Føj et jobkort til dit WordPress-sted med WP Job Manager

Føj et jobkort til dit WordPress-sted med WP Job Manager

Hvis du driver et websted baseret på en bestemt niche, er der en chance for, at du har overvejet at oprette en form for jobbræt til dit samfund.


Nogle websteder kører temmelig usædvanlige jobbræt. Hvis du vil følge deres fodspor, har du et par forskellige muligheder.

Der er premium-temaer og plugins, der er specielt designet til WordPress, som giver dig mulighed for at oprette fuldstændigt automatiserede jobkort, samt plugins, der giver dig mulighed for at føje jobkortets funktionalitet til dit eksisterende websted (skønt de normalt kræver, at du vedligeholder dem selv).

Lad os se på et af disse plugins.

WP Job Manager WordPress Plugin

WP Job Manager er et gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette et simpelt Job Board for at sende og administrere jobfortegnelser direkte fra dit admin-dashboard eller via en formular til indsendelse af job.

Plugin giver dig mulighed for manuelt at tilføje alle job selv, såvel som at give dine registrerede brugere mulighed for at indsende joboversigter. Det giver dig også mulighed for at købe premium-tilføjelser, der øger dets funktionalitet, der giver mulighed for betalte fortegnelser og advarsler samt flere andre indstillinger.

Lad os gå igennem trinnene med at få WP Job Manager op og køre på dit websted med introduktionen af ​​vejen.

1. Installer og konfigurer WP Job Manager

Når plugin er installeret og aktiveret, kan vi begynde at konfigurere det til dine specifikke jobkort behov. Indstillingsafsnittet for plugin er relativt minimalistisk. Det er opdelt i to sektioner: Jobannoncer og stillinger.

Jobannoncer giver grundlæggende oplysninger om, hvordan job vises på dit websted:

Indstillinger - Jobfortegnelser

Jobindsendelser dikterer, hvordan job indsendes, og om de kræver en brugerkonto på dit websted for at gøre det:

Indstillinger - Jobindsendelser

2. Opret jobkategorier

Jobkategorier

Job kan opdeles i kategorier afhængigt af dine behov.

Jobkategorikategorierne er lige så lette at oprette som en normal blogpostkategori. Dette gøres i det nye jobfortegnelsesafsnit på dit dashboard under Jobkategorier menuindstilling.

Hver kategori indeholder et navn, URL-snegle og en beskrivelse. Som med postkategorier kan du oprette så mange af disse, som du vil.

3. Opret jobtyper

Jobtyper

Der er flere jobtyper oprettet under installationen.

Jobtyperne definerer, om en jobfortegnelse er fuld tid, deltid eller en af ​​de forskellige andre tilgængelige muligheder. Som med jobkategorier, kan du oprette yderligere typer, når du har brug for dem.

4. Opret en ny jobfortegnelse i betjeningspanelet

Ny jobfortegnelse

Nu hvor du har den grundlæggende konfiguration for dit jobkort, er det tid til at oprette din første jobfortegnelse. Denne proces ligner meget at oprette et nyt indlæg eller en side. Du indtaster en titel, jobindhold og kategoriserer fortegnelsen. Du kan også vælge typen af ​​joboversigten på dette tidspunkt.

Der er en større forskel mellem dette vindue og det standard blogindlægsadministrationsområde. Med Ny jobfortegnelse indlæg får du et ekstra panel, der indeholder forskellige Data om jobfortegnelse.

Data om jobfortegnelse

Disse datafelter giver dig muligheden for at tilføje yderligere detaljer til hver jobfortegnelse. Disse ekstra felter inkluderer Job placering, Virksomhedsoplysninger, Job udløb og evnen til at markere stillingen som udfyldt.

5. Opret en ny jobfortegnelse med indsendelsesformularen

Indsendelsesformular

Hvis du beslutter at tillade dine brugere at indsende joboversigter, skal du oprette en formular til indsendelse af job.

Plugin gør indsendelse af job enkel. For at oprette en indsendelsesformular skal du oprette en ny side på dit websted og tilføje følgende kortkode:

[Submit_job_form]

Dette konverterer siden til en indsendelsesformular, der giver dine brugere mulighed for at tilføje alle relevante oplysninger til jobbet. Med formularen til indsendelse af job kan du imidlertid ikke angive en udløbsdato på joboversigten.

Når du har udfyldt formularen, kan du forhåndsvise, hvordan det vil se ud på webstedet. Hvis du er tilfreds med de oplysninger, du har leveret, kan du gennemføre indsendelsesprocessen og offentliggøre joboversigten til jobbrættet.

6. Viser jobfortegnelserne

Jobannoncer

For at få vist joboversigterne på dit websted skal du blot tilføje en kort kode til en side på samme måde som formularen til indsendelse af job.

Den nødvendige kode for at oprette en komplet liste over alle åbne positioner er:

[job]

Der er yderligere tilgængelige kortkodeindstillinger, som giver dig mulighed for at filtrere din jobliste på specifikke måder.

For eksempel er der en kortkodeindstilling, der giver dig mulighed for at specificere den viste jobkategori. Med dette filter kan du derefter oprette flere sider på dit websted, hver med deres egen jobkategoriliste.

For yderligere oplysninger om de kortkoder, der er tilgængelige for at filtrere jobfortegnelserne, kan du besøge plugin-dokumentationswikien.

Job Dashboard

Ligesom indsendelsesformularen og stillingsfortegnelserne, kan du oprette en jobpanelside til dine brugere med en anden simpel kortkode:

[Job_dashboard]

Denne side giver brugere, der er logget ind, mulighed for at se alle de job, de har sendt til dit websted.

Dette giver dem en nem metode til at redigere og administrere deres poster uden at skulle søge gennem hele jobfortegningsarkivet.

Yderligere premium-funktioner

Tilføj Ons

Den fantastiske ting ved dette plugin er, at selvom det er gratis og tilbyder et stort antal muligheder, kan du købe tilføjelser, der øger dens anvendelighed.

Præmieindstillingerne for dette plugin inkluderer forskellige metoder til at have betalte lister. Dette giver dig mulighed for at konfigurere dit jobkort, så det kræver betaling for at indsende et job. Denne betaling kan indsamles ved hjælp af PayPal eller andre online betalingsmetoder og kan indstilles, så du ikke behøver at levere noget input til joboversigterne for at tjene penge fra tavlen.

Der er andre premium-tilføjelser, der øger brugen af ​​dit jobboard. Disse varierer fra jobadvarsler til applikationsfrister og kan hjælpe dig med at få dit jobkort til at skille sig ud fra den grundlæggende mulighed på adskillige måder.

Holdet, der oprettede plugin, har udviklet de fleste af disse tilføjelser, men der er flere muligheder oprettet af tredjepart.

De er bestemt værd at undersøge, om du vil tjene penge på dit jobboard eller forbedre dets funktionalitet for dine læsere.


Mens der er flere avancerede muligheder for jobbrætter, der er tilgængelige på markedet, er de primært premium plugins eller temaer. Vi har masser af fantastiske jobbræt WordPress-temaer her på WPExplorer (som Jobify, JobEngine og Job Roller for at nævne nogle få).

Det WP Job Manager plugin er en fremragende måde at oprette et jobbræt uden at skulle ændre dit websted grundlæggende. Hvis det er en funktion, der viser sig at være nyttig for dine læsere, er det meget let at forbedre og udvikle sig over tid såvel som billigt at tilføje premium funktionalitet til.

Har du overvejet at oprette et jobkort på dit websted, eller bruger du allerede et? Vi vil meget gerne høre dine tanker om oprettelse af et jobkort i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map