Føj smukke gallerier til dit WordPress-websted ved hjælp af Envira Gallery

Envira Gallery er et alsidigt galleri plugin til WordPress, der giver dig mulighed for let at indsætte smukke billedgallerier på dit websted.


Som du ved har WordPress gallerifunktionalitet indbygget i kernen. På trods af dette er gallery plugins stadig populære blandt WordPress-brugere, da det indbyggede galleri er ret begrænset og ikke tilbyder den samme funktionalitet, funktioner eller stil, som andre plugins til.

Udviklerne af Envira sendte mig venligst en testkopi af plugin for at teste plugin. I denne artikel vil jeg gerne lede dig gennem, hvordan du kan bruge plugin til at tilføje billedgallerier til dit websted. Jeg håber, du nyder anmeldelsen �� Eller hvis du har lyst, kan du se min EnviraGallery Plugin-videoanmeldelse i slutningen af ​​indlægget.

Download pluginet

Brug af Envira Gallery

Tilføjelse af et nyt galleri er meget hurtigt, da plugin integrerer perfekt med det eksisterende WordPress-interface. Hvis du er tilfreds med standardindstillingerne, som Envira bruger, skal du blot uploade dine billeder ved hjælp af WordPress-fil uploader, gem galleriet og indsætte galleriet på din webside.

Upload dine billeder

Der er andre faner til konfiguration af dit galleri yderligere. Envira giver dig mulighed for at vise dine galleribilleder i op til seks kolonner. Hvis du ikke ændrer denne indstilling, vil den som standard være en kolonne.

Et plugin, der giver dig mulighed for at tilføje yderligere temaer til galleriet og for lightboxen, er tilgængelig for alle sølvmedlemskabsbrugere og derover (mere om dette senere). Det billigste medlemskab leveres kun med et tema kaldet base.

Dette indstillingsområde giver dig også mulighed for at definere kolonnebredde og margen under hvert billede. Dimensionerne på billeder, der vises på mobiltelefoner, kan også defineres.

Konfigurer dit galleri

Når nogen klikker på et galleribillede, vises billedet ved hjælp af en lightbox. Lightboxen har en masse seje indstillinger som tastatur og musenavigation. Billeder kan også vises i en løkke.

Galleri Lightbox-indstillinger

Som standard viser lightbox miniaturer til alle galleribilleder i bunden af ​​lightboxen. Dette kan flyttes til toppen, hvis du foretrækker det. Dimensionerne på miniaturebilleder kan også ændres.

Galleri-miniatureindstillinger

Fanen Diverse giver dig mulighed for at ændre gallerititlen, ændre sidesluggen og tilføje tilpassede CSS-klasser. Gallerier kan også importeres og eksporteres gennem dette område.

Diverse Galleriindstillinger

Når du har offentliggjort dit galleri, får du den kode, der er nødvendig for at vise det på dit websted. Plugin giver dig to kortkoder. Den ene bruger galleri-ID og den anden bruger gallerisidesluggen. Sidesluggen fungerer på samme måde som med indlæg og sider, dvs. hvis du ikke specificerer sidesluggen, genererer WordPress en baseret på navnet på dit galleri.

PHP-kode er også tilgængelig, så du kan føje dine gallerier til andre dele af dit websted, f.eks. Din header eller sidefod.

Kode til dit galleri

Når plugin er aktiveret, tilføjes en “Tilføj galleri” -knap til din posteditor.

Tilføj Envira Galleri-knap

Ved at klikke på knappen “Tilføj galleri” vises en liste over alle dine gallerier. Du skal blot vælge et galleri og derefter klikke på knappen “Indsæt galleri” for at tilføje det til dit indlæg eller side.

Vælg dit galleri

Indsættelse af et galleri tilføjer kortnummeret til galleriet i dit indlæg. Denne kortkode kan naturligvis tilføjes direkte ved blot at kopiere kortkoden fra det overlay, der blev vist, efter at du offentliggjorde galleriet. Du kan også nemt tilføje gallerier ved at huske galleri-ID eller gallerisidesluggen.

Kort kode til Envira Gallery

Gallerier kan tilføjes via hovedmenuen Envira-galleri, der findes i din WordPress-administrationsmenu. Hvis du foretrækker det, kan du tilføje nye gallerier direkte på siden med redigeringsprogrammet.

Tilføj et galleri direkte i posteditoren

Den endelige output ser fantastisk ud. Gallerier er lydhøre, så de ser godt ud på mobile enheder (inklusive high definition-enheder som Macbook Pro).

Et eksempel på et Envira-galleri

Plugin inkluderer en widget til indsættelse af dine gallerier i widgetiserede områder såsom din sidebjælke. Widgeten har ingen muligheder – du kan kun vælge galleriet og tilføje en titel til widgeten. Selvom det er svært at klage over manglen på konfigurationsindstillinger for meget, når output ser godt ud.

