Cloudways Administreret Cloud Hosting-gennemgang

I dagens verden er hostingmarkedet fyldt med muligheder, så meget, at det er let at gå tabt over de tekniske aspekter, med det stadigt stigende konkurrenceprægede aspekt af hostingbranchen. Det er vigtigt at læse gode og ærlige anmeldelser om disse tjenester.


Dette er den første artikel i en serie, hvor jeg gennemgår velkendte hosting-tjenester. I dag skal jeg vise dig hvad der er Cloudways, hvordan det fungerer, hvor godt det er, det er ulemperne og den faktiske ydelse af tjenesten. Jeg vil også diskutere målgruppen og prisen.

Bemærk: Denne artikel er en ærlig, dybtgående gennemgang af Cloudways WordPress-cloud-hostingtjeneste. Cloudways leverede os en midlertidig konto til at teste deres service grundigt, men alle udtalelser og testresultater, der deles i denne anmeldelse, er vores egne.

Hvad er Cloudways

Cloudways er et cloud-hostingfirma, der leverer en centraliseret platform til styring af eksterne cloud-tjenester som DigitalOcean, VULTR, Amazon og Google Cloud, blandt andre. I det væsentlige er Cloudways mere som en nav for tjenester i stedet for et faktisk hostingfirma.

I henhold til deres ordlyd kan du i Cloudways vælge din udbyder, vælge din kerne-app og opbygge din webapp med fuld tillid.

Så giver Cloudways dig mulighed for at oprette virtuelle maskiner der igen kan være vært apps som du opretter. Cloudways tilbyder en nem måde at oprette disse virtuelle maskiner og apps oven på.

Kom godt i gang med Cloudways

Først skal du vælge en Cloudways-plan. De tilbyder flere valgmuligheder for fakturering hver gang eller måned, skyudbydere, datacentre, ram, opbevaring, båndbredde og mere.

Kom i gang med Cloudways

Når du kommer ind i tjenesten, bliver du mødt med følgende interface …

Som du kan se, giver Cloudways dig mulighed for at lave en 1-klik-oprettelse af virtuel maskine på de mest populære cloud-hosting-virksomheder, du vælger blot din udbyder, serverstørrelse, placering og så er du god til at gå.

Når serveren er oprettet, har du adgang til apps konfiguration.

Til denne artikel skal jeg oprette 2 virtuelle maskiner, en i Digital Ocean og den anden Amazon Web Services. Når begge maskiner er klar og aktive, kan vi fortsætte med at oprette webserver og app på toppen.

Cloudways giver dig mulighed for at oprette en WordPress webserver app med lethed sammen med andre ofte anvendte apps. Til denne gennemgang vil jeg koncentrere mig om WordPress af åbenlyse grunde.

Det er godt at nævne, at Cloudways-apps er oprettet med optimeringer på plads hvilket betyder, at appen opretter med en optimeret profil til WordPress. For denne artikel skal jeg springe WordPress-optimeringer for at vise dig den rigtige ydelse bag tjenesten.

Som du kan se, kan alle de vigtigste aspekter af webserveren tilpasses med en dejlig og intuitiv brugergrænseflade. Det er godt at vide, at du ikke er tvunget til at finpusse alt dette for, at dit websted fungerer korrekt, men det er bedst, hvis du ved, hvad du laver, inden du fortsætter med at røre ved noget i denne menu. Disse muligheder er bedst egnede til folk, der er trænet i administration af webserver, for de almindelige folk, det er bedst at lade alt dette være uberørt.

Serveren giver dig en let nok lodret skalering med omkostningerne for hvert trin klart udskrevet. Dette er yderst nyttigt for startups, der ønsker at udvide på farten.

Cloudways kommer med en dejlig backup-funktion, der giver dig mulighed for at oprette kopier af dine filer i en hvilken som helst tidscyklus, du ønsker.

