Flywheel Review: Administreret hosting til WordPress

Tilbage med en anden anmeldelse af WordPress Hosting, denne gang er det svinghjulet. I denne artikel skal jeg udforske op- og nedture i denne meget anstændige hostingtjeneste til WordPress, der har masser af muligheder. Skalerbare planer, gratis migrationer, iscenesættelseswebsteder, natlige sikkerhedskopieringer, gratis SSL er kun nogle af de funktioner, du finder på Flywheel. Fortsæt med at læse for at se vores anmeldelse af deres service, eller klik på linket for at besøge deres websted for at lære mere.


Lær mere om svinghjul

Oprettelse af et nyt websted med svinghjul

Svinghjul har en meget bestemt måde at starte din oplevelse med tjenesten på. De lader dig ikke vælge en plan med det samme, så jeg har besluttet at vise dig processen, ligesom jeg har oplevet den. Betaling kommer ikke først med svinghjul, da de lader dig konfigurere din demo site først.

Udfyld bare alle oplysningerne, så er du klar til at oprette dit første websted. Indtil det øjeblik er der overhovedet ingen præsenterede planer. Dette er en meget unik måde at komme i gang på. Flywheel har gjort det let for folk, der ønsker at demonstrere tjenesten (eller bruge den til at bygge et demo-websted for en klient), men det kan blive upraktisk for dem, der betragter betaling og opsætning som to helt separate ting.

Med svinghjul kan du betale på to måder: enten betale dig selv eller lade din klient foretage betalinger, når de overtager webstedet (bemærk: du kan også tilføje et websted til de bulkplaner, du allerede har).

Når du har besluttet, hvordan du vil betale, er du fri til at vælge en plan, og derefter … er det oprettelsestid. Jeg kan godt lide at Flywheel har gjort det let for folk, der vil starte en demo af tjenesten, og opsætningen giver en masse mening for freelancere. Men det da ikke alle brugere vil lande på siden med ris, før de begynder at have planoplysninger tilgængelige under tilmeldingsprocessen ville være rart.

Planer for svinghjulshosting

Her er de aktuelle planer for svinghjul. De tilbyder fuldt styrede WordPress-hostingplaner bygget på Google Cloud-platformen. Så serverindstillinger er konfigureret og WordPress allerede installeret, når du tilmelder dig.

Prisfastsættelse af svinghjul

Til denne anmeldelse har jeg valgt Startplan. Svinghjul har et passende sæt ressourcer, det er lidt dyrere end konkurrencen, men det har SSL inkluderet, og muligheden for CDN er overkommelig nok. Den eneste virkelige ulempe ved deres planer er den begrænsede lagerplads, som for de fleste blogs ikke vil være et problem, men kan blive et problem for mellemstore til store websteder (specifikt ressourcetunge eller store trafikwebsteder).

Migrer dit WordPress-sted til svinghjul

Den ideelle måde for mig at begynde at arbejde på webstedet er at importere den nuværende benchmark site så jeg har testet overførselsmekanismen som altid.

Det er flere måder, du kan importere dit nuværende sted på: den sædvanlige måde (her er en god startguide til at migrere til WordPress), der giver legitimationsoplysninger til dit nuværende WP-sted og FTP-adgang, direkte via WordPress.com (hvilket er en god tilføjelse) eller gennem en ZIP-upload – hvilket er bare den perfekte metode for mig. Svinghjul er selvsikker nok, at du vil gå fra WP-motor til svinghjul, de inkluderede endda denne mulighed derinde også!

Når du først har fundet ud af, hvilken slags migreringsmetode du ønsker, vil Flywheel lade dig vælge typen af ​​migration, enten Standard migration som kan tage op til 3 arbejdsdage, og det er gratis eller den Fremskyndet migration det siges at være gjort på mindre end 8 timer.

