DE: Kommentarer WordPress Kommentarer Plugin Review

Kommentarsystemer er genstand for evig kontrovers på WordPress-området. For det meste er de plaget med uoverensstemmelser, gode systemer med forfærdelige UI’er, dem med fremragende UI’er, men forfærdelige kommercielle muligheder og selvfølgelig gratis muligheder med reklamer, medmindre du opgraderer. Sådan er en verden af ​​kommentarsystemer på WordPress. Dette skulle ikke være et problem, hvis ikke for det faktum, at det standardkommenterende system på WordPress efterlader meget at ønske. Da jeg troede, at alt var tabt, og jeg skulle være taknemmelig for at have Disqus (fyldt med reklame) som den bedste mulighed for et kommentarsystem, blev jeg introduceret til DE: Kommentarer.


DE: Comments er et nyt premium WordPress-kommentar-plugin-alternativ. Prisen handler om rigtigt, og præsentationen ser ud til at være bedre end Disqus. Systemet er baseret på det centrale WordPress-kommenteringssystem. Det gemmer alle kommentarer i din lokale database, fungerer som en re-skin med bedre funktioner end standard WordPress, hvilket lover en meget bedre ydelse og håndtering af kommentarer.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

DE: Kommentarer Premium WordPress Plugin

Prissætningen af ​​plugin er opdelt i 3 forskellige planer. En licens på 1 site til en rimelig pris på $ 50 om året og en 3 og 10 site licens med en meget højere pris. Du kan prøve DE: Kommentarer live demo, men hvis du fortsætter med at læse, grave vi virkelig ind i, hvordan plugin fungerer.

Med henblik på denne gennemgang vil vi gennemgå licensen på 1 side. Processen til at aktivere plugin er ret let. Du får bare nøglen fra dit dashboard på DE: Kommentarer og aktiverer derefter nævnte nøgle i dit plugin, det er det! Ingen skjulte links, ingen ekstra reklame – bare et perfekt fungerende plugin, der transformerer dine kommentarer.

DE: Kommentarer WordPress-kommenteringsfunktioner

Hovedbackend er sammensat af forskellige indstillinger, der kan konfigureres til at drage fordel af DE: Kommentarer.

Du kan ændre hovedfarve, aktivere eksterne webadresser, antal kommentarer og endda billedoverførsel.

Plugin har brug for WP Social for den automatiske login til det sociale netværk, svarende til hvad Disqus gør. Den eneste forskel er, at du selv kontrollerer login, så du er nødt til at konfigurere alle sociale netværk manuelt. Dette er en omfattende proces, men det er det værd, hvis du vil kontrollere bruger login helt i stedet for at lade et eksternt kommenteringssystem styre det for dig.

Standardabonnements- og meddelelsessystemet kan finjusteres, men pluginet har endnu ikke nogen metode til manuelt at konfigurere en SMTP til at sende disse e-mails. Dette bliver til et problem, da de fleste e-mails ser ud til at vises med standardtemaet, der viser DE: Comments-logoet, og det ser ud til at indtaste spam-mappen på nogle e-mail-tjenester, primært fordi e-mails sendes via PHP-funktion. En sådan funktion kan tilføjes i fremtiden, men vi har ikke en bestemt tidslinje.

Konfiguration af hvert socialt netværk på WP Social er et must for, at DE: Comments Plugin fungerer korrekt. DE: Kommentar tilvejebringer også et badgesystem, hvilket er dejligt at fremme yderligere interaktion med og mellem dine besøgende.

Det er vigtigt at også påpege, at udvikleren aktivt understøtter og opdaterer deres plugin. Vi har været i kontakt et par gange i løbet af denne gennemgang, og har den indvendige scoop om, at en ny og raffineret version af plugin vil komme ud i den nærmeste fremtid.

DE: Kommentarer Frontend Funktion & design

Gå videre – når kommentarerne er aktiveret, er dette det standardlayout, du vil se på dine indlæg og sider med kommentarer aktiveret.

Det er også vigtigt at overveje, hvor nemt det er at finpudse CSS-koden for plugin for at give mulighed for bedre repræsentation. Bare at mærke en CSS-klasse og tilføje den til standard CSS-tilpasning i WordPress vil være mere end nok til hurtigt at ændre dets udseende (bemærk: udvikleren forbedrer også tilpasningen i den næste udgivelse med flere indstillinger).

Svarmulighederne ser godt ud med klare + og – muligheder for at op eller ned stemme en kommentar. Plus det giver mulighed for direkte deling af kommentarer, administration og brugerdefinerede badges.

Sådan ser det ud på en udvidet samtale.

Og sådan ser det ud på en meget omfattende samtale med Youtube Embeds.

DE: Kommentarer WordPress Comments Performance

Systemets ydelse er simpelthen fantastisk. DE: Kommentarer er ligeglad med, hvor meget kommentarer du har på indlægget, da det ser ud til at udføre hele arbejdet baseret på standard WordPress-kommentarsystemet. Databaseressourcer er minimale, da DE: Kommentarer gemmer kun yderligere værdier til afstemning og badges, og resten indlæses som standardkommentarer fra WordPress med en bedre stil indbygget i det.

DE: Kommentarer er så hurtige som standard WordPress-kommentarer og ser ud til at være endnu hurtigere end Disqus (de slog det endda ved UI-præsentationen).

DE: Kommentarer WordPress Comments Spam

Da dette er et plugin, der bygger på centrale WordPress-kommentarer, har det indbygget support til alle de mest kendte spam-plugins til WordPress. Til denne gennemgang har jeg brugt Akismet, som er certificeret til at fungere stort set rigtigt med DE: Kommentarer. Udvikleren udtrykte også sin intention om at støtte flere spamfilter-plugins i fremtiden.

Afsluttende tanker om DE: Kommentarer

DE: Kommentarer er et fremragende alternativ til standard WordPress-kommentarer til en rimelig pris. Plugin fungerer som forventet og bortset fra nogle mindre ulemper som PHP-mailfunktionen, udformes det til at være en af ​​de vigtigste kommenteringsmuligheder. Plugin har pænere udseende end Disqus (efter min mening), det er let at arbejde med, og det øgede også interaktionen i den blog, jeg testede den til til denne anmeldelse. DE: Kommentarer er også meget mindre klodset end Disqus til styling, med enklere klasser og en let at arbejde struktur.

DE: Kommentarer har ikke et gratis lag, og inkluderer som sådan ikke nogen form for annoncepanel-annoncering. Dette er et godt plus, da udvikleren udelukkende fokuserer på at udvikle sig i stedet for at skulle styre forskellige frie valg. Dette gør det også lettere at hvid etiket til klientsider, da der ikke er konstante meddelelser om “opgradering” eller men en anden version.

Info & DownloadSe demoen

Hvad synes du om DE: Kommentarer? Har du spørgsmål til dette fantastiske nye system? Lad os høre dem i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map