DreamPress WordPress Hosting Oversigt

Vi elsker at dele de nyeste og bedste WordPress-hostingmuligheder tilgængelige på nettet, hvorfor vi er nødt til at introducere dig til DreamPress. DreamPress er det administrerede WordPress-hosting, der tilbydes af DreamHost, der leveres med gode funktioner, der er perfekte til enhver blogger eller mindre virksomhed. Klik på knappen, eller bliv ved med at læse for at finde ud af mere om DreamHost. Åh, og lige nu kan du få DreamHost Shared Hosting for kun $ 5,95 / mo (det er 33% rabat!) Med koden WPEXPLORER33.


DreamHost Web Hosting

Hvorfor vælge DreamHost

Vi ved, at der er masser af hostingfirmaer at vælge imellem, og det kan være virkelig svært at finde den rigtige til dig. Nå, DreamHost er måske lige rigtig. DreamHost startede i et kollegieværelse tilbage i 1997 og er nu vært for mere end 1,5 millioner websteder. I deres tjenesteår har de fokuseret på service, sikkerhed, sjov og fleksibilitet – og det fungerer klart for dem.

Indstillinger for webhosting

Et af de vigtigste punkter for at vælge den rigtige vært til dig er at finde en plan, der imødekommer dine behov. Du ønsker en plan, der tilbyder funktioner, du vil bruge. Hvis du ikke ved noget om servere, skal du sandsynligvis få delt eller administreret hosting. Men hvis du kender din vej rundt på en server og virkelig ønsker at få hænder på, kan du måske gå med en VPS eller en dedikeret server. DreamHost tilbyder masser af planer til at imødekomme en række forskellige hostbehov:

Delt hosting: Fantastisk til blogs, porteføljer, små virksomheder og andre nye sider
Administreret WordPress Hosting: Specielt for websteder, der kører på WordPress
Administreret VPS Hosting: Kraftfuld nok til virksomheder, butikker, udviklere og mere
Dedikerede servere: Fuldt styret og klar til websteder med høj trafik

Naturligvis inkluderer hver af disse hostingindstillinger forskellige serviceniveauer, så du kan skalere op efterhånden som dine hostingbehov vokser.

Webhosting-funktioner

Dreamhost-funktioner

Derudover tilbyder DreamHost fantastiske funktioner til alle deres kunder. Uanset hvilken plan du vælger, inkluderer nogle af de hostingsfunktioner, du helt sikkert vil nyde fra DreamHost:

 • Kontrolpanel: DreamHost-kontrolpanelet er kommandocentralt for din hosting. Du kan administrere din konto, se dine domæner, tilføje eller slette brugere og endda få adgang til dine 1-klik-installationer. Der er desuden mange andre nyttige hurtiglink til mail, VPS, dedikerede servere, fakturering, support og mere.
 • 1-klik installationsprogram: Standard med de fleste webhosts, dette gør processen med installation af WordPress (eller en anden platform) let. Ingen login via FTP. Ingen download-lynlåse. Klik bare på knappen, vent et par minutter, så er du god til at gå.
 • Awesome Support Techs: Hvem ønsker ikke hjælp? Når du arbejder på dit websted og løber ind i et problem, er det dejligt at vide, at der er kyndige folk, du kan nå ud til for at få hjælp.
 • Mobilwebsegenerator: Powered by DudaMobile, denne funktion gør det muligt for dig at oprette en mobil version af dit websted (i modsætning til blot at bruge en responsiv webstedskabelon).
 • Cafe Commerce Integration: At oprette en online butik er en fantastisk måde at generere lidt ekstra penge på, og selvom du altid kan bruge et plugin som WooCommerce eller Easy Digital Downloads, understøtter DreamHost også fuldt ud Cafe Commerce – så du har masser af butikbygningsmuligheder.
 • Automatiske scanninger af malware: Malware er ingen bueno, og DreamHost kører deres egne automatiserede scanninger for at holde Malware i skak.
 • CloudFlare-integration: At have en god CDN kan hjælpe med at reducere din sideindlæsningstid for besøgende over hele kloden, og Cloudflare er en af ​​de bedste derude.
 • 100% oppetidsgaranti: I en perfekt verden ville dit websted aldrig gå ned, og DreamHost ønsker at gøre din hostingoplevelse så perfekt som muligt. De har en 100% oppetidsgaranti (men selvfølgelig er der tid til, at din server muligvis går ned i et par minutter til vedligeholdelse, softwareopdateringer osv. Men de fleste værter vil give dig besked på forhånd).

DreamPress Administreret WordPress Hosting

wordpress-notebook

Hvis du ikke allerede vidste det, elsker vi WordPress. Derfor kunne vi ikke vente med at lære mere om DreamPress – DreamHosts fuldt styrede WordPress-hostingplan (som er 20% rabat lige nu, hvilket gør det kun $ 19,95 pr. Måned). DreamHost blev WordPress-partner i 2005, og siden da har mere end 750,00 WordPress-websteder været vært hos dem. Her er et højdepunkt, hvad der er inkluderet i deres magtfulde DreamPress-hosting:

