Elementor 2.0-gennemgang: Ændring af ansigtet til webdesign

Elementor 2.0-gennemgang: Ændring af ansigtet til webdesign

I denne Elementor-gennemgang tager vi et kig på dette velkendte plugin til sidebygger og dens nylige udgivelse af Elementor 2.0. Uanset om du ønsker at tilpasse et par websider eller design et helt nyt sted, har den nye version af Elementor 2.0 værktøjer og funktioner til at hjælpe dig med at realisere din kreative vision.


Læs videre for at finde ud af mere om, hvad Elementor har at tilbyde, og for at få en indgående forståelse af de nyeste funktioner, der er frigivet med Elementor 2.0. Vi vil også overveje fordelene ved opgradering til Elementor Pro. Og de avancerede funktioner, som denne premium-udvidelse giver. Lad os komme igang…

En introduktion til Elementor

Elementor

For dem af jer, der ikke har brugt Elementor og ved lidt om plugin, vil vi starte med en hurtig introduktion til denne løsning og overveje, hvad den har at tilbyde.

Elementor er et populært WordPress-sidebygger-plugin, der utroligt kun blev lanceret for knap to år siden. På det tidspunkt er Elementor blevet en seriøs konkurrent i en verden af ​​side-builder-plugins. Det giver en imponerende oplevelse og omfattende funktioner, hvilket resulterer i en konstant voksende kundebase.

Elementor understøtter begge a gratis og premium-version af deres plugin. Elementor Pro er en udvidelse af det gratis plugin og leverer avancerede værktøjer til at forbedre arbejdsgangen og øge konverteringer og salg. Vi vil diskutere Pro-versionen af ​​Elementor videre i artiklen. Men nu, lad os se, hvad den gratis kerne Elementor-version tilbyder …

Elementor funktioner

Elementor indeholder en intuitiv træk og slip-editor, der gør det muligt for brugere let at designe eller tilpasse enhver side eller brugerdefineret posttype i WordPress. Og alt uden at skulle røre ved en kodelinje. Alle tilpasninger kan foretages i forreste ende af dit websted, så du kan se dine sidedesign finde sted i realtid.

Elementor-skabelonbiblioteket indeholder over 300 smukt udformede skabeloner at vælge imellem, oprettet til at imødekomme enhver industri og niche. Når en skabelon er valgt, giver Elementor-editoren dig enorm kontrol over enhver stylingdetalje. Skabeloner og sidedesign kan gemmes og genbruges samt eksporteres til brug på andre websteder.

Elementor leverer også en komplet pakke widgets gratis. Disse widgets fungerer inde i live-sidebyggeren, så du kan tilføje utallige designmuligheder til dine sider. Her er blot et par af de widgets, du kan bruge på dine sider …

 • Billedgalleri.
 • Billedkarrusel.
 • Google kort.
 • Knapper.
 • video.

Tredjeparts widgets og plugins kan også integreres i Elementor-sidebyggeren. Derfor kan du omgi dig med alle dine foretrukne designelementer.

Her er nogle af de andre top funktioner at Elementor tilbyder …

 • Samlet tilpasning over layout.
 • Video baggrunde.
 • Inline Editing.
 • Billede og galleri Lightbox.
 • 800+ Google-skrifttyper.
 • Landingssidedesign.
 • Mobilredigering.
 • Udvikler venlig.

Elementor leveres også med omfattende support, herunder videotutorials og dybdegående artikler. Disse lærer trin for trin, hvordan man bruger dette plugin til at oprette fantastiske websteder.

Så nu ved vi lidt om Elementor og nogle af de funktioner, det indeholder, i sin gratis kerneversion. Lad os næste kigge på den nylige udgivelse af Elementor 2.0 og find ud af, hvilke værktøjer og funktionaliteter der er føjet til dette allerede funktionsrige plugin.

De nye funktioner i Elementor 2.0

I februar begyndte Elementor-teamet at rulle ud Elementor 2.0. Med hver nye frigivelse af funktioner håber de på at løse de problemer, som folk, der bruger WordPress, møder dagligt, når de prøver at designe og tilpasse websteder. Så hvilke funktioner er blevet introduceret, og hvordan vil de forbedre Elementor-oplevelsen?

