Envato Hosted Administreret WordPress Hosting Review

Envato Hosted Administreret WordPress Hosting Review

I dag vil jeg gennemgå en meget bestemt tjeneste, der tilbydes af en kæmpe i WordPress-forretningen. Jeg taler om Envato. Tjenesten kaldes Envato Hosted og det er en relativt ny WordPress Managed Service og i tilfælde af Envato er den fuldt styret i al forstand.


Denne hostingtjeneste er afbrudt, og nuværende brugere anbefales at skifte til en anden administreret hostingtjeneste. Du kan tjekke vores bedste WordPress hosting-post for vores aktuelle anbefalinger.

Hvad er Envato vært?

Envato Hosted er en nysgerrig service af flere grunde. Ved første øjekast virker det som den værste idé, du kunne komme med. Når vi har alle slags hostingtjenester derude, ser Envato-service yderst ud forenklet til det punkt at være næsten en smerte at bruge for erfarne brugere, men lad ikke det narre dig. Bag denne maske af ekstrem enkelhed skjuler en meget kraftfuld service med en stor bonus … faktiske mennesker, der hjælper dig hele tiden.

Men inden vi starter med Hosted, er her en hurtig oversigt over, hvad der er og ikke er inkluderet:

  • Inkluderet i Envato Hosted: Din $ 16 pr. Måned (pr. Installation) inkluderer 1 premium WordPress-tema gratis (vi anbefaler selvfølgelig det populære og kraftfulde Total WordPress-tema, men der er mange design at vælge imellem), gratis migrering af websteder, administrerede opdateringer og support, 100k besøg, 5 GB diskplads, 100 GB båndbredde, daglige sikkerhedskopier, sikkerhed og god kundesupport
  • Hvad er ikke inkluderet: Hos Hosted er der ingen e-mail-platform, ingen multisitestøtte, og du bliver nødt til at købe dit domænenavn / SSL separat

Tilmelding med vært

Få vært hos Envato

Hvis du vil se en fuld gennemgang af tilmeldingsprocessen, kan du tjekke vores guide på Envato-bloggen. Men det er temmelig ligetil. Bare find et tema, du elsker på Themeforest, og se, om det følger med Hosted. Klik på knappen for at tilmelde dig.

I dette indlæg antager vi, at du kan håndtere den del på egen hånd og undersøge kvaliteten af ​​Envato Hosted.

Kom godt i gang med Envato vært

Dashboardet er så forenklet, at det er næsten problematisk, fordi den første ting, du bemærker, er et grundlæggende brugergrænseflade, dette sammen med det faktum, at de ikke tillader dig at finpusse noget udover dit domæne, kan give dig alle de forkerte ideer om tjenesten.

Envato vært lader dig bruge dine egne domæner men bortset fra at du ikke kan uploade din egen database, har du overhovedet ikke nogen mailtjeneste undtagen konfigurering af Google Apps, og du vil ikke være i stand til at håndtere filer på grund af mangel på en filudforsker. Det er som Godaddy WordPress-service, men endda mere grundlæggende.

DNS-indstillingerne giver dig mulighed for at håndtere alle de relaterede opgaver, hvis du er vært for domænet på Envato. Som jeg sagde før, er en god ting ved denne service, at de lader dig bruge dit eget domæne og hjælpe dig med at konfigurere den korrekt. Tjenesten har også en SFTP-adgang og indstillinger for sikkerhedskopiering.

Domæneregistrering er ret ligetil og vil lade dig gøre alle de første trin let. Tjenesten Envato Hosted ser ud til primært rettet mod nye brugere og specielt dem, der planlægger at købe temaer og plugins fra Envato, så processen er optimeret til at registrere et nyt domæne og få dit ny installation af WordPress på kort tid.

Du kan kontrollere statistikken på denne statistikside, der er let tilgængelig, hvilket giver dig de nøjagtige numre, der er tilladt efter din plan. Med en diskkvote på op til 5 GB pr. $ 16-plan. Dette er ikke billigt, så tag i betragtning, at tjenesten er faktisk temmelig dyrt.

Men jeg vil migrere mit nuværende websted

Selvfølgelig, hvis du allerede har et websted, vil Envato Hosted gøre dit liv let som migration er helt gratis på denne service skal du bare anmode om migreringen med oplysninger om dit nuværende WordPress-login.

Når du har indtastet alle de oplysninger, vil du blive ført til supportsiden, og du bliver nødt til at vente engang mellem 1 time og op til 10, afhængigt af webstedets kompleksitet. Bare tag det i betragtning tjenesten er ikke automatisk og har brug for menneskelig interaktion fra deres side så dette er muligvis ikke det bedste alternativ for dem, der ved, hvordan man foretager en migration og ønsker at gøre det selv, fordi det er bare ikke muligt her.

Det samme problem vil opstå med e-mails, i tilfælde af at du håndterer domænet med Envato, er der ingen mailtjeneste overhovedet. De giver dig mulighed for at konfigurere MX-poster til Google Apps-tjenester, men det er yderst begrænset inden for det. Brugere, der er afhængige af brugerdefinerede e-mails til deres websteder, får bedre held andre steder.

Når migreringen er færdig …

Når dit websted er klar til at rocke, vil du være i stand til at pege dit domæne til CNAME relateret til tjenesten. Det er vigtigt at huske, at Envato ikke har en ordentlig måde at vise det midlertidige domæne, som du bliver nødt til at bruge til en CNAME, i tilfælde af at du vil bruge dit brugerdefinerede domæne, og du bliver nødt til at finde ud af, hvad det er ved at prøve at logge ind til WP-Admin. Routing-underdomænet kan derefter peges som en CNAME til dit originale underdomæne. De bruger routing underdomæner som en måde at dynamisk balance deres service på, vær opmærksom ikke at bruge IP’er når du tildeler dit domæne.