Den eneste klage, jeg har, er, at widgetten ikke ser ud til at vises korrekt på indlæg eller sider, der viser et galleri. Det vil indlæse widgeten fint på andre sider, men den sidder fast i en konstant fase af indlæsning, når et galleri indlæses i hovedindholdsområdet og i sidebjælken. Jeg testede Envira på et testwebsted ved hjælp af Twenty Twelve og ingen andre plugins blev aktiveret. Jeg testede også widgeten ved hjælp af Twenty Eleven-temaet, og det samme problem eksisterede. Men jeg er overbevist om, at dette er noget, som udviklerne snart har rettet.

Hvis du klikker på et hvilket som helst billede i dit galleri, vises den fulde version af billedet ved hjælp af en smuk lysboks. Det er en praktisk måde for besøgende at gennemse dine galleribilleder, da alle billeder kan vælges fra lightbox-området.

Envira Gallery Lightbox

Tilføjelser Ons

Der findes en række tilføjelser til Envira, der forbedrer funktionaliteten af ​​plugin. Disse er kategoriseret i gratis, basale og avancerede tilføjelser.

Gratis tilføjelser er tilgængelige for alle. Grundlæggende tilføjelser er tilgængelige for sølvmedlemskab og derover, og avancerede tilføjelser er tilgængelige for guldmedlemskab og derover.

Gratis

 • Beskyttelse – Deaktiverer højreklik på billeder for at forhindre folk i let at stjæle dine billeder.
 • Slideshow – Gør det muligt at oprette stilfulde lysbilledshows.
 • CSS – Tilføjer en CSS-boks under den diverse fane for at tilføje yderligere stiltilpasninger.

Grundlæggende

 • Tags – Giver dig mulighed for at tagge billeder med de tags / nøgleord, du ønsker.
 • Galleritemaer – Tilpas udseendet på dine gallerier med foruddannede galleristiler.

Fremskreden

 • supersize – Tillader, at billeder vises i den størst mulige størrelse i vinduet.
 • Fuld skærm – Gør det muligt at få vist dit galleri-lysboks på fuld skærm.
 • DeepLinking – Tillader dig at linke direkte til specifikke billeder ved hjælp af SEO-venlige URL-adresser.

Jeg er klar over, at det at sælge tilføjelser er blevet et fælles sted i de sidste par år. I dette tilfælde følte jeg ikke, at det var berettiget. Funktionalitet såsom hotlink-beskyttelse og tag-funktionalitet skal virkelig indbygges i den grundlæggende version af plugin. Det forekommer forkert for mig at fjerne funktionalitet og derefter tilføje den tilbage via et plugin, bare så de kan sælge forskellige medlemsplaner for plugin.

Slutresultatet er, at du skal have ni plugins aktiveret på dit websted i stedet for et. Hvis funktioner skal begrænses til billigere versioner, tror jeg, det ville være bedre at sælge forskellige versioner af plugin, så alle funktioner er indeholdt i et plugin.

Oversigt

Jeg har brugt mange andre gallery plugins i fortiden. Mange af dem fokuserer på stil frem for stof. Jeg føler, at Envira har fået balance lige ved at sikre, at det først og fremmest var designet til at være i stand til hurtigt at indsætte gallerier på dit websted.

Den eneste fejl, jeg fandt, var gallerividget, der ikke vises på sider, hvor galleriet blev indlæst i hovedindholdsområdet. Jeg tror ikke, det er noget at bekymre sig om, da Envira først blev officielt lanceret i slutningen af ​​januar 2014. Der er altid små bugs i starten af ​​et plugins liv, og disse bugs skal stryges ud i løbet af de næste par måneder.

Plug-in er tilbage fra $ 39. Der er fire medlemsplaner tilgængelige for kunder. Alle planer leveres med ubegrænset gallerier, dokumentationsadgang, grundlæggende forumstøtte og et års support og opdateringer.

Nedenstående liste viser, hvad du får med hver medlemsplan. Hver plan indeholder alle funktionerne i den medlemsplan, der går forud for den.

 • Bronze ($ 39) – Opdateringer er begrænset til et websted
 • Sølv ($ 79)) – Opdateringer til tre websteder, prioriteret e-mail-support og adgang til basale add-ons
 • Guld ($ 149) – Opdateringer til ubegrænset websteder og adgang til avancerede tilføjelser
 • Platinum ($ 259) – Tillader dig at inkludere Envira med et tema, du sælger

Envira giver dig mulighed for at opgradere til en bedre plan ved blot at betale forskellen i pris. Dette giver dig mulighed for at starte med en af ​​de billigere pakker og opgradere, når og når du har brug for det. De tilbyder også en 14 dages 100% pengene tilbage-garanti.

For mere information om plugin, kan du besøge det officielle Envira Gallery-websted.

Lær mere om Envira Gallery

Envira Gallery Plugin Video Review

Glem ikke at checke Envira Gallery Plugin Video Review af Kyla for at se plugin live.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map