Det vigtigste webserver stack leveres med PHP-FPM forudkonfigureret, Memcached, Apache som den faktiske webserver, nginx som en proxy og Lakker som den vigtigste cache-mekanisme, en ganske kompleks webserver, alt styret gennem grænsefladen uden at du behøver at blande dig med den faktiske maskine. Ganske nyttigt !

At skulle installere et certifikat på din WordPress er slet ikke noget problem, du tilføjer blot e-mail-adressen og domænet og installerer certifikatet, dette håndteres gennem Lad os kryptere gratis, men systemet giver dig mulighed for at installere dine brugerdefinerede certifikater, hvis du har brug for det.

Når maskinen fungerer, kan du let overføre, dele, klone serveren eller endda tilføje en ny app til den, alt dette håndteres med en let tilgængelig orange knap i nederste højre hjørne af grænsefladen. Dette kan ikke være lettere !

Hvad med migrationer?

Hvis du som mig allerede har dit websted kørt, tilbyder Cloudways en nem måde at importere alle dine data på, uden at du behøver at røre ved en enkelt kodelinie eller gøre en enkelt sikkerhedskopi. Dette håndteres gennem Cloudways Backup Plugin til WordPress. Du skal blot installere plugin på dit WordPress-sted og derefter forbinde det til Cloudways. BlogVault-systemet migrerer din WordPress til Cloudways. Et ord om advarsel er dog, at dette er en langsom proces, hvis dit websted har masser af filer, kan du forvente at vente i timevis på at dette er afsluttet, har tålmodighed.

At have dit websted op og køre i Cloudways kan være super sjovt, ikke kun fordi systemet giver dig mulighed for at finpusse hvert eneste aspekt af den virtuelle maskine og app, du vil bruge, men fordi den lette måde, hvorpå alt er opsat, kunne potentielt sparer du timer med hovedpine. Dette er virkelig gode nyheder for startups og udviklere, der bare ikke ønsker at bruge tid på at arbejde med filer og webservere og ønsker en central grænseflade til at implementere flere servere, der fungerer bare.

Hosting benchmarks

Med henblik på benchmarking af Cloudways og enhver anden service, der kommer, besluttede jeg at lave et grundlæggende skabelonwebsted, ikke for hårdt på ressourcerne, men nok til at kunne måle ydelsen. Det originale sted er hostet på min egen hostingplatform på en dedikeret server her, benchmarksite kaldes Techie-bloggen og repræsenterer et typisk websted fyldt med billeder, som du kunne bygge til en af ​​dine kunder. Dette sted kombinerer bittesmå billeder med mellemstore og store, fra 2 KB helt til 700 pr. Aktiv. Dette er nyttigt til at teste webserverens evne til at levere blandet indhold. Webstedet indlæser også flere plugins og en ramme, dette hjælper også med at bestemme webserverens hastighed ved at levere flere javascripts.

Teststedet har ingen cache, minificering eller billedkomprimerings plugins indbygget i det. Dette hjælper med at bestemme webserverens sande muligheder.

Cloudways drevet med Digital Ocean

Det første resultat kommer fra Digital Ocean virtuel maskine, der er vært på Cloudways.

Som du kan se fra pingdom-værktøjsoplysninger, serveres webstedet med nginx.

Resultatet fra Dallas for vores første virtuelle maskine er fantastisk, webstedet fik en A-vurdering uden nogen cache-mekanisme (undtagen Cloudways egne webserveroptimeringer) og med en samlet ladetid på 1,44 sekunder for et næsten 3 MB-sted.

Når vi skifter til San Jose placering, som er tættere på oprindelsen, taler resultaterne for sig selv, reagerer den virtuelle maskine som en mester med en fremragende 493ms total belastningstid og en 92 hastighedsklassificering uden nogen cache-plugins i WordPress, fantastisk.

Lad os nu gå til Amazon VM.

Cloudways drevet med Amazon Web Services

Testning fra Dallas placering, den virtuelle maskine leveret af Cloudways fra Amazon webtjenester viste sig at være en ganske udfordrer med kun 1,19 sekunder af den samlede belastningstid og en A91-vurdering.