Selvom jeg har zippet filen korrekt, er denne metode fungerede ikke for mig og sad fast ved 99%, så jeg kontaktede teknisk support for assistance. De reagerede meget hurtigt og bad mig sende dem zip-filen, hvilket jeg gjorde. Migreringen blev udført på mindre end 10 minutter uden ekstra gebyr, så medmindre dit websted er virkelig stort, er der virkelig ikke nødvendigt at betale for en hurtig ekspedition, da den almindelige service fungerer fint.

Indstillinger for svinghjulspanel

Når webstedet er konfigureret, er det en af ​​de letteste ting at definere domænet. Svinghjul giver dig adgang til alle dine DNS-indstillinger, og de faktisk tilskynde du redigerer dem efter behov.

Dette kan være forvirrende for nye brugere, men for folk, der ved, hvor deres domæner peger, vil Flywheel ikke komme i vejen for dig. De giver dig mulighed for let at definere dine domæner og giver dig koordinaterne til deres CNAME-definerede navne og respektive IP’er. De giver endda et nemt værktøj for dig at kontrollere, om DNS-posterne er indlæst korrekt.

Svinghjul handler om den mindst indgribende og let at arbejde service til domæner og DNS. Det er som om de fortæller dig: “Vi ved, at du vil konfigurere dit domæne, her er dataene, peg dit domæne og kontroller, om det fungerer … vi kommer ikke i vejen” og det er bare perfekt.

Når domænet er korrekt konfigureret, giver hovedpanelet dig mulighed for at kontrollere cachen på dit WP-sted, aktivere fejlfindingstilstand og endda deaktivere cachen for at se ændringer øjeblikkeligt. Svinghjul ser ud til at cache WordPress med deres egen brugerdefinerede webserverarkitektur.

Ekstra svinghjulstjenester

Oven på de sædvanlige ting tilbyder Flywheel support til sikkerhedskopier. Selvom det stadig er en god ide at sikkerhedskopiere WordPress regelmæssigt på egen hånd, er dette en fantastisk sikkerhedskopi til dine sikkerhedskopier.

Og hvis det ikke er nok, giver Flywheel dig mulighed for at aktivere en multisitetjeneste for $ 10 / mo ekstra og en CDN-service for $ 10 mere.

Certifikater er gratis, så længe du bruger Let’s Encrypt men installation af dit eget certifikat gennem svinghjul koster dig $ 10 måned, hvilket ikke er godtFor de fleste brugere, der betaler en ekstra $ 10 om måneden for et tilpasset certifikat, er sandsynligvis ikke det værd. At have dit eget certifikat er ikke meget anderledes end at bruge den indbyggede Let’s Encrypt, så vi vil anbefale den gratis mulighed for de fleste.

Hvis du har brug for at bygge din egen butik med dit brugerdefinerede certifikat, har du sandsynligvis det bedre med en anden service, der ikke opkræver et månedligt gebyr.

Lokal ved svinghjul

Lokal ved svinghjul

En anden eksklusiv funktion er Local by Flywheel. Med Local kan du designe, opbygge og teste dit websted lokalt (på din computer) og derefter hurtigt og nemt skubbe dit design til dit live site, der er vært på Flywheel. Det bedste af alt – dette er en gratis funktion, der fungerer godt med alle svinghjulplaner.

24/7 kundesupport

Har du fundet et problem kl. 1? Intet problem. Flywheel fornyede for nylig deres supportsystem for at kunne tilbyde kunder hjælp 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året (ja, endda helligdage). Bedst af alt er det faktisk menneskelig støtte og ikke kun en chatbot.

Bonus-tilføjelser

Flyhjul Hosting Addons

Og for at afslutte det hele, er der et par flere tilføjelser, du måske er interesseret i at vide, at svinghjul tilbyder.

Performance-indsigt: Fremskyn dit websted med Flywheels hjælp. Månedlige hastighedsoversigter og kvartalsvise revisioner holder dig på sporet.

Plugins-opdateringer: Hvis du glemmer at holde tingene opdaterede, husker din hosting det for dig. Regelmæssige, månedlige plugin-opdateringer kan hjælpe med at holde dit websted sikkert (selvom vi altid anbefaler at teste opdateringer selv på et lokalt eller iscenesættelsessted).