Elementor blokke

blokke

En af de første funktioner, der blev frigivet under Elementor 2.0, var Elementor blokke. Denne helt gratis funktion giver en fleksibel måde at opbygge sider hurtigt og effektivt.

Blokke er hovedsageligt foruddesignede sektioner, der kombineret kan skabe komplette sider. Gennemse og filtrer gennem de forskellige tilgængelige designindstillinger, og tilføj derefter de passende blokke til hver side på dit websted med bare et klik på en knap. Dette giver dig mere fleksibilitet end sideskabeloner, men stadig tilstrækkelig designstøtte til at spare dig tid og sikre, at du producerer et brugervenligt, professionelt og tiltalende websted.

Hver blok kan tilpasses, så du kan omdanne indholdet og hurtigt omdanne dine tanker og ideer til et websted. Og blokke er forudbygget med widget- og layoutindstillinger, så du kan bare koncentrere dig om designprocessen og ikke bekymre dig om de tekniske aspekter ved opbygning af en side. Blokke kan derefter gemmes og genbruges på forskellige sider.

At vælge og vælge blokke for at oprette en side er ikke kun en sjov måde at designe. Blokke strømline din arbejdsgang og administrerer din oprettelsesproces, hvilket resulterer i færdige, avancerede sider på ingen tid overhovedet.

I blokke-biblioteket er der i øjeblikket 253 forskellige bloktyper tilgængelige, fordelt på 15 kategorier, herunder Pris, Team, Testimonials, Portfolio, Call to Action og Abonner. Elementor-teamet tilføjer også til dette bibliotek over tid og sikrer, at uanset dit projekt, der vil være blokke, der passer til.

Elementor Developer API

Udvikler-API

I april annoncerede Elementor sin nye Udviklere Center til Elementor-udviklere. Dette er et nyt sted og en virkelig imponerende ressource – en, der vil have en stor indflydelse på enhver WordPress-udvikler, der ønsker at udvide Elementor, eller integrere det i et produkt.

Udviklercentret har to sektioner …

Lad os se på begge disse mere detaljeret …

Elementor Developer Resources

Udviklernes ressourcecenter indeholder trinvise vejledninger, tutorials og kodeeksempler, der forklarer, hvordan udviklere kan oprette deres egne Elementor-udvidelser eller tilpassede løsninger til klienter. Der er både information til plugin- og temaudviklere såvel som information om nylige WordPress-kodningsstandarder og seneste bedste praksis.

Elementor-kodehenvisning

Ved hjælp af Elementor Code Reference-dokumenter kan du hurtigt lære, hvad hver Elementor-funktion, klasse, metode og krog gør. Her kan du nemt søge i kodehenvisningen for at finde en bestemt kode, der automatisk opdateres med hver nye version af Elementor-versionen. Elementor-teamet planlægger også at tilføje kodestykker og kodeeksempler til kodehenvisningen i overskuelig fremtid.

Hvis du er et WordPress-plugin eller temaudvikler, er Elementor Developers Center en uvurderlig ressource, og det er værd at tjekke.

Elementor Pro 2.0 – Theme Builder

Theme Builder Elementor 2.0

Udgivelsen af ​​Elementor Pro 2.0 har set denne side builder-plugin opgraderet til at inkludere tema builder muligheder. Indtil nu har det ikke været muligt at tilpasse bestemte områder af dit tema med Elementor Pro-editoren, f.eks. Header, sidefod, enkelt indlæg og arkiv..

Elementor Pro Theme Builder har udvidet konceptet med skabeloner og har introduceret nye skabelontyper for overskrifter, sidefødder og andre områder på dit websted. Dette gør det muligt nu at designe og tilpasse alle dele af dit websted, ikke kun indholdsområderne, ved hjælp af Elementor-træk-og-slippeditoren. Så farvel til kode!

