Dirigentanmeldelse: En anden slags WordPress Layout Builder

Conductor er et WordPress-plugin fra Matt Medeiros af Slocum Studio, der sigter mod at give dig mulighed for det opbygge indholdsrige layout uden at foretage nogen kodning. Oprettelsesprocessen foregår gennem en live forhåndsvisning, hvilket giver dig en realistisk idé om, hvordan dit slutprodukt vil se ud, mens du arbejder på det.


Dirigent giver dig mulighed for at vælge mellem de tilgængelige layout og derefter udfylde dette layout med indhold. Dette indhold kan være i form af indlæg og sider fra dit websted eller en hvilken som helst af widgets, der er aktive på dit websted.

En stor brug af dette plugin er at oprette tilpassede sidelayouts, som træk indhold fra bestemte kategorier eller indlægstyper. Hvis du vil vise et udvalg af dine indlæg eller produkter på en side på en bestemt måde, sigter dirigenten at fjerne en masse af den smerte og den indsats, der ellers ville gå til at kode din egen tilpassede arkivside eller hjemmesides layout.

Det er dog ikke alt, hvad Conductor kan gøre, så læs videre for at få det fulde resultat af dette spændende indholdslayoutværktøj til WordPress.

Hvad kan du gøre med dirigent?

Dirigent kunne beskrives som et sideopbygningsværktøj til WordPress. Funktionerne gør det imidlertid til en anden type plugin end de mange andre sideopbygningsmuligheder, der allerede findes på markedet.

Selvom det ikke kommer med destinationssideskabeloner og et stort bibliotek med træk og slip-elementer, der findes sammen med nogle af de andre sidebygger-plugins derude, har Conductor et andet sæt funktioner og anvendelser, der gør det lige så værdifuldt.

Opret tilpasset indholdsskærme

Når det kommer til at oprette dine layouts, genindfinder ikke lederen hjulet, og bruger i stedet den intuitive WordPress Customizer. Gennem tilpasseren kan du nu oprette tilpassede layouts og derefter vælge hvilket indhold der skal vises i disse layout.

Conductor Customizer Output Small

Dette kan være en liste over nylige indlæg, specifikke indhold fra en bestemt posttype eller taksonomi, eller meget mere.

Support til brugerdefinerede felter, posttyper og taksonomier

Du kan endda vis indhold fra brugerdefinerede felter i layoutet, hvilket er noget, der vil være til reel brug for alle, der arbejder med deres egne brugerdefinerede felter, eller dem, der er en del af andre plugins, de har aktive på deres hjemmeside.

Konduktorindstillinger

Du får også en masse nyttige kontroller, der bestemmer, hvor meget af dit indhold, der skal vises i layoutet, og i hvilket format. Dette inkluderer, hvorvidt indlæggets fremhævede billede skal vises – og i bekræftende fald hvilken størrelse – såvel som det fulde indlægsindhold, bare et uddrag eller kun titlen plus et par andre muligheder.

Derudover kan alle elementer, du vælger at vise, være trækkes og faldt på plads for at få det rigtige layout, du har brug for.

Live realtid-forhåndsvisning af frontend

Når du bygger dit layout og udfylder det med indhold, foregår hele processen gennem WordPress Customizer. Det betyder får du en direkte forhåndsvisning af frontendvisningen på din side. Denne forhåndsvisning af realtid fjerner heldigvis behovet for at fortsætte med at gemme, skifte faner og opdatere, der findes sammen med nogle andre builder-værktøjer til WordPress.

Uanset om du vil opbyg dit eget brugerdefinerede startsidelayout der straks viser dit bedste indhold til dine nye besøgende, eller du har brug for at opbygge din helt egen kategori eller arkivsider i posttypen, Conductor giver dig værktøjerne til at gøre det, alt uden behov for at redigere nogen kode direkte.

Vis eventuelle aktive widgets

Ud over at være i stand til at indsætte leder-widgets i dit layout for at hente indhold fra en række kilder på dit websted, kan du også indsæt alle widgets der er aktive på dit websted.

Convertor Indsæt widget

Dette inkluderer ikke kun de standard WordPress-widgets, men også dem fra alle andre plugins, du bruger. Dette giver dig en masse muligheder for, hvilken type indhold, der skal vises i dine layout.

Sømløse integrationer

Som leder inkluderer integration med det populære WooCommerce-butiksbygger plugin, Du kan bruge det til at oprette tilpassede sidelayouts for at vise dine produkter, som du ønsker. Dette inkluderer visuelle kontroller til at vælge, hvilke oplysninger der skal vises fra disse produkter, f.eks. Pris, vægt eller noget andet, der findes i de brugerdefinerede felter.

Der er også et antal tilføjelser, der allerede er tilgængelige til Conductor. Den ene giver den mulighed for at integrere med AgentPress-temaet til Genesis Framework. Dette appellerer til enhver, der bygger et ejendomswebsted med WordPress.

Det er også værd at nævne det Dirigent vil arbejde med enhver WordPress tema. Plugin tager simpelthen stylingen af ​​dit valgte tema for at sikre, at dine tilpassede layouts sømløst integreres med resten af ​​dit websted.

Sådan brugte jeg dirigent

På mit WordPress-websted var jeg for nylig begyndt at arbejde med brugerdefinerede posttyper og havde oprettet en ny posttype for at få vist en bestemt type indhold, jeg udgav.

Jeg ville så oprette en arkivside der ville vise alle de nyeste stillinger fra denne indlægstype til mine besøgende. Jeg ønskede dog, at denne arkivside skulle være forskellig fra den almindelige arkivside, der blev brugt af mit valgte tema.

Jeg havde to hovedmuligheder: kode den nye side selv eller ansætte en udvikler. Da jeg ikke er meget koder, var dette en opgave, jeg havde lagt på bagbrænderen i en regnvejrsdag.

Dirigent tilpasset arkivside

Efter at have fået mine hænder på dirigenten var jeg dog let i stand til hurtigt oprette min egen tilpassede arkivside at få vist de seneste indlæg af denne type på den måde, jeg ville have. Desuden kunne jeg derefter gentage denne proces og oprette brugerdefinerede arkivsider til kategorier, tags og andre brugerdefinerede taksonomier, der bruges på mit websted, alt uden behov for at ansætte hjælp udefra eller grave dybt ned i koden til mit tema..

Det er kun en brug til dirigent, og jeg er sikker på, at du vil finde mange andre, men for mig ville det berettige prisen for adgang alene.

Konklusion

Ved første øjekast kan det se ud som om dirigent mangler nogle af de opmærksomhedsfangende funktioner i de andre builder-værktøjer til WordPress. Det er dog vigtigt at huske det det er en anden type værktøj, og måske en, der vil appellere mere til dem, der har brugt WordPress i et stykke tid og drager fordel af nogle af dets mere avancerede funktioner, såsom tilpassede posttyper, tilpassede taksonomier og brugerdefinerede felter, og som ønsker en hurtig og nem måde for at vise den type indhold i deres egne brugerdefinerede layout.

Uanset om du er en dygtig udvikler, der vil spare tid, eller nogen, der har brug for at oprette deres egne indholdsrige layouts uden at lære at kode, er dirigent et værktøj, som du bestemt bør se nærmere på.

Find ud af mere om Conductor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map