En gennemgang af Genesis Framework for WordPress

Hvis du er en erfaren WordPress-bruger, har du sandsynligvis hørt om Genesis, en fantastisk og kraftfuld temaramme af folkene på StudioPress (Copyblogger Media). Denne gennemgang forklarer nøjagtigt, hvad Genesis er, og de funktioner, der gør det til et så fantastisk tema for WordPress. Hvis du ikke har hørt om Genesis, hjælper denne anmeldelse dig med at komme op i fart. Lad os dykke ind!


Genesis Framework

På det mest basale niveau er Genesis en temaramme til WordPress. Dette betyder, at det er et eksisterende tema designet til at blive bygget på og dermed fremskynde udviklingsprocessen for ethvert websted, der er baseret på det. Ethvert tema kan betragtes som en ramme, men hvad der gør Genesis til en ægte ramme er fleksibiliteten, det giver ved hjælp af dets hook-system (se nedenfor).

Genesis fleksibilitet

genesis-ramme review

Genesis er langt et af de mest fleksible temaer for WordPress, og dette er det store salgsargument. Hvis du har det godt med at bruge WordPress hook-systemet og oprette PHP-funktioner (endda grundlæggende), vil du se, hvor fleksibel Genesis virkelig er. Med de fleste temaer er brugerne begrænset til at tilpasse deres websted via paneler og widget-områder med temaindstillinger. Genesis leverer imidlertid et komplet hook-system, der giver dig mulighed for at indsætte alt indhold, du ønsker, praktisk talt på ethvert sted på dit websted. Lad os f.eks. Sige, at jeg vil indsætte en blok Adsense-annoncer efter mit indlæg og forfatterboks, men før min sidefod. Genesis har en krok kaldet genesis_before_footer det vil lade mig koble mig ind på det nøjagtige sted og tilføje min kode. Jeg kan endda blive smarte og bruge nogle betingelser, hvis jeg kun ønsker, at annoncerne skal vises på et bestemt område på mit websted (dvs. kun blogindlæg). Dette er kun et eksempel på, hvordan du tilpasser Genesis med kode i stedet for indstillinger. Med nogle enkle kode øges din kontrol over dit websted eksponentielt.

genesis-hook-visuel-guide

Ressource: Der er alt for mange kroge til at diskutere i dette indlæg, men her er en stor visuel guide til forskellige Genesis-kroge. Du bør bestemt studere denne guide, hvis du er interesseret i Genesis, fordi den vil hjælpe dig med at forstå Genesis fleksibilitet.

Genesis er magert og godt kodet

Hvis du bruger et tema, der pakker et panel med fuld indblæsning, bliver dit tema oppustet. Udvikleren af ​​dette tema kan muligvis gøre et godt stykke arbejde for at reducere noget af denne oppustethed, men der vil altid være oppustethed. Når et tema indeholder snesevis af muligheder for at justere ting som farver, skrifttyper osv., Indeholder temaet ikke kun flere filer, men disse indstillinger gemmes i din database. Dette tilføjer den samlede oppustelse af et WordPress-websted. Genesis er ikke kun rent kodet, det har meget få standardtemaindstillinger. Da næsten al tilpasningen udføres gennem kode, er der virkelig ikke et behov for et stykke temaindstillinger. Ud af boksen inkluderer Genesis indstillinger til ting som automatiske opdateringer, standardlayout, brødkrummer, kommentarer og trackbacks og et par andre. Det inkluderer også indbyggede SEO-indstillinger, der automatisk deaktiveres, når du har WordPress SEO af Yoast installeret (bare en anden måde, hvor Genesis arbejder for at reducere oppustethed). Disse indstillinger er dog temmelig basale og universelle, så de er inkluderet som standard. Igen, alle sande tilpasninger skal udføres med kode eller et plugin.

Søgemaskineoptimeret

Ydeevne og optimering er to store fordele ved at bruge Genesis. Det er en ren kodebase forbedrer ydeevnen på dit websted, hvilket hjælper med placering af søgemaskiner (bedre indlæsningshastigheder for sider = bedre søgerangeringer). Genesis er også kodet ved hjælp af den nuværende HTML5-markup og Schema.org-mikrodata, som hjælper med at fortælle søgemaskiner, hvad dit indhold handler om. Dette er en fantastisk måde at forbedre dit websteds søgerangeringer, fordi det giver søgemaskiner som Google bedre mulighed for at bestemme, hvor relevant dit indhold er for en bestemt søgning. Genesis fører virkelig pakken med hensyn til ydeevne og optimeringsstandarder.