Hvad er godt ved Cloudways

Cloudways er en fantastisk service i alle aspekter. Det tilbyder ikke kun en af de bedste grænseflader til central ledelse, jeg nogensinde har set.

Det fungerer også bare. Det giver dig mulighed for det nemt at oprette virtuelle maskiner og apps uden at skulle rode med filer og webservere og røre ved en enkelt kommando i linux. Men på samme tid administreres det så let, at du kan gå fuld admin og håndtere serveren ved konsollen eller endda en bærbar kommandolinjekonsol, der er tilgængelig fra browseren. Det enorme mængder af muligheder indbygget i tjenesten er bare fantastiske.

Bedst af alt, det giver dig mulighed for at vælge din hostingudbyder til hver af dine virtuelle maskiner og skalere dit projekt med det samme. Hvad mere kan du spørge?

Og hvad der ikke er så cool

For det første er Cloudways sjovt at arbejde med, hvis du ved, hvad du laver. Hvis du kommer fra en Shared Hosting-konto, og du kun er bekendt med cPanel-frontend, der vil være en læringskurve med Cloudways. I det mindste skal du forstå konceptet med en webserver og have det basis viden om, hvordan det fungerer for at kunne drage fuld fordel af det. Det er også sandt, at de fleste indstillinger er forudindstillet med optimerede værdier, og du behøver muligvis ikke at finpusse noget for, at dit websted skal fungere korrekt, men i tilfælde af at du har brug for at håndtere det, det være sig databaser eller php-grænser, er det bedst, hvis du kommer ind i Cloudways med en vis grundlæggende viden. Selvom Cloudways fungerer helt fint for begyndere, føler vi, at der kan være bedre alternativer til den slags publikum.

Den anden ikke så seje ting ved Cloudways er det pris. Den pæne grænseflade, fantastiske muligheder og nem integration med alle større cloud-udbydere kommer til en ekstra omkostning. For eksempel koster du den samme VM, der koster dig $ 10 i DigitalOcean, koster du $ 17 på Cloudways. Denne opladning er for brugergrænsefladen. Og selvom Cloudways helt sikkert kan være overkommelige, er det ikke den laveste omkostning på nogen måde.

Og fra det øjeblik, du skalerer din server til mere end kun 2 GB RAM, vil du ende med at betale mere end en faktisk dedikeret server med mere RAM og CPU i den. Opbevaringen er heller ikke billig. For mindre websteder er det fint, men for websteder som store magasiner, der tager mellem 30 og 55 GB plads, er Cloudways dyrt.

Konklusion

Cloudways er en vidunderlig service orienteret mod startups, agenturer, små udviklere og blogejere, der ønsker et centraliseret system til at håndtere alle deres websteder. Grænsefladen er en af bedst jeg har set og hvordan systemet fungerer og antallet af muligheder, det har, er simpelthen forbløffende. Fra knapt at finpusse en ting til at finpusse næsten alt, er langt de fleste tilgængelige via grænsefladen, hvilket sparer dig mange timers arbejde. Den eneste faktiske ulempe ved Cloudways er i dets pris. Skaleringsmaskiner ud over standardværdier er dyre, og sandheden er, at enhver billig dedikeret webserver vil koste mindre og tilbyde mere, hardware klogt.

Med Cloudways betaler du grænsefladen, det centraliserede system, den nemme adgang til alle dine ting og en central platform til at håndtere flere udbydere, og hvis det er det, du leder efter, er Cloudways muligvis din bedste mulighed, bare husk at skalering vil koster dig og være parat til at tackle det, hvis du har brug for det. Sandheden er, endda dyr, tjenesten er værd at bruge hver krone, og det er en vidunderlig mulighed for mellemstore til avancerede brugere.

Kom i gang med Cloudways

Vi vil meget gerne vide, om nogen af ​​vores læsere har prøvet Cloudways og at høre dine tanker. Hvad synes du om Cloudways? Har du prøvet deres cloud-serverindstillinger?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map