Sikkerhedsindsigt: Ligesom med din hastighed kan du holde dit websted sikkert ved at holde styr på dine månedlige og kvartalsvise rapporter fra svinghjulet.

Hvid mærkning: Hvis du er designer, gør Flywheel videresalgshosting let. En hvidmærket platform gør det nemt at tilføje dit branding og videresælge til dine kunder.

Performancehjul for svinghjul

Så hvordan kan Flywheel sammenlignes med resten? Lad os sætte tjenesten på prøve.

Hjemmesidens ydelse er meget god med en responstid på mindre end 1,5 sekunder og en solid En score fra Pingdom.

Når du ser overskriftssvaret nøje, kan du se, at Flywheel bruger en brugerdefineret webserver-konfiguration, der ser ud til at være ret optimeret til opgaven.

En test fra den australske server giver også et fremragende resultat med en anden EN. Godt arbejde!

GTMetrix viser også et fremragende resultat, og webstedet indlæst i 1.6s bekræfter, at Flywheel har en dejlig webserver & cache på plads, hvilket gør dette til en fin service for enhver WP-afhængig, der har brug for en meget god ydelse.

Hvad jeg kunne lide

Svinghjul har en dejlig intuitiv og let at bruge interface med standardindstillinger, men masser af ekstramateriale. Jeg elskede holdningen “vi kommer ikke i vejen for” domænerne og DNS-opsætningen, da dette er ideelt til en hurtig opsætning, specielt til professionelle.

Jeg kunne også godt lide den måde, de reagerer på billetter på. Supportpersonalet hjælper gerne med at komme hurtigt i gang. Og jeg kunne helt sikkert lide forestillingen.

Hvad jeg ikke kunne lide

At have en dejlig service med en meget restriktiv lagerplads er ikke rart og at skulle betale tonsvis af penge for en endnu dyrere service er det overhovedet ikke sjovt at bruge mere plads. Jeg ville meget gerne have flere lagerpladsindstillinger til blandingen. Der er masser af blogs og magasiner, der ikke får så mange besøg, men forbruger meget lagerplads og svinghjul vil være en meget kostbar service til den slags aktiviteter.

Jeg tror, ​​tilmeldingsprocessen kunne være bedre, da planerne ikke er synlige, før du har opsat dit websted og valgt en betalingsform. Dette skal forbedres. Enten tilbyder du en gratis demo (med 14-dages begrænsningen synlig) eller kræver, at brugeren tilmelder & tilføjer betalingsinfo først (derefter opsættes efter) – det er forvirrende at blande de to.

Også svinghjul tilbyder i øjeblikket ingen e-mailindstillinger, der kan være et problem. Selvom vi stærkt kan anbefale G-suite hvis du selv vil administrere e-mails.

Afslutter

Svinghjul er en solid hostingindstilling. Det intuitive og brugervenlige interface kombineret med ekstramateriale såsom sikkerhedskopiering, iscenesættelse, muligheden for at tilføje gratis SSL-certifikater, multisitekompatibilitet og CDN (ekstraudstyr) giver en god del. Flywheel tilbyder også en af ​​de mindst indgribende metoder til opsætning af domæner og DNS (aka vi står ikke i din måde holdning), og det er en dejlig gestus.

Plus, hvis du er freelance webdesigner, er der nogle ekstra funktioner som muligheden for at vælge klientfakturering og lokal (som du kan bruge til at forbinde dit lokale udviklingswebsted til dine live klientwebsteder).

På den anden side af bordet er lagerpladsen meget begrænset, og svinghjulet er noget dyrt. Men hvis du ikke har brug for masser af plads, er det en god service med fremragende ydelse og teknisk support. For mere information, skal du huske at besøge deres websted.

Hent svinghjul

Generelt synes vi, at svinghjulet er en ret god administreret WordPress-hosting-service, men hvad synes du? Har du prøvet svinghjul? Eller har du andre spørgsmål om deres hosting? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector