DesktopServer Review: Kør nemt lokale installationer af WordPress

Hver WordPress-udvikler har sit eget stash af værktøjer, plugins og processer, der gør deres liv lettere og sparer dem tid, når de udvikler eller administrerer websteder. En, du vil høre beskæringen gang på gang, er DesktopServer. Kort sagt skaber DesktopServer et webservermiljø på din lokale computer og giver dig mulighed for hurtigt og nemt at spinde WordPress-websteder, der kører lokalt. Det blev oprettet af ServerPress og er tilgængeligt til både Mac og PC i en gratis & premium version.


Hent Desktop Server →

Før DesktopServer skulle du installere MAMP, WAMP eller XAMPP og selv konfigurere det til hvert nyt sted, du ønskede at køre (rediger hostfil, oprette database osv.). For ikke-udviklere især er det ikke en meget brugervenlig proces, især hvis du vil køre flere websteder. Selv for udviklere, der ikke har noget problem med at pinde med porte, databaser og lignende, foretrækkes DesktopServer, fordi det gør processen så meget hurtigere. DS kan oprette et nyt sted med et par museklik og et par sekunder. Det installerer alle de nødvendige WordPress-filer og opretter databasen for dig. Men det er lige her, det fantastiske begynder.

Hvorfor køre WordPress lokalt?

desktop-server-lokale-sites

For ikke-udviklere giver det at have en lokal version af dit websted en sandkasse – et sikkert område, hvor du kan lege med dit websted. Du kan teste plugins, ændre temaer osv. Uden at forstyrre dit live site. Du kan prøve den seneste WordPress-opgradering og med forbehold se, om det vil forårsage ødelæggelse på dit websted. Du behøver ikke længere at frygte opdateringsknappen, fordi du vil være forberedt på, hvad der vil ske!

For udviklere giver et lokalt miljø dig mulighed for at skrive og teste din brugerdefinerede kode, før du skubber den til en iscenesættelse eller live server. Du kan også få gjort arbejde uden at skulle være forbundet til internettet.

En sekundær fordel er at have en lokal sikkerhedskopi af alle de websteder, du har arbejdet på. Dette er praktisk, når en klient kommer tilbage med et problem eller en ny opgave – du har dit udviklings- og testmiljø klar til at gå. Da disse websteder ikke er live på internettet, behøver du ikke at bekymre dig om at vedligeholde og opdatere dem til sikkerhedsmæssige formål.

blueprints

desktop-server-plan

Chancen er, at du har nogle foretrukne plugins eller konfigurationer, som du kan lide at bruge på næsten ethvert WordPress-sted, du bygger. Blueprint-funktionen på DesktopServer giver dig mulighed for at oprette denne basiskonfiguration, så når du opretter et nyt sted, har det allerede alle de plugins, du vil være klar til at gå, hvilket sparer dig ekstra tid.

Importer et eksisterende websted

Mange gange bygger du ikke et websted helt fra bunden – du arbejder med et websted, der allerede er live på internettet, og du vil bringe det ind i et lokalt miljø for at lege med det eller foretage nogle ændringer uden ‘cowboy-kodning ‘. Der er adskillige plugins, såsom Duplicator, BackWPUp og andre, som du kan køre på dit live site for at oprette en zip-fil på hele dit websted inklusive databasen. Importfunktionen af ​​DesktopServer er kompatibel med mange af disse, hvilket giver dig mulighed for nemt at bringe dit eksisterende site ind i din lokale opsætning og komme i gang med det med det samme.

desktop-server-hurtig-implementereDirekte implementering

Når du har bygget dit nye nye lokale sted, skal du hente det tilbage til serveren. Der er adskillige måder at gøre det på, herunder anvendelse af plugins og / eller manuelt arbejde. Men premiumversionen af ​​DS kommer med en Direct Deploy-funktion, der forenkler processen. Dette er især godt for ikke-udviklere.

Support Awesome People

DesktopServer-teamet er lige fantastisk. Stephen Carnam, udvikleren bag DesktopServer har været kendt for at ringe til personligt for at hjælpe dem med at få problemer (jeg ved det, fordi da jeg var en ny bruger, kaldte han mig for at hjælpe, i en weekend ikke mindre) og giver vidunderlig support. Disse fyre er aktive medlemmer af WordPress-samfundet og rocker simpelthen. Så ikke kun får du et fantastisk produkt, men du støtter også et fantastisk team.

Det er ikke alt

Jeg har ikke dækket alle funktioner i detaljer her, men for at give dig en idé om, hvad DesktopServer ellers kan gøre – kan du også: oprette en kopi af dine eksisterende lokale sider med et klik på en knap, dele et lokalt sted via et LAN til test på mobile enheder, integrer DesktopServer med live preview-funktionerne i Dreamweaver og Coda2.

Prøv det gratis

DesktopServer findes i både gratis og premium smag. Den gratis version har ikke alle funktionerne, men den vil være tilstrækkelig for nogle brugere. Udviklere eller personer, der administrerer flere websteder, vil sandsynligvis have Premium-versionen (som i øjeblikket er prissat til $ 99,95).

Download Desktop Server →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map