Er Akismet stadig det bedste spam-plugin til WordPress?

Sammenligning af AntiSpam WordPress Plugins

Spammere (menneskelige og automatiserede) elsker WordPress lige så godt som bloggere gør, så at sige, at du har brug for en spamblokkering, er en underdrivelse. Akismet har længe regeret som den bedste spam-blokkering for WordPress, men er dette plugin stadig den bedste udfordrer inden for spamblokeringstjenester?


Det er nøjagtigt, hvad vi vil beslutte i dette indlæg ved at sammenligne Akismet med dens rivaler og se, om det stabler op og i sidste ende kommer ud på toppen. Lad os dykke ind!

Akismet: Spam-blokeringen for lang regerende kommentar

Ingen kan lide at modtage spammy e-mail eller læse spammy kommentarer online. Vi ved alle, at spam er en gener, men er irritation over det en tilstrækkelig grund til at blokere den? Har vi virkelig brug for at blokere spam på vores websteder?

Det enkle svar er et eftertrykkeligt “Ja!”, Og ikke kun fordi spam er irriterende. For eksempel, hvis hackere opretter nye brugerkonti på dit websted og tilføjer spammy-hyperlinks til dit websted, kan du blive straffet af Google. Kommentarspam falder også ind i denne kategori. Hvis dit websted indekseres og viser sig at have spam, kan det blive vurderet negativt, og en negativ vurdering af dit websted kan forårsage, at det er fjernet fra Googles søgeresultater.

For at holde dit websted tilgængeligt er det simpelthen god praksis at overvåge dit websted og rette eventuelle ondsindede angreb. Det er her spamblokkere som Akismet kommer ind.

Akismet blev først lanceret i 2005 af producenterne af WordPress. Når den er aktiveret, filtrerer den spam fra et websted baseret på information indsamlet fra alle websteder, hvor plugin er aktiveret. Spam filtreres fra kontaktformularer og kommentarsektioner.

Sådan installeres og konfigureres Akismet-plugin

Heldig for dig, Akismet er superenkelt at installere og bruge. Akismet tilbydes ved hjælp af en freemium-prismodel, så selve pluginet er gratis at downloade og bruge med mulighed for at opgradere til en premium plan for flere funktioner. Under alle omstændigheder skal du først installere plugin for at komme i gang.

Installer Akismet

Log blot på din WordPress-installation og naviger til Plugins> Tilføj nyt. Akismet skal være et af de første anbefalede plugins, bare klik på Installer nu og så Aktiver knap.

Opsætning af Akismet-konto

Når plugin er aktivt, skal du se en meddelelsesbjælke øverst på din skærm til Opret din Akismet-konto. Klik på den store blå knap for at komme i gang.

Log ind på Akismet med WordPress.com-konto

Dette fører dig til hovedmenuen Akismet websted, hvor du bliver bedt om at logge ind med din WordPress.com-konto (eller oprette en ny konto, hvis du ikke har en). Efter at have godkendt Akismet har du derefter muligheden for at vælge en plan:

 • Akismet Basic, gratis: Inkluderer beskyttelse mod spam-spam til dit personlige WordPress-drevne websted
 • Akismet Plus, $ 5 / mo: Spambeskyttelse plus avanceret statistik, support til kommercielle websteder (som dit forretningssted) og prioriteret support
 • Akismet Enterprise, $ 50 / mo: Samme fantastiske funktioner som Plus, men til store websteder med stor trafik.

Akismet API-nøgle

Når du har valgt en plan, vil du blive taget til kassen, derefter til en bekræftelsesskærm med din helt egen Akismet API-nøgle.

Tilslut Akismet API

Kopier denne 12-cifrede nøgle, gå tilbage til dit WordPress-instrumentbord og indsæt din nøgle for at afslutte at knytte din Akismet-konto til din hjemmeside.

Akismet-spamfiltrering

Det sidste trin er at vælge et strenge niveau for din spamfiltrering. Du kan enten forlade Akismet som standardindstilling for automatisk at placere tvivlsomme kommentarer i spam-mappen eller op til tilladelserne for at give Akismet mulighed for at slette de beskeder, du har.

Overvågning af spam med Akismet

Når Akismet er installeret, starter plugin automatisk filtrering af NSFW-kommentarer. Med basisplanen kan du se standard spamstatistikker, men hvis du opgraderede til en Plus- eller Enterprise-plan, har du adgang til mere nyttige webstatistikker.

Akismet webstedsstatistik: Diagram

Akismet: Daglige, månedlige og historiske data (afhængigt af din plan)

Akismet-webstedsstatistikker: Tabel

Akismet: Detaljer om månedlige statistikker

Bare log ind på din Akismet-konto og klik på afsnittet Aktive websteder. Herfra kan du klikke på hvert websted, du har linket til din Akismet-konto for at se individuelle statistikker.

Statistikker giver en nem måde at identificere IP-problemer, som du derefter kan blokere for at få adgang til dit WordPress-sted under Indstillinger> Diskussion> Sortliste med kommentarer. Men du kan også bruge disse data til at holde styr på regelmæssige spamniveauer, så du kan få øje på et spamangreb fra en kilometer væk og gribe ind, før dit websted (potentielt) går ned.

Akismet vs de øverste plugins til forebyggelse af spam til spam

akismet anti-spam plugin

Akismets webtjeneste forhindrer, at webstedsejere selv skal moderere spammy-kommentarer. Men nogle webstedsejere har rapporteret falske positiver – hvilket betyder, at kommentarer, der ikke er spam, er blevet blokeret sammen med spammy-kommentarer (skønt falske positiver kan verificeres via detaljeret datainsigt, der er tilgængeligt i webstatistikken for Plus- og Enterprise-brugere).

Hvis du er ved hegnet om, hvorvidt du skal aktivere Akismet eller ikke, er der nogle plugins, der hævder at tage anti-spam-tjenester et skridt videre. Her er nogle antispam WordPress-plugins, der tilbyder yderligere anti-spam-funktioner, der bedre kan imødekomme dit websteds behov.

Stop spamforebyggelse af spam

stop spammere

Dette plugin bruger en af ​​tre captcha-konfigurationer til at bekræfte, om et nægtet loginforsøg eller -kommentar faktisk er blevet indsendt af en ikke-spam-menneske. Det rapporteres, at det fungerer godt med Gravity Forms. Stop spammere beskytter dit websted mod:

 • Trackback spam
 • Kontaktformular spam
 • Kommenter spam
 • Registrerings spam
 • Login forsøg

Der er rapporteret om et par advarsler. Undertiden er gyldige brugere ikke i stand til at logge ind på deres egen WordPress-database. Dette plugin fungerer heller ikke på en proxyserver eller med et hostingfirma, der ikke bruger PHP-funktioner.

Anti-Spam af CleanTalk

cleantalk-spambeskyttelse

Anti-Spam af CleanTalk er en skybaseret spamblokker. Plugin er gratis, men dens skytjeneste, CleanTalk, kræver en betalt konto. Efter en 7-dages gratis prøveperiode kan du beslutte, om du vil fortsætte med denne service.

Ud over at blokere kommentarer, registrering, kontaktformular og e-mail spam, beskytter Anti-Spam fra CleanTalk også dit websted mod spammy:

 • Bestillinger
 • Ordre:% s
 • Widgets
 • Abonnementer
 • Nyhedsbrev plugins

Dette plugin er i stand til at analysere flere aspekter af dit websted uden at bremse dit websted, fordi det bruger skyen i stedet for servere. Det svarer ikke kun e-mail-adresser, men også domæner og IP-adresser, der er knyttet til spammere. Der er en valgfri firewall-funktion, der forhindrer spam-bots i at få adgang til din webserver ved at sende dem til en tom side.

Shield Security & Firewall

Shield Security & Firewall

Shield Security & Firewall blokerer kommentarspam og tilbyder webstedets sikkerhed mod ondsindede IP-adresser. Dette plugin tilslutter din login-side og hævder at blokere alle spambot-kommentarer, samtidig med at det forhindrer menneskelige spam-kommentarer. Ondsindede loginforsøg afskrækkes af to-faktorstilladelse.

Selvom firewall kan deaktiveres, er dette plugin primært designet til at sikre dit websted. Spammy IP-adresser sortlistes automatisk, og brute force-angreb blokeres. Alle plugin-funktioner er fuldt tilgængelige gratis.

Hvilket spam-plugin er bedst for dig?

Spamblokkere forhindrer, at dit websted bliver evalueret negativt af søgemaskiner. De fjerner også hovedpinen ved at moderere spammy-kommentarer og aflytte oprettelsen af ​​uønskede nye brugerkonti på dit websted.

Men spørgsmålet er stadig, hvordan bestemmer du, hvilket anti-spam-plugin der er bedst til dit websted? Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv for at bestemme, hvilket plugin der er bedst til dine behov:

 1. Er dette plugin kompatibelt med de andre plugins, der er aktive på dit websted?
 2. Har du brug for kun kommentarer til spam-blokerende tjenester eller en mere inkluderende spam-blokkering?
 3. Leder du efter et fuldt udstyret gratis plugin eller en der har forbedrede funktioner med abonnement på planen?
 4. Er du interesseret i et skybaseret eller webserver system?
 5. Leder du efter webstedssikkerhed ud over spamblokering?
 6. Ville dine læsere irritere sig over at udfylde captcha-kode, inden de kommenterer?

Dine svar på disse spørgsmål kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke anti-spam- og / eller webstedsbeskyttelsesfunktioner der muligvis fungerer bedst.

Men selv efter at du har foretaget dit valg, er fleksibilitet et must. Nogle gange fungerer plugins ikke godt med hinanden. Du skal teste dit foretrukne spamblokerende plugin for at afgøre, om det fungerer godt med forudgående eksisterende plugins.

Konklusion

Når du betjener et websted, er aktivering af en spamblokker et vigtigt plugin. Uden et anti-spam-plugin kunne dit websted blive overhalet af ondsindede angreb, hvilket får din webstedsrangering til at falde ned og muligvis blive helt ikke detekterbar, indtil du foretager de nødvendige opdateringer.

Du har brug for en spam-blokkering, men er Akismet den bedste mulighed for dig? For at besvare dette spørgsmål skal du vurdere dit websteds unikke behov, og derefter snarere end at antage antagelser, kan du bruge vores sammenligninger ovenfor til at vælge den rigtige mulighed for dig (skønt vi synes Akismet virkelig burde være dit første valg).

Hvordan blokerer du for spam på dit WordPress-websted? Er Akismet stadig din spam-blokerende løsning? Du er velkommen til at dele dine tanker og / eller tilføjelser til denne liste i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map