Fanciest Author Box: Den bedste Author Box-løsning til WordPress?

Administrering af et WordPress-websted med flere forfattere er som en anden verden sammenlignet med at køre et one-man show (eller et person vis for at være politisk korrekt ;-)).


Du har en række nye overvejelser til at holde styr på: brugerroller og muligheder, redaktionelle opgaver og så videre. Men upsides er enorme – med skabelse af indhold er så tidskrævende at have flere forfattere, der arbejder på din blog, kan være enormt fordelagtigt. Ikke kun det, men at skabe et team kan skabe en opfattelse blandt læserne om, at din blog er en meget større (og mere værdifuld) operation, end den var før.

Med det i tankerne skal du bestræbe dig på at få mest muligt ud af din blogs status som multi-forfatter ved at fremvise hver forfatter. Dette gøres ikke let med WordPress ude af boksen, men i dette indlæg vil jeg introducere dig til et fantastisk plugin, der gør jobbet med forfatterpromovering let.

Forfatterbokse

Hvis du er en regelmæssig læser af WPExplorer-bloggen, har du sandsynligvis bemærket forfatterens bio-boks i bunden af ​​hvert indlæg. Her er min:

Fanciest Writer Box

Temmelig cool, ikke? Som du kan se, indeholder det mit hovedbillede sammen med mit navn og en kort biografi. Der er desuden faner til mine sociale medieprofiler såvel som en for de seneste indlæg, jeg har skrevet her på WPExplorer.

For en side med flere forfattere er disse “forfatterbokse” perfekte – de viser dine forfattere, som igen viser omfanget og kvaliteten af ​​din blog. Alternativet er at inkludere et par linjer i slutningen af ​​stillingen, som næppe har samme indflydelse. For mig angår forfatterbokse som eksemplet ovenfor kun måde at fremvise forfattere på din WordPress-blog.

Hvilket bringer mig til Fanciest Writer Box. Kort sagt giver plugin dig mulighed for at indsætte forfatterbiobokse flere steder på dit WordPress-websted. Det er dets mest basale funktionalitet.

Fanciest Writer Box

Standard Fanciest Author Box-display.

Tro det eller ej, vi bruger Fanciest Author Box på dette websted. Mens vores forfatterbokse ser meget anderledes ud end eksemplet ovenfor, viser det til dels dets fleksibilitet og brugervenlighed.

Lad os se nærmere på!

Det grundlæggende

Når du har installeret Fanciest Author Box, tilføjes forskellige nye felter til hver af profilerne i WordPress:

Nogle af indstillingerne på profilskærmen.

Nogle af indstillingerne på profilskærmen.

For at komme i gang skal du blot tilføje de relevante oplysninger til ovenstående felter og trykke på Gem. Det er det! Du har nu en fuldt udbygget forfatterkasse, der kører på dit websted.

Hvis du bare er interesseret i at komme op og køre med forfatterbokse til dit websted, skal du bare udfylde disse oplysninger. Fanciest Writer Box gør resten for dig.

Når det er sagt, er der bestemt du kan gøre for at få mest muligt ud af dette plugins funktionalitet.

Forfatterboksen i detaljer

Lad os se på et levende eksempel – en blog med flere forfattere, jeg arbejder på: Gratis rådgivning om online dating.

Jeg har ikke tid til selv at oprette alt indholdet, så jeg har outsourcet meget af forfatterskabet til et lille team. Det er en win / win – jeg får indhold af topkvalitet, der er produceret til webstedet, og (delvis ved hjælp af Fanciest Author Box) forekommer omfanget af min blog så meget større til dette faktum.

Her er en af ​​mine forfatterprofiler på den blog:

Fanciest Writer Box

Som du kan se, har Gina inkluderet sit Twitter-greb og sit Facebook-brugernavn, så disse faner er tilføjet automatisk. Klik på faner på sociale medier giver dig muligheden for at følge eller lide hende.

Som du kan se fra min egen forfatterboks her på WPExplorer, er der et antal potentielle faner:

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Seneste indlæg

Du kan også inkludere en “Custom” -fane, som kan omfatte næsten alt hvad du ønsker.