Når dit websted er færdig med at migrere, vil du blive mødt med en Velkomstbesked og en kort undersøgelse. Lidt påtrængende for min smag, men let undgåelig, hvor Envato spørger, hvilken type websted, type og forretningstype du har. Når dette er gjort, er dit websted klar til at rumle.

Teknisk support: hjertet af tjenesten

At skulle installere eller migrere dit websted og placere det online tager ingen handling fra din side overhovedet fordi langt de fleste ting håndteres gennem teknisk support. Tjenesten er fuldstændigt og fuldt styret, de tager sig af ydeevne, databaser, sikkerhed og alt omkring WordPress, så du ikke behøver at redigere en enkelt fil eller arbejde på databasen eller tildele brugere og tilladelser til den. Selvom dette er vidunderlige nyheder for ikke-techie crowd, kan folk som mig selv blive frustreret over dette. Tag det i betragtning du mister din evne at håndtere problemer og funktioner på serversiden selv. Denne service administreres virkelig.

Teknisk support er hjertet i denne service. Da brugergrænsefladen er ekstremt begrænset, og der ikke er noget, du kan gøre det meste af tiden, skal tjenesten have en ekstrem god teknologisk support hvis det vil lykkes, og de ser ud til at gøre det som Jeg har nul klager over denne interaktion. Ikke kun besvarede de alle mine spørgsmål, de er ekstremt gennemsigtig om servicebegrænsningerne, og det er ikke noget, du kan se på andre tjenester. De reagerer også venligt. Hvis de ser, at du er en teknisk person, vil de forklare detaljeret, hvorfor de har sådanne begrænsninger på plads.

Uanset hvor godt et UI-panel er, eller hvor sej den nye automatiske installation virkelig er. Hvis teknisk supporttjeneste ikke er god, kan tjenesten blive ganske ubrugelig, specielt når du har mest brug for den. Dette ser ikke ud til at være tilfældet med Envato Hosted.

Ydeevne

Ikke desto mindre, hvis ydelsen heller ikke er god, vil teknisk support alene ikke være i stand til at afbalancere tjenesten. Dette er også et godt punkt om Envato, da dets præstation er ganske god.

Første gang til Byte er enestående, og webstedet indlæses ret hurtigt generelt.

Som du kan se, tog webserveren kun 70ms at svare med en samlet FTTB på 216ms hvilket er ekstremt god samlet.

Indlæsning af hjemmesiden fra Sverige giver dig også et meget godt resultat.

Det er på den anden side ikke en god ide at indlæse den fra Australien, og tjenesten ser ud til at være mest gavn for brugere fra Nordamerika og Europa.

Da jeg har undersøgt overskriften, kan du tydeligt se, at de bruger nginx som deres backend med en Cache-struktur det gør det dynamisk routing i tilfælde af, at noget mislykkes. Dette er godt, fordi dit websted forbliver online, uanset hvad. At have en routestruktur, der dynamisk tildeler dit websted til et andet netværk, uden at du behøver at bekymre dig om det, er noget at overveje, når du får denne form for service.

Hvad jeg kunne lide

Envato Hosted-service er helt nybegynder venlig, plus får du et gratis tema (som Total), når du tilmelder dig. Du behøver ikke gøre noget for at få dit websted op, da næsten alt håndteres via en teknisk supportbillet. Ligeledes, teknisk support er yderst venlig og villig til at hjælpe i hvert trin på vejen. Jeg kan føle den kærlighed, som teknikere har til tjenesten, og de vil gøre, hvad de kan for at hjælpe dig. Det betyder, at selvom du har brug for noget specielt, vil de være der for at hjælpe dig. Hvis du er en af ​​de fyre / piger, der elsker en god teknologisk support og ikke selv ønsker at tackle noget teknisk, er Envato Hosted perfekt.

Hvad jeg ikke kunne lide

Den dårlige UI-implementering og fuldstændig mangel på muligheder får denne service til at føles endnu værre end GoDaddy Managed WordPress for avancerede udviklere og teknikere. Den høje pris er et andet punkt i spørgsmålet, da al routing / dynamisk struktur og ekstra teknisk support ikke er billig. At skulle betale $ 16 for en sådan lille lagerplads er ikke godt for store websteder enten som det at vokse i størrelse vil koste dig en masse.

Afslutter

Hvis du er en tech-fyr / -pige eller en avanceret udvikler, kan du ikke lide Envato Hosted-tjeneste, da det vil gøre din ekspertise ubrugelig ved ikke at kunne gøre noget selv, plus du bliver nødt til at vente på hver ændring som teknisk support har brug for at hjælpe dig i hvert trin. Men Envato Hosted er en service, der stadig er under udvikling, og de er villige til at tilføje nye funktioner. De accepterer al kritik for ting, der skulle forbedres, og har en meget venlig holdning til kunderne, så du faktisk føler dig speciel vært hos dem.

At have en sådan god teknisk support er næsten altafgørende for at sælge deres service. Jeg kan nemt se en ny udvikler have et nyt websted med sig og ikke ønsker at håndtere plugins / temainstallationer overhovedet, i dette scenarie er Envato Hosted en ideel service. Du vil føle dig hjemme ved at vide, at faktiske mennesker sørger for, at dit websted kører, som det burde være.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map