meget gerne høre dine tanker om det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector