Elegant tema gennemgang

Elegante temaer er et Premium WordPress Theme Membership-websted, der ejes og drives af Nick Roach, og som ikke kun indeholder de bedste tilbud i premium-temaer, men også nogle af de bedste og mest unikke design derude. I modsætning til andre premium-temasider, hvor du kan gennemse mange premium-temaer og købe dem individuelt (til en høj pris), får du på Elegante temaer adgang til tonsvis af premium-skabeloner ved at tilmelde dig medlemskabsprogrammet.


Jeg har været medlem af elegante temaer i et år eller deromkring, og jeg elsker dem virkelig. Alle deres temaudgivelser har været fantastiske, og de har gjort det meget lettere for mig at få mine websteder til at se fantastiske ud. Og da jeg er sådan en fan af dette websted, troede jeg, det var på tide, at jeg skrev en Elegant Themes Review.

Sådan fungerer elegante temaer

Elegant tema tema prisSom sagt, elegante temaer fungerer på et medlemsbasis. Du betaler $ 39, og du får adgang til alle de tidligere og fremtidige temaer, der er udviklet i løbet af din tid som medlem (du bliver nødt til at betale $ 39 for at forny hvert år). Når du er medlem, kan du gennemse og downloade ethvert tema på webstedet.

Dette gør elegante temaer til et eller sandsynligvis det mest overkommelige sted at få premium-temaer. På mange andre steder betaler du over $ 30 bare for 1 tema, mens du her får omkring 40 (og mere, når der kommer nye).

Hvorfor blev jeg med?

Jeg kom oprindeligt med i Elegante temaer, fordi jeg ledte efter et tema til at køre WPExplorer, og på det tidspunkt var jeg ikke meget af en webudvikler. Nu har jeg selvfølgelig designet og programmeret mit eget tema (hvis du ser dig rundt vil du bemærke, hvor specifikt alt er til mit websteds behov).

Uanset hvad, sluttede jeg mig, og jeg downloadede faktisk et tema kaldet “egallery”, som jeg begyndte at bruge på WPExplorer og virkelig elskede det. På det tidspunkt havde Nick Roach ikke udviklet ePanel, men temaet kom stadig fra nogle temmelig seje tilpasninger i admin-panelet, det fungerede godt lige ud af boksen og så godt ud.

Senere tog WPExplorer.com en tur og blev mere et tema-showcase og blog-site. Så jeg sluttede mig til Affiliate Program for at begynde at tjene nogle penge.

Var det det værd

Var det det værd? Kort sagt, ja. Til at begynde med var det en super overkommelig måde at få nogle fantastiske premium-temaer til mine blogs på. For det andet laver Nick Roach noget fantastisk arbejde med disse temaer, og at grave i bagenden af ​​hans temaer hjalp mig med at lære nogle smukke pæne webdesign / kodningstricks. Til sidst har tilknyttet program været ganske vellykket. Ikke kun får jeg anbefalet et rigtig godt produkt, men jeg får nogle penge til det. Og elegante temaer tilbyder en superhøj udbetaling på 50%.

Hvad er cool ved elegante temaer

Pris

Jeg har allerede talt om dette, men bare for at håndhæve det lidt mere. Elegante temaer giver dig sandsynligvis den bedste Premium Theme-deal nogensinde.

Design

Har du tjekket temaerne? De er freaking awesome. Det ser ud til, at Nick Roach altid er foran kurven, når det kommer til webdesign-tendenser. Hvert tema han udgiver er fyldt med supermoderne teknikker og funktionalitet. De ser ikke kun godt ud, de arbejder.

ePanel

For mig ikke en sådan big deal, men for mange af jer, der ikke ønsker at få dine hænder rodet med at grave i og ændre al koden, har hvert elegant tema-tema en “ePanel”, som er Nick Roachs brugerdefinerede, super awesome og smukt temaadministratorpanel. Herfra vil du være i stand til at foretage alle mulige tilpasninger til dit tema samt deaktivere og aktivere visse funktioner i dit tema.

Elegante temaer ePanel

kortkoder

Elegante temaer har for nylig inkluderet en kæmpe liste med kortkoder til alle deres temaer, som giver dig mulighed for nemt at tilføje seje knapper, skydere, fanebladet indhold, kolonner, indhold, sociale medier, tip til værktøj og meget mere til dit sted lige via dit almindelige indlæg redaktør. Dette betyder, at du kan gøre dit websted AWESOME uden at skulle røre meget af koden eller arbejde i HTML-tilstand.

Elegante temaer korte koder

Tema lokalisering

Alle temaerne er lokaliseret for let og komplet oversættelse til dit modersmål. Med de inkluderede .mo- og .po-filer kan du nemt oversætte temaet til et andet sprog (de er som standard på engelsk), og temaerne leveres allerede med nogle forhåndsoversættelsesfiler til nogle sprog for at gøre det endnu lettere.

Support og opdateringer

At have et godt kodet og smukt WordPress-tema betyder ikke rigtig noget, hvis du ikke er forsikret for lang levetid. WordPress ændrer og opdaterer konstant sin platform, hvilket betyder, at du konstant skal sikre dig, at dit wp-tema er opdateret og har alle de nyeste funktioner og den mest opdaterede kode. Brug af et elegant tema er et smart valg, fordi de konstant opdaterer og tilføjer til alle deres temaer, så du ikke behøver det.

Og hvis du er en WordPress og / eller webudvikling-rookie, skal du ikke frygte det. Elegante temaer har et fantastisk supportsystem, hvor du kan indtaste ethvert problem, du har i dit kontopanel, og Elegant Staff hjælper dig med dit problem. Du har sandsynligvis brugt et gratis tema tidligere, løbet ind i et problem og prøv at kontakte den gratis temaudvikler, men aldrig hørt tilbage fra dem. Dette er problemet med gratis temaer … de giver næsten aldrig støtte eller hjælp. Men med elegante temaer kan du sikre dig, at dit websted eller din blog går op og kører problemfrit.

55+ Temaer

I modsætning til mange andre wp-temasider betaler du ikke bare for 1 tema, du får 55 temaer plus premium support og opdateringer. Det er en super god deal.

Ikke et medlem? Deltag i elegante temaer

Hvis du ikke er medlem, er det på tide at gå videre og se, hvad de handler om. Og hvis du elsker det, så kom tilbage og fortæl mig det, samme ting, hvis du hader det.
Elegante temaer Deltag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map