Børnetemaer

Jeg kunne have inkluderet børnetemaer i fleksibilitetsafsnittet, men Genesis børnetemaer fortjener deres egen omtale. For det første, hvis du ikke ved, hvad et WordPress-underordnet tema er, er det et tema, der arver funktionaliteten af ​​dets overordnede, men giver mulighed for tilpasninger, der ikke vil blive overskrevet, når overordnet opdateres. Hvis du bruger et kommercielt WordPress-tema, som vedligeholdes og opdateres af udvikleren, skal du bruge et underordnet tema.

Genesis er designet til at blive brugt med børnetemaer. Når du køber Genesis, kommer den med kerne / overordnede Genesis-filer og et eksempel underordnet tema, som du skal bruge, hvis du endnu ikke vil bruge et andet design. Du vil aldrig hacke (ændre) de vigtigste Genesis-filer! Brug altid et underordnet tema til enhver tilpasning (er), selvom din eneste tilpasning er en simpel HTML-linje i din overskrift.

Genesis-barn-temaer

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du gennemse de tilgængelige underordnede temaer fra StudioPress. De har snesevis af smukt designede temaer til børn, der er klar til at gå ud af boksen. Du kan købe en med Genesis-kernen eller på et andet tidspunkt. Hvis du først køber Genesis-kernen, modtager du en tilbagevendende kundebat på 25% på dine fremtidige køb (denne rabat er også god på pakken med alt inklusive). Der er også et væld af tredjemands børnetemaer tilgængelige til Genesis, så sørg for at foretage nogle Google-søgninger!

Genesis Community og support

Genesis er så forbløffende, at jeg kun har brug for at indsende en billet, og StudioPress supportteamet var med det straks. Jeg havde et svar inden for en time, og en opdatering blev frigivet den følgende dag, der løste mit problem. Næppe nogensinde har brug for støtte og få det så hurtigt, når jeg gør det, er top notch i min bog.

genesis-support-samfund

Efter at have arbejdet med Genesis i et par måneder nu, er en af ​​de bedste ting ved det Genesis-brugernes samfund. Da Genesis har mere end 100.000 websteder, er der tydeligvis mange brugere og et stort antal eksperter. Mange af disse eksperter er fantastiske nok til at dele deres viden med samfundet via tutorials og kodestykker. Mange af dem er også meget tilgængelige via deres blogs og konti på sociale medier, og de er typisk villige til at hjælpe, når de bliver spurgt (spørg altid pænt om hjælp og forvent aldrig det). Som jeg nævnte i mit indlæg om, hvorfor jeg bruger Genesis, inkluderede jeg nogle mennesker, der var værd at følge i Genesis-samfundet, fordi de er meget kyndige og hjælpsomme. Her er listen (bestemt ikke omfattende):

Endelig, uanset om du allerede bruger Genesis eller er interesseret i at lære mere, kan du blive medlem af Genesis slack-gruppen (gratis og ikke tilknyttet StudioPress). Det er en stor ressource med hundreder af medlemmer i hele Genesis-samfundet. Du er velkommen til at stille spørgsmål og dele dine tanker.

Genesis Review – Indpakning

Forhåbentlig ved du nu mere om Genesis-rammen, og hvor fantastisk det er. Da jeg først startede med det, gør jeg det bare for at teste det ud og være i stand til at sige, at jeg havde brugt det. Jeg kunne sparke mig selv for ikke at prøve det før! Jeg er meget glad for, at jeg begyndte at bruge det, og det er nu (og bliver) mit primære udviklingsværktøj til opbygning af websteder med WordPress. Hvis du er på hegnet, opfordrer jeg dig kraftigt til i det mindste at prøve det. For mindre end $ 60 (inklusive levetidssupport og opdateringer) får du en enorm værdi med en lille økonomisk risiko. Test det ud, eksperiment, lær om det, og nyd! Du er velkommen til at stille mig spørgsmål i kommentarerne eller på min blog, EngageWP.com.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map