Elementor Pro Theme Builder fungerer på ethvert WordPress-tema og gør det muligt for dig at opbygge ethvert aspekt af dit websted visuelt i forkant af dit websted. Ved at bruge dynamiske skabeloner kan du oprette rammen for dit indhold og derefter anvende det på dit websted. Skabeloner bliver derefter fyldt med dynamisk indhold fra dit websted med et enkelt klik.

Elementor Pro 2.0 tilbyder også 25+ header- og sidefodsblokke, samt en klistret headerfunktion, der hjælper dig med at komme i gang. Du vil ikke længere være begrænset af dit temas overskrift og sidefod. Du kan nu bruge Elementor-blokke til at skabe stilfulde og iøjnefaldende design, der fungerer sammen med resten af ​​dit websteds branding.

Elementor Pro 2.0 – Funktioner, der stadig skal komme

Stadig til at komme

Som vi nævnte tidligere, rulles Elementor 2.0 i trin. Og for Elementor Pro 2.0 er der stadig funktioner, der kommer.

WooCommerce-integration skal være hos os inden for kort tid, hvilket giver kraftig designkontrol over din WooCommerce-butik, produktsider og andre eCommerce-elementer gennem Elementor Editor. Widgets vil omfatte …

 • WooCommerce Products Widget – Vis og filtrer dine WooCommerce-produkter på dit websted.
 • WooCommerce Category widget – Vælg hvilke produktkategorier der skal vises.
 • Woo Elements-widget – Føj eCommerce-sider til dit websted, inklusive en indkøbsside, enkelt produktside, kasseside og mere.
 • Woo Tilføj til indkøbsvogn-widget – Vis en ‘Tilføj til indkøbskurv’-knap.

Disse integrationer vil gøre Elementor til det perfekte værktøj til at designe et e-handelssted til dine nøjagtige specifikationer.

Der er stadig stor støtte til stadig at komme Avancerede brugerdefinerede felter (ACF) og værktøjssæt. Med denne funktionalitet vil du være i stand til at oprette indholdsfelter i ACF eller Toolset og derefter visuelt integrere dem på en hvilken som helst side. Hvilket for udviklere derude kan godt være en spiludskiftning.

Bør du opgradere til Elementor Pro?

Elementor Pro

Efter at have læst om den bemærkelsesværdige Theme Builder, som Elementor-teamet har indarbejdet i Elementor Pro-udvidelsen, samt WooCommerce-, ACF- og Toolset-integrationer, der er rundt om hjørnet, kan du godt tænke på, om du skulle opgradere til Pro.

Så lad os tage et hurtigt kig på hvad ellers Elementor Pro har at tilbyde …

 • Pro-skabeloner – Vælg et udvalg af avancerede pro-skabeloner.
 • Formularer – Design og tilføj kontaktformularer, abonnementsformularer, loginformularer og mere.
 • Media – Vis billeder og video ved hjælp af en Carousel- eller Slides-widget.
 • Brugerdefineret CSS – Tilføj din egen kode, og se den i handling på live-editoren.
 • Integrationer – Integrer nemt med MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA og Adobe TypeKit, for at nævne nogle få.
 • Sociale medier – Tilføj delingsknapper, sociale ikoner, Facebook-integrationer og mere.

Elementor Pro-brugere kan også drage fordel af 24/7 kundesupport. Få hurtigt hjælp med eventuelle problemer og svar på eventuelle spørgsmål, der måtte opstå. Det er tydeligt, at Elementor Pro er et bemærkelsesværdigt værktøj, og hvis du er seriøs omkring kvaliteten af ​​dit websteds design, skal opgradering til Pro være på din radar.

Afsluttende tanker om Elementor 2.0

Som du kan se, praler Elementor 2.0 nogle imponerende nye funktioner. Fra Elementor Blocks og Developer API til den fantastiske nye Elementor Pro 2.0 Theme Builder og avancerede integrationer ændrer Elementor ansigtet til webdesign. At Elementor-plugin er et must-have for enhver, der designer eller tilpasser et websted, siger sig selv – men vil du vælge den gratis eller premium version?

Har du spørgsmål til de nye udgivelser af Elementor 2.0? Du er velkommen til at spørge væk i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map