Profilfotoet trækkes automatisk fra profil-e-mail-adressen ‘ Gravatar, men hvis du ikke har en, kan du altid linke profilen til en foto-URL.

De mange anvendelser af den fineste forfatterboks

Standardanvendelsen af ​​Fanciest Author Box er temmelig indlysende – den vises i bunden af ​​hvert indlæg (du kan også indstille den til at vises på sider). Men det er ikke her, dets utal bruges til ende; Du kan faktisk indstille den til at vises hvor som helst via widgets, kortkoder eller PHP-kode.

Jeg har brugt denne funktionalitet til at vise alle forfatterne på min datingwebsite’s About-side. Her er mine faste forfattere:

Regelmæssige forfattere

Og nogle af mine bidragydere:

Bidragydere

I stedet for at skulle kopiere deres hovedbilleder og bioinformation på siden Om, kan jeg bare bruge [[Ts_fab]] kortkode til visning af forfatterboksene.

Denne kortkode kan tilpasses på flere måder – i eksemplet ovenfor har jeg trukket individuelle profiler og fjernet fanerne (viser kun biografen) ved hjælp af følgende kode: [[ts_fab authorid = "xx" faner = "bio"]].

Som du kan se, med Fanciest Author Box er det ekstremt nemt at vise dine forfattere næsten hvor som helst du ønsker.

Tilpasning af forfatterboksen

Jeg nævnte tidligere, at stylingen af ​​forfatterkasserne kan tilpasses (som demonstreret af vores forfatterkasser her på WPExplorer). Det er ekstremt let at ændre den grundlæggende formatering gennem siden Indstillinger:

Farveindstillinger

Som du kan se, kan du ændre farverne på hvert element på en flash ved hjælp af det indbyggede WordPress-farvevalg. Og hvis du fortryder nogle vilde farvevalg, er der altid en mulighed for at nulstille til standard.

Hvis du leder efter noget, der er lidt mere skræddersyet, kan du tilpasse CSS – du vil opdage, at hvert af de elementer, der udgør forfatterfeltet, er tydeligt mærket og let at redigere, som du finder det passende. Det er præcis, hvad vi gjorde her på WPExplorer for at fremstille en forfatterboks, der smelter sammen med bloggens design.

Den gratis mulighed

Mens Fanciest forfatterboks er et premium-plugin, vil det kun sætte dig tilbage $ 10. Det er en værdig pris at betale for et så godt designet og dokumenteret plugin (for ikke at nævne den fantastiske support og det faktum, at fyrene på Themato suppe er fantastiske og fortjener pengene!).

Hent den fineste forfatterkasse

Men hvis du har lyst på en prøvekørsel, inden du tager springet, skal du bare give Fancier Author Box siden. Det er en gratis version af det plugin, der kan downloades fra WordPress.org. En næsten perfekt stjerneklassificering skal gå langt i at overbevise dig om, at dette er den bedste forfatterkasseløsning derude!

Et perfekt plugin?

Hver gang jeg gennemgår et plugin gør jeg en indsats for at udvælge mangler, selvom jeg synes det er en fantastisk løsning generelt. Imidlertid kan jeg med Fanciest Writer Box ikke tænke på andet end det mest mindre greb.

For eksempel ville det være rart at have en uploadmulighed til profilfotos i stedet for at skulle uploade billedet separat og derefter indsætte URL’en i det relevante felt. Det ville også være fedt at have de relevante feeds inden for fanerne Twitter, Facebook, Google+ og LinkedIn i modsætning til bare en abonnementsindstilling.

Men det handler om det at være ærlig – jeg kan ikke tænke på nogen anden måde at forbedre dette plugin på. Jeg er sikker på, at fyrene ved Themato Soup vil tænke på nogle seje nye funktioner, men deres fantasi og kreativitet overgår mine!

Kort sagt, hvis du ønsker at oprette en multi-forfatterblog i top kvalitet og give dine forfattere den eksponering, de fortjener, er Fanciest Writer Box det opløsning. Det er peerless og tilbyder et næsten fejlfrit funktionssæt. Jeg bruger det selv, og du kan se det her på WPExplorer – hvad bedre påtegning er det?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map