Dine gamle indlæg, promoveret: En genoplivet gammel post WordPress-plugin-anmeldelse

Genoplive Old Post, tidligere kendt som Tweet Old Post, er et plugin i modsætning til andre. Det løser to interessante problemer, som næsten enhver person, der arbejder på WordPress, støder på et tidspunkt.


Først finder du hurtigt ud af, at dine gamle indlæg – dem, der til sidst forlader din startside og ender i dine arkiver – aldrig nogensinde ser dagens lys igen. Sikker på, du får muligvis noget organisk søgetrafik, men det er ikke altid så pålideligt, selvom nogle af disse gamle indlæg måske er det bedste, du nogensinde har skrevet.

Det andet problem handler om sociale medier. Da jeg begyndte at poste til Twitter og Facebook, indså jeg en primær bekymring: Det tager evigt at administrere en legitim plan for sociale medier. Selv hvis du synes det er sjovt at designe billeder og dele seje links eller tip på dine sociale sider, suger det op til din produktivitet som et Dyson-vakuum.

Og det er et enormt problem, fordi alle sammen er på sociale medier nu, og du går glip af noget enormt vækstpotentiale, hvis du ikke konsekvent deler relevant indhold, som dine kunder måske synes tiltrækkende.

I en nøddeskal, Revive Old Post samler dine gamle indlæg og flere sociale systemer i en smuk slags harmoni. Det rækker ind i dine gamle indlæg og tweets eller deler dem på Facebook, Twitter eller LinkedIn tilfældigt, hvilket gør det så du ikke behøver at spilde noget af din dyrebare tid. Plugin bruges til kun at tage dine indlæg og tweet dem, men de har siden integreret med andre sociale websteder, hvilket kræver en navneændring.

Genoplive den gamle postopsætningsproces

For at få alt i gang er det temmelig enkelt. Bare gå til backend på dit WordPress-websted, naviger til fanen Plugins i venstre side af dit instrumentbord og søg efter Revive Old Post-plugin. Klik på knappen Install og aktiver den for at fortsætte.

Gendanne gamle indlæg - Automatisk post til sociale medier

Fanen Indstillinger for Revive Old Post vises på venstre side af dit betjeningspanel igen, og det kaldes Revive Old Post – enkelt nok. Klik på hovedfanen for at starte opsætningen af ​​dit automatiske delingssystem. I fanen Konti kan du forbinde tre forskellige sociale konti. Klik blot på knapperne Twitter, Facebook eller LinkedIn for at indtaste dine egne legitimationsoplysninger for at oprette forbindelse.

Dette er omtrent så let som det kan få. De inkluderer nogle få annoncer og tilknyttede links i hovedområdet på dashboardet, men de er ude af siden, så det er ikke virkelig et besvær. Du behøver heller ikke vælge alle tre konti. Hvis du kun har en Twitter-konto, skal du klikke på knappen og logge ind inden for få sekunder.

Konti

Du vil bemærke, at alle de indstillinger, du kan ændre, er pænt organiseret i små faner øverst på siden. Plugin har faktisk ikke mange funktioner, så det er ret nemt at bevare din ro og indstille tingene hurtigt. Det er værd at bemærke, at plugin ikke har nogen unødvendige funktioner, så du finder ikke noget rod.

Når du går til Generelle indstillinger side kan du ændre forskellige indstillinger, som hvor mange timer du vil vente mellem hver automatisk deling. Dette er den primære indstilling, der skal ændres, da du muligvis vil have et indlæg til at gå ud en gang om dagen, flere gange om dagen eller endda kun en gang om ugen.

Flere andre funktioner er tilgængelige til redigering i dette trin, så du er velkommen til at ændre ting som hvor gammel du vil nå ud i dine indlægsarkiver og antallet af indlæg, du vil dele med hver runde.

Jeg nyder Minimumsalder fordi du allerede deler dine seneste indlæg automatisk eller manuelt, vil du ikke have, at dette system skal sende dem ud igen. Du kan også spore, hvor meget trafik plugin opnåede dig gennem Google Analytics og fjerne nogle specifikke indlægstyper, som du ikke ønsker at dele.

For eksempel vil jeg personligt aldrig have tweetet en af ​​mine websider eller fakturaer, så jeg ville fjerne disse fra køen.

Generelle indstillinger

Formatering af dine indlæg

Gå videre til Indlægsformat fanen, kan du se et par indstillingsindstillinger for at inkludere standardtekst i hvert indlæg, der går ud. Jeg er forelsket i dette område, for i de tidlige stadier af dette plugin kunne du ikke inkludere et hashtag eller brugernavn i tweets.

Der er også en dejlig lille indstilling til at bruge en URL-forkortelse, så tweets ikke vises rigtig længe. Andre indstillinger inkluderer tilpasning af postlængde, yderligere tekstindeslutninger, og hvor du ønsker, at linket skal vises, når indlægget går ud.

Du er velkommen til at navigere til Facebook og LinkedIn sider, hvis du også vil ændre dem. Disse faner svarer temmelig til Twitter side.

Indlægsformat

Tilpasset planlægning og andre Pro-funktioner

Når du navigerer til Tilpasset planlægning fanen, vil du hurtigt indse, at du skal betale et ekstra gebyr for at bruge det. Dette er en af ​​de fantastiske funktioner, der er inkluderet i premium-versionen. Tilpasset planlægning giver dig mulighed for at indstille bestemte timesintervaller og endda ændre, hvor mange indlæg du vil sende ud i løbet af ugen. For eksempel vil du måske have to indlæg, der skal sendes ud på mandag med kun et på søndag.

Tilpasset planlægning

Her er hvad du ellers modtager med Pro-versionen:

  • LinkedIn indlæg formatering
  • Udstationering på Facebook og Twitter med billeder
  • Valg af hvilke indlægstyper du vil dele

Jeg vil helt ærligt aldrig ønsker at bruge plugin, medmindre jeg kunne fjerne alt undtagen mine blogindlæg, så $ 75 Pro-indstillingen er et must for mig.

Hvis du virkelig ønsker at automatisere dine sociale programmer, er dette en af ​​de bedste måder at gøre det på. Derfor vil jeg sige, at engangsgebyret på $ 75 er det værd. Bare sørg for at bruge plugin i fremtiden. Husk, at du ikke blot automatiserer dine sociale websteder; får du også en unik mulighed for at nå ud i dine arkiver og gøre dine gamle blogindlæg igen relevante.

Når alt er klar til at gå, kan du klikke på Begynd at dele knappen i bunden. Plugin inkluderer også en Se prøveindlæg -knappen, som er fantastisk til at se, hvordan indlægene vil se ud, før de indleder.

Begynd at dele

Ekskluderer indlæg, du aldrig ønsker at sende ud

Selv efter at du har fjernet de generelle postgrupper som sider og fakturaer, kan du muligvis finde specifikke poster, der aldrig skal sendes ud. Hvis du går til Ekskluder indlæg fane i venstre side af dit dashboard kan du vælge individuelle poster, der aldrig skal sendes ud via systemet.

Ekskluder indlæg


Revive Old Post er et af de bedste plugins til social deling derude, og du får den ekstra bonus ved at give CPR til de gamle stillinger, du troede var døde. 75 $ er ikke skiftende forandring, men i det lange løb giver det mening at uddele kontanterne, hvis du vil have dine gamle stillinger til at få eksponering via sociale medier, og vi giver dem en 5,0, da det virkelig er et af de bedste tilgængelige sociale plugins.

Lad os vide det i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål til Revive Old Post-plugin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map