 • Automatisk WordPress-installation: Glemme installationen med 1 klik – med DreamPress er WordPress allerede installeret til dig.
 • Automatiske WordPress-opdateringer: DreamPress handler om at gøre hosting af dit websted let, så de tager sig af de centrale WordPress-opdateringer til dig. Så rol ikke, hvis du går på ferie eller har ærinder til at køre, DreamPress holder din WordPress-version opdateret.
 • Optimeret hostingkonfiguration: Servere er vanskelige, og hvis du ikke ved, hvad du laver, skal du virkelig prøve at ændre indstillinger på egen hånd. Overlad det til de professionelle, der har opsat hver DreamPress-server specielt til WordPress.
 • WP-CLI installeret: For mere avancerede brugere, der har WP-CLI allerede installeret gør det nemt at bruge dev-venlige kommandolinjemeddelelser lige ud af boksen.
 • Administrerede VPS- og MySQL-servere: Yup – administreret hosting. Som vi sagde før, behøver du overhovedet ikke at bekymre dig om dine servere. DreamHost gør alt for dig!
 • Webbaseret kontrolpanel: Dette er det samme kontrolpanel, der er nævnt før, hvor du kan administrere alt, hvad du har med din DreamPress-hostingplan at gøre.
 • Ekspert WordPress Support: Når du stiller et spørgsmål er det vigtigt at stille den rigtige person, og med DreamHost’s team af WordPress-eksperter kan du stille ethvert spørgsmål, du måtte have, og vide, at du får et godt svar.
 • Kompatibel med ethvert tema / plugin: Du læser den rigtige, ethvert tema, ethvert plugin. Der er bogstaveligt talt ubegrænsede kombinationer. Så hvis du har et fantastisk tema eller plugin, du er ivrig efter at bruge, skal du ikke have noget problem med at installere det på DreamPress.
 • Lakercache: CloudFlare er storartet, men lakeret cache tilføjer endnu mere ydelse, der øger cachen til dit websted. Denne HTTP-accelerator hjælper DreamPress-serverne med at levere dine sider på det dobbelte!
 • Automatiske daglige sikkerhedskopier: Sikkerhedskopier er en integreret del af ethvert WordPress-sikkerhedsregime, og da dette er en så vigtig faktor, inkluderede DreamHost disse funktioner i deres DreamPress-planer.
 • Valgfri sikkerhedskopi til DreamObjects Cloud: Dette er en premium-funktion, som du kan tilføje mod et gebyr – et sikkert og sikkert skymiljø at gemme de daglige sikkerhedskopier til.
 • Ubegrænset lager / båndbredde: Du har set denne før (jeg er sikker), og som mange andre værter og hostingplan forsikrer DreamPress dig, at du kan bruge så meget opbevaring og båndbredde, som du har brug for. Af naturlige grunde (hvis du kører et websted med høj trafik, skal du dog opskalere din plan).
 • Ubegrænset e-mails: Nogle administrerede hostingplaner inkluderer ikke dette, men vi er glade for, at DreamPress gjorde det. Hvis du overvejer at køre dit forretningswebsted på DreamPress, er det et must, at du kan oprette professionelle e-mail-konti til hver af dine ansatte.

Temmelig pæn liste over funktioner, ikke? DreamPress er bygget på DreamHosts administrerede virtuelle private servere (VPS) og er klar til at gå lige ud af boksen. DreamPress-serverne er forudkonfigureret til at bruge de bedste indstillinger til WordPress, så du ikke behøver at tænke over nogen serverindstillinger selv.

Desuden har de tilføjet et fernisseret cachelag (plus Lakker HTTP Purge-plugin) for at forbedre dit websteds ydelse. Og rolig ikke – ethvert tema eller plugin fungerer med DreamPress (inklusive Tour eget Total-tema), så hvordan dit websted ser ud og fungerer er helt op til dig. Nu hvor du har en idé om, hvad DreamPress handler om!

Bare et par tanker

dreampress-tanker

DreamPress har meget at gøre med det, men der er kun et par funktioner, som jeg bruger regelmæssigt, som bare ikke er tilgængelige i øjeblikket. Den første er multisite support. Ikke en stor aftale for de fleste mennesker. Hvis du kører en eller nogle få blogs eller virksomheder, der bruger WordPress, bliver du simpelthen nødt til at købe en separat hostingplan for hvert websted.

Den anden funktion, der mangler, er en iscenesættelse areal. Jeg håber virkelig, at dette er noget, DreamHost har i værkerne. Personligt har jeg fundet, at iscenesættelsesområder er nyttige til forskellige formål, med et af de vigtigste er at teste opdateringer (især til WordPress og WordPress temaer). Men for de fleste brugere (som ikke opdaterer skeptikere som mig), vil du sandsynligvis ikke gå glip af iscenesættelsesområdet så meget.

Bortset fra det har DreamPress alt, hvad en WordPress-bruger muligvis kan få brug for – endda indbygget cache. Åh, og i modsætning til mange af de andre administrerede WordPress-hostingplaner på markedet, har DreamPress ikke nogen sortlistede WordPress-plugins, som de ikke lader dig bruge (i det mindste ikke at jeg kunne finde). Nogle webhosts har en liste over tilladte plugins for at forhindre duplikatfunktionalitet. Men med DreamPress har de holdt deres opsætning temmelig ren, så hvis du virkelig vil bruge BackWPup eller YARPP så gå efter det.

Afslutter

Forhåbentlig nød du vores indvendige blik på DreamPress! Dette virker som en solid WordPress-hostingindstilling, og DreamHost har tilføjet nogle fantastiske funktioner for at gøre opsætningen af ​​dit WordPress-site lettere. Hvis du har brugt DreamHost eller DreamPress, fortæl os vores tanker nedenfor. Vi vil meget gerne høre fra virkelige brugere, hvordan deres hosting fungerer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map